Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΣ..ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.....

Recommended Posts

ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ.....ΣΤΕΛΝΩ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ....ΩΣΤΕ ΝΑ ...ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ Η ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΝΕΑ...ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΜΗΝΑ!!!!!++++

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!!Ο,ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ..ΝΑ ΕΡΘΕΙ...

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ...ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ...

ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ...ΜΑΝΟΥΛΕΣ...ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...!!!φιλάκια πολλα σε όλες..άντε...ΜΕ το ΚΑΛΟ να μας μπει αυτος ο ΜΗΝΑΣ... :P :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με το καλοοοοο!!!ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑ!!!!Ευχομαι ολοψυχα μεσα απο την καρδια μου :) κι εγω με την σειρα μου να ακουσει η καθεμια οτι επιθυμει!!!

Εμεις που περιμενουμε να ερθουν νινακια πολλα!!!Με το καλο να εχουν πολυ ευκολες γεννες οι εγκυμονουσες μας!!!Και να χαιρονται τα παιδακια οι μανουλες!!!!

Υγεια πανω απ ολα σε μας και τις οικογενειες μας!!!ΑΓΑΠΗ!!!!

Φιλακια σε ολες τις μαμμυφιλες!!!!!!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!! ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΔΩ Κ ΠΕΡΑ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ ΕΙΧΑΜΕ SOIREE ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ! :silly:

ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΛΙΟΝΤΑΡΙΝΑ ΜΟΥ...ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΝ ΣΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ(ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ!)ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ...!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΣΟΥ,ΤΥΧΕΡΟΣ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ !!!@@@

Καλημερουδια και απο εμενα σε ολα τα κοριτσια και καλο μηνα να εχουμε με πολυ πολυ πολυ ευχαριστα νεα στην καθεμια μας.

Καλημερα στις μανουλες και κυριως (ας μπουμε στο κλιμα εκλογων!!) στις ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ με μενα μεσα που εχω θεσει σοβαρη υποψηφιοτητα για μανουλα εδω και λιγο καιρο και ευχομαι να εκλεγω συντομα!!!! Τοτε θα ιδρυσω κομμα ΜΑΝΟΥΛΩΝ, θα το ονομασω ΜΑ (μανουλα) Μα (Mammy), θα σας διορισω ολες υπουργους και θα γεμισουμε τον τοπο ΜΑΜΑμωρακια.

Φιλακια σε ολες

Καλό μήνα κορίτσια μου!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτός ο Οκτώβρης μου θυμίζει τον περσινό

κ ...συγκινούμαι!!!

31/10 χειρουργήθηκα (2ή φορά) στην μήτρα

κ ως εκ θαύματος τον Νοέμβριο ήμουν έγκυος.......!!!

Ναι, ναι, τόσο γρήγορα.... ! Δεν το είχα στο μυαλό μου,

πιθανότητες δεν μου είχε δώσει ο γιατρός,

είμασταν ...χαλαροί κ το σποράκι μας

ήταν γεγονός...!

42 ημερών είναι σήμερα κ χωμένο στα στήθη μου

όλη μεεεερα......! Η απόλυτη ευτυχία

είναι ο μπεμπάκος μας!!!!!!!!!!!!!!!

Σας στέλνω ποοοοοολυ θετική ενέργεια

κ ευχές για ...θετικά τεστάκια!!!

Το «μυστικό» είναι να ΜΗΝ χάσετε την πίστη σας

κ το χαμογελό σας.......!!!

ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υγεία σε όλους μας...!

καλημερα και καλο μηνα σε σε ολους!!!!!!!!!στειλτε θετικη ενεργεια και σε μενα γιατι η μερα ξεκινησε με προβληματα στην δουλεια μου!!!!! :angry:

xara22 ασε...δε θελω να σκεφτομαι απο τωρα τις βραδυνες εξοδους του γιου μου....γιατι αν μοιασει στον αντρα μου κ στους 2 νονους του με βλεπω να παθαινω απανωτα εγκεφαλικα! :woohoo:

Πασχαλιτσακι θελω κ εγω μια θεση στο κομμα σου με ευελικτο ωραριο αν ειναι ευκολο γιατι εχω κ το ζουλαπι μου...χιχι

marimari να σου ζησει ο σπορακος σου! να ειναι παντα γερος κ ευτυχισμενος κ εσεις παντα διπλα του να τον καμαρωνετε!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!ΠΙΝΩ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ....ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!!!ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ...ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!!!!!

ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ....ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ....ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ....ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΠΟΟΟΟΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ .....ΝΑ ΤΟ ΠΑΘΟΥΜΕ!!!!!

Κορίτσια θα ήθελα και εγώ να ευχηθώ σε όλες μας καλό μήνα και καλή τύχη!!!!!!!

Και εγώ περιμένω πολλά από αυτόν τον μήνα ... την πρώτη μου εξωσωματική ... εύχομαι αυτό τον μήνα να ακούσω το θαυμαστότερο νέο που έχω ακούσει στην ζωή μου!!!!

Καλο μηνα κοπελαρες μου!!!ευχομαι να γινουμε ολες μανουλες αυτο το μηνα -να δουμε τα περισσοτερα +++++ απο ολους τους προηγουμενους μηνες!!!!

Χαρα και υγεια σε ολα τα κοριτσακια που αυτη τη στιγμη καραταν τα αγγελουδια τους στην αγκαλια τους και δωστε τα 1 μεγαλο φιλακι απο μενα -ειναι τα γουρια μας !!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...