Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Έχω δοκιμάσει τα πάντα πλέον.Μέχρι και από το φαγητό μας της έχω δώσει.Το θέμα είναι ότι πρίν απο λίγους μήνες κάτι έτρωγε.Με δυσκολία, αλλα τουλάχιστον έτρωγε(κοτόσουπα με λαχανικά, μοσχαράκι με λαχανικά και ζυμαρικούλι, σκέτα λαχανικά βρασμένα κ.λ.π. όλα χωρίς αλάτι αλλα με λίγο λαδάκι.)Τώρα έχω αρχίσει και της δίνω όσπρια, τραχανά, συνεχίζω με κοτόσουπα, μοσχαρόσουπα κ.λ.π. αλλά αυτό που καταφέρνω είναι να εκνευρίζεται και να πετάει τα πάντα κάτω.Στα κιλά της είναι μέσα στις καμπύλες απλά εχουμε βγεί λίγο εκτός προγράμματος..καταλαβαίνεις...

• Απαντήσεις 57
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Μηπως δεν πιναει εκεινη την ωρα? μηπως εχει τα δωντακια της?

Να σου πω, λιγα ειναι τα παιδακια που τρωνε ολλο το φαγακι και στα 3 γευματα!

Σιγουρα κατι την ενοχλει και εγω λεω τα δοντακια!

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια κι απο μενα

εμενα ο μικροσ μου ειναι 1 και η γιατρος μου εχει πει οτι μεχρι 2 ετων πρεπει καθε μερα να τρωει κρεας ειτε κοτοπουλο ειτε μοσχαρι ειτε ψαρι!

ο δικος μου τρελαινεται για την ψαροσουπα δεν ξερω αν φταιει το οτι οταν ημουν εγκυοσ ειχα λιωσει στο ψαρι γιατι ο αντρουλης μου ειχε διαβασει οτι το παιδι γινεται πιο εξυπνο αν η εγκυος τρωει ψαρι...αλλα τα αλλα τα φαγητα του τα δινω πατημενα με το πιρουνι αλλα αν θελει απο το δικο σας μπορεις να βαλεις στην ακρη του πιατου σου απο το δικο του και ετσι να τον ξεγελασεις και να εισαι και σιγουρη οτι τρωει σωστα!!!

α!και ειναι φυσιολογικο να εχει κομματακια στα κακα γιατι τις τροφες δεν τις μασανε ακομα γιατι δεν εχουν δοντακια...

ελπιζω να σε βοηθησα...

Δημοσίευση

Εχω απορία. Η παιδίατρος μου είπε οτι απαγορεύεται το ψαρι μεχρι να γινει ενός. Τωρα ο δικός μου είναι σχεδον 10 μηνών. Τρώει μόνο κοτόπουλο και μοσχάρι.

Της κουμπάρας μου όμως η παιδίατρος της επέτρεψε ψάρι απο 9 μηνών και σκέφτομαι μήπως είναι λάθος που δεν του έχω δώσει γιατί είναι καλύτερο από κρεας...

Δημοσίευση

παντως η δικια μου απο 10 μηνων μου ειπε να του το δοκιμασω.αρχικα εβρασα τα λαχανικα με το ψαρι και του εδωσα ζουμακι και λαχανικα και αφου δεν εκανε αλεργια την επομενη μερα εφαγε και ψαρι, αλλα καθε παιδιατροσ δινει και διαφορετικες οδηγιες!

Δημοσίευση

Mina77 έγραψε:

Εχω απορία. Η παιδίατρος μου είπε οτι απαγορεύεται το ψαρι μεχρι να γινει ενός. Τωρα ο δικός μου είναι σχεδον 10 μηνών. Τρώει μόνο κοτόπουλο και μοσχάρι.

Της κουμπάρας μου όμως η παιδίατρος της επέτρεψε ψάρι απο 9 μηνών και σκέφτομαι μήπως είναι λάθος που δεν του έχω δώσει γιατί είναι καλύτερο από κρεας...

Γιατι ειναι καλύτερο απο κρέας ? Τα μωρα στην ηλικια του δικου σου (και μεγαλύτερα) χρειάζονται το κοκκινο κρέας για το σιδηρο . Το ψάρι μπορει να καθυστερήσει .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...