Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μανούλες του Οκτώμβρη και οχι μονο σας χαιρετω ολες και σας φιλω γλυκα.

Η χαρα μας δεν περιγραφεται.

Χαλάλι οι πονοι

Χαλάλι το καθισιο

Χαλαλι ολα

Σας γραφω και πραγματα ακομα κλαιω και δεν το πιστεύω οτι τα μωρούλια μου τελικά έχουν ερθει στον κόσμο.

18/9/09 36,6 εβομάδες κύησης έχουμε δώσει ραντεβού με τον γιατρό μου

τον κύριο Πετρόπουλο στο νοσοκομείο 6:00 να μπώ μέσα για καισαρική.

το προηγούμενο βράδυ πήγαμε σε μια γιορτή που είχαμε

και οταν γυρίσαμε ξυρίστηκα έκανα την κούρα μου και έπεσα κατα τις 1:00 για ύπνο.

4:οο σηκωθήκαμε έκανα μπάνιο και 5:οο ήμασταν ένα τσούρμο άνθρωποι καθοδόν για το Ιασώ.

Όταν έκανα την εισαγωγή 5:45 και μου είπε η κοπέλα να περάσω μέσα να σου τα πρώτα κλάματα , να μην μπορώ να σταματήσω

τα υπόλοιπα μέσα τα ξέρετε: ερωτήσεις , κλίσματα κλπ.

ηρθέ η μαι'α μου η Δήμητρα μου πέρασε ορούς και οτι άλο χρειαζόταν και με πήγαν στον καρδιοτογράφο 'οπου ήρθε κσι ο αντρούλης μου.

μετά σπο 10 λεπτά ερχεται ο γιατρός μου αλλα΄ζουν φορείο και βούρ τρέχοντας στο χειρουργείο.

με το που μπήκα μέσα το κλάμα ροδάνι ή μαία μου να με ρωτάει τι έχω , η νοσολευτηριες να νομίζουν οτι κάτι έχω κι εγω ενω ετοιμάζομαι για την επισκληρίδιο να κλαίω με λιγμούς.

όλες οι ετοιμασίες ήταν τέλειες , το προσωπικό άψογο , η αναισθησιολόγος δεν έχω λόγια ήταν από πανω μου και μου μίλαγε όλη την ώρα.

Ήρθε ο γιατρούλης μου τον ντύσανε

και με τον βοηθώ του αφού όλη την ώρα λέγανε αστειάκια να μου κρατάνε παρέα ,

η Δήμητρα (η μαία μου να μου περιγράφει τι γίνεται) , αν και να σας πω τα καταλάβαινω όλα ακόμα καιμ οταν με κόψανε χωρις φυσικα να νιωθω τιποτα.

μετα απο λιγα λεπτά ακούω:

¨Έλα Δήμητρα κουνήσου γρήγορα κατέβασε το παραβάν να δει η μανούλα το παιδί της να βγαίνει!!!¨

και το κλάμα ροδανι Νο2 και οι λιγμοί να μην μπορούν να σταματήσουν.

και τσουν να ο πρώτος 2870γρ 48εκ και ώρα 7:53

΄

Περίμενε Δήμητρα

να και ο δεύτερος 2500γρ 47εκ και ώρα 7:54

κλάψανε αμέσως και είναι υγιέστατοι

και όσα τα εξέταζαν οι παιδίατροι και φονάζανε τα αποτελέσματα απο τις μετρήσεις τους τόσο να κλαίω να με λιγμούς

αφου ο γιατρός μου καθε λιγο και λιγάκι κατέβαζε το παραβάν να δει άμα ειμαι καλά

μου φέρανε τα μικρα αγκαλίτσα να τα φιλίσω μουτσ μουτσ

αφου με τελειώσανε , περιμέναμε ενα τούρμο γυναίκες στην ανανηψη και μετα με π'ηγαν να δω τους δικούς μου.

δεν σας γρ'αφω άλλα γιατι η συνέχεια θα σαν]ς ειναι λιγο βαρετη μιας και ολο θα γράφωτο κλάμα ροδανι με λιγμούς

αφού ανέβηκα στο δωμάτειο για 2 μέρες ήμουν χάλια

δεν σας περιγράφω

έγινε κι ένα μπέρδεμα με τις παυσίπονες και αντι να την κάνουν σε μένα κάνανε 2 στην διπλανή μου

οπ'οτε φανταστείται τον πόνο που τράβηξα και γενικα την 3 μέρα ήμουν λιγο καλύτερα.

τώρα πλέον όλα καλά

είμαστε σπιτάκι μας με τα δυο πραγματικά αγγελούδια μας

που όλο φιλάκια στα μαγουλάκια στο λαιμακί θέλουμε να τους δίνουμε.

οταν μπορέσωμ θα ξαναμπώ να σας γράψω κι άλλα απο τις μέρες στο νοσοκομείο

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ

κο Παρασκευά Πετρόπουλο και την μαία μου για όλη την συμπαράσταση τους και την καλή δουλειά τους

Όλα τα παιδάκια του κόσμου να είναι κάλα

σας ευχαριστ'ω κι εσας όλους για την πάρεα όλων αυτών των μηνών

  • Απαντήσεις 72
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Μαρκερ μου συγχαρητηρια!!Να σου ζησουν οι παιδαροι!!Να ναι παντα γεροι και δυνατοι και να χουν παντα το χαμογελο στα χειλη τους!!Μπραβο σου κουκλα μου!!Γιατι εκλαιγες ομως συνεχεια;Φοβοσουν η ηταν η συγκινηση;

Δημοσίευση

ελα βρε marker!επιτελους!να σου ζησουν οι αντρες σου!μια χαρα θρεφταρια εβγαλες :laugh: :laugh: απο τις πιο ευχαριστες περιγραφες γενας που εχω διαβασει!

οποτε δεν θα χουμε την διδυμοκοιλιτσα σου πια στη φωτο,θα μπουν τα καμαρια σου ετσι?

και παλι να σου ζησουν και να χεις μια πολυ καλη λοχεια!!!

ΥΓ εσυ μπορει να ποναγες μετα αλλα ...η διπλανη σου καλοπερασε!!

Δημοσίευση

ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου

απο την συγκίνηση έκλαιγα

για πολυ κλάμα όμως - τι να σας πω

ηταν τελείως αυθόρμητο

είχα τόση αγονία να τα δω

και πραγματικα είναι πολύ καλά και όμορφα παιδάκια

φυσικά εγω όμορφα τα βλέπω αλλα

ειναι ομορφούλικα πολύ.

και το περιεργο είναι οτι αν τα δεις μοιάζουν αγοράκια

δεν είναι απο τα μωρά που δεν τα ξεχωρίζεις αν ειναι κοριτσάκια ή αγόρια

έχουν πολυ αρενωπά χαρακτηριστηκά

όσο για την διπλανή μου bebadomama - με έκανες και γέλασα - 'εχεις δίκιο δεν μίλησε καθόλου

μια χαρα την πέρασε

Δημοσίευση

Να σου ζήσουνε τα αντράκια σου κοριτσάρα μου!!!!!

Γερά κ ευτυχισμένα να είναι..!!!

Κ εγώ έκλαιγα πολύ,αρχικά απο πόνο γιατι γέννησα φυσιολογικά κ αργότερα απο χαρά κ συγκίνηση-κ εγω κ ο αντρούλης μου...πραγματικά τα δάκρυα έρχονται αυθόρμητα κ ασυναίσθητα!

Καλή δύναμη κ καλή λοχεία μέσα απ την καρδιά μου!!

Δημοσίευση

Να σας ζήσουν τα αγγελούδια σας....

Να είναι γερά και καλότυχα στη ζωή τους και πάντα να παίρνουν αγάπη από τους ανθρώπους...!

Σας ευχομαι τα καλύτερα και στο σπιτικό σας να ακούγονται μόνο παιδικές φωνούλες και γελάκια!

Καλά λόχεια...

Με έκανες να κλαψω και εμένα!!!!

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ Κ ΝΑ

ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕ ΠΑΝΤΑ

ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ ΤΙ ΟΜΟΡΦΗ ΠΕΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ

ΑΝΤΕ ΑΝΕΒΑΣΕ Κ ΦΩΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΜΕ ΧΕΧΕΧΕΧE :P:D:P:D

Δημοσίευση

γλυκια διδυμομανουλα να σου ζησουν οι ανρακλες σου!!!! να τους χαιρεστε!! παντα γεροι κ καλοτυχοι να ειναι!!!!!! καλη λοχεια σε σενα κ καλη δυναμη με 2 μωρακια που εχεις!!βαλε μας κ φωτο οταν μπορεσεις κ αν θες φυσικα, να τους καμαρωσουμε!!! φιλια πολλα!!!

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΣΟΥ....ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ...ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΛΑΣΤΑ!!!!!!

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΟΥ....ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΛΗ ΜΟΥ....ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ....!!!!!ΓΕΝΝΗΣΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΟΟΟΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ!!!!

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ...ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ...ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!!!!

ΦΙΛΙΑ...

Δημοσίευση

Μarker

να σου ζήσουν τα αγγελάκια σου!!!

Χαρούμενα κ υγιεστατα

να τα καμαρώνεις.........

Καλή λοχεία....

Συγκλονιστική η στιγμή που ακούς

το κλαμματάκι τους, ε;;;

Πριν 41 ημέρες το έζησα κ εγώ.....!

Τι ευτυχία!!!!!!!!

Να είσαστε πάντοτε καλά!!!

Υγ:διευκρινησε μας , όμως, κάναν τις

παυσίπονες σε λάθος άτομο;;;

Τρέλανε μας τώρα.......!!!

Δημοσίευση

marker μου, γλυκιά διδυμομανούλα... Τι να πρωτοευχηθώ? Να ζήσουν τα παλικάρια σου, γερά σαν τα ψηλά βουνά! Να είναι παντα μα πάντα ευτυχισμένα και τυχερά, να εισπράττουν πάντα αγάπη από τους γύρω τους και να κάνουν τους πάντες χαρούμενους!

Να είσαστε πάντα μια γερή και μονιασμένη οικογένεια και να κλαίτε μόνο από χαρά και συγκίνηση όπως την ημέρα του τοκετού σου!

Ανατρίχιασα ειλικρινά με την περιγραφή σου.

Και έπαθα και την πλάκα μου :blink: .. Μωρέ όσο γεννήθηκαν το καθένα ξεχωριστά τα αγοράκια σου δε γεννήθηκε το Μαράκι μου! Δίδυμα και τέτοιο βάρος και μπόι? Μπράβο! Χαρά στο κουράγιο σου αλλά όπως είπες χαλάλι όλες οι θυσίες!

Καλή λοχεία σε σένα, φαντάζομαι τώρα έχεις αναρρώσει πλήρως..

Όταν βρεις χρόνο για πες μας.. Πως είναι η καθημερινότητά σου με 2 μωρά στο σπίτι? Έχεις βοήθεια? Τα θηλάζεις?

Σε φιλώ! :kiss:

Δημοσίευση

Marker mou na pou den arghse h stigmh pou eferes ta mwrakia sou sto kosmo!Thimasai pou ta legame otan hsoun egkyos?Perase o kairos poly grhgora.

Mpravo ola phgan kala,na eiste kala eseis k ta koutsounakia sas.Na sas zhsoun k na ta xairestai :)

Kalh loxeia ante k kalo kouragio.

Na exeis poly poly ypomonh.

Elpizw ta dika sou na einai eukola mwrakia gt ta dika mou to ena stamataei na klaiei to ena arxizei ktl xaxaxa

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ, ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΡΚΩΣΑ! ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΜΟΡΦΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΑ!!! ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Απαντήσεις

    • Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
    • Καλή αρχή στο κοριτσάκι σου! Σημασία έχει ότι της αρεσει τα υπόλοιπα θα τα βρείτε! Κλαίω με την αθώα της σκέψη μωρέ, γλυκούλα μου 🥹🥹🥹🩷🩷🩷 Ναι, ο άντρας μου το ήθελε πάρα πολύ ένα κοριτσάκι ακόμα. Το ίδιο και εγώ να σου πω την αλήθεια. Εννοείται μετά από όσα έχουμε περάσει λέγαμε απλά να πάει καλά μέχρι τέλους αλλά μας έκανε τη χάρη δεύτερη φορά και μας ξαναήρθε κόρη και πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε και τόση προίκα στα ροζ, μην πάει χαμένη 😋 Θέλω και εγώ να πιστεύω ότι με 19 μήνες διάφορα μόνο, θα γίνουν φίλες, θα παίζουν μαζί θα μεγαλώνουν μαζί και εγώ θα τις καμαρώνω και θα τις χαίρομαι 🥹🥹🩷🩷 Έχω κοιλίτσα ναι, είχα πετάξει και στην Λυδία από νωρίς, ενώ δεν είχα παραπάνω κιλά. Μάλιστα τότε ήμουν γυμνασμενη φουλ, και με καταλάβαιναν όλοι στη δουλειά γιατί ξαφνικά είχα μια μυτερή κοιλίτσα, από εκεί που είχα κοιλιακούς. Και είμαι και ψηλή, δεν ξέρω γιατί δείχνω τόσο γρήγορα την εγκυμοσύνη. Αλλά προσωπικά το χαίρομαι, μου αρέσει να φαίνεται η κοιλίτσα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη εικόνα 🫄🫄 Πιστεύω θα στρώσει η περίοδος σου σιγά σιγά.. Ίσως ναι, επηρεάζει και ο θηλασμός, οι ορμόνες είναι άνω κάτω!!
    • Εγώ λέω να τους πάρετε κορίτσια μου στην τελική για αυτό είναι γιατροί σας κ τόσο καιρό τους πληρώνετε για μια τέτοια στιγμή … στην τελική μην κάνουμε ταρζανιές κ λέμε δεν είναι τίποτα κ υπάρχει κάποιο θέμα …  μπορεί Μαρία να σου πει ότι δεν είναι κάτι κ εφόσον αύριο έχεις το ντοπλερ να σου πει το βλέπεις αύριο .. ένα τηλέφωνο δεν σου κοστίζει τίποτα !!
    • @ΜαρίαΔημήτρηςκαι γω εχω τσιμπιες κατι ωρες και νιωθω δυσφορια γενικως στην περιοχη χαμηλα και πισω. Οποτε αν μαθεις περι τινος προκειται πες μου και εμενα γιατι μια ανησυχια την εχω. Καλα αποτελεσματα αυριο στο doppler σας και το κυριοτερο ευχομαι να δειτε και τη φατσουλιτσα της❤️❤️
    • Ναι κορίτσι μου για τον Σταυρακ... διάβασα πάρα πολύ καλά σχόλια και για τον Σαραφ.. Να είσαι καλά!!!! Καλή επιτυχία και σε εσένα!!!🙏
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...