Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Χρονισαμε και μεις :)

Σαν χθες ενα χρονο πριν στις 12.50 βγηκε το πλασματακι μας στον κοσμο!Ποτε περασε ενας χρονος ?Θυμαμαι οτι ανοιξα τα ματια μου και το ειδα διπλα μου να κοιμαται ηρεμο...και τον κοιταγα λες και ηρθε απο αλλο πλανητη!σκεφτομουν "τωρα αυτο τι ειναι?απο που βγηκε?",κοιταγα και την κοιλια μου να βεβαιωθω οτι ξεφουσκωσε και αρα ειναι το δικο μου μωρο,παρατηρουσα το προσωπακι του να δω αν μου μοιαζει (στον μπαμπα του εμοιαζε τελικα :P )

Χρονια σου πολλα ψυχη μου,να σαι παντα γερος και να χεις μια καλη ζωη!Εμεις με τον μπαμπα θα φροντισουμε να ναι παντα ολα καλα για σενα.Σ αγαπαω πολυ πολυ...

Δημοσίευση

Να τα εκατοστήσει ο μικρός σας και με το καλό να υποδεχτείτε και το νέο μέλος της οικογένειας!!!!!!!!! Τι ωραία που θα έχουν μικρή διαφορά!!

Εύχομαι ότι καλύτερο για όλους σας!!!

Δημοσίευση

argi και χρυσα78 ευχαριστω για τις ευχες!δεν ξερω γιατι αλλα παντα θεωρουσα τις ευχες ως δωρο,θετικη ενεργεια, γι αυτο σας ευχαριστω ξανα!Να ναι παντα καλα τα παιδακια σας και σεις!

οσο για την τουρτα....ουτε να την δει δεν ηθελε!με γιαουρτι ειναι πασαλειμενος...και μια πινελια τουρτας εικαστικη παρεμβαση απο την μαμα :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΕΙς Κ ΚΑΛΟΤΥΧΟς ΣΤΗΝ ΖΩΟΥΛΑ ΤΟΥ

ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ??????????ΤΙ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΣΚΟΡΔΑΚΙΑ

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δημοσίευση

να σου ζησει κοπελα μου...να ειναι γερος και τυχερος παντα και εσυ να το καμαρωνεις...

καταλαβαινω απολυτα πως νοιωθεις και εμεις πριν λιγες μερες χρονισαμε...δεν ειναι απιστευτο?ποτε περασε ενας χρονος?παιρναει ο καιρος οταν εχεις ενα παιδι χωρις να το καταλαβεις...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...