Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΠ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΓΕΝΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙς ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΣΑΝ ΤΙΜΗ.ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΗΧΟΙ? ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΙΑΑΑΝΑ

ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΘΜΙΔΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΚΤΟΡΑΣ Η ΑΝΑΠΛ.ΚΑΘΗΓ.ΚΤΛ. ΕΓ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΩ 60 ΣΕ ΑΝΑΠΛ.ΚΑΘΗΓΗΤΗ.

ΑΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.

ΑΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 70-75 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ

ΕΛΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ ΛΙΓΟ

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ...ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ.

ΑΝ ΠΑΣ ΠΡΩΙ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ.ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΚΛΕΙΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Κ ΠΛΗΡΩΝΑ 40 ΕΥΡΩ.ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΕΔΩΣΑ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ,ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ....

Δημοσίευση

ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΑΣΩ.ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΠΑΩ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ,ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟ ΠΑΕΙ 1200 ΕΥΡΩ.ΕΝΩ ΕΑΝ ΘΕΛΩ ΙΑΣΩ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΕΡΕΙΠΟΥ 5 ΜΕ 6 ΧΙΛΙΑΔΕΣ

  • 1 month later...
Δημοσίευση

γεια και απο μενα.εγω γεννησα πριν 3 χρονια στο ιπποκρατειο θεσσαλονικης με φυσιολογικο τοκατο χωρις επισκληριδιο,εμεινα 3 μερες και πληρωσα γυρω στα 300 ευρω.τωρα παλι πηγαινω στο ιπποκρατειο στα πρωινα ραντεβου,δεν πληρωνω και ο καθε υπερηχος κανει 8,25.τις εξετασεις αιματος τις κανω αλλου οποτε δεν ξερω.α εχω ασφαλεια ικα.

Δημοσίευση

γειά σου LIANAA και απο μένα.Εγώ πηγαίνω στο Αλεξάνδρα όπου και εκεί θα γεννήσω.Ο γιατρός μου λέγεται Γουμαλάτσος,είναι πάρα πολύ καλός είναι αναπλ.διευθυντής και πληρώνω 60 ευρώ σε απογευματινό ραντεβού στο νοσοκομείο,καθώς έχει ιατρείο στο Αλεξάνδρα κάθε Δευτέρα και Πέμπτη το απόγευμα.Όσον αφορά την γέννα δεν ξέρω να σου πώ ακόμα δεν τον έχω ρωτήσει έχω ακούσει πάντως ότι το δίκλινο κοστίζει 100 ευρώ(τον ρώτησα για την διαθεσιμότητα του δωματίου αλλά όχι για την τιμή :ohmy: )όσο για τις εξετάσεις τις κάνω στο Αλεξάνδρα που είναι φθηνότερα σε σχέση με ένα μικροβιολογικό εργαστήριο

Δημοσίευση

θα σου πω για το Ελενα που εχω γενησει,αλλα φανταζομαι και στο Αλεξανδρα δεν θα διαφερει αφου ειναι δημοσια κ τα δυο.

Το κοστος για δικλινο ηταν περιπου 130 ευρω (παει και ενας χρονος) για τις 4 μερες που εμεινα. Τον γιατρο μου τον βλεπω εκει (δεν κανει ιατρειο εξω...).

οι εξετασεις τωρα (σημερινες τιμες):

οι μηνιαιες (αιματος-ουρων) 17,44 ευρω

υπερηχογραφημα απλο κυησεως (κι αυτο καθε μηνα) 8,28 ευρω

οι πρωτες εξετασεις που εκανα (ερυθρα,τοξοπλασμα κτλ ) 70 ευρω

το Αλφα τεστ 46,84 (αυτα τα κανεις μια φορα)

ειμαι στο ΙΚΑ,αυτα τα παιρνω πισω .

δεν μπορω να σου πω για αυχενικη κ Β επιπεδου γιατι τις κανω "εξω" σε εναν ειδικο προγενητικου που ειναι καλος.

ελπιζω να βοηθησα.

Καλη η επιλογη σου για Δημοσιο παντως

:)

Δημοσίευση

ΕΓΒ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ..ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΜΙΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ...ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΓΕΙΝΙΚΑ ΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ 60 ΕΥΡΩ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΦΡΑΓΚΟ..ΠΗΓΑΙΝΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΜΗΝΑΜΥ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΟΥΤΕ ΣΕΝΤΣ..ΟΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙ 300 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΓΕΝΝΗΣΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ

  • 8 months later...
Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια εγω θα γεννησω στο αλεξανδρας!εχω ασφαλεια ικα ποσο θα χρειαστει να πληρωσω για το νοσοκομειο?ο μπεμπηνος μου κατεβενει με τα ποδια εαν δεν εχει γυρισει μεχρι τισ 20 του μηνοσ θα παμε σε καισαρικη,εαν γυρισει διοτι εχω σακχαρο θα κανουμε προκληση!ξερει καμια σασ να μου πει ποσο θα στοιχισει για τισ μερεσ που θα κατσω στο νοσοκομειο να πληρωσω?

Δημοσίευση

lianaa μου, στο Αλεξάνδρα, ξέρω την κα.Λιαπή, που είναι και επιμελήτρια Α, αν δεν κάνω λάθος.

Εχει ξεγεννήσει 4 παιδάκια συγγενών μου και εχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις !

Αν θελεις τα στοιχεια της, πες μου να στα στείλω ! Φιλιά !

ΥΓ: bebadomama είσαι άψογη με τις πληροφορίες σου!!!

ευχαριστούμε!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ναι, ήθελε η γιατρός να έχω μπει στην 22η βδομάδα. Τώρα που λες για το έντερο, και μένα μου είπε ότι αποκλείεται στην πρώτη εγκυμοσύνη να είχα καταλάβει τον μικρό μας από την 19η εβδομάδα! Μάλλον το έντερό μου ήταν! 😎
    • Ο rsv είναι ένας καινούριος ιος που προσβάλει το αναπνευστικό. Πρέπει να το κάνει το εμβόλιο η μαμά για να πάρει μέσο του πλακούντα το μωρό αντισώματα μέχρι να γεννηθεί, γιατί αν κολλήσει μετά τη γένα αυτόν τον ιό το μωρό δεν ξέρουν οι γιατροί τι να το κάνουν, δεν μπορούν ούτε στη ΜΕΘ να το βάλουν, έτσι μου είπε εμένα η γυναικολόγος μου.  Έχω την ανηψιά μου εγώ 7 χρονών, μένουμε πάνω κάτω, αλλά δεν το βλέπω συχνά το μωρό τώρα γιατί πάει σχολείο και γενικά προσέχω για να μην κολλήσω τπτ. Αλλιώς καλέ που να πάω μετά την αποκόλληση.. μέσα στο σπίτι είμαι κλεισμένη ένα μήνα τώρα.!!!
    • Καλησπέρα κορίτσια! Η δικιά μ ειναι με ίωση. Ανα 4 ωρες ανεβαζε 39+ η καημενη. Πηγαμε τ απογευμα παιδιατρο, μονο ντεπον, απο αυριο αναμένουμε να ειναι καλυτερα. Απο τις 5 τ ξημερωμα μεχρι τωρα κατά τις 8 τ απογευμα ηταβ μονο στην αγκαλιά μου. Κρίμα τ καημενο καιει ολη μερα τ κεφαλάκι του. Εμεις εχει 2 βδομαδες π ξεκινησαμε δειλα δειλα τις στερεές. Φρούτα δεν... ελαχιστο. Με τ λαχανικά κατι κανει. Δ την πιεζω βεβαια ακομα ειναι μικρούλα. @Maria98 απο οτι καταλαβα εβαλες γεύματα στερεές. Δ θηλάζει μονο. Γτ με μπέρδεψες καπως. Εγω δ την αφηνα μεχρι τωρα. Έχει 2 βδομαδες π την αφησα 2 φορες απο μια ωρα καθε βδομάδα για να πάω γυμναστήριο. Βασικά παραπανω κανενας δ βασίζεται κ να την κρατήσει. Αλλα μ φτανει. Αυτό θέλω μονο. 2 ωριτσες τη βδομαδα για μενα. Εφοσον πινει γαλα αντλημενο δ θα εχεις θεμα. Μωρε σιγα, αν νιωθεις τοσο πρησμενο τ στηθος σου, βγαλε λίγο με τ χερι. Εμενα πρέπει να κανει ωρες να φαει για να τ νιωσω τερμα πρησμενο. Κατι βραδια π τ παιρνει 6 ωρες σερι πχ, τοτε λερώνομαι με γαλα κι αυτο γτ όπως κοιμαμαι πιεζεται τ στηθος κ τρέχει. @Eirinistz εμενα ειναι πιο μικρή απο τη δικη σου. Περναει φασεις που θέλει μονο αγκαλια. Περασαμε προσφατα μια τέτοια φαση για καμοα 10αρια μερες. Πανω π επανήλθε αρρωστησε κ είμαστε ολη μερα αγκαλια. Σε περίπτωσεις πάντως π δ καθεται πουθενα με έχει σώσει ο μαρσιπος. Επισης ευτυχως καθεται στο καροτσι, το χω γυρισει μπροστα κ πολυ της αρεσει να χαζευει.  
    • Καλησπέρα κορίτσια μου🌸  Εμείς με τις τροφές τα πάμε πολύ καλά μέχρι στιγμής. Τρώει πολλά λαχανικά και έχουμε βάλει μοσχάρι και κοτόπουλο. Για τα φρούτα δεν τρελαίνεται η αλήθεια αλλά θα φάει αρκετές κουταλιές.    Από γκρίνια πως πάτε ;; Οοοολη μέρα έχει μια μόνιμη γκρίνια. Θέλει να την έχω αγκαλιά και να περπατάμε μέσα στο σπίτι.. ή να παίζουμε όλη μέρα. Μόλις την αφήσω κάτω γκρίνια και τσιρίδες..  Αυτές τις μέρες έχουμε και bexcero και λίγο φοβάμαι γιατί σε όλα τα εμβόλια μου κάνει πυρετό.. εσείς το έχετε κάνει ;   
    • Για την γριπη θα το κανω και εγω. Για το rsv και το αντιτετανικο δεν μου εχει πει κατι. Θα μου λογικα σε λιγες μερες που εχουμε ραντεβου για υπερηχο. Τοτε θα κλεισουμε ημερομηνία για την β επιπεδου. Βρε κοριτσια πως περναει ο καιρος. Νιωθω οτι θα φτασω στην γεννα και δεν θα εχω καταλαβει τιποτα.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...