Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ DARONDA

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου, με γνωρίζετε ήδη έτσι δεν είναι;

Σήμερα κάνω την 5η μου ένεση DARONDA και ήθελα να σας ρωτήσω εσείς είχατε παρενέργειες; Και ποιές;

Εγώ αισθάνομαι σαν να πρόκειται να αδιαθετήσω από ώρα σε ώρα...δηλ. πονάω κάτω δεξιά, εκεί που ζεσταίνομαι ξαφνικά κρυώνω, έχω πρήξιμο και έχω νεύρα, πεινάω σαν τρελή και θέλω και σοκολάτες κ.λ.π....

Είναι φυσιολογικά αυτά; Πήρα τον γιατρό και μου λέει ότι όλα είναι φυσιολογικά και ότι θα αδιαθετήσω κανονικά ίσως και με μικρή καθυστέρηση από το κανονικό...

Μήπως είμαι τρελή;

:blink::side::S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ IRENE!!!!!!

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ,ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΡΩΤΗΣΕΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ Κ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ,ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!!!!!

ΕΓΩ IRENE1 ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ, ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΕΞΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΣ ΤΕΛΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΟΡΗΞΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ Η ΚΟΙΛΙΑ. ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΠΑΝΗΛΘΕ.. ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΦΟΥΣΚΩΣΕΙ!!!!!!! ΧΙ, ΧΙ!!!!

Irene εγώ έκανα τρεις ενέσεις Daronda και δεν παλευόταν η κατάσταση. Είχα εξάψεις και δύσπνια. Πεταγόμουν στον ύπνο μου και νόμιζα οτι δεν μπορώ να ανασάνω και παρόλο που ήταν χειμώνας έβγαινα στο μπαλκόνι γιατί δεν άντεχα. Και σκέψου ότι είμαι κρυουλιάρα. Βέβαια ο γιατρόσ μου είπε ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικές παρενέργειες. Αν σου είπε και σε σένα το ίδιο τότε οκ.

IRENE καλησπερα.εγω εχω κανει 3 εξωσωματικεσ.στουσ 2 πρωτουσ κυκλουσ εκανα daroda.την 1η φορα ενιωθα χαλια.δυσπνοια και κατι σαν καταθλιψη.δεν ξερω αν ηταν απο το αγχοσ μου λογω πρωτησ φορασ αλλα την 2η φορα δεν με πειραξαν καθολου.ευχομαι καλη επιτυχια.εγω θα ξεκινησω την 4η προσπαθεια τον οκτωβρη.σε ποιον γιατρο πασ?

Κοριτσάκια μου ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!

Ευτυχώς τα συμπτώματα μετριάστηκαν κατά πολύ και τώρα έχω μόνο κάτι πονάκια...στην αρχή ανησύχησα γιατί αυτό το πράγμα δεν παλλευόταν σαν κλιμακτήριος ένα πράγμα!

Ρουλίνι πάω στον Λουκά Κλέντζερη είναι Δ/ντης εξωσωματικής στο ΜΗΤΕΡΑ κ με έστειλε φίλη που χε 2 επιτυχίες στις 2 προσπάθειες μαζί του....Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένη μαζί του και φαίνεται υπεύθυνος άνθρωπος. τυπικός και γνώστης!

Εσύ σε ποιον πας;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...