Μετάβαση σε περιεχόμενο

Βλεπουν ονειρα τα βρεφη?


Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα! :)

Δεν ξερω αν θετω το ερωτημα στο σωστο υποφορουμ...

Βλεπουν ονειρα τα βρεφουλια μας???

Γτ χαμογελανε,κλαινε,κανουν μορφασμους,βγαζουν φωνουλες ή κραυγουλες στον υπνο τους?????? :huh::huh:

Μηπως εχουν κ αναμνησεις θετικες ή αρνητικες απο την περιοδο της εγκυμοσυνης???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου καλη μου!

και γω ειχα την ιδια απορια και μου ειπε μια φιλη μου ψυχολογος οτι εκτος των αναμνησεων που εχουν απο την κοιλιτσα μας, επεξεργαζονται ολες τις πληροφοριες που δεχονται ολη την ημερα και ετσι απομνημονευονται και γινονται γνωσεις.... κοινως εχεις δει τη διαφημιση της Pampers? ε, ετσι ειναι!

και αυτο ξεκιναει απο την πρωτη μερα που αντικρυζουν αυτη τη ζουγκλα στην οποια θα ζησουν

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα συμπεθερα!!! θα προσπαθησω να σου απαντησω με οσες γνωσεις εχω........στον υπνο του λοιπον......

Το δικο σου μωρακι κλαιει γιατι ..βλεπει οτι εχασε το στηθος σου... :)

φωναζει..γιατι...αισθανεται παντα οτι..πειναει...

ουρλιαζει ..γιατι βλεπει την πεθερα σου να του μιλαει μωρουδιακα..

χαμογελαει...γιατι επιτελους μυριζεται φαι!!!! :laugh: :laugh:

στα σοβαρα τωρα..λενε οτι ειδικα το χαμογελο κι οι γκριματσες ειναι αντανακλαστικα..

το χαμογελο ειναι πολυ σοβαρο θεμα..ειναι δειγμα ψυχικης να πω? υγειας..Ξερεις οτι τα προωρα χαμογελουν αργοτερα?

εγω θελω να πιστευω οτι οταν χαμογελαει...βλεπει (ο δικος μου ονειρευεται την τσαχπινουλα!!) βλεπει το αγγελακι του ή τις γιαγιαδες του ,που εχουμε χασει....

αισθανομαι οτι ειναι εκει πανω κ το προσεχουν...

Η ερωτηση μου θα ηταν αλλη...ποσο χαζοι μπορουν να γινουν οι μεγαλοι βλεποντας αυτα τα τοσοδουλικα μωρακια να σκανε κατι τεραστια χαμογελα....εχω γινει πολυ χαζη!!!!!!! :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ κοριτσακια τα χαμογελακια με κανουν να πεταω απο χαρα...Οτι κι αν βλεπει,σκεφτεται ή το κανει ασυναισθητα!

Τα κλαμματακια κ οι κραυγουλες???Λετε πχ να θυμαται που της εβαζα ορο στη μυτουλα ενω εκεινη πεινουσε και να ξανακλαιει στον υπνο της?????????????????????????????

Λετε να βλεπει την πεθερα μου και να στενοχωριεται??? :P:P:P

Αχαχαχχαχαχαχ συμπεθερα εγραψες παλι!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΝΑ ΛΑΙΚΟ ΡΗΤΟ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΒΡΕΦΑΚΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΒΛΑΠΟΥΝ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΩΗ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΛΑΙΝΕ ΓΕΛΑΝΕ ΘΥΜΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΗΡΕΜΟΥΝ....ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΞΕΧΝΑΝΕ...ΓΙΑΥΤΟ ΔΕ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΒΡΕΦΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΙΚΙΑ....ΑΥΤΟ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Επικίνδυνο δεν είναι το πολυποδακι, δεν είπα κάτι τέτοιο! Έχω αφαιρέσει 2 φορές ως τώρα! Ούτε μπορεί το έμβρυο να εμφυτευτει πάνω σε πολύποδα και αυτό είναι το θέμα.. δηλαδή οι πολύποδες στη μήτρα μειώνουν τα σημεία που θα μπορούσε να εμφυτευτει ένα έμβρυο..! Με την αφαίρεση του λέω έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες να προχωρήσει σε εμφύτευση ένα γονιμοποιημένο υγιές έμβρυο.  Στη φάση που είσαι τώρα δεν θα μπορέσει να αφαιρεθεί ο πολύποδας λόγο του πάχους του ενδομητρίου. Δηλαδή κανονικά για να αφαιρεθεί πρέπει να είσαι λίγες μέρες μετά την περίοδο και πριν την ωορρηξία όπου το πάχος του ενδομητρίου είναι λεπτό ακόμα και θα μπορέσει ο γιατρός να το αφαιρέσει με επιτυχία. Η αποξεση επίσης έχει καταργηθεί ως τρόπος αφαίρεσης πολύποδα γιατί ουσιαστικά αυτό που γίνεται στην αποξεση είναι να πηγαίνει ο γιατρός και να "ξύνει" ουσιαστικά το πάνω στρώμα του ενδομητρίου στα τυφλά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να λεπταίνει με κάθε αποξεση το ενδομήτριο και να μην αφαιρείτε με επιτυχία ο πολύποδας. Με την υστεροσκοπηση πάει ο γιατρός με κάμερα και αφαιρεί το πολύποδα με χειρουργικό ψαλίδι οπότε έχουμε με ακρίβεια την αφαίρεση του και δεν επηρεάζει το ενδομήτριο για μελλοντική εγκυμοσύνη. Γενικότερα αν προχωρήσετε εντέλει σε αποξεση λόγο της εγκυμοσύνης που δεν προχωράει, μετά από 1-2 κύκλους που θα σου έρθει περίοδος, πήγαινε για ένα τσεκ να δείς τι γίνεται με αυτό..
    • Πολύ όμορφα άρχισε η εβδομάδα κορίτσι μου.  Χρόνια πολλά σε όλους και όλες κορίτσια μου!!! Να περάσετε όμορφα ότι κι αν κάνετε σήμερα!
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Θα συμφωνήσω με την @Παρασκευαιδου. Χοριακη γιατί ξανά έκανες εφόσον είδατε σάκο κτλπ ; Όσον αφορά το μικρόβιο που βρέθηκε συνήθως αν είναι στην αρχή της εγκυμοσύνης τα αντιμετωπίζουν άμεσα οι γιατροί και δεν υπάρχει κίνδυνος για το έμβρυο. Επίσης , το ουρεοπλασμα το ίδιο , πάλι το αντιμετωπίζουν αν και ξέρω γυναίκες που το είχαν και δεν είχαν κανένα πρόβλημα στην εγκυμοσύνη τους. Αυτό βέβαια εννοείται διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα!    Τι έγινε τελικά ;  ευχομαι να έχεις ευχάριστα νέα!! 
    • Καλημερα κορίτσια! Τι ωραία που θα ήταν να ξεκίναγε έτσι κάθε Δευτέρα 🤷‍♀️🙈 Καλά να περασετε ότι κι αν κάνετε  
    • Για το αιμάτωμα που λες οτι εχεις, γιατι ειναι επικίνδυνο; Ολα καλα θα πανε. Κοντεύουν οι μερες για την αυχενικη σου. Σχεδόν έχει εξαφανιστεί ο κίνδυνος. Θα πανε ολα καλα! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...