Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Την τριτη εχει γενεθλια ο συντροφος μου

Σκεφτομαι να μαγειρεψω κατι εξω απο τα συνιθισμενα αλλα θελω να ειναι σχετικα γρηγορη η εκτελεση του φαγητου και να κανω και μια ομορφη χαλαρη ατμοσφαιρα αλλα θελω και τη βοηθεια σας ριξτε καμοια ιδεα γιατι με την μικρη αγκαλια συνεχεια εχω κολλησει!!

Δημοσίευση

Να τον χαίρεσαι!!!! Για ατμόσφαιρα μπορείς να βάλεις ρεσώ και να τα έχεις π.χ. σε σχήμα καρδιάς ή με τα αρχικά σας. Για φαγητό τώρα...εξαρτάται απ' τα γούστα, εγώ είμαι φαν της ιταλικής κουζίνας που είναι και νόστιμη και εύκολη. Γενικά για συνταγές μπορείς να μπεις στο site www.sintagespareas.gr

και ανάλογα το υλικό που θες να σου βγάλει διάφορες συνταγές! Είναι πολύ καλό!

Δημοσίευση

elenitsa na ton xairesai!!!!!!! geros na einai !!!!!

emena o xristos mou eixe genethlia tin proigoymeni ebdomada!!! kai ksereis ti ekana???? eftiaksa mia makaronaditsa me mia periergi saltsoula, eixa sto piso psigeio(gioa na min tin dei) mia tourta me kerakia, eixa kerakia reso polla polla(den toy ekaane entuposi giati kathe brady anavo kerakia) kai ta ekripsa otan den eblepe sto surtari toy domatiou, kai merika louloudakia!!!! a!!! to vasikotero!!!! forousa kai sexy esoroyxa kainourgia(xixixixixiixix)!!!!! to bradaki pigame bolta,gyrisame ,fagame tin makaronaditsa mas kai meta tou eipa oti pao ligo mesa!!!!!!! kai evala pano sto krevati tin tourtitsa(sokolata-fraoulitsa), gyro gyro sto domatio ta kerakia ,ta louloudakia pantou kai esvisa ta fota!!! anapsa kai ta kerakia tis toyrtas kai tou fonaksa''xristooooooooooooooo ela ligo ''. kai molis mpike sto domatio arxisa na tou tragoydao ''na ziseis thirio kai xronia polla..........ktl.....'' !!! toy arese poli!!!! epathe plaka!!! den to perimene!!!!!!!

kane kati tetoio tha toy aresei sigoyra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας!!!!

pepita Πολυ καλο το σαιτ που μου προτεινες εχει καλες και γρηγορες συνταγες στην εκτελεση τους

μικρουλα μου μ αρεσουν τα κερια λεω να τα αναψω στο πατωμα σε σχημα καρδιας μαλλον

Τωρα και η γαριδομακαροναδα εμενα μου αρεσει σαν ιδεα και γευση αλλα ο συντροφος σιχενεται τα θαλασινα!!!!!!!!!!!!!! :kiss::kiss:

Σε γλυκο εκτος απο τουρτα τι να κανω που να ειναι γρηγορο???

Τουρτα θα του παρουμε το επομενο σαββατοκυριακο που θα μαζευουν και καποιοι φιλοι και φυσικα το σοι!!

Δημοσίευση

αααααα στις συνταγες της παρεας (απιστευτη σελιδα,με εχει σωσει) εχει κατι ωραιες συνταγες για γλυκακια μικρα στο μεγεθος,σαν brownies.μπες να δεις!!!!!!! εχει πολλα πολλα μικρα τετοια!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...