Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ.....ΤΕΛΕΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ......ΤΑ ΕΙΔΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΟΥ.... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:

ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ 10 ΤΟΥ ΜΗΝΑ!!!!

• Απαντήσεις 131
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: τι υπεροχααααααααααααααααααααααααααααααααααααα μπραβο εγκυουλα μου :woohoo: :woohoo:

να μας τα προσεχεις τωρα αν και ειναι στην ζεστη κοιλιτσα πλεον

ποσα εβαλες? αφησες για καταψυξη?

φιλακια στα μωρακια!!

Δημοσίευση

Μέχρι τότε θα προσευχόμαστε όλες μας μέρα νύχτα... Όλα θα πάνε τέλεια!! Θα δεις!! Πολύ χαίρομαι!!! Τώρα δεν θα κάνεις απολύτως τίποτα!!! Μα τίποτα!! Μάσα ξάπλα αραλίκι... σκέτο τεμπελίκι δηλαδή!!!!

Εύχομαι στις 10 του μήνα το μεγαλύτερο + θετικότερο αποτέλεσμα όλου του κόσμου!!!!

Δημοσίευση

σου ευχομαι και απο εδω ρουμπι μου σε 9 μηνες να μπεις στο μαμυ και να γραψεις.......... παω να γεννησω σπασαν τα νερα μου!!!!!!!!!!!!

ερχονται τα ρουμπακια μας!!!!! ειναι στη κοιλιτσα τωρα και τρεχουν!!!!! ;) ;) ;) πανε στη μανουλα!!!!!!!! 10 του μηνος θα κανουμε παρτυ!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Αχουυυ...Χριστέ μου...κάνε να πάνε όλα καλά!!!:) Μόλις είσα το θέμα σου ανατρίχιασα!!!:) Μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι να πάνε όλα όχι απλώς καλά...ΤΕΛΕΙΑ!!!!!:) Υπάρχει πιθανότητα να κρατηθούν και τα 9;;;

Δημοσίευση

RUBELITSAAAAAA! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΕΠΕΣΤΡΕΨΕΣ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ Ε? ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ, ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΞΕΠΟΡΤΙΣΩ ΕΧΩ ΣΑΛΤΑΡΕΙ ΜΕΣΑ. ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ 6 ΑΠΟ ΤΑ 9 ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΤΑ 3 ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ 3 ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΗΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Αχου μωρέ....συγκινήθηκα...σνιφ..δηλαδή τώρα περιμένουμε την εμφυτευση;;;;;; Λοιπόν αν νιώσεις πόνους περιδου σημαίνει οτι μάλλον γίνεται εμφυτευση!!:) Μια μέρα μετά την επαφή είχα πόνους περιόδου και νομιζα ότι θα μου έρθει η περίοδος!!!:) Χαλάρωσε..ξέχνα το ....και ξαφνικά εκεί που θα λες...μα πότε θα μου έρθει η περίδος;;(τάχα μου!!!) Θα πεις δεν κάνω κι ένα τεστάκι μπας και;;;; Και τότε θα δεις το +!!!!:)

Δημοσίευση

Ρουμπελα μου σου ευχομαι να πανε ολα καλα!!!

Και τα 3 μωρακια να στρογγυλοκαθισουν στην κοιλιτσα σου και να βγουν σε 9 μηνες να σας γεμισουν ευτυχια !!!!!

Σου στελνω ολη μου τη θετικη ενεργεια!!!

Να προσεχεις κοριτσι μου και να χαμογελας συνεχεια οπως σημερα!!!!! :):):):)

Δημοσίευση

RUBELAKI ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΤΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕ????????

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ΗΜΟΥN ΣΙΓΟΥΡΗ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΟΣΤ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :laugh: :laugh:

ΜΕ ΕΝΑ ++++++++++++++ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ :laugh: :laugh: :woohoo:

ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ΞΑΠΛΑ ΕΤΣΙ??????? ΤΠΤ ΑΛΛΟ ;) XAXAXAXAXA

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ Κ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ

ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΕΧΕΧΕΕΧΕ :P:D :woohoo: :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Ρουμπι μου τι να πω!Μεγαλη στιγμη!Ευχομαι να γεμισει η κοιλιτσα νινακια!!!Να μαθουμε στις 10 τα ευχαριστα!!!Το ευχομαι ολοψυχα γλυκια μου!!!Να φουσκωσει η κοιλιτσα και να εισαι μια εγκυουλα σουπερ!!!Ευχομαι ολα να πανε καλα!!!Να γινουν τα εμβρυακια γερα παιδακια!!!!

Δημοσίευση

Ρουμπέλα μου,τέλεια!!! :woohoo:

Θετική σκέψη και καθόλου,μα καθόλου άχγος!!!

Περιμένουμε στις 10 του μήνα το υπέροχο θετικό αποτέλεσμα!!! :laugh:

Πολλά φιλάκια :kiss:

Υ.Γ:Αλήθεια,πόσο έμβρυακια εμφυτέψατε; ;)

Δημοσίευση

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΗΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΒΟΛΕΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ....ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ 10 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ...ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙς ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...