Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γειά σου drop-00. Εγώ είχα έναν στα Ταμπούρια ήταν και νεογνολόγος, αλλά πολύ δουλειά, μεγάλος σε ηλικία και έ πειρος. Όμως δεν είχε διάθεση για μπλα μπλα να κάτσεις να συζητήσεις.. Και άμα είναι κ το πρώτο σου θέλεις και μια συμβουλή παρα πάνω.. Θα τον αλλάξω μάλλον. Αμά ενδιαφέρεσαι θα σου πω. Σήμερα τον πήγα στη Νίκαια σε μια άλλη. Καλή και αυτή..Τι να πω. Γενικά για να βρεις καλό γιατρό λίγο δύσκολο...

Δημοσίευση

Κοίτα στις γυναίκες γιατρούς δεν έχω και πολύ εμπιστοσύνη, όμως στην ειδικότητα παιδίατρος νομίζω είναι διαφορετικά. Ίσως είναι καλύτερα άν έχει και εκείνη παιδιά. Αυτή που πήγα δεν ξέρω αν έχει πάντως με ρώτησε ποιο πολλά για τη ψυχικινητική ανάπτυξη του μωρού. Αν γελάει, αν αστιάζει... Στο δικό μου πρόβλημα ως προς τη διατροφή του, δε με διαφώτησε.. Αν θες στείλε μου και πμ. Φιλιά.

Δημοσίευση

Καλησπερα...!!!

Η δικια μας η παιδιατρος ειναι στη μοναδα εντατικης νοσηλειας νεογνων στο Ιασω και το ιατρειο της ειναι στον Πειραια... ειναι πολυ καλη... ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι... αν σ'ενδιαφερει στειλε μου πμ...!!!

Φιλακια...!!!

Δημοσίευση

jovi έγραψε:

Γειά σου drop-00. Εγώ είχα έναν στα Ταμπούρια ήταν και νεογνολόγος, αλλά πολύ δουλειά, μεγάλος σε ηλικία και έ πειρος. Όμως δεν είχε διάθεση για μπλα μπλα να κάτσεις να συζητήσεις.. Και άμα είναι κ το πρώτο σου θέλεις και μια συμβουλή παρα πάνω.. Θα τον αλλάξω μάλλον.

Ακριβώς αυτό μου συμβαίνει με νεογνολόγο - παιδίατρο κορυφή στη Θεσσαλονίκη.

Τον εμπιστευομαι αλλά δε μιλάει καθόλου και δεν μου λύνει τις απορίες...

Από την πολύ δουλεια δεν ασχολούνται , αλλά γι αέναν νέο γονιό τα ασήμαντα είναι σημαντικά!Βέβαια του έχω τυφή εμπιστοσύνη αλλά ποιος θα μου λύσει τις απορίες?Οι φίλες μου?

Είχα μια επαφή με μια γυναίκα που το πρωι είναι στο ΙΚΑ , μου εξήγησε πολλά , είχε όρεξη,λέω να πάω στο ιατρείο της να δω...

Αλλα άμα αφήσω τον άλλον και είναι χειρότερη?

Μεγάλο θέμα , αλλα μου είπε κάτι σωστό:

Παιδίατροι υπάρχουν πολλοί , το θέμα είναι να ταιριάξει η χημεία γονέων - παιδιάτρου και μετά παιδιού - παιδιατρου!!

Εδώ σε θέλω!

Drop-oo δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω λόγω πόλεως αλλά σε καταλαβαίνω !

Δημοσίευση

ειναι ενα πολυ σοβαρο θεμα αυτο του παιδιατρου και η αληθεια κοριτσια ειναι οτι δεν ξερεις καθε φορα που θα πεσεις.γι'αυτο κι εγω κοιταω απο τωρα να βρω εναν καλο παιδιατρο και να μην τρεχω σαν τρελη μετα απο τον ενα στον αλλο.γι'αυτο οποια μανουλα διαβασει το θεμα και μπορει ας μας βοηθησει με τις πληροφοριες που θα μας δωσει!

Δημοσίευση

Γεωργία τι κάνεις;; Δεν ρωτάς και το Μάκη μήπως σου πει καμιά ιδέα;; Πότε θα ξαναπάς τώρα να σε δει; Η sweetmammy μου είπε για τη παιδίατρό της και μου φαίνεται καλή περίπτωση, ίσως να τον πάω και σε αυτή να τον δει..

Δημοσίευση

καλησπερα Ιωαννα μου.μια χαρουλα ειμαι.εσυ??στις 8/10 εχω ραντεβου με τον Μακη :P και θα τον ρωτησω να μου πει.απλα θελω να ειναι καπου κοντα σε'μενα.κι εμενα μου ειπε η sweetmammy για την παιδιατρο της και μου φαινεται πολυ καλη.αν πας πες μου εντυπωσεις!εχθες εκανα και το doppler και ολα ειναι μια χαρα ευτυχως.η μικρη ειναι 1900 gr και με πολυ μαλλακι οπως ειπε και ο γιατρος!!! :P θυμασαι ποσο ηταν ο μικρουλης σου οταν εκανες εσυ την εξεταση για να συγκρινω??

Δημοσίευση

Ο Μάκης ποιος είναι?γιατι Μάκη λένε και τον πρώην γυναικολόγο μου αλλά αποδειχτηκε τελείος λάθος.

εγω έχω καταπληκτικό παιδίατρο.το γραφειο του είναι Μενίδι αλλά εμένα έρχετε σπίτι.Έρχετε μια ώρα και δεν φευγει αν δεν τα πούμε όλα.των έχω 18 μήνες και η αδελφή μου 3 χρόνια.Είναι υπερ του θηλασμού σε σημείο που αν είναι και στη θερμοκοιτίδα σου λεει θήλαστρο και ταίσμα.Εμένα με βοήθησε πάρα πολύ στην προετοιμασία του στηθους πριν γεννήσω.και εγω γυναικά δεν εμπιστευο.

Δημοσίευση

Ο Μάκης ποιος είναι?γιατι Μάκη λένε και τον πρώην γυναικολόγο μου αλλά αποδειχτηκε τελείος λάθος.

εγω έχω καταπληκτικό παιδίατρο.το γραφειο του είναι Μενίδι αλλά εμένα έρχετε σπίτι.Έρχετε μια ώρα και δεν φευγει αν δεν τα πούμε όλα.των έχω 18 μήνες και η αδελφή μου 3 χρόνια.Είναι υπερ του θηλασμού σε σημείο που αν είναι και στη θερμοκοιτίδα σου λεει θήλαστρο και ταίσμα.Εμένα με βοήθησε πάρα πολύ στην προετοιμασία του στηθους πριν γεννήσω.και εγω γυναικά δεν εμπιστευομαι.

Δημοσίευση

Και εμένα κάπου τόσο ήταν 32 εβδομάδων, ίσως και λίγο λιγότερο..γιατί ο μπεμπάκος γεννήθηκε 35 εβδομάδων 2500 (λόγω ολιγαμνοίου) αλλά υπερηχογραφικά τον έβγαζαν λιγότερο. Αμα πάω στη γιατρό θα σου πω. Άντε της μπουμπού σου θα τις κάνεις και κοτσιδάκια..χι..χι..Έχεις καούρες;; Ισχύει αυτό που λένε για τα μαλλιά και καούρες; Και εμένα ο δικός μου είχε λίγα, αλλά δεν είχα ούτε μια ενόχληση. Καληνύχτα θα τα πούμε αύριο.

ρφαέλ ναι ο Μάκης γυναικολόγος είναι, αλλά δεν πρέπει να είναι ο ίδιος. Αν θες στείλε μου πμ να σου πω.

Δημοσίευση

καλημερα ομορφες μανουλες!

Ιωαννα μου δεν το συζητω,οχι απλα εχω καουρες,σαν φλογοβολο εχω γινει :laugh: !!!πιστευω ομως οτι δεν εχει να κανει με το μαλλακι του μωρου γιατι αλλες κοπελες δεν εχουν εμφανισει τα συμπτωματα της καουρας και μπορει το μωρακι τους να εχει μαλλι ή και το αντιθετο.Ραφαελ που μενεις και ερχεται ο παιδιατρος σου??ψαχνω γιατρο κοντα σε εμενα ετσι ωστε να μπορω να πηγαινω και μονη μου οταν δεν μπορει ο αντρας μου.κερατσινι,νικαια,δραπετσωνα,κορυδαλλο,πειραια,περαμα αντε και χαιδαρι.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...