Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

αχχ Ρουμπελιτσα μου!! τον ενθουσιασμο σου το νιωσαμε ολες...δονειται το σαιτ.... :)

ευχομαι να ταρακουνηθουμε ολες..οταν με το καλο μας πεις τα δευτερα δυνατα νεα!!!

να γινουμε εγκυμονοπληκτες!!!!!

με το καλο,η Παναγιτσα μαζι σου!!

• Απαντήσεις 54
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!

ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ++++++++++++++++++++++++++++++

ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ!!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΙΛΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΜΩΡΑΚΙΑ!!!!!!

Δημοσίευση

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!

ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ++++++++++++++++++++++++++++++

ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ!!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΙΛΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΣΠΟΡΑΚΙΑ!!!!!!

Δημοσίευση

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΩΣ ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ....ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΓΛΥΚΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΟΥΛΑ...... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ..... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

ουαου αυριο θα εχεις μια κοιλιτσα γεματη μωρακια!!!!!!!!!!!!!!!!! δεν ειναι απιστευτα υπεροχο συναισθημα????

να ξεκουραζεσαι και να τα προσεχεις τα ζουζουνακια γιατι αν θυμωσουν θα σε κλωτσανε ολα μαζι χιχιχιχιχι

Δημοσίευση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΙΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΥΡΑΚΟ ΕΓΩ ΘΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!! ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΜΟΥ...........ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑ

Δημοσίευση

ετσι σε θελω χαρουμενη σαν κι εμενα χιιιιιιιιιχιιιιιιιιιι

πωπωπωπωπω ποοοοοοοσααααααααααααα ουαουαουα εχουμε να ακουμε μαρεσει αντε αντε

αλλα ακου και μια συμβουλη απο αυριο θα χαιδευεις την κοιλιτσα σου και ας μην ειναι ακομη μεγαλη σε στυλ τραπεζακι του καφε και θα τους μιλας να σε νιωθουν να νιωθουν την μανουλιτσα και να παιρνουν δυναμη να μεγαλωσουν

πολλα πολλα φιλακια και καληηηηηηηηηηηηηηηηηηη επιτυχια που την εχεις σιγουρη

Δημοσίευση

ρουμπιιιιιιιιιιι μουυυ!!!!!!!!!!

Κ Α Λ Η Ε Π Ι Τ Υ Χ Ι Α !!!!!!!!!!!!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΓΛΥΚΟ ΡΟΥΜΠΑΚΙ ΜΑΣ!!!!!! ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ, Η ΠΑΝΝΑΓΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ..... ΚΛΕΙΣΕ ΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΟΥΜΠΑΚΙ !!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...