Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΝΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΥΡΑΚΟ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ;

Βανια

Recommended Posts

Ετσι διαβαζονατς τα τελευταια ευχαριστα νεα για το Σπυρακο μας της Αναστασιας(μπεμπουλης )μου ηρθε ξαφνιακ αυτη η ιδεα :Να συναντηθουμε ολες μαζι και να γιορτασουμε τη νικη το παιδι μας ειναι καλα και λεω παιδι μας γιατι ολα ατ παιδια ριναι παιδια του mammyland Ετσι λοιπον προτυνω να κανουμε μια συναντηση μεσα στον οκτωμβρη στις 11 στις 18 δεν ξερω ποτε αυτο θα το κανονισουμε να παμε για καφε και αν φτοιαξουεμκαιμια μεγαλη τουρτα καινα τη κοψουμε για το μπεμπουλη ο οποιος βεβαια δεν πρεπει να λειπει .

Σκεφτειτε το και ενημερωστε .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!! ΣΤΗΣ 25 ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ....ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑΝ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ ΒΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΜΩΡΕ....Η ΝΟΝΑ;;;;;;ΘΕΛΕΙ ΝΑΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ......[ΥΣ..ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΧΙ....ΧΙ]

ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΒΓΑΛΕΙ ΟΔΡΟΜΟΣ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!!!!!!ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ.....ΘΑΡΘΕΙΣ...ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ...ΚΑΛΗ ΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΑ ΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΕ ΔΩ!!!!!!!!!

ωραια στις 25 γιατι οχι τωρα μενει να βρουμε το χωρο σε αυτα ειναι ειδικη η ρουλα με τη δημητρουλα .Κλαη ιδεα ο παιδοτοπος αλλα σκεφτομαι τις ιωσεις; και τωρα με τη γριπη τοσα παιδακια σε τοσοκλειστο χωρο; εμαν ο Σταυρος ειναιμεγαλος αλλωστε και παει σχολειο αλλα για τα πιο μικρα; απο την άλλη ενταξει αμα ειανι να σου τυχει;

ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΚ....ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ!!!!παντωσ βανια σευχαριστω που ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 25 ΓΙΑΤΙ ΘΑΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΤΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΜΟΥ....

βρε κοριτσια τι να πω τωρα ειστε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ!!!!!

με συγκινειτε αφανταστα οταν νιωθω και βλεπω ποσο αγαπατε το παιδακι μου ειστε ολες σας ψυχουλες πραγματικα και σας αγαπω πολυ :kiss::kiss:

βανια μου να χαιρεσαι και εσυ τον σταυρονικολα σου που ειναι ενα αξιαγαπητο παιδακι

εννοειται οτι θα παρευρεθουμε κι εμεις μαμα και γιος

υ.γ καλα θα ηταν σε παιδοτοπο για να μπορουσε να περπατησει και να παιξει :laugh: αλλα λογω ιωσεων ισως να το αποφευγαμε αν ερθουν και αλλα παιδακια

σας ευχαριστω παρα πολυ για την στηρηξη σας κοριτσια

κανονιστε το εσεις :) εγω σε αυτα δεν τα παω και τοσο καλα :laugh: :laugh:

Ετοιμαζετε παρτακι?

Μπραβο κοριτσια!

Να μου φιλησετε τον Σπυρακο και Αναστασια μου, να ξερεις πως γιορταζω και εγω απο εδω!!!

Να ειστε παντα καλα! :kiss:

ΜΕΣΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 25 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΡΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 15 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΩ....ΣΤΙΣ 19 ΕΧΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΚΟΣ ΜΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΟΠΟΤΕ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΝΟΝΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΑΚΟΥ ΜΑΣ.... :)

ΣΚΡΑΠ έγραψε:

ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!! ΣΤΗΣ 25 ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ....ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑΝ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ ΒΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΜΩΡΕ....Η ΝΟΝΑ;;;;;;ΘΕΛΕΙ ΝΑΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ......[ΥΣ..ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΧΙ....ΧΙ]
Εισαι η νονα του Σπυρου μας?

Το ατομο που εβαλε τα μυρα και μια δυνατη και αξιαγαπητη μανουλα δικαιολογουν την δυναμη του Σπυρου!Χαρηκα παρα πολυ που εισαι εδω!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ....ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ;;;ΕΥΧΟΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.....ΝΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΤΗ..ΕΥΤΗΧΙΣΜΕΝΗ..ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΛΑ ΥΓΕΙΑ....ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙΣΑΝ ΤΑ ΒΛΑΣΤΑΡΙΑ ΜΑΣ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ....ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ!!!!!!!

οκει κοριτσια στις 25 οποτε θελετε καιμπορειτε απλα πρεπι αν οργανωθουμε κραζυ που εισαι; εσυ εισαι μανα σε αυτα βρες τοπο και τα σχετικα . Επισης αν καποια οδηγαει αν κανονισυμε το θεμα με τη Τουρτα καιόλα τασχετικα .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...