Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΑΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ!

ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ!!!ΕΚΑΝΑ 2 ΧΟΡΙΑΚΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 35,45 Κ 93,23 Κ Ο ΓΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΑΛΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΝΑ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ.

ΜΕΧΡΙ Κ ΠΡΟΧΤΕΣ ΕΙΧΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ 2 ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.ΣΗΜΕΡΑ Κ ΧΤΕΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΞΑΠΛΑ,ΑΠ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ,ΑΠΟ ΚΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ (ΛΟΓΩ ΣΥΧΝΟΟΥΡΙΑΣ) Κ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ.

Η ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ.ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ,ΑΝ ΟΛΑ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΚΑΛΑ...

ΕΙΜΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΣΤΗΝ 6Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΕΣΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΙΩΘΑΤΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ?(ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΤΗΘΟΣ?)

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΓΚΥΕΣ ΣΦΑΔΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΝΟ?ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΓΕΝΝΑΝΕ,ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?

ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ,ΤΗΝ ΠΡΟΗΓ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΠΕΒΑΛΑ,ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΤΟΝΑ,ΔΗΛ ΟΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ Κ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΡΑΒΑ.

ΦΟΒΑΜΑΙ,ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΜΟΥ...

Δημοσίευση

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ! Κ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΜΕ ΦΡΙΚΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΗΝΑ ΚΥΗΣΗΣ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΑΙΞΩ ΑΝΕΤΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ Κ ΕΓΩ Η ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΑΙΣΘΗΤΕΣ!

ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΟΙ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΚΑΙ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ! ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ! ΟΥΤΕ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ, ΕΜΕΤΟΥΣ, ΖΑΛΑΔΕΣ, ΥΠΝΗΛΙΕΣ, ΤΙΠΟΤΑ! ΑΛΛΑ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ. ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!

Δημοσίευση

xenianek ΚΑΙ boymamma ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.Μ΄ ΕΠΙΑΣΕ Η ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ.ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΝΑ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΕΔΩ Κ ΤΩΡΑ.

ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΑΓΩΝΙΑ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ,ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ Κ ΠΟΛΥ.

ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΠΑΛΙ...

Δημοσίευση

kalispera koritsaki mu!!!!

min anisixeis katholou...ego den eixa tipota apo sumptomata...kai to stithos mu apo tin 6 evdomada kai meta kapos pristike..eixa ponakia alla auta einai fysiologika giati megalonei i mitra sou.min se anisixoun katholu...na xekourazesai genika alla min trelenesai kiolas..egkios eisai..oxi arrosti...kai i polu xapla min nomizeis oti kanei kalo...na eisai iremi,na trws swsta,na koimasai,kai prospatheis na min agxonesai giati to mikro sporaki epireazetai...ola kala tha pane!!!!na mas enimeroseis!!!

filia!!!!!kai me to kalo!!!

maria

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια. 🙂 Ευχομαι σε όλες τα καλύτερα.  το πρώτο μου μπεμπακι ήρθε μέσα σε 3 μήνες.  Τώρα για το 2ο προσπαθούμε εδώ και μισό χρόνο και ακόμα δεν… Ξερω ότι δεν είναι αρκετό το διάστημα αλλά αγχώνομαι αφενός γιατί δε θελω να έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας τα παιδάκια μου (βέβαια αυτά δεν τα καθορίζουμε εμείς) κι επειδή 1/09 ξεκινάω δουλειά και θα αναγκαστώ να αφήσω τη μικρή μου στη γιαγιά της.  Είχαμε πει με τον άντρα μου ότι αν έμενα έγκυος ως τότε, θα έπαιρνα επαπειλούμενη και δε θα επεστρεφα.  Τώρα όλα δείχνουν ότι θα επιστρεψω.    Επισης, κάτι πολύ σημαντικό, τον Απρίλη είμαι μέσα μου σίγουρη ότι είχα βιοχημική γιατί είχα υγρά εμφύτευσης για 2 μέρες και ρινορραγία ακριβώς όπως και στην 1η εγκυμοσύνη μου. Αντιθέτως, τώρα που δεν έχω αυτά τα συμπτώματα, είμαι σίγουρη ότι δεν είμαι εγκυος. Δε θα χρειαστεί καν να κάνω τεστ. Γιατί δεν ερχεταιιιιιιι;  
    • Αυτά είναι τα πιο ωραία ψώνια..ας πάμε τώρα που μπορούμε..εγω κουράζομαι πολυ.. έχουμε ίδια εγκυμοσύνη..τώρα γύρισα από τον εμβρυολογο.. Μ πΕ αυτές οι εγκυμοσύνες πάνε μέχρι 36 εβδομάδα.. καλά κ εγώ Πιτ 14/11 έχω αλλά μέχρι μου λέει 16 Οκτωβρίου περίπου θα πάει το πολύ..τα μικρά ήταν 740γρ ο ένας κ 770γρ ο άλλος..μια χαρά μεγαλώνουν κ ο τράχηλος 40,0 mm.. καλά είναι Μ πΕ για δίδυμα.. μετά πήγαμε κ παραγγείλαμε κ 2 κούνιες..κ εγώ θέλω λίγο να φτιάξω μια λίστα..Μ έχουν δώσει αυγά κ καρότσι διπλό.. πρέπει να οργανωθωω όμως γτ περνάει ο καιρός να δω τι έχω κ τι πρέπει να πάρω..
    • Κορίτσι καλησπέρα!!!  Εύχομαι όλες οι εγκυμοσύνες να πηγαίνουν καλά με το καλό ο νέος μήνας που έρχεται να φέρει κι άλλα θετικά τέστ !!!  Λοιπόν τα δικά μου νέα είναι οτι πήγα για σαλπιγγογραφια, όλα είναι φυσιολογικά και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.  Το πρόβλημα θα έλεγα από τη πλευρά μου ήταν ο γιατρός που πριν καν κάνουμε την εξέταση μας είπε με το τρόπο του να πάμε για εξωσωματική.  Άσχημη εντύπωση μου δημιούργησε και στεναχωρήθηκα πριν ξεκινήσει η εξέταση.  Δε ξέρω γενικά πως είναι άλλοι γιατροί, αλλά με το καλημέρα να θέλει να σου πει μη προσπαθείς άλλο φυσιολογικά...  Πριν από 2 βδομάδες είχα πάει σε σύμβουλο γονιμότητας και με ενθάρρυνε, μας είπε ότι αν διορθώσουμε κάποια θέματα στο κύκλο μου (τελικά έχω ΣΠΩ) θα έρθει σίγουρα η εγκυμοσύνη μέχρι τα Χριστούγεννα.  Τι να πιστέψω βρε κορίτσια; 
    • Όλα θα πάνε καλά ,αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα ,ξεκούραση και όχι άγχος !!! Με το καλό να έρθετε Ελλάδα 
    • Εγω έχω να πω κάτι σε όσες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν παιδί αλλά δεν τα έχουν καταφέρει ως τώρα, η μητέρα μου προσπαθούσε πολλά χρόνια με φυσικό τρόπο να μείνει έγκυος και μόλις έφτιαξε τα χαρτιά της για υιοθεσία έμεινε έγκυος σε μένα 💖 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...