Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια πειτε μου τη γνωμη σας γιατι θα τρελαθω.Εδω και 1 εβδομαδα η μικρη μου (4 μηνων)ενω ξεκιναει κανονικα το θηλασμο μετα απο 2-3 λεπτα αρχιζει να ζοριζεται,να βογκαει και να κλαιει.Γυριζει το κεφαλι απο την αλλη μερια και τραβιεται μακρια.Τη σηκωνω για να ηρεμησει αλλα συνεχιζει το κλαμα και τα παραπονα για μερικα λεπτα,λες και το γαλα που πινει της φερνει πονο στο στομαχακι της.Θα θηλασει πιο ηρεμα μονο οταν ειναι κουρασμενη και θελει να κοιμηθει ή μολις ξυπνησει και ειναι ακομη ζαλισμενη απο τον υπνο.Μεχρι σημερα ειχαμε καποια προβληματακια με κολικους(γι'αυτο αλλωστε εκοψα και γαλακτοκομικα εδω και 1,5 μηνα)αλλα ποτε σε τετοιο βαθμο.

ααα... της δινω αυτες τις μερες και προβιοτικες σταγονες BIO GAIA αλλα δεν βλεπω καμια διαφορα.

Τι να κανω? καταληγει να τρωει πολυ λιγο και αρχιζω να φοβαμαι και για την παραγωγη γαλακτος, μηπως μειωθει.

τι μπορει να φταιει?τι να την ενοχλει? αν ξερετε κατι ή σας εχει συμβει διαφωτειστε με. :(

Δημοσίευση

Νtiela καλημέρα!

Και εμένα σ' αυτή την ηλικία μου έκανε το ίδιο.

Εκεί που θήλαζε δύο λεπτά γινόταν νευρική χτύπαγε το στήθος και δεν ήθελε να φάει άλλο ενώ ήξερα οτι πεινούσε.

Αυτό που έκανα εγώ ήταν να τη βάζω στο στήθος την ώρα που ήθελε να κοιμηθεί ή την ώρα που ξυπνούσε.

Μόνο τότε ήταν ήρεμη.

Δεν ξέρω για ποιο λόγο μου το έκανε αυτό.

Ίσως είναι ένα στάδιο που το περνάνε τα μωράκια.

Ίσως να μεγαλώνουν και έχουν άλλα ερεθίσματα και ενδιαφέρον να παίξουν και δεν θέλουν να θηλάσουν.

Μήπως τρέχει πολύ το στήθος σου και έχεις έντονο let down και πνίγεται?

Δοκίμασε και καμία άλλη στάση.

Φιλιά!

Δημοσίευση

Κοριτσια απο στασεις τις εχουμε δοκιμασει ολες.Κυριως ξαπλωμενες θηλαζουμε γιατι ετσι μαθαμε απο την αρχη αλλα και στην αγκαλια μου να την εχω τα ιδια κανει.

aeriko32 δεν νομιζω να προλαβαινει να χορταινει μονο με 2-3 λεπτα θηλασμου γιατι μετα απο τοσο λιγη ωρα αρχιζουν τα ζορια,τι να πω...

αmanda και μενα τις ιδιες στιγμες ειναι πιο ηρεμη και τρωει λιγο καλυτερα.Οσο για το αν πνιγεται οντως καποιες στιγμες δεν ξερω αν ειναι απο λαιμαργια ή τρεχει πολυ,παντως κανει σαν να πνιγεται,σαν να καταπινει και πολυ αερα μαζι.

Δημοσίευση

Κοριτσάκι μου δυστυχώς εγώ δε μπόρεσα να τη θηλάσω παρα μόνο 2 μήνες...Ξέρω πάντως απο την κολλητή μου οτι αυτό αρχίζουν να το κάνουν τα μωράκια όταν αρχίζουν να συνηθίζουν το μπουκάλι κ βαριούνται την υπερπροσπάθεια του θηλασμού...Φαντάζομαι οτι της δίνεις κ συμπλήρωμα,ε?

Δημοσίευση

mummydi δεν της δινω συμπληρωμα,απλως της δινω το βραδινο μονο γευμα της σε μπουκαλι(με δικο μου γαλα) για να χορταινει και να κοιμαται και αυτη και εμεις καλυτερα!

Μεχρι τωρα τα πηγαιναμε πολυ καλα,δεν ξερω αν τωρα προτιμαει το μπουκαλι,θελω να πιστευω παντως πως μονο με ενα γευμα την ημερα δεν προλαβαινει να το συνηθισει...

Δημοσίευση

Κι ομως..όχι μόνο απλά το συνήθισε αλλά το προτιμάει!!:) Είναι πιο ωραία να κυλάει το ζεστό γαλατακι μέσα στο στόμα παρά να προσπαθείς πολύ για να το βγάλεις...εκεί λοιπόν βρίσκεται η ρίζα του προβλήματός σου...καλό θα ήταν να της σταματήσεις το μπουκάλι για να εξασφαλίσεις τη συνέχιση του θηλασμού...

Δημοσίευση

μπορει και να περνατε αναπτυξιακο αλμα! σε αυτη την φαση ενδιαφερονται για το περιβαλλον γυρω τους! τους κεντριζει ο ενδιαφερον καθε τι που υπαρχει! αλλαξε σταση θηλασμου! φορεσε στο λαιμο σου ενα κολιε η ενα φουλαρι ωστε να μην αποσπαται η προσοχη της αλλου! μην φοβασαι για την παραγωγη σου, το μωρο μονο του θα την ξαναρυθμισει, ξερει εκεινο τι κανει!

υπομονη θα περασει! αλλα μπορει και να επαναεμφανιστει

Δημοσίευση

tirogaridaki το να συνηθισει το μπουκαλι ειναι ενας μονιμος φοβος μου αλλα τα ζορια και τα κλαματα τα κανει και οταν τρωει και απο αυτο,οποτε ελπιζω οτι δεν ειναι αυτο η πηγη του κακου.

pebi ωραια η ιδεα για κολιε ή φουλαρι δεν το ειχα σκεφτει.Μεχρι τωρα της μιλουσα ή τραγουδουσα ή της εδειχνα καποιο παιχνιδι.

beroiotisa το εχω δοκιμασει και αυτο αλλα τζιφος!

Νομιζω πως δε μου μενει αλλη επιλογη παρα να κανω υπομονη...φιλια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...