Μετάβαση σε περιεχόμενο

φοβαμαι!!!

Recommended Posts

κοριτσια σημερα ειχαμε το τσεκαπ του 12μηνου για τον μικρο μου σπυρο εκει που ελεγα οτι ειναι και το τελευταιο μας....τα νεα δεν ειναι πολυ καλα η γιατρος που τον ειδε μου ειπε οτι το κεφαλι του δεν μεγαλωνει και οτι δεν αναπτυσεται ο εγκεφαλος του φανταζεσται πως ειμαι!

επεισης οτι οι ραφες των οστων στο κρανιο τεινουν να κλεισουν και πως πρεπει να μιλησουμε και με την παιδιατρο για να δουμε τι μπορει να γινει παντως σαν γιατροι λεει δεν μπορουν να κανουν κατι πανω σαυτο μονο με το να εχει συνεχομενες παραστασεις και εικονες ισως βοηθηθει ο εγκεφαλος του και αναπτυχθει

σκευτομαι να παω να ρωτησω σε εναν σταθμο μηπως εκει οι ειδικοι(βροφονηπιαγωγοι)ξερουν καλυτερα πως θα τον βοηθησουν με τα παιχνιδια

σκευτομαι πολλα ακομη και να αφησω την δουλεια μου και να αφωσιωθω πληρως στο παιδακι μου πηρα τηλ την παιδιατρο μου και μου ειπε θα το συζητησει με νευρολογο και να παω αυριο στο ιατρειο της να μιλησουμε ωρες ωρες καθυσηχαζομαι ωρες ωρες φοβαμαι πολλυ

διαβασα κατι περιπτωσεις και στο ιντερνετ για παιδακια που τους ειχαν κλεισει προωρα οι ραφες και εκαναν χειρουργειο αλλα και βρηκα και ενα διαγραμμα περιμετρων κεφαλιου και ειμαστε 6εκ κατω απο το μεσο ορο δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο η κακο αυτο

εμενα ομως μου εχει κολλησει η λεξη ''ειναι κακο''που μου ειπαν και δεν μπορω να υσηχασω λεπτο τρεμω στην ιδεα οτι κατι μπορει να παθει το παιδακι μου μα γιατι ολα να συμβαινουν σε εκεινο??????????????γιατι??????????????????????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 117
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αχ βρε μπεμπούλης ψάξτο λίγο πιο πολύ πάρε και καμμιά άλλη γνώμη από άλλον γιατρό, να το βοηθήσεις το παιδάκι σου, είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν πολλές επιλογές για να βοηθηθεί! Πήγαινέ τον και στον παιδικό σταθμό εκεί θα έχει πιο πολλές παραστάσεις, σίγουρα θα του κάνει μόνο καλό.......εγώ εύχομαι τα καλύτερα και μην στενοχωριέσαι, μόνο σκέψου θετικά ...

σε φιλώ.... :kiss:

Μπεμπουλη μου τι ειναι αυτα που μας λες;;;!! :ohmy: μηπως να το ψαξεις κι αλλο μηπως να σκεφτεις και το εξωτερικο σε καποιο εξειδικευμενο κεντρο,μηπως κανουν καποιο λαθος εδω;...

Κι εγω βρεφονηπιοκομος ειμαι και ξερω οτι τα παζλ τα ντομινο τα βιβλια με εικονες,το να του διαβαζεις πολλα παραμυθια,τα τουβλακια κτλ ειναι πολυ καλα για την εξασκηση του μυαλου.

Γενικα βρες παιχνιδια που θα τα δουλευει εκεινο κι οχι αυτοματα με μπαταριες..Α και οχι τηλεοραση αν και φανταζομαι το ξερεις αυτο.. ;)

Ευχομαι με ολη μου τη δυναμη να ειναι λαθος αυτο που σου ειπαν!!!

Οτι χρειαστεις κι οπου μπορω να σε βοηθησω ειμαι εδω! :kiss::kiss:

Μπεμπουλης μου λυπαμαι για τα νεα σας αλλα οπως σου ειπε και η παιδιατρος σας περιμενε αυριο τι θα σου πει.Ισως ενας αλλος γιατρος σας δωσει καποια λυση.Ευχομαι τα καλυτερα στον Σπυρακο σου!

τονια μου προσπαθω να του τα δειχνω αλλα δεν μου καθεται γιαυτο σκευτομαι τον σταθμο δεν ξερω τι να κανω εχω πελαγωσει

vre anastasia mou ti ine afta pou les gia to spirako????

poli stenaxorithika kai enoite poso xalia tha ise esi.ti na sou po vre koritsi mou?sigoura psaksou oso mporis.

ilikrina den vrisko ti na sou po.....................

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

ΨΑΞΤΟ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΠΡΟΩΡΑ ΜΙΑΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΕΧΓΕΙΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ 9 ΜΗΝΩΝ ΤΩΡΑ

ΠΗΓΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ

ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ

΄Μπεμπούλης καλησπέρα,

Κατ'αρχήν να σου ευχηθώ τα καλύτερα για το γιό σου και να είναι περαστικά όλα αυτά που περνάτε. Νομίζω ότι το μέγεθος του κρανίου δεν έχει και τόσο να κάνει με την ανάπτυξη του εγκεφάλου.Οι μετρήσεις του κρανίου του γιού μου ήταν πάντα πάνω από τις ανώτατες καμπύλες χωρίς να υπαρχει πρόβλημα και χωρίς βέβαια να είναι υπερεφυής. Αυτές οι καμπύλες είναι μέσοι όροι πλήθους μετρήσεων και είναι ενδεικτικές. Πάντως από τις φωτογραφίες δε φαίνεται κανένα πρόβλημα με το κεφαλάκι του παιδιού.

ΚΟρίτσι μου ακόμη και να σου πω να ηρεμήσεις ξέρω ότι συ είναι δύσκολο να το κάνεις..δεν γνωρίζω τι μπορεί να σημαίνει όλο αυτό που περιγράφεις..ελπίζω να μην είναι τόσο τραγικο όπως το βλέπεις εσύ..Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να δείχνεις στο παιδί σου όλη σου την αγάπη..μη φοβάσαι κορίτσι μου..έχε πίστη και όλα θα πάνε καλα...!!!!

Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι κάτι σοβαρό, και εγώ θα έλεγα να πάρεις δεύτερη γνώμη και τρίτη και τέταρτη αν χρειαστεί. Σου εύχομαι το καλύτερο!

Μπεμπουλη μου δυστυχως στους παιδικοι σταθμους στη χωρα μας δεν ειναι πολυ καλες οι συνθηκες γιατι υπαρχουν πολλα παιδια λιγοι παιδαγωγοι και φτωχο εποπτικο υλικο.. :(

Οποτε αδυνατουν να δωσουν την αμεριστη προσοχη που χρειαζεται ενα παιδακι οπως ο Σπυρακος..οχι οτι κανουν κακη δουλεια απλως αυτο το κατι παραπανω..ομως ισως ειναι καλη ιδεα να τον πηγαινεις για λιγες ωρες γιατι σιγουρα οι συναστροφη με τα αλλα παιδακια και τα καινουρια ερεθισματα θα τον βοηθησουν..

Α επισης πολυ καλη δραστηριοτητα ειναι να τον φερνεις σε επαφη με διαφορες υφες,υλικα γευσεις και μυρωδιες πχ χωμα,νερο,λασπη,υφασματα,να μυριζει,να δοκιμαζει και να πιανει μπαχαρικα,κρεμες,φρουτα,φαγητο κτλ γιατι αναπτυσοντας τις αισθησεις δημιουργουνται νεοι συνδεσμοι στον εγκεφαλο..

Συμφωνω και με τα αλλα κοριτσια..ψαξτο κι αλλο παρε κι αλλες γνωμες!

ΝΑΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ,

ΑΧ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΙ ΑΓΩΝΙΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ! :(

ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!

ΨΑΞΕ ΤΟ,ΨΑΞΕ ΤΟ ΚΑΛΑ!!!

ΕΙΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ Κ ΟΙ 2 Κ ΘΑ ΤΑ ΠΑΤΕ ΠΕΡΙΦΗΜΑ!!

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!

ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ Κ Π.Μ στο fb!!!

κόπέλα μου τι ήταν τι αυτό? εύχομαι τελικά να έιναι όλα καλά για το μωράκι σου.

Κ σε άλλες περιπτώσεις ξέρω που κάτι βρίσκουν οι γιατροί κ χρειάζεται ψάξιμο αλλά στο τέλος όλα είναι οκ

Ο Θεός είναι μεγάλος μην το ξεχνάς αυτό, είναι ο Μόνος που μπορεί πραγματικά να μας βοηθήσει,

έχε πίστη κ πάλεψε το όσο μπορείς

πειτε μου την γνωμη σας σε αυτα που ηδη κανω αν ειναι καταλληλα

του εχω παρει ενα τραπεζακι δραστηριοτητων και παιζουμε μαζι με διαφορα σχηματα και αντικειμενα και παιζει,παιζουμε επεισης με την μπαλα και διαφορα χρωματιστα μπαλακια(προτιμα τις μπαλιτσες)

τραγουδαμε και κανουμε κουπεπε και προσπαθουμε να κανουμε μιμισεις μαθαινουμε λεξουλες σιγα σιγα

οταν του δινω κατι για να μυρισει εκεινος το βαζει στο στομα και μετα το πεταει

αυτο ειναι κακο λεει ο νευρολογος πρεπει να κραταει τα παιχνιδια,να τον ενδιαφερουν

εγω φοβαμαι μηπως δεν τα καταφερω με τις λιγες ωρες που εχω με το παιδι κ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΣΟΥ!

ΨΑΞΤΟ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ!

ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!

αναστασια μου επειδη εχω δει το Σπυρακο δνε μπορω να πιστεψω οτι κατι δεν παει καλα θυμασαι καποτε σου λεγανε οτι δεν θα μπορει να κατσει και εκεινος αλλαζε συνεχεια θεσεις .Μην το βαζεις κατω παλεψε το οσο περισσοτερο γινετε αρε δεκαδες γνωμες πηγαινε σε ειδικους εγωαμα θελεις μπορω να ρωτησω στο κεντο που παω το Σταυρο αν ξερουν κατι για την περιπτωση αυτη .Ισως να χρειαστει να κανει καποιεςεργοθεραπειες καικινησιοθεραπειες να δθ=υναμωσουν το μερος του εγκεφαλου , ξερει το γεγονος οτι το πεταει το απιχνιδι ειναικατι συνηθισμενο βαριουνται καιτ ο πετανε . Μακαρι να μπορεσουμε αν βοηθησουμε όλες σε οτι χρειαστεις ξεριες ειμαστε κοντα σου

Νατάσα μου εύχομαι από τα μύχια της ψυχής μου να περάσετε κι αυτόν τον γολγοθά και να βγείτε νικητές... Ο Σπυράκος είναι αστέρι! Θα τα καταφέρει.. Έχει διαψεύσει μέχρι στιγμής ουκ ολίγες φορές τους γιατρούς!

Θα συμφωνήσω με τις υπόλοιπες κοπέλες, ψάξ'το μέχρι εκεί που δεν παίρνει! Πάρε κι άλλες, κι άλλες, κι άλλες γνώμες.... Ο σταθμός δε νομίζω να βοηθήσει όσο εσύ και ο μπαμπάς του.

Είπε ο νευρολόγος ότι είναι κακό το ότι δε δείχνει ενδιαφέρον για τα παιχνίδια? Τον βρίσκω υπερβολικό. Να του πάω και το Μαράκι που δε δίνει δεκάρα για τα παιχνίδια και τα πετάει δεξιά κι αριστερά να δούμε τι θα μου πει! :unsure:

Πολυ καλα τα κανεις βρε Νατασουλα..βρες τι τον ενδιαφερει και ασχοληθειτε με αυτα! δοκιμασε αυτα που σου ειπα..το οτι πεταει τα παιχνιδια δεν ειναι ενδεικτικο απολυτα.Η ανηψια μου τα εχει γραμμενα και ασχολειται με τα κατσαρολικα τα ξεσκονοπανα κτλ..αλλωστε ειναι τα παιχνιδια που ξερει ετσι;αυτα που εχει δει και ξαναδει.Αν του δωσεις κατι καινουριο δεν ασχολειται πιο πολυ;

Αυτα ειναι τα σημαντικά ... Μακαρι καμια μαμα να μην ακουει δυσάρεστα για το μωράκι της !

Παντως να σου πω την αληθεια σιγουρα δεν ειναι ευχάριστα τα νεα αλλα δεν ειναι και δυσάρεστα . Εγω θα σου ελεγα να το ψαξεις με γιατρους , αναπτυξιολογους , νευρολογους . Επισης να απευθυνθεις σε ειδικους παιδαγωγούς κατι σαν τους λογοθεραπευτες θα σε βοηθήσουν παρα πολυ . Νομιζω ο παιδικος δεν ειναι λυση για σας .

Εμενα δεν παιζει με κανενα παιχνιδι και δεν στεκεται λεπτο πουθενά . Με το μονο που ασχολειτε λιγο τελευταια ειναι ενα καροτσι , παιρνει και μια τσάντα και μας στελνει φιλια και μας κουνάει το χερι δηθεν οτι παει βολτα . Ολα τα αλλα παιχνιδια -ειδικα αυτα που ειναι για εκγυμναση του μυαλου - ουτε να τα δει ! Βλεπω αλλα παιδάκια πεταν σπιθες τα ματια τους με τα καινουργια παιχνιδια και η δικια μου ουτε που ασχολειτε καθολου . Επισης να σου πω οτι δεν λεει ουτε μια λεξη ουτε μπαμπα μαμα ΤΙΠΟΤΑ .

Μην στεναχωριεσαι και μην συγκρινεις με αλλα παιδάκια καθε παιδι εχει το ρυθμο του !

Ευχομαι ολοψυχα να ειναι ολα καλα για το Σπυράκο σου :)

Αναστασια μου η θετικη μας ενεργεια ειναι ολη μαζι σου, οσο και αν ειναι δυσκολο πρεπει να φανεις δυνατη μην αφησεις να σε παρει απο κατω ψαχτο με τους γιατρους και βρες την καλυτερη αγωγη για τον Σπυρακο, μην ξεχνας οπως εχεις πει ειναι αγωνιστης και αποδεικνιει οτι οι γιατροι λενε βλακειες γιατι αυτος τα καταφερνει στο τελος μια χαρα, οσο και αν ειναι δυσκολο δεν ειναι τωρα η στιγμη να καταρευσεις ο Σπυρακος σε χρειαζεται χαμογελαστη σου ευχομαι ολα να πανε καλα και οταν γινει ολοκληρος αντρας να λες τις βλακειες που λεγαν οι γιατροι και πως ο αντρακλας σου τους εβγαλε ολους λαθος, σε φιλω και να ξερεις οτι ολες ειμαστε διπλα σου.

σημερα ολη μερα ψαχνω,διαβαζω προσπαθω να βγαλω ακρη δεν μπορει να πηγαινει τοσο καλα και ξαφνικα κατι παλι να γινεται δεν μπορει δεν το αντεχω..........γιατι εκει που λεμε δοξα το θεο ξανα παλι κατι???????????? τι εχει κανει στην ζωη του να ταλαιπωριεται απο γιατρο σε γιατρο? βρηκα σημερα μια ιστοσελιδα με παιδιατρους μπηκα διαβασα αλλα η προωροτητα ειναι κατι τελειως διαφορετικο εψαχνα στα τυφλα μεχρι που μου ηρθε μια ιδεα και τους εστειλα μηνυμα η απαντηση τους μου ηρθε και μολις τωρα την διαβασα ''τα προωρα γεννημενα μωρα εχουν διαφορετικες καμπυλες αναπτυξης δεν νομιζω πως το παιδι σας αποκλινει ιδιαιτερα η ανυσηχητικα απο τον μ.ο των προωρων''

αυτο με εκανε να χαρω αλλα με μια επιφυλαξη τους εστειλα μηνυμα με διευκρηνησεις για τις καμπυλες αναπτυξης των προωρων και αναμενω απαντηση

λαλα ο σπυρος κανει φυσιοθεραπειες και να ναι καλα η γιατρος ασχολειται και με την αντιληψη του και οχι μονο με την κινηση του του μιλαει πολυ του τραγουδαει τον παρακινει να παιξει...δεν εχω παραπονο

....κανει κινησεις,εχει αντιληψη,ψαχνει πραγματα οταν του τα κρυβω πχ αλλα δεν παυει να με φοβιζει πολυ ολο αυτο

και το θεμα ειναι οτι μιλησα με 2 γιατρους ο νευρολογος μου ειπε οτι θελει να τον παρακολουθησουμε γιατι δεν του αρεσει η στασημοτητα της περιμετρου του κεφαλιου και η γιατρος σημερα στο τσεκαπ με αποτελειωσε οχι απλα μου ειπε οτι ειναι κακο που ειναι κατω απο τα φυσιολογικα αλλα μου ειπε χαρακτηρηστικα ""εεε τι να κανουμε να ανοιξουμε το κεφαλι και να του μεγαλωσουμε τον εγγεφαλο δεν μπορουμε τωρα οτι κανετε εσεις με την εκπαιδευση στο σπιτι""

Ανασατασία μου !!!!! :unsure: ταλαιωρείστε μαμα και γιος! :kiss:

Δεν είμαι και εγω τόσο σιγουρη αν επρεπε να σε τρομαξουν με όλα αυτα!!!!

Η περίμετρος που δε μεγαλώνει (τα είπαμε κιολας) δε λέει και πολλά αν παραμενει μέσα στις καμπύλες εστω και κατω...

Ο εγκεφαλος δεν εχει να κανει με το κεφάλι ...θελω να πω για να μη μεγαλωσει, πρεπει το κεφαλι για μηνες να μην εχει μεγαλωσει...και αυτο θα ειχε φανει στο Σπυράκο!!!!!!!!!!μιας και απο οτι καταλαβα 3 μηνες δε μεγάλωσε...

Δεν ειχα την χαρα να γνωρίσω το Σπυράκι σου!!!!!! :kiss: θα ειχα μια αποψη

Οσο για την προωρότητα στις ραφες !!!!!!!!!ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΩΝ ΟΥΤΕ!!!!!! υπάρχει μια δυσμορφία (ετσι το καταλαβα) μόνο και εχει να κανει με την αισθητικη και τίποτα άλλο!!!!!!! παθολογικα δεν ειχε τιποτα πηγαμε και το ψαξαμε...!μας διωξανε !

όσο για τα ερεθισματα !!!Σε αυτη την ηλικία είναι δύσκολο να τα καθηλώσει και να παιξεις μαζι τους με παιχνιδια ...ειναι πολυ μικρός ο σπυρούλης!!!!!! :woohoo:!!!!!

Προσπάθησε να εχουν να κανουν με κινηση και όχι στατικά τα παιχνιδια σας...να του κρυβεσαι ...να σε ψαχνει...! να του τραγουδας με ηχους ζωων..

να μιμεισαι φωνες και να κανεις γκριματσες να σε προσεχει...!!

Παραμυθια όχι μονο να τα διαβαζεις αλλα να κανεις και καραγκιοζιλικια που τα λεω εγω... :lol: γιατι αλλοιως δεν θα σε ακουσει!

Βαζε αντικειμενα σχετικά κοντα του και λεγε του να παει να στα φερνει ...(δεν θα τα ξερει στην αρχη αλλα λιγο λιγο θα τα μαθαινει και θα σε εκπλήσσει ) ας πουμε βαλε τα παπα του, ενα ποτηρακι, μια χτενα οτι τεσπα ...και να του λες πάμε να φερουμε τη χτενα..!και μετα να τον επιβραβευεις!!!!

Επίσης να κανετε πολλα πραγματα παρεα (ειναι κουραστικό το ξερω) πάμε να απλωσουμε...και να του μιλάς συνεχεια.....λεγοντας τα ιδια και τα ιδια ...! να τον βαζεις να συμμετεχει...ΕΛα σπυρακο εσυ αυτο να μου το δωσεις και το μανταλακι εσυ (θα τον παιρνεις και θα του δειχνεις)!!!

Τελος πολύ εξω!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΤΗΤΕς ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...κουνιες! πλατειες! παιδάκια και εσύ να μιλάς ασταματητα!!!!!

Ευχομαι να μη σε κουρασα !!!!!!ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!Πηγαινε στους γιατρους που πρεπει να πας...!κανε κουραγιο και υπομονη!!!!

Μη φοβασαι καθολου!

Στη διάθεση σου!

Αν μπορεις !!!!!να κατσεις σπιτι , κάτσε η γνωμη μου ..ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!

Αχ τι ανοησίες ! Εδω μωρα που γεννήθηκαν με σοβαρά προβληματα νοησης και προχωρουν πολυ καλα με την εκπαιδευση και αυτη η ...γιατρος ...θελει να μας πεισει οτι ..οτι ..τι ??

Μωρε καλα κανω και τους τα χωνω και πεστε εσεις οτι θελετε :P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...