Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΑΝΝΑ ΜΠΕΣ ΣΤΟ : " ΠΟΙΕΣ ΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ " ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΙΣΩΣ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΛΙΓΟ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ

• Απαντήσεις 145
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

το ειχα διαβασει ηδη.περισσοτερο δικιο δε θα μπορουσες να εχεις.ξερεις κατι?βοηθα πολυ που μιλαμε ολες μεταξυ μας.οι υπολοιποι στο περιβαλλον μου εκτος φυσικα απο τους δικους μου και τον αντρα μου το περνανε στα ψιλα.ε μωρε κ τι εγινε που δε μπορειτε να κανετε παιδι?σιγα τα ωα.παμε καμια βολτα το βραδυ?και μου ρχεται ρε συ δημητρα να τους σπασω τα μουτρα.που τωρα στη δυσκολη φαση που περναμε την κανουν ολοι με ελαφρα.δε τους δινω σημασια.οπως προειπα πολλα στριφογυριζουν στο μυαλο μου.και ενα απο ολα αυτα ειναι να μαι καλα εγω και ο αντρουλης μου που ειναι το θαυμα που εγινε στη ζωη μου την μεχρι τωρα.οτι και να γινει ξερω οτι θα τα καταφερουμε με τον ενα η τον αλλο τροπο.απλα καμια φορα αισθανομαι οτι με τιμωρει ο θεος γιατι παλιοτερα ακουγα για παιδια και εκανα οπως ο διαολος στο λιβανι.και δεν εχω τη δυναμηουτε στο θεο να προσευχηθω γιατι νομιζω πως δε θα με ακουσει.και θελω τοσο πολυ και δε τολμω.ξερω ακουγεται μελλοδραματικο και δε το χω πει ποτε σε κανενα και συγνωμη αν σας φορτωνω με το δικο μου προβλημα.απλα..........................

Δημοσίευση

εμενα κοριτσια μου η γνωμη μου ειναι οτι να προσπαθουμε οσο μπορουμε αλλα να μην ξεχναμε την υγεια μας....οπως το δικο μου παραδειγμα πιο πανω με την πεθερα μου και το παραδειγμα της αννουλας με την γνωστη της, μας δειχνουν οτι οταν τα βαζεις με τη φυση υπαρχει παντα η πιθανοτητα να μην εισαι τυχερος... μακρυα απο εμας βεβαια, και ειμαι και εγω μια γυναικα που μπορει αν χρειαστει να κανω και εξωσωματικη και να κρεμαστω και απο ουρανοξυστη αναποδα ,αν ειναι να αποκτησω ενα μωρακι που θα μεγαλωνει στη κοιλιτσα μου...

δημητρουλα μου μην ανησυχεις για το αν το παιδακι θα φαει φρικη μετα απο χρονια να αναζητησει τη βιολογικη του μαμα... και εμενα η μαμα μου μου εχει πει οτι σε ενα συρταρι βρισκονται τα στοιχεια ολα και οποτε θελω να το ανοιξω και να παω να τη γνωρισω.. μου εχει πει οτι ημαστε ιδιες στο προσωπο και οτι ειναι μια πολυ καλη γυυναικα... αν και αυτο το συρταρι βρισκεται στο δωματιο μου, δεν το εχω ανοιξει ποτε....ο φακελος ειναι εκει..σφραγισμενος.....τα παιδια σαν εμενα,αντιλαμβανονται το ποσο τυχερα ηταν και βρεθηκε μια καλη μανουλα και τα εκανε δικα της.....ισως καλυτερα και απο δικα της... συνηθως παιδια σαν εμενα την βιολογικη μητερα την αισθανομαστε καπως διαφορετικα.........οχι σαν μητερα....την ευχαριστω που με εφερε στη ζωη και ειναι ο μονος λογος που την εκτιμω...γιατι κουβαλουσε ενα παιδι στη κοιλια της που δεν ηθελε..και που αντι να με ριξει,με κρατησε και με γεννησε. αλλα απο εκει και περα....ειναι ενα απλο θυλαστικο.....οπως η γατουλα γενναει τα γατακια της και η γουρουνιτσα τα γουρουνακια της... αυτη την ανασφαλεια που εξεφρασες πριν ειναι λογικη.. αλλα αν ποτε το αποφασισεις ειτε εσυ ειτε καποια γνωστη σου,θυμισου να της πεις οτι αυτα τα παιδια οταν κοιταζουν τις μαμαδες τους αισθανονται τοση ευλογια που δεν υπαρχει τιποτα που μπορει να τους χωρισει......

αχ αυτο το αγχοςς μας εχει οντως καταστρεψει ρε κοριτσια....μολις χαλαρωσουμε αμεσως θα τα καταφερουμε ολες,ειμαι σιγουρη!!!!

speranza σε ευχαριστω για τα καλα σου λογακια...

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου, εμείς προσπαθούμε μόνο 2 μήνες, κι ευτυχώς κανείς δε μας ρωτάει. Η μάνα μου μας έπρηζε, αλλά από τότε που σταμάτησα τα αντισυλληπτικά δε λέει τίποτα, γιατί κι αυτή τράβηξε πολύ μεγάλο ζόρι μέχρι να μας κάνει, εμένα και τον αδελφό μου.

Τώρα ήρθε στο σχολείο που δουλεύω ως αναπληρώτρια μια παλιά μου συμμαθήτρια. Είναι 29 χρονών και έχει ένα γιό 8.5 και μια κόρη 2.5. Μπράβο της, της κοπέλας, πάλεψε, ξεπέρασε τρομερές δυσκολίες, όλα μόνη της με τον άντρα της, τής βγάζω το καπέλο. Αλλά συμπεριφέρεται λες και όφειλα κι εγώ να κάνω παιδιά, κι ότι της φαίνεται αδιανόητο που δεν έχω παιδιά σ' αυτήν την ηλικία. Ό,τι και να πούμε, εκεί καταλήγουμε, στο ότι θα έπρεπε να είχα ήδη παιδιά. Δεν της είπα ότι είχα μια βιοχημική τον Ιούλιο, γιατί δε θέλω να με λυπούνται, αλλά είναι τρομερά ενοχλητικό αυτό το πράγμα, ειδικά όταν είσαι στις προσπάθειες.

Δημοσίευση

'θελω να γινω μαμα' αστα να πανε!!!!!!! ποσο σε καταλαβενω!!!! τιο σπαστικο ειναι εκει που προσπαθεις,εχεις τοσα προβληματα ,παλευεις καθε μερα να ξεπερασεις εμποδια οπως το αγχος,υγειας ισως κτλ να εχεις κατι ανεγκκεφαλους που σε κρινουν και σε κατακρινουν!!! ε σορυ κιολας δηλαδη!!!! πες στη φιλη σου οτι κερδισε το παρασημο της ''κυριας τελειας''!!!!! και εγω περασα απο βιοχημικη και να σου πωγ την αληθεια καλα εκανες και δεν το ειπες!!!! γιατι εγω το ειπα καπου που νομιζα οτι θα με καταλαβει, αλλα μπαααααααααα..... αντ'αυτου, πηρα μια συμπεριφορα του στυλ ''ελα μωρε ,να μην αγχωνεσαι,ξεκολα πια!!!! και τι εγινε????? θα μεινεις εγκυος μολις φυγει το αγχος σου!!! ξερω εγω!!!! '' !!!! ξεραδια ξερεις ,πηγα να πω, αλλα εχω και μια αγωγη!!!!

Δημοσίευση

ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΣΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ , ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ.

ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΕΞΑΝΤΛΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΗΘΑΝΕ ΠΟΛΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΧΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΙΔΙ.

Δημοσίευση

dimitra ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΕΝΟΣ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΜΩΡΟ ,ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΕ.ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΣΩΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ (ΑΣΘΕΝΗ) ΤΟΥ ,ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ .ΕΓΩ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΕ ΟΣΕΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΤΟΥΣ :):)

Δημοσίευση

Mikroulaxristos, σε καταλαβαίνω, κι εμένα ακριβώς τα ίδια. Είπα σε φίλες μου κολλητές για τη βιοχημική, και είτε που δε με πίστευαν, και μου έλεγαν ότι ήταν η ιδέα μου, είτε μου έλεγαν "σιγά, αυτά συμβαίνουν, δεν έγινε και τίποτα". Νομίζω ότι το ξέχασαν κιόλας, ή ότι νόμισαν ότι δε με επηρέασε καθόλου. Τον προηγούμενο μήνα είχα καθυστέρηση, και το έλεγα σε μια φίλη μου γιατρό και στην κουμπάρα μου, και το μόνο που είχαν να μου πουν ήταν "έλα μωρέ, θα σου έρθει, σιγά". Και όταν μου ήρθε, χάρηκαν, που ήρθε και δε βασανιζόμουν άλλο με την αναμονή!!!!!

Τι άλλο να πω;;;;;;; Δεν το κάνουν από κακία. Απλά ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.

Δημοσίευση

Kalispera koritsia!

Emeis prospathousame 5 xronia logo endomhtriwshs pou thn

diagnwsame men nwris alla olo emfanizotan kystes me skopo

na mas kathysterhsei toso kairo! Syn kai tou oti eprepe na

eimai 25 gia na kanw ekswswmatikh! Me thn prwth prospatheia

epiasa kai twra exw thn kroula mou!

Angos den eixa ola ayta ta xronia katholou giati pistevw

pws kapoia stigmh tha kanw paidi! Pisth thelei koritsia!

Ola erxonte ston kairo tous! :kiss:

Δημοσίευση

Θέλω να γίνω μαμά! έγραψε:

Μπράβο Λενάκι!!!!!

Ελπίζω κι εμείς γρήγορα να έχουμε ένα μωράκι!!!

Sou to eyxomai olopsyxa opws kai se ola ta koritsia pou

prospathoune! Mhn to skefteste koritsia! Afhste to sthn

akrh kai asxolitheite me alla pragmata! Gia pote tha meinete

egkyes oute pou tha to katalavete!!

Δημοσίευση

Αυτό κάνω κι εγώ!!!!!

Τώρα που ξεκίνησα δουλειά, το μυαλό μου είναι αλλού, οπότε δεν αγχώνομαι καθόλου!!!!!!!

Παρ' όλο που η φιλενάδα μου στο σχολείο προσπαθεί φιλότιμα να με αγχώσει, με τα υπονοούμενά της, ενώ της είπα ότι είμαστε στις προσπάθειες, οπότε και θα έπρεπε να μη μιλάει καθόλου...

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια. είμαι καινουρια στη παρέα σας αλλά με το ίδιο όνειρο. είναι πολυ ασχημο κ αδιακριτο να σε ρωτούν όλοι ''τι περιμένεις κ δεν κανεις παιδί΄΄- τεμπελιαζετε- ακόμααα? και είναι ακομα χειρότερα να στο λένε άτομα που ξέρουν οτι το θές αλλά δεν έρχεται. ειμαι 3 χρόνια παντρεμένη αλλά νομίζω οτι τα παιδάκια μου έχουν χάσει το δρόμο για το σπίτι. τα τελευταια 2 χρόνια το προσπαθήσαμε με πρόκληση ωορρηξιας κ με 2 σπερματεγχύσεις το τελευταίο τρίμηνο. εχω πολυκηστικες αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι ο.κ. (τουλάχιστον οσο ξέρω). την τετάρτη θα παω στο γιατρό για να συζητήσουμε για εξωσωματική. το έχω πάρει πλέον απόφαση μιας κ είμαι 34 ετών.ευχομαι ολόψυχα να μας ερθουν οπως θέλουμε κ να κλείσουμε τα αυτιά μας στους αγενείς κ στους αδιάκριτους

Δημοσίευση

Εμένα στην αρχή του γάμου μου, με πρήζανε όλοι. Θείοι, θείες, φίλοι, κ.λπ. "Πότε θα κάνετε κι εσείς ένα παιδάκι;". "Όσο το καθυστερείτε, τόσο δε θα έρχεται όταν το θέλετε", κ.λπ., κ.λπ., κ.λπ. Τώρα δε μιλάει κανείς, μπορεί και να νομίζουν ότι τόσα χρόνια προσπαθούσαμε και δεν μπορούμε.

Μόνο κάτι φίλες μου, "άντε, πρέπει να κάνετε ένα εγγονάκι στους γονείς σου για να χαρούν", λες και το παιδί είναι δώρο που το κάνεις για τους άλλους ή ψυχοφάρμακο ή καραμέλα για τον πονοκέφαλο.

Εγώ είμαι παντρεμένη 3.5 χρόνια, και δεν ήθελα παιδιά, δεν το μετανιώνω, αφού δεν ήθελα, σόρι κιόλας, πρέπει να απολογηθώ γι' αυτό; Η κοπέλα απ' το σχολείο νομίζω περιμένει πραγματικά την απολογία μου.

Α, καλά, να μην αναφέρω τους μαθητές μου που με ρωτάνε όλοι μα όλοι λες κι είναι συνεννοημένοι "κυρία, έχεις παιδιά;". Μια κοπελίτσα μάλιστα με ρώτησε και πόσα παιδιά θέλω να κάνω!!!!!! Και είναι ενήλικες, δεν είναι έφηβοι να πεις έχουν το ακαταλόγιστο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

εμεις γλυτωσαμε απο συγγενεις αλλα επειδη εχω καταστημα με ζαλιζουν οι πελατες μου. μπαινουν μεσα κ κοιτάνε τη κοιλιά μου λές κ θα φουσκώσει σε ένα βράδυ. φοράω φορέματα μακρια κ ουτε καλημερα δε μου λένε, κατευθείαν ΄΄ ΄περιμένουμε μωρό?΄΄ λές κ το περιμένουμε όλοι μαζί!!!

κορίτσια μου έχω υποσχεθεί μασάζ στον άνδρα μου κ κόλλησα στο mammy! νομίζω οτι πρέπει να κρατήσω το λόγο μου γιατι τον χρειάζομαι κ για το bebe. ;) σας φιλώ γλυκά :kiss:

Δημοσίευση

Α, kitten, τώρα που μπήκες στο mammy θα πρέπει να εξηγήσεις στον άντρα σου ότι δε θα σε βλέπει και τόσο συχνά! Εντάξει, δεν είναι τίποτα, οι πιο πολλοί αντιδρούν στην αρχή, αλλά μετά συνηθίζουν!

Δημοσίευση

marilou έγραψε:

esys εμείς πάντως που ειχε κιρσοκοίλη μόνο στη μία πλευρά αλλά με χάλια σπέρμα πριν την εγχείρηση, είδαμε σημαντική βελτίωση μετά την εγχείριση μετά από 6 μηνες και μετά από 4 χρόνια που διορθώθηκα κι εγώ έμεινα έγκυος φυσιολογικά.

Γιατί να μη γίνει εγχείρηση; Εγώ πιστεύω ότι όλα πρέπει να τα προσπαθούμε...

marilou κι εγώ το είπα στον άντρα μου ξανά τις προάλλες μήπως θα επρεπε να συζητήσουμε την εγχείρηση αλλά εκείνος μου αντιτάσει ότι μεγάλο ποσοστό που μπήκε στη διαδικασία της εγχείρησης δεν είδε όχι απλά θεαματικά αλλά καθόλου αποτελεσματα. Επίσης αυτό που μου λέει είναι ότι χρειαζόμαστε 1 και μόνο σπερματοζωάριο για να γονιμοποιήσει το ωάριο και ότι άντρες με αζωσπερμία και κατάφεραν να γίνουν γονείς.

Δεν ξέρω τι είναι το καλύτερο πάντως δεν μπορώ να τον πιέσω να κάνει επέμβαση αφού δεν το επιθυμεί κι ο ίδιος

Δημοσίευση

anna k έγραψε:

esys το θεμα του παντοβαν το εψαξα πολυ.ευτυχως μου εκατσε η φαση και εχω φιλους στο εξωτερικο και μπορεσα να βρω πληροφοριες.αλλα με που το μας πε ο γιατρος καταλαβα οτι κατι δε παει καλα.γιατι τον ρωτησα απευθειας πως κ γιατι δε κυκλοφορει εδω και μου τα μασαγε.οτι και καλα το φαρμακο δε κυκλοφορει γιατι ειναι της bayer και επειδη ειχε τεραστια ποσοστα επιτυχιας αντεδρασαν τα κεντρα εξωσωματικης που τους εκοβε τη δουλεια και το απεσυραν.μπαρουφες.κοστιζε 700 ευρω η πρωτη φαση και ολα αυτα πειραματικα.αλλα να σου πω.το θεμα ειναι οτι απο οτι εχω καταλαβει δεν υπαρχει περιπτωση μεγαλης βελτιωσης του σπερματος.η το χεις η δε το χεις.μονο η περιπτωση χειρουργειου της κιρσοκηλης μπορει να βελτιωσει τη κατασταση με τη προυποθεση οτι υπαρχει προβλημα φυσικα.αλλα ο αντρας μου δεν εχει.προτιμησαμε λοιπον εκει που να πειραματιζονται επανω μας να ξεκινησουμε την εξωσωματικη.βεβαια η αληθεια ειναι οτι ο γυναικολογος δε μας φωτισε και πολυ.μας εβαλε καναμε εξετασεις,ορμονες,αιματολογικες,υστεροσαλπιγγογραφια εγω,dna o αντρας μου και στις 13 εχουμε ραντεβου να κανονισουμε τα περαιτερω.μας ειχε πει στο 1ο ραντεβου οτι θα προχωρησουμε σε πολλαπλη ωοθηλακιορρηξια το οποιο χτες εμαθα τελικα τι ειναι.τι να πω.δεν ειμαι απο τους ανθρωπους που θα το τραβηξω πολυ.3-4 φορες και οτι γινει.υπαρχουν κ πολλα παιδακια που δε γεννηθηκαν τυχερα και δεν εχουν τους γονεις τους και αυτο θα ειναι η επομενη επιλογη μου αν δω οτι δεν εχω αποτελεσμα

Κουάγιο τόσο σε σένα anna k όσο και σε όλες τις κοπέλες που μπαίνουν στη διαδικασία της εξωσωματικής ή της σπερματέγχησης. Θέλει μεγάλη ψυχική δύναμη διότι η όλη διαδικασία έχει το ψυχοφθόρο κομμάτι της αναμονής για 12 περίπου ημέρες μέχρι να κάνεις χοριακή για να μάθεις τα αποτελέσματα. Αν έχεις κάποιες απορίες για την εξωσωματική πάντως και μπορώ να σε βοηθήσω πες μου. Δεν έχω μεγάλη πείρα, μια φορά μπήκα στη διαδικασία αλλά ότι ξέρω θα σου το πω.

Δημοσίευση

mikroulaxristos έγραψε:

annak μου η πεθερα μου(δεν ειναι βιολογικη μαμαα του αντρουλα μου), εκανε 3 εξωσωματικες και τωρα εχει γεμισει κυστες 39 χρονων νεα γυναικα!!!! και της εχουν ανεβει οι καρκινικοι δεικτες και ηδη εχει κανει 2 χειρουργεια για τις κυστες και αυτες παλι βγενουν ολο και πιο μεγαλες!!!!! και της ειπαν οτι ειναι απο τις εξωσωματικες!!! αχ πολυ τις φοβαμαι ρε γμτ....κανε μια....οχι παραπανω,ξερω και εγωω???? ας μας πουν και αλλα κοριτσια που εχουν εμπειρια... κριμα ειναι να παθεις τιποτα τετοια και εσυ.. συγκινηθηκα που ειπες στο τελος για τα παιδακια...... και εγω τετοιο παιδακι ειμαι!!! ;) που υπηρξα ομως τυχερη και με πηρε η μανουλα μου!!! τια αγαπω πολυ τις μανουλες της καρδιας... θελει να εχεις μια ψυχη....απο εδω μεχρι την αμερικη....!!! και εγω εχω πει οτι αν δεν μπορεσω να κανω παιδακια, θα κανω αυτο που εκανε η μαμα μου. μολις περασαν 5 χρονια γαμου και δεν εκανε παιδακι, πηγε στο γιατρο της ειπε οτι ειναι σχεδον αδυνατο να κανει, και δεν εκανε ουτε εξωσωματικη ουτε τιποτα!!! πηρε εμενα! απο την αλλη ομως ενταξει....οι περισοτερες γυναικες απο εμας θελουμε να ζησουμε την εμπειρια της εγκυμοσυνης και της γεννας... γιαυτο και κανουμε τα παντα για να τα καταφερουμε! ο θεος μαζι μας! μακαρι να μπορεσουμε...

mikroulaxristos μπορεί και να είναι όπως τα λες για την πεθερά σου μπορεί όμως και όχι. Πιστεύω στην παροιμία που λέει σ'όποιον του μέλλει να πνιγεί ποτέ του δεν πεθαίνει και επομένως θεωρώ ότι η πεθερά σου θα το πάθαινε αυτό είτε έκανε εξωσωματική είτε όχι. Αιτία θα βρίσκανε έτσι κι αλλιώς. Τώρα της είπανε την εξωσωματική, ίσως να είναι αλήθεια, αλλά ξέρεις πόσες περιπτώσεις ακούω που λένε ότι κάποιος έπαθε κατι από άγνωστες αιτίες; Φυσικά η ιστορια σου είναι συγκινητική και σίγουρες μητέρα είναι αυτή που μεγαλώνει και πονάει το παιδί κι όχι αυτή που το φέρνει στον κόσμο. Το παράδειγμα το έχουμε μπροστά μας με την γυναίκα από την Αλεξανδρούπολη που αφού έφερε το μωρό στον κόσμο το σκότωσε μέσα σε λίγες ώρες. Ίσως κάποια άλλη γυναίκα να το έπαιρνε στην αγκαλιά της να το προστάτευε, να το φρόντιζε και να το αγαπούσε όσο καμία άλλη κι ας μην ήταν μητέρα του.

Δημοσίευση

anna k έγραψε:

.απλα καμια φορα αισθανομαι οτι με τιμωρει ο θεος γιατι παλιοτερα ακουγα για παιδια και εκανα οπως ο διαολος στο λιβανι.και δεν εχω τη δυναμηουτε στο θεο να προσευχηθω γιατι νομιζω πως δε θα με ακουσει.και θελω τοσο πολυ και δε τολμω.ποτε σε κανενα και συγνωμη αν σας φορτωνω με το δικο μου προβλημα.απλα..........................

anna k μην το ξαναπείς. Ο Θεός είναι μεγάλος και μπορεί να συγχωρεί γιατί μας αγαπάει. Δεν θέλει να σε τιμωρήσει σίγουρα και να θυμάσαι ότι αν θέλεις κάτι προσευχήσου και να είσαι σίγουρη ότι θα σε ακούει. Όλους μας ακούει. Έχε πίστη και όποια στιγμή βρεθείς έξω από εκκλησία πήγαινε να ανάψεις ένα κεράκι κάνοντας μια ευχή. Θα εισακουστεί.

Και κατι άλλο κορίτσια, όσον αφορά στην πίστη. Όσες είσαστε από Αθήνα επισκευθείτε το Μοναστήρι της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλλάντου στη Λυκόβρυση. Έχει κάνει πολλά θαύματα και έχει βοηθήσει πολλές γυναίκες. Όσες είσαστε από άλλες περιοχές της Ελλάδας και δεν έχετε τη δυνατότητα να έρθετε στείλτε μια επιστολή και ζητήστε να σας στείλουν το μήλο της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλλάντου, λαδάκι και την κορδέλα. Επίσης όσες κατάγονται από τα Δωδεκάνησα το Μοναστήρι του Άγιου Σάββα, προστάτη των παιδιών είναι θαυματουργό και από κει μπορείτε να πάρετε λαδάκι και κορδέλα. Αν έχουμε πίστη και προσευχηθούμε θα τα καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας.

anna k μην ξαναπεις ότι φορτώνεις εμάς με τα δικά σου προβλήματα. Είμαστε εδώ όλες γιατί έχουμε ανάγκη να μιλήσουμε, να εισακουστούμε, να ρωτήσουμε, να μάθουμε και να προσφέρουμε τις γνώσεις μας και ότι άλλο μπορούμε η μια στην άλλη. Έτσι παίρνουμε δύναμη για τη συνέχεια.

Δημοσίευση

Τέλος κορίτσια θα ήθελα να πω και το εξής (τα λέω όλα μαζεμένα τώρα αλλά είχα ένα πρόβλημα με το κομπιούτερ μου και δεν μπορούσα να γράψω).

Όλες μας πρίζουν δεξιά κι αριστερά με το ποτε θα κάνετε παιδί, ερωτήσεις του τύπου : κάνετε προσπάθειες; Πόσο χρονών είσαι κοπέλα μου, ξέρεις ότι τα χρονια περνάνε; Άντε και οι γονείς ονειρεύονται εγγονάκια! Εσύ δεν έκανες ακόμη παιδάκι, η κόρη μου έχει παιδί της παντριάς σε λίγο! Κι άλλα πολλα τέτοια που σου ανεβάζουν το αίμα στο κεφάλι. Όντως δεν αντέχονται και αν είχαμε καμία ανατροφή του πεζοδρομίου θα απαντούσαμε ανάλογα αλλα....

Σίγουρα δεν καταλαβαίνουν ότι όλα αυτά μας πονάνε και μας κάνουν να υποφέρουμε. Ας κλείσουμε τα αφτιά μας λίγο και ας αποφεύγουμε ορισμένους ανθρώπους που μας γεμίζουν άγχος και στρες, καταστάσεις που πρέπει να αποφεύγουμε πάση θυσία αν επιθυμούμε κάποια στιγμή να μείνουμε έγκυες.

Δημοσίευση

Να γραψω κ εγω την εμπειρια μου.Προσπαθουμε 2 χρονια κ ειμαστε ακομη στο ρεκτιφιε :lol: Δηλαδη καναμε επεμβαση κιρσοκηλης κ εγω θεραπεια για ενδομητριωση για 6 μηνες.Τα αποτελεσματα θα φανουν απο το νεο ετος κ μετα, αλλα οσο ζω δεν σταματαω να ελπιζω.

Δημοσίευση

και να προσθέσωπως όταν μία φίλη πραγματικά ενδιαφέρεται για εσένα και έχει καλή καρδιά και πρόθεση, φροντίζει, μόλις μάθει πως είσαι στις προσπάθειες, να μη σε πρήζει κάθε τρεις και λίγο με κρίσεις και ερωτήσεις... Αυτό γίνεται πάντα με κακό σκοπό, είτε για να σε κάνει να αισθανθείς άσχημα και να φανείς κατώτερή της(αυτή θα έχει παιδί), είτε για να το κουτσομπολέψει μετά με τη μάνα της, τις φίλες της και πάει λέγοντας. Εμένα μια φίλη (χρυσό κορίτσι), μόλις της μίλησα και κατάλαβε ότι έχω αγχωθεί, από μόνη της μου είπε ότι δε θα με ξαναρωτήσει, μόνο θα περιμένει από εμένα όποτε έρθει η στιγμή. Έτσι κάνει ο κόσμος...

Κορίτσια! Όποιον μας χαλάει τον αποφεύγουμε, αυτή είναι η μόνη λύση. Και όταν με το καλό μείνουμε έγκυες, οι κακόβουλοι άνθρωποι θα είναι οι τελευταίοι που θα το μάθουν

Δημοσίευση

συννεφακι έγραψε:

Να γραψω κ εγω την εμπειρια μου.Προσπαθουμε 2 χρονια κ ειμαστε ακομη στο ρεκτιφιε :lol: Δηλαδη καναμε επεμβαση κιρσοκηλης κ εγω θεραπεια για ενδομητριωση για 6 μηνες.Τα αποτελεσματα θα φανουν απο το νεο ετος κ μετα, αλλα οσο ζω δεν σταματαω να ελπιζω.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Ο ουρολόγος τι ποσοστά σας έδωσε μετά την εγχείριση κυρσοκύλης; Εμάς μας είπε να μην την κάνουμε

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...