Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια ο μπέμπης μου πριν 20 μερες περιπου αρχισε τις στερεες τροφές(φρουτοκρεμα δεκατιανο και κρέμα βανίλια το απογευμα).Εχω δει σε πολλες απαντησεις σας απο δω οτι δινετε και κρεμα ρυζάλευρο..πρέπει να του δίνω ενναλάξ;;μια φορα του έδωσα και δεν την ηθελε καθόλου!!

ευχαριστω!:)

Δημοσίευση

εγω του εδινα ρυζαλευρο βανιλια αλλα το μονο που καταλαβα ειναι οτι τα μωρα βαριουνται ευκολα οποτε δοκιμασα και φαριν λακτε και μπισκοτοκρεμα και γιαουρτι(ουτε να τα φτυσει δεν τα θελει με τιποτα)ετσι καταληξαμε να τρωμε απογευμα οτι τρωμε και το μεσημερι και οταν εχει ψαρι επειδη του ερχεται λιγακι βαρυ να το τρωει 2 φορες το απογευμα του κανω ανθος αραβοσιτου με φρεσκο γαλα

Δημοσίευση

Κι εγώ κρέμα βανίλια με ρυζάλευρο ξεκίνησα μόλις σήμερα στην μπουμπούκα μου της Nutricia..

Και θα συμφωνήσω με τη Voula ότι το ρυζάλευρο σκέτο είναι μόνο για σούπες κλπ..Τουλάχιστον έτσι διάβασα στις συσκευασίες..

Δημοσίευση

Panayiota έγραψε:

Καλησπέρα κορίτσια.Γενικώς ισχύουν αυτά που σου είπαν οι κοπελες.Υπάρχει το ρυζαλευρο -βανίλια και το άνθος ορύζης.Να ρωτησώ κάτι;Τη φρουτόκρεμα την τρώει αδιαμαρτύρητα;;;

ενω ειναι λαίμαργο παιδάκι..στη φρουτοκρεμα(οχι ετοιμη)ξινιζει λίγο...!την πρωτη φορα που του εδωσα δεν του αρεσε καθολου!!!!!!τωρα την εχει συνιθησει καπως..του βαζω και μπισκοτα μεσα να γλυκανει καπως

Δημοσίευση

Εμενα η παιδιατρος μου ειπε να ξεκινησω με κρεμα βανιλια τον πρωτο μηνα και μετα προσεθεσα την μπισκοτοκρεμα και την φαριν λακτε... καθε απογευμα εδινα και δινω στο παιδι διαφορετικη κρεμουλα για να αλλαζει γευσεις και να μην τις βαρεθει... το σκετο ρυζαλευρο ειναι για να το προσθετεις σε σουπιτσες η για παιδακια που δεν τρωνε τα υπολοιπα... με το καλο να ξεκινησετε...!!! :)

Δημοσίευση

Μπράβο βρε κορίτσια!!! :lol: Ο δικός μου στη φρούτοκρεμα (μήλο-αχλάδι-μπανάνα) ρίχνει μαύρο δάκρυ.Τον λυπάμαι τον κακομοίρη. :( Επίσης η παιδιάτρος μου είπε να μην του δίνω ρυζάλευρο κάθε μέρα γιατί είναι ευσωμούλης. :ohmy: Πόσο μάλλον αν της πω για μπισκοτάκια.Αλλά εγώ θα βάλω μπας και φάει τίποτα.Τα μιράντα χρησιμοποιήτε ή κάποια άλλα;;

Δημοσίευση

Εγω στην αρχη του την εδινα σκετη τη φρουτοκρεμα... αλλα επειδη το καλοκαιρι του εβαζα μεσα και ροδακινο η βερικοκο και του ξινιζε λιγουλακι του εριχνα μεσα και 2 μπισκοτακια μιραντα η ενα πτι-μπερ... πορτοκαλι δεν βαζεις μεσα; εγω εβαζα μισο στυμμενο... τωρα πια το απογευμα τρωει μια μπανανουλα λιγο λιγο με λιγο γιαουρτακι... :)

Δημοσίευση

εγω της δινω ρυζαλευρο με γαλα. την κρεμα βανιλια δε τη θελω γιατι εχει ζαχαρη

τωρα θα παω σε βιολογικα να βρω μια κρεμα που δεν εχει κρεμα να τη δοκιμασω. παντως το ρυζαλευρο το τρωει μια χαρα (εχουμε ηδη 4 μερες που αρχισαμε)

προς το παρον μαθαινουμε να μη φτυνουμε και να μην κανουμε μπουρμπουληθρες!!!! χαχαχαχα

Δημοσίευση

Panayiota έγραψε:

Μπράβο βρε κορίτσια!!! :lol: Ο δικός μου στη φρούτοκρεμα (μήλο-αχλάδι-μπανάνα) ρίχνει μαύρο δάκρυ.Τον λυπάμαι τον κακομοίρη. :( Επίσης η παιδιάτρος μου είπε να μην του δίνω ρυζάλευρο κάθε μέρα γιατί είναι ευσωμούλης. :ohmy: Πόσο μάλλον αν της πω για μπισκοτάκια.Αλλά εγώ θα βάλω μπας και φάει τίποτα.Τα μιράντα χρησιμοποιήτε ή κάποια άλλα;;

Παναγιώτα εγω χρησιμοποιω τα biskotii της nutricia..θελω να πιστευω οτι ειναι πιο υγειηνα και ειναι καταλληλα για την βρεφικη και παιδικη ηλικια..οπως γραφει και το κουτι πισω..

Δημοσίευση

Ας πω και γω την γνωμη μου.

Το ρυζαλευρο ειναι οχι και πολυ νοστιμο το δινουμε μετα τον 4ο μηνα και πρεπει να ειναι η πρωτη στερεα τροφη του μωρου .Στον 5ο μηνα δινουμε ρυζαλευρο και με γευση βανιλια που ειναι πιο γευστικο αν δωσουμε στον 4ο αυτο εννοητε οτι δεν θα φαει μετα τον σκετο ρυζαλευρο.Στον 6 για πρωι τρωει γαλα δεκατιανο φρουτοκρεμα(μπανανα-μηλο-αχλαδι,ενα-ενα.) μεσημερι φαγητο(πατατα-καροτο,πατατα-καροτο-κολοκυθι,πατατα-καροτο-κολοκυθι+1η εβδομαδα μοσχαρι,2η εβδομαδα κοτοπουλο) απογευμα μπισκοτοκρεμα κ βραδυ παλι γαλα.Φαριν λακτε καλα ειναι να ξεκινησουμε μετα τον 7-8 μηνα.

Γραφω οτι μου εχει πει ο παιδιατρος,και το εφαρμοζω μεχρι σημερα που η κορη μου ειναι 8 μηνων(περιπου).

φιλακια ελπιζω να βοηθησα.

Αυγο ξεκιναμε απο τον 6ο μηνα

Ψαρι στον 2ο χρονο.

αυτα απο εμενα ελπιζω να βοηθησα λιγο.Φιλακια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...