Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Με εξωσωματικη ειμαι γιαυτο κανω αντιπηκτικες..το μονο πραγμα που με δυσκολευει..υπομονη ομως θα περασει ο καιρος..
    • @ΜαρίαΔημήτρης κ μενα ρουφάει τ χερια της με μενος ωρες ωρες. Μ λενε πειναει. Αντε να τους εξηγησω οτι ειναι αναπτυξιακο σταδιο. Έχει πλακα όμως τ φρουτσου φρουτσου. Εμενα τεστ παπ μ ειπε 3 μήνες μετά τον τοκετο, να κλείσω ραντεβού απο Σεπτέμβριο δηλαδη.
    • Εφόσον το αίμα σταμάτησε ειναι καλό σημάδι..τα καφέ πολλές τα είχαμε στην εγκυμοσύνη..και ξέρω πόσο ψυχοφθορο είναι να τρέχεις να πας τουαλέτα..ψυχραιμία κορίτσι μου κ μην προδικαζεις τίποτα. Όλα να πάνε καλα σου εύχομαι!🩷
    • Αχ αυτά τα καφέ. Εγώ από προχθές πάλι έχω πόνους περιοδου και έχω μια φορά τη μερα ελάχιστα καφέ. Και εγώ θα πάω τέλος του μήνα για τεστ παπ και θα του πω να μου ξανακάνει υπέρηχο για να δούμε τι γίνεται με την περίοδο. Σιρόπι για παλινδρομηση έδινα στον γιο μου. Επάνω στην εβδομάδα και με το γάλα το στοιχειακο που έδινα είχε ηρεμησει αρκετά. Υπομονή μέχρι να μπουν οι στερεές. 
    • @Sotiria_94 οχι καλε τιποτα δεν θα εχει παθει,αυτα ειναι βρεφικα σαπουνακια.Εμενα προχθες εφαγε λίγη, δεν την προλαβα και εβαλε το χερι της στο στομα. Μια χαρα ειναι τιποτα δεν επαθε.Κοριτσια απο σαλια πως πατε? Εμενα μουσκευεται μεχρι το στηθος. Επισης πλεον βαζει συνεχεια τα χερια στο στομα και αποκτησαμε και μια λατρεια σε ενα λουτρινο του αδερφου μας. Αν δεν το ακουμπαει δεν κοιμάται. Και ο καημενος ο γιος μου της το δίνει παρόλο που κοιμάται αυτός με αυτό.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...