Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΒΑΣΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΥ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΗ ΒΑΝΙΑ ΔΙΟΤΙ ΗΘΕΛΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΕΚΕΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΕΒΕΙ ΑΥΤΟ¨<<ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΤΑΝ 9 ΕΤΩΝ.ΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ....ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΣΤΟΝ 3 ΟΡΟΦΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑΑΝΕΒΩ ΤΙ ΣΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ ΧΑΛΑΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ???ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΦΕΥΓΕΙ...ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΓΩ ΘΑΛΕΓΑ ΝΑΙ ΣΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΤΕΣΠΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΗΚΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ ΣΕ ΞΕΝΕΣ....ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΡΩΤΑΕΙ Η ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ...ΤΟ ΜΟΚΡΟ ΛΕΕΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΩ ΜΕΤΑ...ΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙ......ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ ΝΕΦΡΟ.....ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΔΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑ???ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ...ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΝΤΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΟ ΝΟΥΣΑΣ ΣΤΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΠΕΙΡΑΣΜΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ?Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΘΩΟΤΗΤΑ?Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ?ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΡΟΣΕΞΙΑΣ Η ΑΜΕΛΙΑΣ Π.Χ(ΑΣ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΩΡΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ?)ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΖΩΕΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσίευση

Γινονται φοβερα πραγματα εχω ακουσει με το θεμα των οργανων!!!Και απο γυναικες που γινονται μαναδες γι αυτο τον λογο αφηστε τα!!!!Παναγιτσα μου φυλαγε!Φοβεροοοο!!!Ευχαριστουμε για την ενημερωση!

Δημοσίευση

ΒΡΕ ΑΝΤΡΟΥΛΑ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΟ ΕΝΑ ΝΕΦΡΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ? ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΕΛΕΙ, ΚΑΙ Η ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΑΝΕ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ!

Δημοσίευση

Κι εγώ δεν κατάλαβα πολλά πράγματα. Δηλαδή, ο φάκελος είχε μέσα ένα νεφρό; Επίσης, στο διαμέρισμα, θα έπαιρναν το νεφρό του παιδιού; Ήταν όμως άδειο το διαμέρισμα και μέσα η αστυνομία, άρα στην προκειμένη περίπτωση το παιδί θα γλίτωνε. Λίγο περίεργη η ιστορία, στάνταρ μου κάνει για αστικός μύθος, αλλά σίγουρα, η προσοχή δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, ενώ η αμέλεια πολλούς!!!!!!!

Δημοσίευση

Με αφορμή αυτό το θέμα να πω κι εγώ μια ιστορία που έχω ακούσει ότι συνέβη μια φορά στα Σούπερ μάρκετ Carrefour και μια φορά στα Jumbo bebe! Χάθηκαν τα παιδάκια στον πολύ κόσμο, που συμβαίνει ανετότατα.. και αμέσως ειδοποίησαν οι γονείς στην υποδοχή! Σφράγισαν οι πόρτες, κανείς δεν έβγαινε, κανείς δεν έμπαινε! Και τα παιδάκια βρέθηκαν μόνα τους με αλλαγμένα ρούχα και κορεμένα μαλλάκια! Είναι αδίστακτοι κορίτσια! Δεν σταματάνε πουθενά!! :(

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!

Δημοσίευση

ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΛΕΓΕ ...ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ ΝΕΦΡΟ...ΔΛΔ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ ΝΕΦΡΟ.Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΗΓΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΑΡΓΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΝ ΨΙΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ.ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΗΤΑΝ ΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση

dallia έγραψε:

Με αφορμή αυτό το θέμα να πω κι εγώ μια ιστορία που έχω ακούσει ότι συνέβη μια φορά στα Σούπερ μάρκετ Carrefour και μια φορά στα Jumbo bebe! Χάθηκαν τα παιδάκια στον πολύ κόσμο, που συμβαίνει ανετότατα.. και αμέσως ειδοποίησαν οι γονείς στην υποδοχή! Σφράγισαν οι πόρτες, κανείς δεν έβγαινε, κανείς δεν έμπαινε! Και τα παιδάκια βρέθηκαν μόνα τους με αλλαγμένα ρούχα και κορεμένα μαλλάκια! Είναι αδίστακτοι κορίτσια! Δεν σταματάνε πουθενά!! :(

τι λες τώρα???????ποπο...

όπως και να έχει αγαπημένες μου συνφορουμιστριες το θέμα είναι να έχουμε μεγάλη προσοχή στα παιδιά μας.Πάντα υπάρχει η καταραμένη στιγμή που μπορει να σου φύγει απο το χέρι, ποσο μάλλον οταν ερχεται μόνο του απο το σχολείο και μπορει κάποιος να το αρπάξει ανα πασα στιγμή.

Σημασία έχει να έχουμε το νού μας!όσο και να καθοδηγίσεις ένα παιδί ποτέ δεν θα είσαι ήσυχος οτι δεν μπορεί να σημβεί το χειρότερο.

Δεν είναι τυχαίο πόσα παιδιά χάνοντε στη χώρα μας κάθε χρόνο!

Ας αρκεστούμε λοιπόν στο νόημα που είχε αυτό το post!

Να έχουμε τα μάτια μας 14!!!!

φιλια σε όλες σας και καλή βδομάδα!!!!!!:kiss:

Δημοσίευση

dallia έγραψε:

Αστικός Μύθος κορίτσια όπως και το φίδι που τσίμπισε παιδάκι και πέθανε μέσα σε ένα από αυτά τα πολυκαταστήματα (ή και στα 2). Ποτέ τα μωρά μόνα τους στο καρότσι!!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια, αυτό με τα Jumpo και ένα σωρό άλλα μαγαζιά, είναι αστικός μύθος, εξακριβωμένο! Μου έχουν διηγηθεί ακριβώς το ίδιο περιστατικό, χωρίς καμία απολύτως παραλλαγή, για διάφορα μέρη, άσχετα μεταξύ τους! Το είχε μάθει παλιότερα η ανηψούλα μου, που ήταν τότε περίπου 4-5 χρονών, και είχε πανικοβληθεί. Δεν τολμούσε να πάει πουθενά μόνη της, κι όταν λέω πουθενά, εννοώ, μέσα στο σπίτι, από δωμάτιο σε δωμάτιο, αφού εννοείται ότι εκτός σπιτιού δεν έβγαινε μόνη της.

Η άλλη ιστορία με το νεφρό τώρα ξεκαθάρισε κάπως. Κι αυτή μου κάνει λίγο παραμυθάκι, όπως είπα και πριν, αλλά σίγουρα, δε γίνεται να κυκλοφορούν τα παιδιά μόνα τους. Οκ, όχι υστερίες βέβαια, όπως οι γονείς μου, που δε μας άφηναν να βγούμε από την πόρτα, πριν τόσα χρόνια μιλάμε που δεν υπήρχε καθόλου εγκληματικότητα, κι εγώ δεν έμαθα ποτέ ποδήλατο, γιατί απ' το φόβο τους ήθελαν να με επιβλέπουν όταν έκανα ποδήλατο πάνω-κάτω στο δρόμο μας!

Σήμερα είναι κάπως πιο άγρια τα πράγματα, αλλιώς δε θα κυκλοφορούσαν κι αυτές οι ιστορίες, και σίγουρα πρέπει να έχουμε τα μάτια μας 1114!!!!!!!

Δημοσίευση

ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΣΤΟ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΕΘΑΝΕ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙ???ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ ΠΟΥΝΑΙ ΣΑ ΚΟΥΤΣΟΥΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΟΥΣΚΕΜΑ?ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΑ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ....ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΦΙΔΙΑ ΜΙΚΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΣΙΜΠΙΣΑΝ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ....ΣΟΚΚΚ.ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΙΣΙΝΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΗ...ΤΟ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΕΚΛΕΙΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ......ΔΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩΩΩΩ:( :(

Δημοσίευση

Άσχετο, όντως, αλλά κι εγώ έχω ακούσει αυτήν την ιστορία, και μου ήρθε στο μυαλό όταν διάβαζα αυτό το post!!! Άρα μπορεί και να μην είναι και τόσο άσχετο!!!

Κίνδυνοι υπάρχουν παντού και μέσα και έξω από το σπίτι, καλύτερα είναι να μην το σκεφτόμαστε, γιατί θα τρελαθούμε. Ούτε εμείς, ούτε τα παιδιά μας μπορούμε να μείνουμε κλεισμένοι σε μια γυάλα για να μην πάθουμε τίποτα! Προσοχή, αλλά όχι υστερίες, γιατί εγώ είμαι καμένη από αυτές!!!

Δημοσίευση

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ????Ω!ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ;):) :) ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΥΣΤΕΡΙΚΗ ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΝΧΩΔΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΜΑΖΕΨΩ ΛΙΓΑΚΙ..ΕΣΥ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ???

Δημοσίευση

Δεν έπαθα τίποτα το συγκεκριμένο, εκτός από αυτό που λέω πιο πάνω, ότι πέρασα ολόκληρη την παιδική μου ηλικία κλεισμένη στο σπίτι, χωρίς να μπορώ να βγω στο δρόμο να παίξω με άλλα παιδιά (παρ' όλο που τα παιχνίδια του δρόμου δε μου άρεσαν, εντούτοις, δε μου δόθηκε η ευκαιρία να τα απορρίψω. Τα απέρριψαν άλλοι για μένα). Οι γονείς μου μας έκαναν σε μεγάλη ηλικία, και κάτι αυτό, κάτι που η μάνα μου γενικά είναι υστερική, κι έτσι μας περιόρισαν πάρα πολύ. Θυμάμαι ότι σε κάποια φάση ήμουν άρρωστη στο κρεβάτι, και είχε ο αδελφός μου μάθημα πιάνου στο σπίτι της δασκάλας, που ήταν στο διπλανό τετράγωνο. Επειδή η μάνα μου δεν ήθελε να με αφήσει μόνη μου, του επέτρεψε να πάει με τα πόδια, αλλά στάθηκε στο μπαλκόνι και τον έβλεπε (το σπίτι της δασκάλας φαίνεται απ' το μπαλκόνι μας, τόσο κοντά είναι), λες και θα τον προστάτευε με την αύρα της! Κι άλλα πολλά, βέβαια...

Γι' αυτό λέω "όχι υστερίες"!!!!!

Δημοσίευση

ΕΜΕΝΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΣ.ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΣΟΥΜΕ ΜΗΝ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ...ΕΝ ΤΩΜΕΤΑΞΥ ΜΕΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΟΣ ΜΕ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΩΣ ΠΑΘΑΙΝΕ ΚΡΙΣΗ...ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΛΕΩ ΠΛΥΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ Η ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ...ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΟ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ?ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΤΑ ΚΟΠΑΝΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΛΙΓΑΚΙ:cheer: :cheer:

Δημοσίευση

Άσε, άσε... Να μην πω το άλλο, που σε κάποια φάση είχαμε πάει βόλτα στην παραλία με τη μάνα μου, κι εμείς τρέχαμε όλη την ώρα μπροστά. Αυτή τσαντίστηκε και κρύφτηκε πίσω από έναν φοίνικα για να νομίσουμε ότι έφυγε. Φυσικά αυτό νομίσαμε, τρομάξαμε και πήγαμε σε κάποιους που έκαναν μαλλί της γριάς και ποπ-κορν και τους είπαμε "χάσαμε τη μαμά μας. Μπορούμε να καθίσουμε εδώ μέχρι να έρθει;". Φυσικά ήρθε αμέσως, αλλά τι έκανε το άτομο για να μην της φεύγουμε...

Παιδικά τραύματα!!!!! :P

Δημοσίευση

ΣΑΣ ΚΕΡΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΛΛΙ Ο ΘΕΙΟΣ Η ΤΙΠΟΤΕ?ΕΓΩ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΦΗΝΩ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΠΟΥΘΕΝΑ...ΑΣΕ ΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ...ΘΑ ΜΕ ΔΕΙΤΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΜΕGA.Η ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΠΕΘΕΡΑ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΙΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ.

ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΕ..........

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΕ JUMBO ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ.

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΔΗΛ. ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙ

ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟ,ΑΛΛΑΓΜΕΝΟ Η ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΙ!

ΤΟ 2006 ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ

ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝ ΤΗΛ.ΑΠΟ ΜΕGA-ANTENA ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝ

(ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ)

ΜΟΥΦΕΣ!!!!

ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝ ΕΠΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ!

ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ

ΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΑΥ ΕΙΠΑΝ ΕΕΕΕΕΕΕ.........

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ... ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΕΚΕΙ:)

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΕΦΥΓΕ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥ

Η ΟΠΟΙΑ ΨΩΝΙΖΕ Η ΔΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ

ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΜΙΚΡΗ ΛΕΙΠΕΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΧΑΜΟΣ....

ΑΚΟΥΩ...

ΜΟΥ ΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..........

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ..............

ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.........

ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΦΥΣΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ 3 ΛΕΠΤΑ ΣΤΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΦΡΟ ΕΓΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ.

ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ 14!!!!!!!

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ ΕΝΑ ΜΥΘΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ:kiss:

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΦΩΤΟ ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΖΩ ΜΙΑ!!!!

Δημοσίευση

κορίτσια..ανατρίχιασα!!σιγουρα πρέπει να προσέχουμε πάρα πολυ γιατι οσο και να μάθουμε το παιδι να λέει όχι σε κάποια πράγματα, μην ξεχνάμε οτι ειναι παιδί.!!Ευκολα μπορει να παρασυρθεί απο διάφορους επιτείδιους που υπάρχουν!!

• 4 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...