Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

marianda έγραψε:

α μην ανυσηχεις περιμενουμε να μας πει ποτε βολευει εσενα για να πουμε μερα και ωρα αντε η παρε τηλ αυριο η ανοιξε κανα ριμαδη στατ γιαυτο το εχουμε :laugh:

Καλά ντε μη βαράς... Θα σε πάρω τηλέφωνο αύριο!! Να συννενοηθώ και με την φιλενάδα μου.. γιατί ήταν να έρθει το Σάββατο που πέρασε και το είχα ακυρώσει επειδή κάτι έτυχε.. οπότε δεν παίρνει άλλη ακύρωση το θέμα!! Αλλά θα μπορώ και Κυριακή αν θέλετε μιας και την Δευτέρα θα κάτσω εδώ να πάω γυναικολόγο!! Οπότε βλέπουμε αύριο!! ..

Το στατ... τι είναι;; :blush:

Δημοσίευση

Ούτε που το σκέφτηκα!! Το μόνο που μου ήρθε στο μυαλό ήταν το στάτους εκεί που λέει στο προφίλ τι σκεφτόμαστε όπως με το fb!! Αλλά και πάλι δεν μου έβγαινε!! Από φαντασία σήμερα ειδικά.. άλλο τίποτα!! Είχα το μουρμούρη σήμερα μέσα στ'αυτιά μου και τώρα που κοιμάται ξεκουράζεται το μυαλό μου σε πλήρη αφασία!! Ούτε καν σκέφτεται!! Μα όλη την μέρα νιαρ νιαρ ήταν!! Ευτυχώς ήταν κι ο Βασίλης εδώ και βοήθαγε λιγάκι την κατάσταση!! Λοιπόν.. θα σε πάρω αύριο να τα πούμε... Πάω να παίξω λιγάκι ένα παιχνιδάκι που έχω εδώ στον υπολογιστή και να την πέσω .. γιατί πάλι αύριο τον ασήκωτο θα έχω!! Φιλάκια...Θα σε πάρω αύριο μετά τις 12!!

Δημοσίευση

Καλημέρα ZOUZOUNITSA και υπόλοιπες κούκλες!

Πάρε άλλο ένα για να φτάσεις τη VOYLA! ;):P Άντε και να την περάσεις! :cheer: Τι κάρμα είναι αυτά βρε? Απογειωθήκανε!

Κιούσπα! χεχε... :woohoo: :silly: :side:

Καλό! Τι σημαίνει? :blink:

Την καλημέρα μου σε όλες! :kiss:

Δημοσίευση

VOYLA έγραψε:

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ 6 ΩΡΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ Κ ΕΣΕΝΑ ΕΝΑ....

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΣΟΥ????????

A VOYLA ευχαριστώ! Κι εμένα κάποια μου το έριξε.. Δε βαριέσαι?

Δεν αρέσουν οι απόψεις μας σε όλους! Γιατί για να πω δεν αρέσουμε σε όλους, δεν το λέω, δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα για έναν άνθρωπο μόνο μέσα από τα γραπτά του. Τώρα τι έχει πάθει αυτή που κατεβάζει το κάρμα της Εβίνας δεν μπορώ να καταλάβω.. Λες κι ότι την ξέρει προσωπικά!

Σε 5 ώρες θα δώσω και σε σένα 1 για να μη σε φτάσει η Εβίνα! :P :woohoo:

Το Μαράκι μια χαρά, ταλαιπωρεί τη γιαγιά της αυτές τις μέρες!

Παίρνουμε εναλλάξ άδειες και ρεπό με τον άντρα μου για να την κρατάμε κι επειδή αυτή την εβδομάδα κόπηκε η δική μου άδεια λόγω ασθένειας της αντικαταστάτριάς μου, την έστειλα στη γιαγιά της (σε άλλη πόλη). Δε θέλουμε να τη στείλουμε παιδικό ακόμα. Από το νέο έτος βλέπουμε...

Ταρζάν σκέτη.. Όλο ζωή! Δεν παραπονιέμαι, την προτιμώ έτσι τελικά! Απλά τρέμει η ψυχή μου να μην χτυπήσει, αλλιώς δεν πειράζει που την κυνηγάμε όλη μέρα!

Μου λείπει τρομερά! :( Άδειασε το σπίτι! Δεν το θέλω καθαρό, θέλω να μου το λερώνει συνέχεια! :P Δε θέλω ησυχία, θέλω τις τσιρίδες της! Δε θέλω να κοιμάμαι, θέλω να παίζω συνέχεια μαζί της!

Γιατί όμως κάθε φορά που λερώνει και τσιρίζει και δεν κοιμάται τσαντίζομαι? Να μου γίνει μάθημα! :unsure:

Καλά ε.. Ακόμα θυμάμαι την γκριμάτσα της μπουμπούς σου και γελάω! :woohoo:

Τι καλή που είναι.. Και καιρό θέλω να σου πω ότι η φωτο στο προφίλ σου είναι μοναδική! Έχουμε κι εμείς μία παρόμοια!

Σε φιλώ!

Δημοσίευση

Ξεκινάω με καρμάκι στη ζουζουνίτσα ;) για να μην στεναχωριέται αλλά ανεβάστε & το δικό μου..το μικρότερο έχω!! :blush:

Είναι πολύ καλό το ζουζούνι μου τις τελευταίες μέρες όλο γελάει & είναι ευδιάθετο.. Χθες μετά από ολα αυτά που έφαγε..(1,5 ώρα θηλασμό + 200ml έτοιμο) περίμενα να ξυπνήσει γύρω στις 12 που θα ερχόταν & ο άντρας μου από τη δουλειά ... & τελικά πήγε 2 ..!! είδα το θεμο & κουτουλούσα!!! Αλλα μετά έκανε πάλι 3,5 ώρες..

Δημοσίευση

Γεια σας!

Χαθηκα για λιγο αλλα τη Δευτερα γεννησε η αδερφουλα μου!! Εγινα θεια!! :cheer:

Μαντουλα μου και εμεις μια απο τα ιδια με τον υπνο. Κοιμηθηκε για 2 νυχτες 6-7 ωρες και αυτο ηταν. Απο τη μερα που καναμε το εμβολιο,εδω και μια εβδομαδα, ξυπναει καθε 3-4 ωρες!! Κουτουλαω τους τοιχους!!

Ολυμπια μου ελπιζω ολα καλα να πηγαν με το εμβολιακι σας.

Φιλια στις κουμπαρες Νταλια και Μαριαντα!

Φιλακια πολλα Αννουλα σε εσενα και το μωρακι σου!!

Μακια σε ολες!

Μαντουλα παρε ενα καρμακι για να μην μου παραπονιεσαι! Το επομενο ειναι για την Ολυμπια! ;)

Δημοσίευση

TOMAKI να σου ζησει το ανηψακι βρε!!! Μαντω μου υπομονη που θα παει μεχρι να παει φανταρος θα κοιμηθει χαχα!! folympia μπραβο για το εμβολιακη σας, εμενα το εμβολιο μου φαινεται παιχνιδι εκει που τα επαιξα ηταν οταν πηγα την μικρη να της παρουν αιμα για να δουμε αν εχει αλεργεια, της πηραν με την κανονικη πεταλουδα την τρυπησαν αρχισαν να κουνουν την πεταλουδα για να βρουν φλεβα την βγαλαν την ξαναβαλαν τα πηρα, ειπα αλλη μια ευκαιρια και μετα τους την παιρνω απο τα χερια τους και φευγω τελικα το πετυχαν και πηραν αιμα, και στο παιδων που υποτιθεται εχουν εμπειρια τεσπα ηταν κατι πολυ βασανιστικο ολο το σκηνικο γιαυτο λεω το εμβολιακη δεν ειναι τιποτα!!!

Δημοσίευση

marianda έγραψε:

TOMAKI να σου ζησει το ανηψακι βρε!!! Μαντω μου υπομονη που θα παει μεχρι να παει φανταρος θα κοιμηθει χαχα!! folympia μπραβο για το εμβολιακη σας, εμενα το εμβολιο μου φαινεται παιχνιδι εκει που τα επαιξα ηταν οταν πηγα την μικρη να της παρουν αιμα για να δουμε αν εχει αλεργεια, της πηραν με την κανονικη πεταλουδα την τρυπησαν αρχισαν να κουνουν την πεταλουδα για να βρουν φλεβα την βγαλαν την ξαναβαλαν τα πηρα, ειπα αλλη μια ευκαιρια και μετα τους την παιρνω απο τα χερια τους και φευγω τελικα το πετυχαν και πηραν αιμα, και στο παιδων που υποτιθεται εχουν εμπειρια τεσπα ηταν κατι πολυ βασανιστικο ολο το σκηνικο γιαυτο λεω το εμβολιακη δεν ειναι τιποτα!!!

Το πουλάκι μου το ταλαιπώρησαν!! :( Εύχομαι να μην ξαναχρειαστεί ποτέ τέτοια ταλαιπωρία! Ειδάλλως θα εμφανιστώ και θα τους τα κάνω λίμπα!!!

Ολυμπία μου μια χαρά σας βρίσκω!! Αν σκεφτείς ότι εμείς είμαστε 6500 κιλά και 62.5 πόντους στον 3ο μήνα!!! :woohoo: Όσο για το εμβολιάκι και τις παρενέργειες δεν είναι τίποτα!! Στο 1ο κι εμάς όλα καλά!! Μια χαρά! Στο 2ο που κάναμε την προηγούμενη εβδομάδα μου έκανε δεκατάκια 37.4 την επόμενη μέρα, του έδωσα λίγο panadol σιροπάκι για μωρά το οποίο το έφτυσε σχεδόν όλο... ήταν λιγάκι ζαβλακωμένο, έκανε σαν παραπονάκια, αναζητούσε περισσότερο την μανούλα του αλλά το βραδάκι ακμαιότατος!! Όλο ανγκού και γελάκια ήταν!! Μες στο πρόγραμμα είναι όλα!!

Αφροδιτάκι,να σας ζήσει το ανιψάκι!!! Γερό και καλότυχο!! Τι είναι;;

Εβινάκι πάρε κι από μένα ένα καρμάκι!!!!! Μη μου στενοχωριέσαι!!

Κοριτσάρες πολλά πολλά φιλιά!!!

Δημοσίευση

marianda έγραψε:

TOMAKI να σου ζησει το ανηψακι βρε!!! Μαντω μου υπομονη που θα παει μεχρι να παει φανταρος θα κοιμηθει χαχα!! folympia μπραβο για το εμβολιακη σας, εμενα το εμβολιο μου φαινεται παιχνιδι εκει που τα επαιξα ηταν οταν πηγα την μικρη να της παρουν αιμα για να δουμε αν εχει αλεργεια, της πηραν με την κανονικη πεταλουδα την τρυπησαν αρχισαν να κουνουν την πεταλουδα για να βρουν φλεβα την βγαλαν την ξαναβαλαν τα πηρα, ειπα αλλη μια ευκαιρια και μετα τους την παιρνω απο τα χερια τους και φευγω τελικα το πετυχαν και πηραν αιμα, και στο παιδων που υποτιθεται εχουν εμπειρια τεσπα ηταν κατι πολυ βασανιστικο ολο το σκηνικο γιαυτο λεω το εμβολιακη δεν ειναι τιποτα!!!

& egw me ti seira moy na eyxithw gia to anipsaki!! :cheer:

Oso gia to emboliaki ...ayto poy leei i marianda to prwto den itan tipota oyte poy antedrase to kaimenoyli..(as elpisoyme na einai etsi & sta ypoloipa) mono otan toy katebase to poylaki niaoyrise ligo..

Emeis 2 fores xreiastike na toy paroyn aima gia iktero me ton idio tropo me ti marianda... me petaloyda & na toy piezei to xeraki gia na gemisei i sirigga olokliri!! & na toy lew ma kala sto nosokomeio poy toy eixan parei eixan parei 5 stagones me tripimataki sti fterna eseis giati thelete tosi posotita...!!

& ayto to kaimenoyli na sparasei na toy exei kopei i anasa & na exei melaniasei! :(:(

eipa se ayton to mwro den to ksanapaw!! & mas pire & 35E gia eksetasi ikteroy.. alla einai mikrobiologos stin paidiatriki,,,na to brasw an einai na moy talaipwrei to aggeloudi moy!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΟΥΛΕΣ ΜΟΥ!!!ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΑΣ ΤΟΜΑΚΙ ΝΑ ΤΗΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΑΝΙΨΟΥΔΙ!!!!!!!!ΜΑΝΤΟΥΛΙΝΙ ΜΟΥ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΚΑΡΜΑΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ!!!!ΟΛΥΜΠΙΤΣΑ ΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟ ΚΑΡΟΛΟΣ!!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!ΝΤΑΛΑΚΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ !!!ΜΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑς!!!

Δημοσίευση

Καλημερα!

Ξεκινω με το καρμακι που υποσχεθηκα στην Ολυμπια μας!

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας! Το μωρακι ειναι αγορακι ειμαστε αγορομανες Νταλακι μου ;)

Μαντουλα μου σου υποσχομαι μολις βρω χρονο θα μπω στις αυγουστομανουλες να γραψω και εγω για το γιο μου ο οποιος με ταραζει καθε βραδυ. Κοριτσια χτες δοκιμασα το κολπο με το τσαι. ξυπνησε και ηθελε να φαι του εδωσα τσαι και ξανακοιμηθηκε αλλες 3 ωρες. Θα το κανω και σημερα και ελπιζω σιγα σιγα να καταλαβει οτι ΔΕΝ πρεπει να ξυπνα το βραδυ!!

Φιλια σε ολες Ζουζουνοσυμπεθερα, Μαριαντα, Αννουλα .... φιλια παω στην κλινικη να δω τον ανιψιο και να κανω παρεα στην αδερφη μου! :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Φρικτές μέρες η πιο μαγική περίοδος του χρόνου έγινε η πιο λυπηρή! Σκεφτόμασταν πως θα το ανακοινώσουμε στα οικογενειακά τραπέζια και πήραμε εναν αδειο σάκο! Δεν το αντέχω, αληθεια!!! Ρωτησα και την γυναικολόγο μου και τον εξωσωματικό και μου ειπαν σταματάμε την προγεστερόνη και αναμένουμε περίοδο, λιγο πιο βαριά..ρώτησα για αποξεση και μου είπανε οχι ειναι νωρις!! Ναι κοριτσι μου πηγαμε 5+3 και είδαμε σάκο και μεσα ενα σπορακι και μετα πηγαμε χθες 6+9 και ο σακος μεγάλωσε και ήταν αδειος σοοκ για όλους μας!! Δεν ήξερε τι να μου πει η γιατρος, με τον εξωσωματικο έχουμε ραντεβου με την νεα χρονια ! Δεν ξερω τα έχουμε ψάξει ολα αιματολογικα και ανοσολογικα τα ειχαμε καλύψει ολα με αντιπικτικές με κορτιζονη.. δεν ξερω τι αλλο πρέπει να κανουμε αλήθεια! Διαβασα μεχρι  οτι και τα αποτελέσματα του προεμφυτευτικου μπορει να ειναι λανθασμένα,ή να ειχε μωσαικισμο το έμβρυο ή μεταλαξεις που δεν φαίνονται στο προεμφυτευτικο δεν ξερω τι να πω.. τα εχω χαμένα...
    • 3 στα 3 κοριτσια μου. Παμε ολες μαζι το νεο ετος. Εγω εχω να πω ευτυχώς που δεν το είδα κι έμεινα με την απορία. Βασικα για 7η εβδομάδα έπρεπε να δωσει έστω φαρμακα να βοηθήσει τη μητρα να καθαρίσει. Μην την αφήσουν ετσι με πιθανά υπολείμματα. Εγω αυτο σκεφτομαι. Ρωτα αν θες μια τη γιατρο σου.
    • Νοεμβριος και Δεκεμβριος τα κοριτσια  αποτυχαμε παταγωδως με τις εγκυμοσυνες μας...  Αμην μακαρι το 2026 να ειναι πολυ πιο τυχερο και το ονειρο μας να ερθει για να μεινει... Υπομονη, κουραγιο και δυναμη κοριτσια κοριτσια!!! Πρεπει να το πιστεψουμε οσο δυσκολο κ αν μοιαζει..🙏🙏🙏
    • @flowerv Δεν το πιστευω ρε κοριτσι μου...Και εσυ με το ελεγμενο εμβρυο;;; Τι κατραπακια ηταν αυτη 3 στα 3 φαγαμε τα μουτρα μας... και αντε εμεις πιθανολογουμε μη υγιη εμβρυα ( αναμενω καρυοτυπο) αλλα εσυ γιατι;; Δεν γινεται να μην εχουν απαντηση κατι εγινε κατι εφταιξε κ εδω θελει ψαξιμο.. αν κ λες κ σε αιματολογο πηγες κ ειχαν κ διαφορετικες γνωμες με τον γυναικολογο κ εσυ στην μεση;; εμενα ο γιατρος μου μου ειπε αν ειναι υγιες το εμβρυο θελει πολυ ψαξιμο μετα σε εσενα. Γνωριζω κοπελα που εχανε εμβρυα γιατι το ανοσοποιητικο της τα επιτιθοταν. Μετα επινε χαπια να κραταει χαμηλα το ανοσοποιητικο της. Θελω να πω πως ειναι πολλα που μπορει να φταιξουν κ θελουν ψαξιμο.  Άλλα δεν καταλαβα στον πρωτο υπερηχο ειδατε σπορακι κ στον 2ο κενο;; πως γινεται αυτο; εμεις τελος 8ης το βλεπαμε ειχε μεγαλωσει κιολας σαν φασολακι αλλα δεν ειχε καρδιακη λειτουργεια. Ειναι μεγαλος ο πονος η απογοητευση τα ονειρα που κοπηκαν ξαφνικα σε νιωθω απολυτα κ καταβαινω τα γιατι σου που θελουν απαντηση εφοσον βαλατε γερο εμβρυο.. Χρονο θελει οτι κ να σου πουμε.. Ολοι νομιζουν πως ειμαι καλα πως το ξεπερασα αλλα δεν ξεχνιεται ετσι ευκολα δεν εχει υπαρξει ακομη μερα που δεν θα κλαψω στην σκεψη αυτη. Παρε το χρονο σου κ ζητα απαντησεις κ ψαξιμο.  Επισης προσεξε μιας κ σε αφησε με φυσικη αποβολη θα πρεπει να καθαρισεις καλα. Περιεργο 7η εβδαδα που δεν σου ειπε για αποξεση. Βεβαια κ εμενα μου ειπε μπορουμε να το αφησουμε να φυγει μονο αλλα θελαμε καρυοτυπο εσυ δεν εχεις να ελεγξεις κατι απλως να καθαρισει η μητρα αυτο χρειαζεται.
    • Ααα εσύ τελείως ανάποδα από εμένα εγώ και στα δύο κορίτσια χάλια με εμετούς μου μύριζαν πολυ τα φαγητά ειδικά στην μεγάλη το πρώτο τρίμηνο κρέας δεν μπόρεσα να φάω  τώρα λίγες καούρες είχα άντε να έκανα 2-3 φορές εμετό που είχα χάλια στομάχι   αλλά μετά που μπήκα στο δεύτερο τρίμηνο  πέρασαν και οι καούρες.. αλλά θέλω να σιγουρέψω και το φύλο δεν ξέρω αν είναι αγόρι ακόμα.. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...