Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ναι ναι σε όλα μου ηρθαν πόνοι κανονικότατα, με φυσιολογικό τα γέννησα όλα το πρώτο με επισκληρίδιο επειδή ήμουν σε κλινική τα άλλα χωρίς επισκληρίδιο σε νοσοκομείο (τους είχα ξεσηκώσει όλους εκεί 😂). Μου έσπαγαν κ εκεί τα νερά οι γιατροί στο τέλος εκτος απο τη μικρή που σπάσαν μόνα τους επάνω στο κρεβάτι σε μια στιγμή μεγάλης σύσπασης, ακούστηκε ένα κλακ και αυτό ήταν. Α απο τις 38 ειναι γιατί νομίζω κι εγώ είχα διαβάσει για μετά τις 37.. χμμ..οοκ
    • Μην σε αγχώνουν τα ινομυωματα απλά θέλουν παρακολούθηση. Έχω πείρα στο θέμα. Άσε μεγάλη ιστορία. Όλα να πάνε καλά εύχομαι ολόψυχα. 
    • Κορίτσια μου ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις, το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι κάποια στιγμή θα αφαιρεθούν τα ινομυωματα τα οποία είναι εξωτερικά της μήτρας, δεν δημιουργούν προς το παρόν πρόβλημα και τα παρατηρούμε. Κάποια κακοήθεια δεν υπάρχει από όσα ξέρουμε. Ωστόσο πριν πω με βεβαιότητα ότι δε θέλω ένα τρίτο παιδάκι δε θα ήθελα να αφαιρεθεί η μήτρα. Είμαι σχεδόν 38, αν μπω σε εμμηνόπαυση στα 43 όπως η μητέρα μου νομίζω πως θα είναι οκ η μήτρα. Μετά δε βγαίνουν άλλα ινομυωματα. Ίσως μέχρι τότε χρειαστεί ένα χειρουργείο αφαίρεσης τους. Καλά τώρα άμεσα με δύο μικρά και καμιά ουσιαστική βοήθεια απλώς το συζητάω θεωρητικά οποιοδήποτε χειρουργείο. Σε κάθε περίπτωση ποτέ δεν έκανα κανένα χειρουργείο αν δεν έβλεπα 4-5 γιατρούς να μου πουν τη γνώμη τους. Σας ευχαριστώ ειλικρινά. 
    • Είμαι 10 ακριβώς, αν και σήμερα στον υπέρηχο βγήκε 10+6, μια εβδομάδα μεγαλύτερο (που αποκλείεται να είμαι τόσο, με δύο επαφές εκείνο το μήνα, δεν βγαίνουν οι μέρες 😅)
    • Γεια σας κορίτσια και καλή χρονιά!!! Ρε @ditaki θα μας τρελάνεις??? Αν κατάλαβα καλά είσαι έγκυος??? 🤩🤪🤗 Συγχαρητήρια!!  @Raf123 μπράβο σας κορίτσια μου πάρα πολύ χαίρομαι!!! Έτσι σούπερ να τα πατε!  Εμείς έχουμε γιατρό την Παρασκευή θα γίνει 3ων μηνών κ θα κάνουμε κ τα εμβόλια. Για πρωτοχρονιά πήγαμε οικογενειακώς και με ένα φιλικό ζευγάρι που έχουν κ αυτοί ένα μωρακι 8 μηνών,  ταξίδι στο εξωτερικό. Όλα πήγαν τέλεια απλά χάσαμε λίγο τη σειρά με τα ταισματα. Και δυστυχώς αυτό συνεχίζεται και εδώ. Ουσιαστικά το πρόβλημα είναι ότι δεν μου πίνει τα μλ που έπινε. Εκεί που ήμασταν 120-150-180 τώρα πίνει 60-80 max 110. Δεν ξέρω τι έχει πάθει. Αν συνεχίσει έτσι θα το συζητήσουμε με το γιατρό την Παρασκευή. Μπορεί να είναι το άλμα ανάπτυξης.  
  • Προσθήκη...