Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αυγουστιατικες μανουλες 2009.... και οχι μονο!!!!!

Recommended Posts

Πρωην φουσκωμενες εγκυουλες φιλες μου…..κλειδωνω την πορτα του παλιου μας σπιτιου…Ένα σπιτι γεματο ευτυχια..παντα γεματο με ερωτηματικα ,ανησυχιες ,συγκρισεις..γελια..

Τι να πρωτοθυμηθω..το β επιπεδου? Την περιεργεια μας για το φυλο των μωρων μας? Τα γελια για το θεμα του..σεξ?

Το φαγητο κ τις ορεξεις μας? Τη ζεστη κ τις συνεχεις επισκεψεις στην τουαλεττα? Τα ασταματητα ψωνια για τα μπεμπακια? Το μαξιλαρι κατω απ τα ποδια?τις κοιλιες μας που μεγαλωναν συνεχως?

Και μετα……..μια μια εφευγε..περνουσε στην άλλη πλευρα ως μανουλα πλεον…ένα μικρουλικο εμβρυακι γινοταν μωρακι στην αγκαλια μας………..

Χαιρομαι που όλα πηγαν τελεια για ολες μας!!

Τωρα αρχιζουν οι..ευχαριστες δυσκολιες…

Το ονειρο πηρε σαρκα κ οστα ..κλαιει ,πειναει κ θελει αλλαγμα συνεχεια…

Αλλαξαν τα τικερακια ,η κατασταση..αλλαξαμε εμεις!!!

Ερωτησεις απειρες…είναι καινουρια για πολλα κοριτσια η νεα κατασταση …πολύ τρεξιμο ρε παιδακι μου!!!

Λειπουμε πολλες στιγμες από το σαιτ..αλλα όταν μπορουμε θα μπαινουμε να βοηθαμε κ να στηριζουμε η μια την άλλη..

Οποτε ανοιγω την πορτα του νεου μας σπιτιου..που εχει κ παιχνιδοτοπο,δωματιο θηλασμου,καφε,δωματιο σπα-μασαζ-κομμωτηριου-μανικιουρ….εδω θα τα κανουμε πραγματικοτητα όλα…………αλλα με τις σκεψεις μας!!

Κοβω την κορδελα λοιπον και εγκαινιαζω το νέο μας χωρο…που θα μυριζει μωρουδιλα!!

Καλως ηρθατε αυγουστιατικες μανουλες με τα μωρακια σας!!!!!!!!!!!

Υ.Γ Ηθελα να βαλω αστειο τιτλο,όπως τα λεγαμε κ γελουσαμε με τη Αναστασια..αλλα φοβηθηκα μηπως χαθουν καποιες…οποτε με λυπη μου αφηνω το ΄΄εχω να κοιμηθω απ τον Αυγουστο΄΄ που με καλυπτε πληρως!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

:laugh: Γεια σου Θεσσαλονικουλα μου,τι κανεις Μομιτσα μου?ο μπεμπακος?αχ μου λειψατε μωρε,εσυ,η Αναστασια,η Μαρι,αυτη δεν μπηκε καθολου....,αν επικοινωνεις δωσε πολλα φιλια απο μενα,μην ξεχασεις...:P

Σε σκεφτομαι και ελπιζω να συναντηθουμε,και με τον μπεμπη αυτη τη φορα!!!!:woohoo: Πολλα-πολλα φιλακια:kiss:

υβοννακι μου σου απαντησα στο καφε σου!!:laugh:

πολλα φιλακια σου στελνω! θα δωσω στη μαρι τα δικα σου!

μαριαντακι μου τι κανεις?τι κανει το ζουζουνακι σου? καλα στη φωτο ειναι μια γλυκα!!καραμελενια!

πρεπει να αρχισουμε να βαζουμε σε μια λιστα ημερομηνια τοκετου κ φυλο..να αρχισουμε να λεμε προβληματα ,χαρες..κατορθωματα.. ω ρε οι κουκουβαγιες..σαν να τις ακουω....ειναι πανεμορφο,πανεξυπνο..:laugh:

φουλινακιιιιιιιιιιιιιι εδω εδωωωω!! αφησα γλυκα στο ψυγειο..κ χυμους ..για να κατεβασουμε γαλα!!:laugh:

μαλλον θα επρεπε να βαλω κ στον τιτλο .. ανοιχτα μετα τις 12 το βραδυ??:blink:

μονο τοτε μπαινουμε βλεπω!!!

Ειμαι πολύ χαρούμενη

γιατί με το που μπήκα στο «σπίτι» της happy mom

βρήκα ...merenda πάνω στο θρανίο μου!

Ολες μας σκέφτεται η Εφη...... ευχαριστώ!

Ευχαριστώ, επίσης, που δεν βάλατε για τίτλο

το «έχω να κοιμηθώ από τον Αυγουστο!!!»

διότι ΔΕΝ θα ...ήμουν στην παρέα σας.....

Ο μπεμπάκος μου κλείνει μήνα σήμερα(!!!)

κ κοιμάται τις νύχτες σαν πουλάκι

από το μαιευτήριο ακόμα.......

Τον θηλάζω αποκλειστικά

κ ενώ ο ...ελεύθερος θηλασμός δεν έχει ρολόγια(!)

εγώ τα βράδυα βάζω ξυπνητήρι για να τρωει

στις 5 κ 6 ώρες.....!!!!!!!

Την μέρα ζητάει το στήθος ανά 3 περίπου ώρες,,,

έχει προγραμμα το βατραχάκι μου

δικό του!!!

Θα μας ταιριαζε λοιπόν ο τίτλος: «είμαι το καλύτερο

μωρό του κόσμου αλλά η μαμά δεν προλαβαίνει

να παει κομμωτήριο!!!» χαχαχαχαχαχαχα.....!!!

Δόξα το Θεο που όλα μας τα μπεμπάκια

είναι γερά κ μας έχουν κάνει τόόόόσο ευτυχισμένες...

Να τα έχει πάντα καλά η Παναγίτσα!!!

Εσείς να μπαινετε τα μεσάνυχτα να γράφετε

κ εγώ τα πρωινά να ...σας διαβάζω

κ κάπως έτσι να τα μεγαλώσουμε κ να τα καμαρώνουμε

ευτυχισμένα κ χαρούμενα, τα μικρά μας ανθρωπάκια!!!

Σας γλυκοφιλώ όλες σας...

...και 2 φιλιά γάλακτος για το Υβοννάκι μας

που μας ευχήθηκε κ στο «νεόκτιστο σπιτάκι» μας!!!

Πρώην φουσκωτές κοιλίτσες

αναμένω κ εγώ τα νεάκια σας κ τις ανυσηχίες σας

να τα ...μοιραστούμε!!!

Ωραία μέρα σήμερα! Θα πάω για ...γενέθλια

με τα αγόρια μου, στο πάρκο!!!

Να μας ζήσουν!!!!!!!!!!!!!!!!!

koritsia mou poli xarika simera me ta neasas.ixa na sas petixo oles poli kero.na sas zisoun ta morakia.mari pola pola filia happy mou xerome poli gia sena ti orea pou ta gtafis.thesalonikiotiko taperamento pedi mou.mariada ti gloko moraki ine afto?na sou zisi?mari happy yvoni.

lipi o apousiologos kai kanete kopanes?????????

Ανοιξατε και μας περιμενετε?????

ΗΡΘΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! :):) :)

Πολυ χαιρομαι για το νεο μας θεματακι αν και...

Εχουμε ξενερωτο τιτλο!χαχαχαχαχα

Και εχουμε κ μια (πολυ αγαπημενη μεν!!!) Μαρι να μας "κοκορευεται" για τα υπεροχα(φτου φτου κ ξαναφτου) ωραρια του βατραχακου της!!!!

Ενταξει κυρια μου!Κουτουλαμε που κουτουλαμε...Μη μας "χτυπας" ετσι!!!!!!!!!!!!!! :P:P:P

Λοιπον... Τα λογια της συμπεθερουλας μου χτυπανε κεντρο καρδια αλλα....

Νομιζω πως πρεπει να ξεκινησουμε συστήνοντας τα αγγελουδια μας!!!!

Γεια σας λοιπον κ απτο τσαχπινακι μου!!!! :)

Γεννηθηκε στις 28 Αυγουστου στις 4.04 τα ξημερωματα!

Το βαρος μας "παιζει"!Αυτο τελοσπαντων που ζυγισε η μαια μετα το μπανακι κ ειδε η γιατρος ειναι 3780γρ και 52εκ φιδισιο αλλα καμπυλατο κορμι!!!!!!

Τρωει αποκλειστικα γαλατακι μανουλας απο την πρωτη στιγμη!Μιλαμε για μεγαλη φαγανα που αν θελησεις να της βαλεις "ορια" στο φαγητο της θα σου σπασει οτι κρυσταλλινο εχεις στο σπιτι απ'τις "κορωνες" της!!!!

Αγγελικη φωνη!!!"ΙΙΙΙΙΙΙΕΕΕΕΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ" :laugh: :P

Δεν συμπαθει κ πολυ τον υπνο...Ειδικα κατα τη διαρκεια της μερας!Οχι πως το βραδυ κοιμαται συνεχεια...Ειναι λιγακι "party animal"!!!!

Σιγα σιγα αρχιζει να κοιμαται λιγο παραπανω κ εδω κ 3 μερες δεν κανουμε κακα στον υπνο μας!!!!!

Επισης αν δε ρευτει καλα...Βγαζει γουλιτσες ή κανει λιγο μετουλη(ή αλλιως εμετο)!!!

20ημερων πηγαμε στο γιατρο κ βαλαμε περιπου 650 γρ κ 2 ποντους!

Τα υποκοριστικα μας ειναι "μουσμουσακι","πιτσιπιτσονι"(κ τα δυο δικης μου εμπνευσεως!!! :P ),"Κλανιαρουμπα" και φυσικα...Ζωουλα,αγαπη,λατρεια,κουκλαρα,θεα!!!!!!!

Χαρηκαμε για τη γνωριμια!!!!!! :)

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ!!! Α ΡΕ ΧΑΠΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑ!!ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΧΕ ΛΕΙΨΕΙ Η ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!!ΛΕΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΗΣΩ ΕΜΕΙΣ ΓΕΜΜΗΘΗΚΑΜΕ ΣΤΙΣ 2.9.2009 ΜΕ ΒΑΡΟΣ 3900 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΥΨΟΣ 53 ΕΚ, ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΗΛΑΔΗ!!!!!!ΘΗΛΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΥΖΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΖΥΓΗΣΤΗΚΑΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ 4200, ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ 3600!!!!ΚΑΛΑ ΓΙΑ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΕΕΕΕ;;;;;ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΛΕΣΙΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΟΜΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΚΑΙ ΔΕ ΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΑΝΕΡΑ!!!!!!!ΚΛΑΙΜΕ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΡΑΧΤΕΣ!!!!!!ΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ!!!!!ΜΑΡΙ ΜΟΥ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΣΟΥ !!!!!ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ ΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΟΡΓΟΝΙΤΣΑ!!!!

Gorgina μου

σε ευχαριστώ κ από «εδώ»!

Ζουζουνίτσα

ούτε εμείς ρευόμαστε, χιχιχιχι...

Ταιριάζουμε σε αυτό!!!

Αναστασία

δεν ήθελα να «ζηλέψετε» !

....έχετε άλλα χαρίσματα εσείς, χαχαχα!!!

Τα ...καλύτερα!!!

Ηappy mom, σε περιμένει το «σπιτάκι» σου

μεταμεσονύχτια!!! ...να διαβάσουμε νέα σας!

Mariandaki μουουουου φιλιααααααα...

Σε όλες σας φιλιααααα!!!!!!!!!

να ερθω επισκεψη?????????????

διαβαζω ολα αυτα που γραφετε και θελω να ξαναζησω τις πρωτες μας μερες!!!!!!

οσο κουραστικες και να ητανε ητανε υπεροχες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν θα καταλαβετε ποσο γρηγορα θα μεγαλωσουνε!!!!!!!:)

να σας ζησουνε τα ζουζουνακια σας!!!!!!

μαριμαρι τι καλοβολο παιδακι!!!μπραβο ετσι να συνεχισει(φτουφτουφτουφτου και ξανα μια τελευταια

ΦΤΟΥ για σιγουρα!!!):laugh:

αχ ρε αναστασια κλανιαριστο και η δικια σου ε???:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

και εμενα του μικρου το εντερακι δουλευει ρολοι και ακομα τωρα δεν κλανει βεβαια ειναι αντρας πλεον αλλα τα κακα του 5φορες την μερα τα κανει!!!!!!! τωρα τον λεω σκατουλινο ή σκατουλι ή βρομιαρουλι!!!!!!!!!!! ποτε θα βαλεις φωτο????θελω να τη νδω καλε!!!!!!!!!!!!!!!!!:cheer: :cheer: :cheer:

με το μητρικο γαλα δεν ρευονται και πολυ ουτε εμεις ρευομασταν...τι καλα..

αντε να μην σας απασχολω κιολας λεχωνες γυναικες!!!!!!!!!!!!!!

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Ευχαριστούμε Veni μου!!!

Να μας ζήσουν τα ...σκατουλίνικα , χιχιχι!!!

Κ εμένα η παιδίατρος αυτό μου είπε,

πως με τον θηλασμό δεν ρευονται...

Κάνουν «άλλους» θορύβους όμως.... χαχαχα,

πιο δυνατούς!!!

Τόσο μικρά κ τόσο ...βροντερά!!!!!!!!!!!!!

Υγεία να έχουν ΟΛΑ τα παιδάκια του κόσμου!!!!!!!!;

Να μαστε και εμεις στο νεο μας σπιτακι. Τωρα πια ειμαστε και με τη βουλα Αυγουστιατικες μανουλα και κορη γιατι ενω η ΠΗΤ μου ηταν 4/9 η ροζαλια μου αποφασισε να ερθει στις 29.08 με ενα τελειο τοκετο 3110 και 50 ποντους. Τρωμε γαλατακι απο τη μανουλα και ενω ειμαστε γενικα ησυχες και τηρουμε με ευλαβεια το 3ωρο (κατι σαν το Μπιγκ Μπεν) τωρα τελευταια εχουμε κατι κλαματακια γυρω στο απογευμα γιατι μαλλον ποναει η κοιλιτσα μας. Οσον αφορα το ρεψιμο ως γνησιες κυριες δεν αφηνουμε να ακουστει οποτε η καλη μανουλα πρεπει να μυρισει τα νυχια της για να το καταλαβει.

Κατα τα αλλα περιμενουμε με αγωνια και τα υπολοιπα μελη της παρεας (με φωτο παρακαλουμε για να λιγωσουμε κι αλλο)και επισης περιμενουμε να σαραντισουμε γιατι η καλη μανουλα μας εχει ταξει καφεδακι στη Γλυφαδα με το καινουργιο μας καροτσι.

Γιουχου!!!!!!

Happy mom ,mariandaki, marimaraki,zouzounitsa, τσαχπινομανουλα Αναστασια καλοριζικο το σπιτακι μας.

Dallia, Toma, foulinaki, kider, madojohn. ελενιτσα που ειστε καλε ????? Ανοιξαμε και σας περιμενουμε

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΟΜΩΡΑΚΙΑ.ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?ΜΟΥ ΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ Η ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΑΣ.ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ.ΗΡΘΑΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΑΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΞΩ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΜΑΣ.ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΚΙ ΜΟΥ ΘΗΛΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ.ΠΧ ΧΘΕΣ ΕΦΑΓΕ 120 ΜΛ ΓΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΠΑΘΕ ΠΛΑΚΑ.ΠΗΡΑΜΕ 1 ΚΙΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ 6 ΠΟΝΤΟΥΣ.ΔΙΜΕΤΡΗ ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΕςΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΄ΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΕΠΑΘΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΣΙΜΠΛΙΤΣΕΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΟΛΥΡΙΟ ΚΑΘΕ 8 ΩΡΕΣ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ 5-6 ΩΡΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΡΑΙΔΑΚΙ.ΔΕ ΤΗ ΒΓΑΖΩ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.

Βρε σιγα σιγα πως γεμιζει το σπιτακι μας!!σταθερα μετα τις 12 να μαι γω..με το μπεμπη να κοιμαται στο ρηλαξ,τον αντρουλη να πλενει κατι ποτηρακια,τον μεγαλο γιο στο κρεβατι του..κι εμενα να πληκτρολογω με το να χερι..γιατι το αλλο κραταει το...αρμεχτηρι!!!

να ευχαριστησω τη gorgina μας για την επισκεψη κ να την κερασω μια ευχη..πιστευω απο ολες τις αυγουστομαμαδες....τι αλλο?? να γινει κι αυτη μια αυγουστομαμα!! οι μερες της συλληψης πλησιαζουν....με το καλο!!

τη veni μας που μας επισκεφτηκε κ μας ευχηθηκε!!ναναι γερο το παιδακι σου ,να το καμαρωνεις!!

μαρακι μου ασωτη λεχωνα..μου επεστρεψες καλη μου?με το σπορακο το γλυκουλη που βαζει τα γυαλια σε οοολα τα βρεφακια με τον νυχτερινο του υπνακο?

αννουλα,ζουζουνιτσα,συμπεθερουλα μ αγαπημενη...δοκιμασατε το σπα του νεου μας χωρου?? κοριτσακια μου κλειστε τα ματια κ ονειρευτειτε....εδω που φτασαμε ..παμε βολτα στο σουπερ μαρκετ..κ απ τη χαρα μας νομιζουμε οτι καναμε ψωνια στο...λονδινο!!!!

Λοιπον ας πω κ γω τα καθιερωμενα..Γεννηθηκαμε με ραντεβου καισαρικη, αρχη της 37ης εβδομαδας,11/8,2800 κ 49 π ..35 ημερων πηγαμε στη γιατρο μας κ εχουμε παρει 6 ποντους κ 1600 γρ.Θηλαζω αλλα δινω κ ενα-δυο γευματα ξενο μερικες φορες!

Βγαζουμε μερικες φορες λιγες ή πολλες γουλιτσες,πολλες πορδιτσες,ρευομαστε καποιες φορες,ποναμε ελαχιστες!!Ειμαστε χαμογελαστα παιδακια(ο πληθυντικος ειναι...μαλλον επειδη ..νομιζω τα κανουμε ολα μαζι!!!) κοιμομαστε πολυ κ ξυπναμε μονο για φαγακι!!τρελλαινομαστε για το μπανακι μας κ αρχισαμε να μας αρεσει η πιπιλα!!

εγω ...ειμαι μια ευτυχισμενη ξεμαλιασμενη,χαμογελαστη ξενυχτισμενη..χαζομαμα!!!! με μαγευουν τα γαλατενια ματακια του..κ του χω βγαλει απειρες φωτογραφιες!!

εχω να σας λεω ...αλλα θελω κ να ρωταωωωω...........που ειστε οι υπολοιπες??? τρεχετε ε?

περιμενω νεαααα..γιατι ηδη μου λειπουν οι παλιες καλες μερες!!!

φιλακια στα μοσχομυριστα σας μωρακια

κιντερακο μου τωρα σε ειδα..εγραφα...........να σου ζησει η μπουμπουκα σου!!!καλως ηρθατε!!! εχω αφησει παστες στο ψυγειο..και...κιντερτε!!!

koritsia mou ilikrina sas agapaooooooooooooo.isaste oles i avgoustomamades toso kales??????????pos mporo na ksexaso ta kalasas logia.kai tis efxesas???????????gia ali mia fora tis pio thermes kai apo kardias efxes gia ta latremena morasas.me teties manes sigoura tha ginoun xrisimi ala propanton kali anthropi stin kinonia.pola pola filia.

HAPPY MOM ΜΑΖΙ ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ ΚΙ ΕΓΩ 11-8 ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΣΤΙΣ 12 ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.3200 ΒΓΗΚΕ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΚΑΙ 51 ΠΟΝΤΟΥΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΑΡΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΟΝΗΡΗ ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΑ.ΚΑΝΑΤΕ ΣΕΞ?ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΣΑΡΑΝΤΗΣΑ ΤΟΥ ΟΡΜΗΞΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΜΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΝΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΟΥΤΕ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΤΣΙ.ΑΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΤΡΟΣ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ.

kinterako..θα γεννουσαμε μαζιιιιιιιι!!! τελικα γεννησα θεσσαλονικη!!

δεν πειραζει ομως αφου θα χουμε παρεουλα γενεθλια!!! ζητωωωωω!!!

η πρωτη φορα?? δεν ηταν τοσο ο πονος...αλλα το ξενερωμα..απ μια να μυριζω γαλα..απ την αλλη να τρεχει το στηθος..ο φοβος μηηπως πονεσω...

ποιο σεξ?/? ακομη δεν νιωθω συζυγος κ δεν φταιει ο αντρουλης μου..νιωθω πολυ....μαμα!! θελω χρονο να περιποιηθω,να νιωσω ..καπως ρε παιδακι μου....και μετα!!!!:P

παντως ειμαι 39 χρονων και δεν ακουσα ποτε απο καμια να ξετρελαθει με την πρωτη φορα!!!! οποτε ...υπομονη...ερχεται η....δευτερη που σιγουρα θα ναι καλυτερη!!:laugh:

Να'μαστε κι εμείς....

Πρώτα απ'όλα θ'απαντήσω στο φλέγον θέμα της Kideroulas και μετά θα συστηθούμε σαν κύριοι που είμαστε!! :laugh:

Εχθές λοιπόν...και 51 μέρες μετά τον τοκετό.. αξιωθήκαμε να κάνουμε σεξάκι!! Στην αρχή.. έτσουζε! Ο κακομοίρης ο Βασίλης έκανε όσο πιο σθγά γινότανε!! Ούτε παρθένα να'μουνα!! :laugh: Με το συμπάθειο... μου έγινε ναααα στις 31 του Ιούλη.. ολόκληρος άντρακλας βγήκε από κει κάτω.. και μετά ήταν λες και δεν είχε κάνει ποτέ τίποτα!! :laugh:

Στην διάρκεια κι ενώ χαλάρωσα αρκετά ... το ευχαριστήθηκα!! Περιμένω με αγωνία την επόμενη φορά... Και τώρα... πάω να συστηθώ!!! Ξανά!!!

Λοιπον η μπεμπα μου γεννηθηκε 9 Αυγουστου 2009,2940γρ και 50 εκατοστα

θυμαστε που ελεγα θελω να νιωσω τοκετο γιατι ειχα γεννησει με καισαρικη τον γιο μου; ε το βλαστερι μου μου εκανε την χαρη, μπορει να γεννησα με καισαρικη αλλα και συσπασεις ειχα και τα νερα σπασανε στο σπιτι και τρεχαμε για το μαιευτηριο χωρις ραντεβου και μια πλημυρα την επαθα μεσα στο αμαξι και τις δυνατες συσπασεις μετα το σπασιμο των νερων τις ενιωθα γιατι αργησαν να μου κανουν επισκληριδιο, πονουσα αλλα μου αρεσε που ζουσα ολο αυτο και μου κρατουσε ο αντρας μου το χερι οπως και η εμπειρια να εχω το μωρο στο δωματιο και να το θηλαζω μια και ο γιος μου ηταν στην μοναδα και δεν τον ειχα στο δωματιο, μεχρι εδω ολα ευχαριστα. οταν γυρισαμε σπιτι ομως ελεος η μικρη πολυ τσαμπουκαλου μοιαζει στην νονα της ;) ειχε κολικους και τρεχαμε ξενυχτισμενοι πανω κατω μετα της εδωσα και συμπληρωμα και εσκουζε ποιο πολυ την πειραζε το γαλα τελικα μετα απο πολλα πειραματα βρηκαμε ειδικο γαλα που μας κανει και αρχισαμε να κανουμε και κακα μας 1 με 2 φορες την μερα και περασαν οι πολλοι κολικοι, χτες της δοκιμασα κανονικο γαλα αλλα ειχαμε παλι τα ιδια αερια και κλαματα ετσι δεν το ξανακανω, θηλαζουμε αλλα πεινουμε και το ειδικο γιατην δυσκοιλιοτητα που εχει και πιο λιγη λακτοζη και ειναι ευπεπτο αναγκαστικα δινω πιο λιγο δικο μου γαλα γιατι αλλιως δεν κανει κακα της και ποναει το καμαρι μου, και μεσα σε ολα αυτα λογο του πονου και οτι την περναμε αγκαλια τωρα μολις την ακουμπαμε κατω κλαιει και θελει αγκαλια αφηστε μου εχουν βγει τα χερια δεν αντεχω αλλο, οταν δεν εχει κολικους θα κοιμηθει και τεσσερις ωρες το βραδυ αλλιως εχουμε ολονυχτια και ξερενομαστε την ημερα, πολυ δυσκολη η κορη μου κοριτσια, εχει και τον γιο μου που δεν την αφηνει να ησυχασει γιατι παιζει αυτος και κανει θορυβο και την ταραζει,αχ τυχερες εσεις που ειναι ησυχα τα μωρακια σας, το παρατσουκλι μας ειναι γλυκοπαραμυθενια και ναι εχω λατρεια μαζι της και ας με τυραννα παντα ηθελα κοριτσι και εχω κατουρηθει πανω μου:P

Γεια σας!! Ακόμα δεν με βαφτίσανε αλλά γνωρίζω τ'όνομα μου!! Θα με λένε Δημητράκη, γεννήθηκα στις 31 Ιουλίου με πρόκληση τοκετού.. αν και θα μπορούσα να μείνω μέχρι τις 6 Αυγούστου!! Ήθελα όμως να πρωτοτυπήσω!! Να είμαι ένα Αυγουστιάτικο τελευταίας μέρας Ιουλίου μωρό!! :laugh: Ο τοκετός της μαμάς εξελίχθηκε πολύ καλά! Ήρθα φυσιολογικά, αν και την παίδεψα λιγάκι γιατί ήμουν πιο ψηλά απ'ότι έπρεπε!! Τελικά τους έκανα την τιμή να με γνωρίσουν επιτέλους από κοντά στις 2 και 25 το μεσημέρι!! Το βάρος μου, 3.650 και 53 πόντους!! Εμ, τι άντρες είμαστε;;; Τόπος γέννησης: Μαρούσι, Αθήνα στο Ιασώ.. (που αλλού;;) !!! :laugh:

Τρώω γαλατάκι να'ναι κι ότι να'ναι!! Η μαμά ευτυχώς διαθέτει αρκετό στο στήθος.. αλλά καμιά φορά μου δίνει και μπουκάλι με ελάχιστο συμπλήρωμα!! Κι όχι γιατί δεν χορταίνω με το γαλατάκι της... αλλά πριν με θηλάσει μου βάζει 30 μλ με μια μεζούρα γαλάτακι και λίγο χαμομηλάκι για να κάνω πιο εύκολα κακάκια... γιατί ενώ αφήνω κάτι βρωμερές κλανίτσες... :blink: κακάκια κάνω κάθε 2 μέρες στην καλή των περιπτώσεων!

Από γουλίτσες.. άλλο τίποτα!! Δεν αφήνω φορμάκι καθαρό!!! Με το που μυρίζω καθαριότητα.. αφήνω την ρουκέτα!! :laugh: Ευτυχώς.. στρώνω σιγά σιγά!! Ρεύομαι ... (Τι άντρας θα ήμουν άλλωστε;; ) αλλά όποτε γουστάρω!! Τις υπόλοιπες... κάτσε μαμά να με βλέπεις να κοιμάμαι μην τυχόν και κάνω γουλίτσες στο κρεββάτι!! :silly:

Στον ύπνο... καλά πάω!! Το μάτι γαρίδα πολλές φορές, αλλά την νύχτα το χτυπάω το 6ωρο!! Όποτε είμαι στις καλές μου!! Την ημέρα τα γεύματα μου είναι 3ωρα και 4ωρα αναλόγως πότε θα μου έρθει να φάω.. Μόλις ξυπνήσω θέλω να φάω από χθες!! Πολλές φορές τσιρίζω έτσι γιατί μου κάνει κέφι!! Γίνομαι σαν μελιτζάνα μπορντομωβ από το ουα ουα και το σφίξιμο προκειμένου να με πάρει κάποιος μια αγκαλίτσα!! Έτσι για να γουστάρουμε!! :laugh: Επίσης.. ξέχασα να πω.. πως όταν είμαι βόλτα.. ξεχνάω να φάω, τα ξεχνάω όλα!! Όταν είμαι έξω, κάνω τα πάντα για να μείνουμε όσο περισσότερο γίνεται!! :laugh:

Λατρεύω το νερό!! Μπορεί να ουρλιάζω για φαγητό αλλά όταν η μαμά μου με βάλει κάτω από το νερό ξεχνάω πείνες, κολικούς.. τα πάντα!! Κι όταν με τυλίγει με την πετσέτα τα ξαναθυμάμαι κι αρχίζω τις τσιρίδες!! :P

Κολικούς έχω.. ευτυχώς όχι πολλούς!! Στις 40 μέρες το βάρος μου ήταν 4850 και έφτασα 59,5 πόντους!!Στις 2 Οκτωβρίου θα κάνω και το πρώτο μου εμβολιάκι!! Θα σας περιγράψω τις αντιδράσεις μου... :blink:

Πιπίλα δόξα το Θεό... Τσιμούχα!! Αν δεν έχω, ούτε κοιμάμαι.. ούτε τίποτα!! Δεν πάω πουθενά χωρίς αυτήν! Κι αν μου πέσει ψάχνω τα χεράκια μου να πιπίλισω δάχτυλο!! Η μαμά έχει 10 πιπίλες της Nuc και της αποστειρώνει για να μου τις δίνει..να κάνω χλούτσου χλούτσου!!

Αυτάααα για την ώρα... Για να μην σας κουράσω γιατί αρκετά σας είπα.. θα επανέλθω δρυμήτερος την επόμενη φορά... Φιλάκια σε όλα τα φιλαράκια μου... τνω Αυγουστομαμάδων θαυματάκια!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...