Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ

mk23

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΣΤΟ 'ΓΑΛΗΝΟ

'ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΣΩ?ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 1.000€..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mk23 έγραψε:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΣΤΟ 'ΓΑΛΗΝΟ

'ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΣΩ?ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 1.000€..

ΜΑΡΑΚΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΚΠΙΣΗ.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΑΜΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΙΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣ-ΚΗ?ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΣΤΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΣΤΟΝ ΓΑΛΗΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΕΙ.ΕΣΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ?

ΟΤΙ ΧΡΕΙΣΤΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ.:kiss:

MARIANT,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.1ον,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΕΓΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑ ΗΔΗ.ΕΓΩ ΤΗΝ "ΠΑΤΗΣΑ" 2 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ..ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΣΑΣ 1η ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ..ΜΕΣΑ ΟΚΤΩΒΡΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ..Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΛΒΑΤΖΟΓΛΟΥ,ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ?ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ,ΞΕΡΕΙΣ??

καλησπέρα κορίτσια

εμένα το ταμείο μου που είναι αυτό των ελεύθερων επαγγελματιών μου επέστρεψε το υπέρογκο ποσό των 140 ευρώ περίπου ενώ έδωσα 1400!!!!! Απίθανοι είναι οι άνθρωποι ρε γαμώτο, δεν έχουν προσαρμόσει τα τιμολόγια τα τελευταία 15 χρόνια και βάλε!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ

ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΝΟΜΙΖΩ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ,{ΝΟΜΙΖΩ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑΤΑΚΙ}ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ:)

ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.:kiss:

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ!!!!!ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΞΩ,ΠΛΗΡΩΣΑ 168€ ΠΗΡΑ ΤΑ 127€ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ...!!!!

Για την υστεροσκόπιση βρίκα στο site http://www.gynfert.gr/information_det.asp?faq_id=22 το παρακάτω κείμενο το οποίο αποτελεί απόσπασμα αλλά λύνει αρκετές απορίες για το τι είναι και πως πραγματοποιείται

Είναι η εξέταση της ενδομήτριας κοιλότητας με την βοήθεια ειδικού λεπτού τηλεσκοπίου (υστεροσκόπιο) που εισάγεται στο ενδομήτριο μέσω του κόλπου και του τραχήλου. Με την υστεροσκόπηση το ενδομήτριο εξετάζεται υπό άμεση όρη και μεγέθυνση με αξιοπιστία μεγαλύτερη από κάθε άλλη μέθοδο (διακολπικό υπερηχογράφημα, αξονική τομογραφία, απόξεση).

Η υστεροσκόπηση εφαρμόζεται για μεγάλη πληθώρα γυναικολογικών προβλημάτων όπως αιμορραγίες μήτρας, υπογονιμότητα, πολύποδες – ινομυώματα, συμφύσεις ενδομητρίου και είναι εξαιρετικά χρήσιμη στην πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του ενδομητρίου.

Η υστεροσκόπηση μπορεί να γίνει μόνο για διάγνωση (χωρίς επέμβαση) παθολογικών καταστάσεων του ενδομητρίου (πολύποδες, ινομυώματα, συμφύσεις, υπερπλασία, διάφραγμα κ.λ.π.) είτε ταυτόχρονα και ως επεμβατική υστεροσκόπηση μπορεί να γίνει θεραπεία των παθολογικών καταστάσεων.

Η Διαγνωστική και Μικροεπεμβατική Υστεροσκόπηση γίνεται με τοπική αναισθησία ενώ στην Επεμβατική Υστεροσκόπηση εφαρμόζεται είτε τοπική αναισθησία, είτε ελαφριά γενική αναισθησία, είτε επισκληρίδιο. Η παραμονή στο Νοσοκομείο κυμαινεται από λίγη ώρα έως μία (1) μέρα, ανάλογα με την περίπτωση.

Η Υστεροσκόπηση ως διαγνωστικό μέσω αποτελεί το χρυσό κανόνα στη σύγχρονη Γυναικολογία και εφαρμόζεταιμε απόλυτη ακρίβεια για παθολογικές καταστάσεις του ενδομητρίου. Από την πλευρά της ασθενούς γίνεται με μεγάλη ευκολία διότι γίνεται χωρίς επώδυνες τομές και χωρίς να απαιτείται μακροχρόνια νοσηλεία.

Το Υστεροσκοπικό Κέντρο στην Κλινική «Άγιος Λουκάς» οργανώθηκε το 1999 από την επιστημονική ομάδα του κ.Ηλία Τσάκου και συνδυάζει υψηλού επιπέδου επιστημονική ομάδα με υπερσύγχρονη τεχνολογία.

Στο Υστεροσκοπικό Κέντρο μας έχουν πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία πέραν των 1500 Υστεροσκοπήσεων που καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα της παθολογίας του ενδομητρίου.

• 4 weeks later...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ!ΕΓΩ ΕΧΩ ΛΙΓΗ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ..ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ..ΕΙΧΑ ΘΕΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ?ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ?

kalimera.ego ixa rotisi 1 giatro tou ika kai mou ipe pos den tin grafoun.

tin ekana prin 4 mines peripou sto mitera.

plirosa 500€ xoris apodiksi.

mou aferesan 1 polipoda sto indomitrio.

ixa gia 20 meres elaxisto roz emataki.

kai poli liga ponakia tis protes meres.elaxista.

kala apotelesmata na exis.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ!ΔΗΛ.ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,Ε?ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ Ή ΟΧΙ?

GORGINA,ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΣΚΠΟΗΣΗ?Π.Χ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΗΣΤΙΚΗ?ΑΠΟΧΗ?Ή ΚΑΤΙΑ ΑΛΛΟ?ΕΜΕΝΑ ΟΧΙ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ..!

Απο εδω και περα μην φας τιποτα Αν θες πιες νερο ή τσαι με φρυγανια

Αυρι το πρωι ουτε νερο ΤΙΠΟΤΑ

Μη φοβασαι καθολου

Εγω εκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση και μου αφαιρεσαν ενα διαφραγμα..Πολυ λιγο αιματακι ειχα για πολυ λιγες μερες και δεν πονουσα καθολου

Να ειναι καποιος μαζι σου γιατι θα εισαι ζαλισμενη απο την αναισθησια!!

Περιμενουμε νεα!! Μη φοβασι τιποτα :kiss:

Καλησπέρα και απο'μένα! Πρίν 2 χρόνια περίπου έκανα μια επέμβαση για συμφύσεις που είχαν φράξει την διοδο μετάξύ τραχύλου και μήτρας. (πρέπει λογικά να ήταν με υστεροσκόπηση).Μου έκαναν μέθη,δεν κατάλαβα τίποτα.Ήμουν νηστική απο το προηγούμενο βράδυ και το πρωί που ξύπνησα μέχρι τηνεπέμβαση ούτε νερό. Μου έδωσε ο τότε γιατρός μου και dvd ωστε να δώ την δουλειά που μου έκανε.Είχα ελάσχιστο αιματάκι σχεδόν καθόλου και ελάχιστα πονάκια.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΘΗ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ..ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΝΕ ΜΟΝΗ..!ΣΑΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ 5 Η ΩΡΑ..ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ..!

mk23ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΗΜΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ!!!! ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕ ΚΟΠΕΛΕΣ, ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΟ. ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 800-900€ ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΙΚΑ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΠΙΣΩ 100€ ΟΛΟΚΛΗΡΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΗ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΛΙ ΠΟΛΥΠΟΔΑ, ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ, ΟΠΟΤΕ ΕΚΑΝΑ ΑΠΛΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 500€ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΝ ΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΙΚΑ!!!!!! ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ, ΟΤΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥς ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΙΚΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥς ΗΤΑΝ: ΑΡΓΟΥΝ ΑΥΤΑ!!!!

ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Δεν βρήκε το αρχικό post σου.. Εγώ έχω ψάξει ήδη παιδιάτρους.. έχω δυστυχώς καεί πολλές φορές από γιατρούς και αναγκαστικά φυσάς και το γιαούρτι.. δεν μπορώ να το αφήσω στη τύχη το παιδίατρο του παιδιού μου.. θα κάνω ραντεβού με αυτούς που έχω βρει τον επόμενο μήνα και ανάλογα θα συνεχίσω να κάνω περαιτέρω ραντεβού γνωριμίας αν χρειαστεί..
    • Καλησπέρα.... 4+3 είμαι εγώ...είμαστε πολύ κοντά!!!! Με το καλό η χοριακη! Έχω κ εγώ ένα παιδάκι 3 χρόνων από Θεσσαλία είμαι!  
    • Ήθελα να παραθέσω ένα ακόμα fun fact για το θηλασμό!!  Το ξέρετε ότι και οι άντρες μπορούν να θηλάσουν;!! 🤣🤣 Ναι ναι κι όμως!! Ο θηλασμός δεν είναι κάτι που προκαλείται εξαιτίας του τοκετού!! Συγκεκριμένα όταν το μωράκι θα πιάσει τη θηλαία άλω και κάνει τις θηλαστικες κινήσεις η διέγερση που προκαλεί στο μαστό δίνει σήμα στην υπόφυση του εγκεφάλου ώστε να εκκρίνει προλακτίνη και να ξεκινήσει η παραγωγή γάλακτος! Όσο περισσότερο λοιπόν βάζουμε το μωράκι στο στήθος τόσο περισσότερο διεγείρεται και αυξάνει η προλακτίνη ώστε να αυξηθεί η παραγωγή του γάλακτος ανάλογα με τη ζήτηση που έχει από το μωράκι και μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός..! Με τον ίδιο τρόπο ακριβώς λειτουργούν οι ορμόνες σε όλους τους ανθρώπους είτε έχουμε γεννήσει είτε όχι! Πολλές γυναίκες που υιοθετούν μωράκια κάνουν μαθήματα θηλασμού για να μπορέσουν να θηλάσουν τα μωράκια τους αλλά και σε ομόφυλα ζευγάρια που έχει γεννήσει η μία γυναίκα και θέλει να θηλάσει και η άλλη.. Υπάρχουν όμως καταγεγραμμένες περιπτώσεις ανδρών που θήλασαν τα μωράκια τους όταν έμειναν ορφανά και έπρεπε να ταισουν τα μωράκια τους χωρίς να έχουν πρόσβαση σε άλλο τρόπο σίτισης των μωρών τους (πχ στο τσουνάμι της Ινδονησίας το 2004!)  Οπότε Θέτις μου... Πες του άντρα σου αν θέλει πραγματικά να συμμετέχει στο θηλασμό.. υπάρχουν τρόποι να το κάνει και πιο ενεργά..!! 🤣🤣🤣🤣 Εγώ του κάνω ήδη πλάκα.. 😝 για να μπορώ να κοιμάμαι τα βράδια βρε παιδί μου...🤣🤣🤣
    • Μπράβο ρε κορίτσια τα μωράκια μας !!!!! Μεγαλώνουν και πάνε όλα κατευχην !!!  Έχετε δίκιο κορίτσια,  δεν το διευκρίνισα. Θα έχω τη μαία στο σπίτι από την αρχή που θα ξεκινήσουν οι συσπάσεις. Οπότε εκείνη θα μου πει κ πότε θα πάμε νοσοκομείο.  Θα σας στείλω κ εγώ αύριο το πλάνο τοκετού μου.  @Θέτις Κ.να ξέρεις τον λάτρεψα το γιατρό σου!  @Kiddoμου ... όπως σας έχω πει , έχω καεί κ εγώ από τέτοιους γιατρούς κ δυστυχώς δεν ήμουν το ίδιο δυνατή όπως εσύ! Λες ακριβώς όλα αυτά που σκέφτομαι κ εγώ 
    • Σόκ!! Μπράβο στη κοπέλα για τη ψυχραιμία της..! Μην ανησυχείς.. ούτε εγώ έχω φτιάξει βαλίτσα.. και δεν είναι στα άμεσα πλάνα μου 🙈 πρέπει όμως σιγά σιγά.. έχεις δίκιο.. και τα πραγματακια του μωρού να μπουν πλυντήριο σιγά σιγά... Πότε έφτασε ο καιρός ειλικρινά..;! Νοιωθω ότι έχουμε ακόμα χρόνο..😳🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...