Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια καλημερα, τη βοηθεια σας παρακαλω. Εχω 4 μερες καθυστερηση, εχτες εκανα ενα prediktor και βγηκε μια ποολυ αχνη γραμμη, σημερα εκανα ενα clear bleu που ειναι πιο αξιοπιστο οπως λετε και βγηκε αρνητικο. Αλλα συμπτωματα δεν εχω εκτος απο το στηθος μου που ειναι πρησμενο χωρις να ποναει ομως. Υπαρχει περιπτωση λαθους?

Δημοσίευση

kαλημερα φραουλιτσα ειχεσ ξανα τοσεσ ΜΕΡΕΣ ΚΑΥΣΤΕΡΗΣΗ; μακαρι να εισαι εγκυοσ κοπελα μου. εγω στη κορη μου το τεστ ειχε βγει αρνητικο με 5 μερεσ καθυστερηση μαλλον πρεπει να κανεισ μια χοριακη.

Δημοσίευση

Τελικα το clear blue εχει τα μεγαλυτερα ποσοστα λαθους η μου φαινεται;;;:unsure: κι εγω ειχα κανει predictor, ηταν αχνο θετικο και οντως ημουν εγκυος..;) Φραουλιτσα μονο η χοριακη θα σου λυσει 100% την απορρια..:)

Δημοσίευση

φραουλίτσα μου μακάρι να είσαι κοπέλα μου!!!

πάντως αυτά τα ριμαδοtest κάνουν πολύ συχνά λάθος...αλλά από όσο ξέρω από εμπειρία και δικιά μου και άλλων κοριτσιών όταν δείξει έστω και αχνό θετικό τότε είσαι σίγουρα!!!!

κάνε τη χοριακή τη Δευτέρα και θα δείς που θα το επιβεβαιώσεις!!!

σου εύχομαι τα καλύτερα και θα περιμένουμε νεότερα!!!

Δημοσίευση

Σια ευχαριστω κουκλα μου, μακαρι να ηταν λαθος το αρνητικο, γιατι στο θετικο η γραμμη ηταν ποολυ αχνη. Η ταν η τεταρτη μερα καθυστερησης, λενε απο την πρωτη. Θα περιμενω μεχρι τη Δευτερα και μαλλον θα παω για χοριακη. Λετε τα τεστ να κανουν λαθος?

Δημοσίευση

Φραουλιτσα μην αγχωνεσαι!Εγω στην δευτερη μου εγκυμοσυνη εκανα δυο τεστ και βγηκαν αρνητικα,εκανα μετα απο δυο μερες και βγηκε θετικο!Για να σιγουρευτω εκανα χωριακη και η μικροβιολογος απορησε πως βγηκαν αρνητικα με 32.000 χωριακη!Αφου ειπαμε οτι μπορει να ναι και διδυμα αλλα τελικα ειναι ενα αγορακι.Θελω να σου πω οτι τα τεστ κανουν λαθη και μια χωριακη θα σε λυτρωσει!Ευχομαι καλη επιτυχια και να χεις θετικα αποτελεσματα!

Δημοσίευση

Ευχαριστω πολυ κοριτσια μου δωσατε λιγη ελπιδα, θα τα πουμε τη Δευτερα, παω να κανω και καμμια δουλεια γιατι με το αγχος δεν βγαινει τιποτα. Ευχομαι σε ολες οτι καλυτερο. Φιλακια!

Δημοσίευση

Αχ μακαρι dalia απο το στομα σου και στου Θεου τ'αυτι. Μακαρι να ειναι ετσι γιατι μετα απο 2 παλλιδρομες εχω απογοητευτει. Ευχομαι οπως λετε το φορουμ να ειναι γουρλιδικο!

Δημοσίευση

ΦΡΑΟΥΛΙΤΣΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ CLEARBLUE ΝΑ ΕΔΕΙΞΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΕΠΕΙΔΗ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΠΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ. ΜΥΣΤΗΡΙΟ Ο ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΛΟ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ...ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΓΟΝΑΔΟΤΡΟΠΙΝΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΑ ΟΥΡΑ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...