Μετάβαση σε περιεχόμενο

KORITSIA SOS ME TA GEYMATA!!!!

Recommended Posts

BRE KORITSIA TI THA KANW????ARXISAME EDW KAI 3 EBDOMADES RUZALEURO KAI EPEITA APO 1 EBDOMADA FROYTOKREMA MHLO KAI SIGA SIGA AXLADAKI MESA...OMWSSSS TO WRARIO ASTATO!!!KSYPNAEI 9.30 ME 10 OPOTE PINEI GALA...H PAIDIATROS EIPE KATA TIS 10 FROYTO OMWS DEN PAIZEI GIATI AN THN KSUPNHSW DEN TRWEI PARA GKRINIA K KAKO...KAI ETSI EDWSA TO FROYTO KATA TIS 11 ME 12 LIGO OMWS AFOY LIGH WRA PRIN PINEI GALA..KATA TIS 2 GALA KATA TIS 6 RYZALEURO KAI 9 GALA.ANW KATW TO PRWINO OMWS.TI NA KANW DEN EFTANE AYTO TWRA 3 MERES PINEI TO PRWINO GALA 9.30 ME 10 STIS 12 FROYTO ME POLY PAIXNIDI GIA NA MHN GINEI MAXH...TO EPOMENO GALA DEN TO POLYTHELEI MALISTA SHMERA DEN HPIE GOYLIA...TWRA THA THS DWSW RYZALEURO KATA TIS 6 K META GALA AN TO THELEI GIATI K AYTO XTES 2 FORES TO PETAKSA!!!!!!SAS MPERDEPSA?????????????EGW PIO MPERDEMENH:(:(:(:(:( TI NA KANW?PEITE TO PROGRAMMA STA PAIDIA SAS AN K DEN DEN BLEPW NA MPORW NA THN DAMASW!!!!:woohoo: OTI THS KAPNISEI KANEI :blink: BASIKA BLEPW OTI EGINE ANW KATW GIATI EDW KAI 4 MHNES KANEI MONO 4 GEYMATA!!!!ENW TWRA MPHKAN TA RYZALEYRA K TA FROYTA KAI EXOYME ENA PARAPANW!!!NA KAOPSW K ALLO GEYMA??KAI PIO???? H PAIDIATROS LEEI TO PRWTO K TO TELEUTAIO NA EINAI GALA PANTA!!!!XAIRETISMATA!!!BOHTHEISTE ME AN MPOREITE EXW KOLLHSEI ASXHMA!!!!!XILIA SYGNWMH GIA TO MEGALO POST ALLA DEN KSERW TI NA KANW!:blush:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χαμογελάω γιατί καθε αρχή και δύσκολη που λένε!

Κόιτα είσαι αγχωμένη αλλα αυτό που σου φαίνεται βουνό σε λιγο καιρό θα είναι αστείο και το μόνο σίγουρο ειναι πως θα βρείτε το ρυθμό σας!

Το μωράκι σου θέλει χρόνο να αποδεχτεί τα νέα δεδομένα - το φαγητό!

Δεν έχω μεγάλη εμπειρία στο θέμα αλλα έχω ένα αγοράκι 16 μηνών και θα σου πω τι κάνω εγώ!

Ξυπναει πιο νωρίς από τον δικό σου , αλλά με βάσει τα δεδομένα σας νομίζω οτι σωστά την ταίζεις!

Κατά τις 10 το γαλατάκι , 12 το φρούτο και 2 με 2,30 το γάλα ξανά.

6 το ρυζάλευρο κτλ.

Κόιταξε θα συνηθίσει το στομαχάκι της και σταδιακά θα τρώει πιο καλα.Είναι αρχη.

Όντως πρέπει τα 2 γευματα βράδυ-πρωι να είναι γάλα.

Δεν θα κόψεις γευμα , μην ξεχνας οτι σε λίγο καιρό θα αρχίσετε και το μεσημεριανό!

Οπότε γνώμη μου είναι να συνεχίσεις έτσι και να την αφήσεις να τρωει όσο θέλει , ακόμα και αν σου φαίνεται λίγο.

Υπομονή , θα αλλάξουν τα πράγματα.Όλα τα μωράκια τα κάνουν αυτά!

Καλησπερα,

κατ αρχας μην αγχωνεσται, στο χερι σου ειναι να της φτιαξεις προγραμμα.

Εγω θα σου προτεινα να της ξυπνας κοντα στις 7 για γαλα(ειναι βαρβαρο μεν αλλα θα την κρατησει μεχρι να φαει φρουτα), μετα 10-11 φρουτακια, 1-2 φαγητο, 5-6 κρεμα και το βραδυνο λιγο πριν πεσει για υπνο(εμενα το πινει 9μιση με 10).Αυτο το προγραμμα εχω στον δικο μου που απ οτι βλεπω ειναι κοντα στην ηλικια.

Οσο για το γαλατακι για συμπληρωμα, εγω του εδινα καθε φορα και λιγοτερο μεχρι να χορτασει με το πιατο.Επισης του το εδινα μολις τελειωνε αυτο που ετρωγε.Να ξερεις οτι πανω κατω χορταινει τρογωντας περιπου 150Ml στερεα τροφη.Εκει καταργεις το γαλα.

Καλη συνεχεια!!

βρε μην αγχωνεσαι και θα στρωσει η μπεμπουλα σου.σκεψου οτι ειναι κατι διαφορετικο για την ιδια αυτο.και εγω ακομα στον δικο μου εχω παρομοιο προγραμμα.κατα τις 10 τα φρουτα,κατα τις 2 το μεσημεριανο,κατα τις 6 το απογευματινο.το πρωι ομως επειδη παντα ξυπναω κατα τις 7.30 κανω γαλα και του το δινω στον υπνο και το πινει μια χαρα ξερεις,ετσι συνεχιζει τον υπνο του και οταν ξυπναει τσουπ ηρθε η ωρα για το φρουτο.και το βραδυ κλασσικα το γαλα του.ειμαστε ομως μεγαλυτεροι απο εσας,αλλα δεν εχει να κανει νομιζω:P

xntou έγραψε:

Καλησπερα,

κατ αρχας μην αγχωνεσται, στο χερι σου ειναι να της φτιαξεις προγραμμα.

Εγω θα σου προτεινα να της ξυπνας κοντα στις 7 για γαλα(ειναι βαρβαρο μεν αλλα θα την κρατησει μεχρι να φαει φρουτα), μετα 10-11 φρουτακια, 1-2 φαγητο, 5-6 κρεμα και το βραδυνο λιγο πριν πεσει για υπνο(εμενα το πινει 9μιση με 10).Αυτο το προγραμμα εχω στον δικο μου που απ οτι βλεπω ειναι κοντα στην ηλικια.

Οσο για το γαλατακι για συμπληρωμα, εγω του εδινα καθε φορα και λιγοτερο μεχρι να χορτασει με το πιατο.Επισης του το εδινα μολις τελειωνε αυτο που ετρωγε.Να ξερεις οτι πανω κατω χορταινει τρογωντας περιπου 150Ml στερεα τροφη.Εκει καταργεις το γαλα.

Καλη συνεχεια!!

ΣΥΜΦΩΝΩ!;)

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!! ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΜΑ ΤΗΣ!! ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΥΠΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 7- 7:30 ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 11 ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ 3,5- 4 ΩΡΙΤΣΕΣ ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΡΩΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

8:00 ΓΑΛΑ

12ΠΑΡΑ: ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ

2:30-3:00: ΣΟΥΠΙΤΣΑ

6:30-7:00: ΚΡΕΜΑ

9:30: ΓΑΛΑ Κ ΝΑΝΙ

ΑΝ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΣΤΙΣ 12 ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ( ΑΠΟΨΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ )

Δεν εχω παρα να συμφωνήσω με τα κορίτσια, αν κάνεις την θυσία και σηκωθείς εσύ και της δώσεις το γάλατάκι το πρωί, έστω στις οχτώ και θα κοιμηθεί κανα δυό ωρίτσες και θα την βρεις πεινασμένη αργότερα γύρω στις 11 και πάλι να ξαναπεινάσει ως τις 2 που σε λιγάκι θα μπει το μεσημεριανό, και μετά το μεσημεριανό ύπνο, δίνεις και την κρεμούλα. Δεν βλέπω την ηλικία σας, αλλά πιστεύω θα στρώσει αφού ξεκινήσετε το μεσημεριανό φαγάκι.

Καλη επιτυχία!! ;):kiss:

το ωραριο μασ απο 6 μηνων που ξεκινησαμε κρεμα ηταν και ειναι 6 και μιση γαλα το πινει στον υπνο τησ δεν ξυπναγε και ουτε ξυπναει,10 και μιση φρουτοκρεμα 2 με 2 και μιση φαγητο ,6 με 6 και μιση κρεμα και 10 με 10 και μιση αναλογα ποτε θα τελειωσουμε το μπανιο γαλα...και νανι μεχρι το πρωι...

Κι'εμενα ο δικος μου μια περιοδο ξυπνουσε στις 9.30 με 10.00... του εδινα γαλα και κατα τις 1.00 του εδινα το μεσημεριανο του... μετα παλι κατα τις 5.00 την φρουτοκρεμα και κατα τις 9.00 το βραδυ την κρεμουλα... του ειχα αλλαξει εγω λιγο το προγραμμα για να συμβαδιζει και με το δικο μας... δεν μπορουσα να του δινω το μεσημεριανο στις 5.00 επειδη ξυπνουσε αργα, ουτε και να του χαλασω τον υπνο... δεν πειραζει να φαει φρουτοκρεμα και λιγο πιο αργα... μιας γνωστης μου επειδη δεν πινει γαλα (του εχει δοκιμασει ολα τα γαλατα, δεν θελει κανενα) πρωι πρωι που ξυπναει του δινει φρουτοκρεμα... μ'αυτο θελω να σου πω οτι φτιαξε το ωραριο συμφωνα με το μωρο σου... με την πιεση μονο ασχημα αποτελεσματα θα εχεις...!!! ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Η διατροφή καλά πάει...αλλά πεινάω συνεχώς 🤣🤣 κοιτάω να περπατάω κιόλας περισσότερο...πάω όπου μπορώ μόνο με τα πόδια... Καλά έκανες και εσύ και πέταξες τα τεστ!!!απλά να απολαμβάνουμε τον έρωτα...είναι τόσο όμορφο!!!! Επιτέλους Παρασκευή να ησυχάσουμε έστω μια ημέρα από τα διαβάσματα....είμαι πολύ πιεσμένη γιατί και τα δύο γράφουν τεστ...ειδικά ο μεγάλος πρώτη γυμνασίου πολύ διάβασμα!!!!καμία σχέση με το δημοτικό! @Elli13 βρήκες νωρίς το θετικό τεστ εγκυμοσύνης Ε;;; Ποια μέρα είπες;;;για να ξέρω πότε να αρχίσω και εγώ τα τεστ 😜😜 αν και δεν κάνω ωορρηξίας....βάση ημερολογίου θα το δω
    • Καλημέρα κορίτσι μου! Δεν ξέρω τι σου είπαν και σας άγχωσαν τόσο... Ένα μόνο κρατάω κι είναι κ αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία.... Η μπουμπού σας, το θαυματάκι σας, είναι υγιέστατη κι αυτό είναι το μόνο που μετράει!! Στον ίδιο εμβρυομητρικό π΄ηγες για την επανάληψη του ντόπλερ; Πολύ χαίρομαι και με τις μητριαίες.  Πφφφφ... τώρα που πλησιάζουμε στο τέλος είναι πολύ άσχημο να αγχωνόμαστε με άλλα... Εμείς αύριο το μεσημέρι έχουμε τον επανέλεγχο. Ήδη τρέμω μόνο και στην σκέψη, αλλά από την άλλη θέλω να δω τι γίνεται...  
    • Κορίτσια καλημέρα κι από μένα!  @Demy93 δύσκολο που δεν έχεις κανέναν να το κρατήσει το μωρό. Ούτε κι εγώ έχω αλλά τουλάχιστον θα αργήσω να γυρίσω στη δουλειά. Πότε λες να ξεκινήσεις;  @Barbiee όντως μικρή μικρή ξεκίνησες!! Εύχομαι να κάνεις όσα θελήσεις! 5 αδέρφια είστε και είσαι το μόνο κορίτσι;  χαρά στο κουράγιο σου!! @Elk μια χαρά μεγαλώνει το μωράκι σου 🥰🥰🥰 @μαμά12345ωραιοτατη ηλικία τα 30!!νεοτατη είσαι! Είναι καθαρά στο μυαλό σου! 
    • Κορίτσι μου το άγχος ευθύνεται για πολλά. Μπορεί όλα οργανικά να είναι κομπλέ και λόγω άγχους να υπάρχουν ανωμαλίες στον κύκλο και να επηρεάζονται οι ορμόνες κλπ και φυσικά και μία σύλληψη. Για το πολύ νωρίς που έρχεται η περίοδος ίσως να ευθύνονται και περισσότερα οιστρογόνα, που φυσικά προκαλούνται και από το στρες και από άλλους εξωτερικούς παράγοντες, πχ προιόντα που χρησιμοποιούμε στο σώμα, στο σπίτι κλπ. Αλλά απ' ότι λες έχεις κάνει ορμονικές και ήταν όλα οκ;;  Τότε θα πω, ας φύγει αυτή η περίοδος, πήγαινε κάνε κανένα χαλαρωτικό μασαζάκι, ζεστά μπανάκια, αναπνοές και πάμε για Δεκέμβρη!!
    • Αχ ηρέμησα τ΄ωρα που άκουσα και τη δική σου πλευρά ❤️ Χθες ο γιατρός σοκαρίστηκε κι ο ίδιος όταν είδε το νούμερο, γούρλωσαν τα μάτια του, αλλά λέει σ αυτή τη φάση δε μπορούμε να κάνουμε και κάτι γιατί δεν υπάρχει κάποια ασφαλής αγωγή για εγκυμονούσες, κι ούτως ή άλλως είναι αναμενόμενο όπως είπαμε στο 3ο τρίμηνο να αυξάνεται. Το μόνο που μου είπε είναι να προσέχω τη διατροφή όσο μπορώ, δλδ κομμένη η φέτα ή αν θέλω violife vegan και πολύ μου είναι 😂😂 Επίσης με ρώτησε τι είχα φάει πριν τις εξετάσεις κι η αλήθεια είναι ότι την προηγούμενη μέρα είχα φάει μπριζολάκια και κάτι πατατάκια.... 🤭🤭🤭 Ντάξει ο άνθρωπος έβαλε τα γέλια με την πάρτη μου, μου λέει "ε τι περίμενες μετά απ αυτά που έφαγες" 🤣🤣🤣 Τώρα θα το δούμε μετά τη γέννα με εξετάσεις αίματος.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...