Μετάβαση σε περιεχόμενο

δευτερο παιδι ποτε??


Recommended Posts

γεια σας μανουλες!!ο γιος μου ειναι 16 μηνων!πριν μεινω εγκυος ελεγα θα εκανα 2 παιδια σε συντομο χρονικο διαστημα να τελειωνω και για να εχουνε παρεουλα το ενα τ αλλο.απ οταν κλεισαμε χρονο ομως δεν μπορω να το παρω αποφαση για το δευτερο.εχουμε δικη μας δουλεια και απετει πολλες ωρες.δεν γινεται να κατσω σπιτι γιατι θα πρεπει να παρουμε και 3 υπαλληλο και ειναι λιγο δυσκολο και επισης την ποναω την δουλεια μας πολυ.οι γονεις μου μου κρατανε τον μικρο 6-7 ωρες την ημερα αλλα γενικως δεν ειναι και πολυ διαθεσιμοι και αναρωτιεμαι αν θα συνεχισει αυτη η βοηθεια και με το 2 παιδι.ειναι νεοι αλλα πολυασχολοι.ο άντρας μου δουλευει μεχρι πολυ αργα το βραδυ ετσι στο σπιτι δεν εχω καποια βοηθεια.αναρωτιεμαι αν θα καταφερω 2 παιδια και δουλεια μαζι.καμια μανουλα να μου πει την αποψη της.ευχαριστω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

elnik καλησπέρα!

Εγώ έχω ένα κοριτσάκι σχεδόν 4 μηνών(θα γίνει στις 23 του μήνα για την ακρίβεια!:) )Περιμένω και το δεύτερο μωράκι μου,είμαι στην 9η εβδομάδα ;)

Πριν λίγο καιρό αναλάβαμε μαζί με τον σύντροφό μου την οικογενειακή επιχείρηση,του παππού και της γιαγιάς μου.

Αυτή την περίοδο-και φαντάζομαι για αρκετό καιρό ακόμη-έχω αναγούλες και κάνω εμετούς.Παρολαυτά αποφάσισα να πάω κι εγώ στο μαγαζί για να μην χρειαστεί να προσλάβουμε κι άλλο υπάλληλο :unsure:

Μην φανταστείς πολλές ώρες...4-5 την ημέρα.Να συμπληρώσω πως θηλάζω αποκλειστικά.

Τις ώρες που λέιπω κρατάει την ζουζούνα μου η γιαγιά μου και το ίδιο θα γίνει όταν με το καλό γεννήσω και το μωράκι ;)

Θέλω να σου πω πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο,αρκεί να θέλουμε :kiss: Αν θέλεις πραγματικά δεύτερο παιδάκι θα τα καταφέρεις :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ξέχασα να σου πω το κυριότερο...:blush:

Θα μπορείς να στέλνεις τον μικρούλη σου στον παιδικό σταθμό.Μέχρι να μείνεις έγκυος και τους 9 μήνες της εγκυμοσύνης θα έχει μεγαλώσει αρκετά.

Αυτό θα ξεκουράσει κάπως και τους δικούς σου ;) Θα κανονίσεις να γυρνάει απο τον παιδικό όταν επιστρέφεις κι εσύ απο την δουλειά σου.

;)

Φιλάκια :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

με το καλο!!!!θα σου κραταει και τα δυο η μαμα σου?? εμενα δεν ξερω αν θα το εκαναν.θα ενιωθα μια ασφαλεια αν γινοταν

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

elnik η γιαγιά μου..Η μαμά μου είναι στην Ελλάδα,εγώ στην Γαλλία :P

Κοίτα όταν γεννήσω σκέφτομαι να καθήσω λίγο καιρό στο σπίτι...5-6 μήνες δηλαδή ;)

Ίσως και κάποια κοπέλα που θα βοηθάει με το σπίτι,ώστε όταν γυρίζω να μην έχω δουλειές και να αφιερώνω όλο μου τον χρόνο στα ζουζούνια μου.Αλλά αυτό εξαρτάται απο τα οικονομικά που θα έχουμε εκείνη την περίοδο ;)

Θα δούμε!Προς το παρόν δεν με αγχώνει το θέμα ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνώ και εγώ ο παιδικός για λίγες ώρες θα ξεκουράζουν και εσένα και τους γονείς σου και παράλληλα με την εγκυμοσύνη αν σου επιτρέπετε μπορείς να δουλεύεις αφού είναι δική σου επιχ/ση. ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Επικίνδυνο δεν είναι το πολυποδακι, δεν είπα κάτι τέτοιο! Έχω αφαιρέσει 2 φορές ως τώρα! Ούτε μπορεί το έμβρυο να εμφυτευτει πάνω σε πολύποδα και αυτό είναι το θέμα.. δηλαδή οι πολύποδες στη μήτρα μειώνουν τα σημεία που θα μπορούσε να εμφυτευτει ένα έμβρυο..! Με την αφαίρεση του λέω έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες να προχωρήσει σε εμφύτευση ένα γονιμοποιημένο υγιές έμβρυο.  Στη φάση που είσαι τώρα δεν θα μπορέσει να αφαιρεθεί ο πολύποδας λόγο του πάχους του ενδομητρίου. Δηλαδή κανονικά για να αφαιρεθεί πρέπει να είσαι λίγες μέρες μετά την περίοδο και πριν την ωορρηξία όπου το πάχος του ενδομητρίου είναι λεπτό ακόμα και θα μπορέσει ο γιατρός να το αφαιρέσει με επιτυχία. Η αποξεση επίσης έχει καταργηθεί ως τρόπος αφαίρεσης πολύποδα γιατί ουσιαστικά αυτό που γίνεται στην αποξεση είναι να πηγαίνει ο γιατρός και να "ξύνει" ουσιαστικά το πάνω στρώμα του ενδομητρίου στα τυφλά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να λεπταίνει με κάθε αποξεση το ενδομήτριο και να μην αφαιρείτε με επιτυχία ο πολύποδας. Με την υστεροσκοπηση πάει ο γιατρός με κάμερα και αφαιρεί το πολύποδα με χειρουργικό ψαλίδι οπότε έχουμε με ακρίβεια την αφαίρεση του και δεν επηρεάζει το ενδομήτριο για μελλοντική εγκυμοσύνη. Γενικότερα αν προχωρήσετε εντέλει σε αποξεση λόγο της εγκυμοσύνης που δεν προχωράει, μετά από 1-2 κύκλους που θα σου έρθει περίοδος, πήγαινε για ένα τσεκ να δείς τι γίνεται με αυτό..
    • Πολύ όμορφα άρχισε η εβδομάδα κορίτσι μου.  Χρόνια πολλά σε όλους και όλες κορίτσια μου!!! Να περάσετε όμορφα ότι κι αν κάνετε σήμερα!
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Θα συμφωνήσω με την @Παρασκευαιδου. Χοριακη γιατί ξανά έκανες εφόσον είδατε σάκο κτλπ ; Όσον αφορά το μικρόβιο που βρέθηκε συνήθως αν είναι στην αρχή της εγκυμοσύνης τα αντιμετωπίζουν άμεσα οι γιατροί και δεν υπάρχει κίνδυνος για το έμβρυο. Επίσης , το ουρεοπλασμα το ίδιο , πάλι το αντιμετωπίζουν αν και ξέρω γυναίκες που το είχαν και δεν είχαν κανένα πρόβλημα στην εγκυμοσύνη τους. Αυτό βέβαια εννοείται διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα!    Τι έγινε τελικά ;  ευχομαι να έχεις ευχάριστα νέα!! 
    • Καλημερα κορίτσια! Τι ωραία που θα ήταν να ξεκίναγε έτσι κάθε Δευτέρα 🤷‍♀️🙈 Καλά να περασετε ότι κι αν κάνετε  
    • Για το αιμάτωμα που λες οτι εχεις, γιατι ειναι επικίνδυνο; Ολα καλα θα πανε. Κοντεύουν οι μερες για την αυχενικη σου. Σχεδόν έχει εξαφανιστεί ο κίνδυνος. Θα πανε ολα καλα! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...