Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σας μανουλες!!ο γιος μου ειναι 16 μηνων!πριν μεινω εγκυος ελεγα θα εκανα 2 παιδια σε συντομο χρονικο διαστημα να τελειωνω και για να εχουνε παρεουλα το ενα τ αλλο.απ οταν κλεισαμε χρονο ομως δεν μπορω να το παρω αποφαση για το δευτερο.εχουμε δικη μας δουλεια και απετει πολλες ωρες.δεν γινεται να κατσω σπιτι γιατι θα πρεπει να παρουμε και 3 υπαλληλο και ειναι λιγο δυσκολο και επισης την ποναω την δουλεια μας πολυ.οι γονεις μου μου κρατανε τον μικρο 6-7 ωρες την ημερα αλλα γενικως δεν ειναι και πολυ διαθεσιμοι και αναρωτιεμαι αν θα συνεχισει αυτη η βοηθεια και με το 2 παιδι.ειναι νεοι αλλα πολυασχολοι.ο άντρας μου δουλευει μεχρι πολυ αργα το βραδυ ετσι στο σπιτι δεν εχω καποια βοηθεια.αναρωτιεμαι αν θα καταφερω 2 παιδια και δουλεια μαζι.καμια μανουλα να μου πει την αποψη της.ευχαριστω

Δημοσίευση

elnik καλησπέρα!

Εγώ έχω ένα κοριτσάκι σχεδόν 4 μηνών(θα γίνει στις 23 του μήνα για την ακρίβεια!:) )Περιμένω και το δεύτερο μωράκι μου,είμαι στην 9η εβδομάδα ;)

Πριν λίγο καιρό αναλάβαμε μαζί με τον σύντροφό μου την οικογενειακή επιχείρηση,του παππού και της γιαγιάς μου.

Αυτή την περίοδο-και φαντάζομαι για αρκετό καιρό ακόμη-έχω αναγούλες και κάνω εμετούς.Παρολαυτά αποφάσισα να πάω κι εγώ στο μαγαζί για να μην χρειαστεί να προσλάβουμε κι άλλο υπάλληλο :unsure:

Μην φανταστείς πολλές ώρες...4-5 την ημέρα.Να συμπληρώσω πως θηλάζω αποκλειστικά.

Τις ώρες που λέιπω κρατάει την ζουζούνα μου η γιαγιά μου και το ίδιο θα γίνει όταν με το καλό γεννήσω και το μωράκι ;)

Θέλω να σου πω πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο,αρκεί να θέλουμε :kiss: Αν θέλεις πραγματικά δεύτερο παιδάκι θα τα καταφέρεις :kiss:

Δημοσίευση

Ξέχασα να σου πω το κυριότερο...:blush:

Θα μπορείς να στέλνεις τον μικρούλη σου στον παιδικό σταθμό.Μέχρι να μείνεις έγκυος και τους 9 μήνες της εγκυμοσύνης θα έχει μεγαλώσει αρκετά.

Αυτό θα ξεκουράσει κάπως και τους δικούς σου ;) Θα κανονίσεις να γυρνάει απο τον παιδικό όταν επιστρέφεις κι εσύ απο την δουλειά σου.

;)

Φιλάκια :kiss:

Δημοσίευση

elnik η γιαγιά μου..Η μαμά μου είναι στην Ελλάδα,εγώ στην Γαλλία :P

Κοίτα όταν γεννήσω σκέφτομαι να καθήσω λίγο καιρό στο σπίτι...5-6 μήνες δηλαδή ;)

Ίσως και κάποια κοπέλα που θα βοηθάει με το σπίτι,ώστε όταν γυρίζω να μην έχω δουλειές και να αφιερώνω όλο μου τον χρόνο στα ζουζούνια μου.Αλλά αυτό εξαρτάται απο τα οικονομικά που θα έχουμε εκείνη την περίοδο ;)

Θα δούμε!Προς το παρόν δεν με αγχώνει το θέμα ;)

Δημοσίευση

Συμφωνώ και εγώ ο παιδικός για λίγες ώρες θα ξεκουράζουν και εσένα και τους γονείς σου και παράλληλα με την εγκυμοσύνη αν σου επιτρέπετε μπορείς να δουλεύεις αφού είναι δική σου επιχ/ση. ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Και εγω κοριτσια την αλλη εβδομαδα θα ξεκινησω να πλενω καποια ρουχα για την μπεμπα, πηρα πυτζαμες για το μαιευτηριο και σιγα σιγα κοιταζω τι αλλο θα χρειαστω. Μου φαινεται απιστευτο οτι πλησιαζει η ωρα να την γνωρισουμε 🩷🩷🩷 
    • Γειά σας κορίτσια μου !!! Χαθήκαμε λιγο, ελπίζω να είστε ολες καλά! Έλαβα τα αποτελέσματα απο το εμβρυάκι που χάσαμε ήταν ένα υγιέστατο αγοράκι! Πολυ δύσκολη μέρα η σημερινή, νομιζα ότι το ειχα αφησει ολο αυτό αλλα με πόνεσε για αυτο το παιδάκι διπλά που δεν τα καταφέραμε..  Επίσης ειμαι σε φάση που αλλάζω κλινική..
    • Και γω ξεκίνησα σιγά σιγά τις ετοιμασίες. Με τα ρουχαλάκια που μου έχει δώσει η αδελφή μου αρχικά. Παρήγγειλα και διάφορα για την ομορφούλα μας (φορμάκια, μπιμπερό) και αναμένω τώρα τον άντρα μου να μου κατεβάσει από το πατάρι το πορτ μπεμπέ (και το αυγό) για να τα καθαρίσω και να τα ετοιμάσω. Επειδή δεν θέλω να "εκτοπίσω" τον μικρό μας από την κούνια του, σκέφτομαι το πρώτο διάστημα να δοκιμάσω να κοιμίζω την μπέμπα στο πορτ μπεμπέ (πάνω σε βάση που λογικά θα αγοράσω άμεσα) και να το έχω και αυτό σταθερά μέσα στο υπνοδωμάτιο, μαζί με την κούνια. Πώς θα το πετύχουμε αυτό δεν ξέρω ακόμη! Θα δείξει η πορεία! Ο χώρος γενικώς είναι πολύ περιορισμένος, το σπίτι γενικά είναι μικρό (ούτε καν για 3 άτομα, όχι για 4 που θα γίνουμε), αλλά κάνω υπομονή μέχρι να φτιάξουμε το πάνω που είναι πιο μεγάλο σχετικά.  Περνάει ο καιρός. Και προσωπικά φρικάρω με τη νέα πραγματικότητα που έρχεται.
    • Καλησπέρα κορίτσια, εγώ εχτές γύρισα απο Θεσσαλονίκη που είχα ανέβει να με δει η γιατρός μου και έκανα και το ντόπλερ. Όλα καλά με το μικρό έχει πάει 1800 γραμμάρια και όλα δείχνουν φυσιολογικά. Μου είπε να σταματήσω το σαλοσπιρ μόλις μπω στο μήνα μου. Για την γέννα θα ανέβω πάνω 37+2, και ενώ στην αρχή είχα πει να αφήσω τη μικρή με τον άντρα μου πίσω στο νησί τελικά με έπιασαν οι τύψεις και είπα ας ανέβουμε όλοι μαζί θα είμαι αρκετά πιο ήρεμη.  Έχω ξεκινήσει και τις ετοιμασίες σιγά σιγά, να πλένω ρουχαλάκια και όλα τα εξαρτήματα από την καλαθούνα και το αυγό. Μου φαίνεται απίστευτο ότι πλησιάζουν οι μέρες!!  Μας έδωσε και φωτογραφίες από το ντόπλερ η εμβρυολόγος και νομίζω ότι ο μπέμπης μοιάζει πολύ με την κόρη μου!! Για να δούμε!!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...