Μετάβαση σε περιεχόμενο

oso anteksw..


red_eye

Recommended Posts

eimai egkuos 7 ebd.8a 8ela na gurisw ton xrono pisw..na mhn hmoun edw auth th stigmh..kapou allou..monh mou..xwris kanenan..eleu8erh..den mporousa na orisw tipota..ton eauto mou..twra einai arga..la8os h swsto eimai edw kai zw auto pou zw..den mporw na allaksw kati..den upparxei gurismos..ekana la8os..to diapistwnw mera me th mera..bazw ena xamogelo eutuxias kai proxwraw..kai oso anteksw..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kαλησπερα θα ηθελα νασουπω την γνωμη μου η εγκυμοσυνη ειναι η πιο ευτυχισμενη περιοδος της γυναικας βλεπεις την κοιλιτσα σου ναμεγαλωνει νιωθεις το μωρο σου ζησε αυτητην περιοδο οσο πιο ευτυχισμενα μπορεις δ ξερω τισου συμβαινει ευχομαι ναναιο περαστικο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου! Να υποθεσω οτι η εγκυμοσυνη δεν ηταν επιθυμητη;; Μετανιωσες που κρατησες το παιδι;

Ή περνας "απλα" τη γνωστη φαση ορμονικου αλαλουμ;

Θελεις να μας πεις περισσοτερα;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βρε κοπελια ηρεμησε λιγο

καταρχας καλως ηρθες

οτι και να σου εχει συμβει για να εισαι τοσο απαισιοδοξη πρεπει να το βαλεις σε δευτερη μοιρα τωρα

ασε να ερθει στο κοσμο το μωρουλινακι σου και ολα να δεις θα πανε καλα

θα παρουν τον δρομο τους

δεν ειναι ολο λυπες τα μπαμπακουλινακια - θα δεις

εκτος αν συμβαινει κατι πολυ συμαντικο που δεν μας το γραφεις και οχι μονο το ψυχολογικο της ελευθεριας σου.

ολες οι μανουλες πανω κατω το εχουν σκεφτει αυτο που λες

καλη επιτυχια σε οτι κανεις στην συνεχεια σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

red_eye καλησπέρα!

Χωρίζω τις γυναίκες σε δυο κατηγορίες...Αυτές που θέλουν παιδιά και αυτές που δεν θέλουν.Πιστευω πως η δεύτερη κατηγορία είναι μικρή εώς και ανύπαρκτη.

Είμαι απο τις γυναίκες που αγάπησαν το μωρό τους πριν ακόμα το δουν στον υπέρυχο.Και μάλιστα κάτω υπο δύσκολες συνθήκες.

Καταρχάς δώσε μας περισσότερες πληροφορίες για εσένα...Ηλικία,οικογενεικαή κατάσταση,αν προσπαθούσε για μωράκι,αν έχεις άλλα προβλήματα :huh: Φυσικά όχι για κουτσομπολιό αλλά για να σε βοηθήσουμε όπως καλύτερα μπορούμε :)

Να συμπληρώσω πως για τα συναισθήματα σου μπορεί να οφείλονται και οι ορμόνες της εγκυμοσύνης.

Απ'την άλλη πιστευω πως όταν μια γυναίκα δεν θέλει να γίνει μάνα ίσως τα καταφέρει και ίσως όχι.

Για το παιδί θα είναι μεγάλη απόρριψη και απογοήτευση να μεγαλώνει με μια μαμά που δεν είναι μαμά.Καλύτερα να μην μεγαλώσει μαζί της.

Δεν θα σου σύστηνα σε καμία περίπτωση την αμβλωση γιατι το παιδί που έχεις εσύ στα σπλάχνα σου άλλες γυναίκες αγωνίζονται για να το αποκτήσουν.

Υπάρχει και η λύση της υιοθεσίας.Θα είναι το καλύτερο για το μωρό αλλά και για εσένα.Ούτε εκείνο θα ζει με μια μαμά που δεν έχει να δώσει τίποτα ούτε κι εσύ θα αναλλάβεις έναν ρόλο που δεν επιθυμείς.

Πάντως όταν δεν θέλουμε παιδιά,προφυλασόμαστε.;)

Ελπίζω να πάνε όλα καλά και για τους δυο σας!

Μπες να μας πεις τα νέα σου, όταν φυσικά μπορέσεις!:kiss:

Καλωσήρθες στην παρέα μας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η αληθεια ειναι οτι εισαι πολυ συναισθηματικα φορτισμενη και μαλλον η εγκυμοσυνη ηταν κατι που δεν το επιθυμουσες?

Τολμαω να ρωτησω αν υπαρχει κατι αλλο που ζεις και δεν το θελεις ή σε ενοχλει.

Παντως ολες μας καποια στιγμη πανικοβαλλομαστε.

Μην τα βλεπεις ολα μαυρα.

Θα ολοκληρωθεις σαν ανθρωπος.

Εκτος αν συμβαινει κατι αλλο και καλο θα ηταν να το βγαλεις απο μεσα σου.

Περιμενουμε νεα σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Red eye οντως πρεπει να μας δωσεις περισσοτερες πληροφοριες..και για μενα πχ η εγκυμοσηνη δεν ηταν η καλυτερη περιοδος της ζωης μου.παρολο που το εκανα συνειδητα οταν εμεινα εγκυος οι ορμονες μου παθανε τρελη εμπλοκη και δεν ηθελα τη ζωη μου!κατα τον 7ο ημουν πολυ καλυτερα και οταν γεννησα και το ειδα το λατρεψα!!!!μετα βεβαια επαθα και μια επιλοχεια αλλα οπως και στην εγκυμοσηνη συνετρεχαν κι αλλοι λογοι..Τωρα δε μπορω να φανταστω τη ζωη μου χωρις το μωρο μου!!

Τωρα με το θεμα υιοθεσια/εκτρωση αμφιταλαντευομαι...ασφαλως και ειμαι κατα της εκτρωσης αλλα επειδη εχω κανει πρακτικη σε ιδρυμα με μωρα και η μαμα μου που ηταν μαια μου χει πει για τα μωρακια που μενουν στα μαιευτηρια μεχρι 3 μηνων+ και δεν ειναι αυτη ζωη για τα μωρακια σε καμια περιπτωση!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

red eye γεια σου και απο μενα.. συμφωνω με τα υπολοιπα κοριτσια,πες μας και αλλα για σενα για να μπορεσουμε να βοηθησουμε... με αυτα που ειπες καταλαβενουμε οτι υπαρχει προβλημα αλλα δεν καταλαβενουμε ακριβως τι για να σου πουμε τις αποψεις μας οι οποιες μπορει-και ευχομαι- να σε βοηθησουν.

επειδη τεθηκε ενα θεμα υιοθεσιας, ειναι πολυ καλυτερο απο την αμβλωση.. βεβαια δεν ξερουμε καν αν η κοπελα θελει να δωσει ή να τερματισει τη ζωη του μωρου της. αλλα ετσι οπως μας τα ειπε,μονο ικασιες μπορουμε να κανουμε.

τονια μου επειδη και εγω υιοθετημενη ειμαι ξερω καλα τι παθαινουν τα μωρακια στην ψυχικη τους υγεια οταν μενουν στα μαιευτηρια....αυτες οι καλες κυριες που τα προσεχουν κανουν οτι μπορουν,τη ζωη τους δινουν γιαυτες τις ψυχουλες...αλλα τι να το κανεις....οταν ενα παιδι ξεκινα τη ζωη του βλεποντας για μηνες ασπρες μπλουζες και ασπρο ταβανι....τα αποτελεσματα στη ψυχοσυνθεση τους ειναι ορατα στη μετεπειτα ζωη τους..

υπαρχει βεβαια και η λυση της ιδιωτικης υιοθεσιας,οπου τα μωρακια δεν ταλαιπωρουνται καθολου(περνονται απο την πρωτη μερα της ζωης τους σχεδον(οπως εγω,24 ωρων ημουν..). ουφ......... red eye πες μας ακριβως τι γινεται αν θελεις γιατι εσκασα απο τη στενοχωρια μου.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μικρουλα αν γινει ετσι η υιοθεσια συμφωνω δε το συζητω!!!αλλα οπως ειπες οσο καλη προθεση κι αν εχουν σε μαιευτηρια και βρεφοκομεια διστυχως δε προλαβαινουν να κανουν νκαι πολλα..για μη πω για εκεινες που δεν εχουν καλη προθεση...:( και ξαναλεω δεν ειμαι υπερ της εκτρωσης σε καμια περιπτωση!!:ohmy:

Παρεπιπτοντως η μαμα σου ειναι πολυ τυχερη που βρηκε μια κορη σαν εσενα!!!!;):kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kale t uio8esia lete??gia onoma tou 8eou..fusika kai to agapaw to mwro mou kai pote den tha to erixna h tha to edina..apla,pisteuw einai oi ormones ths egkumosynhs kai ta neura pou exw kai tsakwnomai me ton antra moy..pwpw diabasa th leksh ui0thesia k mou hrthe enas kompos.sugnwmh apla hthela kapou na ta pw,na ksespasw,pisteuw oti me ton kairo pou tha megalwnei k h koilitsa moy tha eimai polu pio hremh..tomwro mou einai h zwh mou

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

red_eye συγνώμη που έθιξα το θέμα ''υιοθεσία'':(

Αλλά μου ''ακούστηκες''πολύ απελπισμένη και λυπημένη στο αρχικό σου μήνυμα!

Όλα θα πανε καλά λοιπόν!Τα προβλήματα θα ξεπεραστούν και θα γίνετε μια ευτυχισμένη οικογένεια :kiss:

Νταντούλα μου,όντως παααααρα πολύ τυχεροί οι γονείς σου!:woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΕΓΚΥΜΟΣΗΝΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΛΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΑ ΣΑΝ ΜΙΚΡΟ ΜΩΡΟ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ ΕΛΕΓΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΛΩΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΩ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΤΙ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ.....ΘΑ ΔΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΔΕΝ ΛΕΩ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ....ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ....ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ....ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

red eye χιλια συγνωμη που θιξαμε το θεμα υιοθεσια....ποπο ενοιωσα ασχημα τωρα...δεν ειχαμε καταλαβει....οπως ειπε και η hope ηταν οντως πολυ απελπισμενο το πρωτο σου μηνυμα..... ουφ μας εφυγε ενα βασανο απο το κεφαλι.... και παμε στο δευτερο βασανο.. βρε χαζουλικο ειναι δυνατον να τα βλεπεις ολα ετσι μαυρα επειδη τσακωνεσαι με τον αντρα σου, τη στιγμη που στην κοιλιτσα σου εχεις ενα θαυματακι μικρουλινι που θελει τη μανουλα του χαρουμενη??? το ξερεις οτι αν εισαι λυπημενη,το μωρουλινι το καταλαβενει???...και ας ειναι πολυ μικρο... απο την πρωτη στιγμη τα καταλαβενει ολα... οποτε αν χαμογελας θα το ξερει!!! ;) και εγω ειχα μια ασχημη σχεση πριν γνωρισω τον αντρα μου.. ο δικος μου δεν ειχε μεινει στους λεκτικους τσακωμους... κι ομως,σστα δυσκολα πρεπει να βρισκεις τη δυναμη και το κουραγιο ειτε να τα λυνεις τα προβληματα αν νοιωθεις οτι αξιζει ο κοπος ή να εχεις την ιδια δυναμη για να τα ληγεις .... κανε αυτο που σε ευχαριστει.....σκεψου τι πραγματικα εχεις στην καρδια σου και τι ειναι αυτο που πραγματικα θα σε κανει να χαμογελασεις... :)

κοριτσακια ευχαριστω για τα καλα σας λογια....εγω ξερετε τι πιστευω?? οτι εγω ειμαι η τυχερη της υποθεσης...γιατι οι ανθρωποι αυτοι μου χαρισαν την ιδια τη ζωη ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πες το ετσι βρε κουκλα μου

εμ βεβαια και τρομαξαμε

αντε ολα καλα κοριτσια λαθος συμπερασματα βγαλαμε:blush:

με το καλο κοπελα μου

ολα καλα θα πανε:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΛΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ.ΜΑΛΛΙΣΤΑ ΤΩΡΑ 64 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΘΗΡΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ...ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ.ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ.ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΒΕΒΑΙΑ.

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ.ΚΑΤΙ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΣΟΥ,Η ΑΓΩΝΙΑ ΑΝ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ,Ο ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ,Η ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ,ΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΕ ΤΡΟΦΕΣ,ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Κ.Λ.Π Σ ΕΧΟΥΝ ΦΡΙΚΑΡΕΙ ΛΙΓΟ.ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΣΠΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙΣ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΞΙΑΚΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ,ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.

ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΙΡΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΑΠ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ,ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ.ΕΓΩ ΕΒΑΖΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ Κ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΜΩΡΟ.ΑΥΤΟ ΚΛΩΤΣΑΓΕ ΚΙ ΕΓΩ ΧΑΛΑΡΩΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!

ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΧΕΙΣ!ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ!ΟΛΕΣ ΜΠΠΟΡΕΣΑΜΕ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι βρε μας τρομαξες με το αρχικο μηνυμα...θα δεις ολα θα περασουν και δε θα το πιστευεις οτι σκεφτοσουν ετσι!!;)

Μικρουλα εισαι μια γλυκια γλυκια ψυχουλα!!!!!!!:kiss: παρε κι ενα καρμακι τωρα που εμαθα τι ειναι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

×
×
  • Προσθήκη...