Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ;;;

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα. Ο μικρός τελικά δεν δέχεται τίποτα εκτός από στήθος και εγώ πρέπει να γυρίσω στη δουλειά..!Τι να κάνω;; Εχω πελαγώσει!! Σήμερα που έπρεπε να πάω στον ΟΑΕΔ για να ετοιμάσω τα χαρτιά μου, έβγαλα γάλα και τον άφησα στην αδερφή μου. Ο μπέμπης με το που είδε το μπουκάλι πλάνταξε!Εγώ έλειπα δεν με έβλεπε, γιατί ξέρω από αυτά που γράφεται ότι είναι καλύτερα να του το δείνει άλλος, όταν γύρισα ακόμα τα ίδια..παρόλο που προσπάθησα να τον ξεγελάσω! Δεν θέλω να υποκήψω και να τον ταίσω. Να τον αφήσω νηστικό;;

post-9204-13873934734843_thumb.gif

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είναι 4 μηνών και κάτι. Τον παιδίατρο δεν τον έχω ρωτήσει. Μέχρι τώρα νόμιζα οτι έπιανε το μπιμπερό αλλά δεν του άρεσε το γάλα (άλλες 2 φορές που χρειάστηκε να λείψω και του ετοίμασαν ξένο ήπιε λίγο και έκανε εμετό, αλλά ήταν βέβαια και πιο μικρό). Εχω αγχωθεί...

ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΟΝΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΣΕΝΑ. ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΠΟΘΗΛΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΠΙΑΝΕ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ. ΕΠΙΝΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΤΥΝΕ ΜΕΤΑ. ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΓΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΠΟΤΕ ΠΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ? ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙ ΟΛΛΟ! ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΓΑΛΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

Μη στεναχωριεσαι τόσο πολύ γιατί σίγουρα θα μάθει να πίνει σιγά σιγά . Να χαιρεσαι που δεν αρνείται το στήθος.

Όταν πήγα για δουλειά στο πρώτο μου μωρό ήταν δύο μηνών και θυμάμαι το θήλαζα 6 ώρα και γυρνούσα 2 το μεσημέρι και δεν είχε πιεί ούτε γουλιά από το γάλα που είχα βγάλει.

8 ώρες με περίμενε νηστικό 2 μηνών ζουζούνι. Δε θυμάμαι πώ το δέχτηκε τελικά γιατί εγώ έλειπα. Θυμάμαι μόνο τη στεναχώρια μου όσο κρατησε αυτό.:(

Αν έχεις τη δυνατότητα μην κάνεις απότομα την αλλαγή. Δηλαδή προσπάθησε να του δίνεις λίγες φορές τη μέρα με το μπιμπερό, πριν το θηλάσεις, όσο σου πιεί(10, 20 ). Αν κουράζεσαι να το κάνεις με δικό σου κάντο με ξένο. Μην το αφήνεις νηστικό με τις ώρες μέχρι να πεινάσει πάρα πολύ γιατί ακόμα δεν ξέρει και πώς να πιει. Είναι κρίμα το μικρούλι. Θέλει σιγά σιγά και με ηρεμία. Δώστου το μπιμπερό και κάντο μια βολτούλα την ίδια ώρα.

Μπορείς να δοκιμάσεις αφού το θηλάσεις λίγο αν και μάλλον αυτό δε θα πετύχει.

Υπομονή και επιμονή και όλα θα πάνε καλά.;)

Λόλα μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ γιατη συμβουλή σου. Αυτό έκανα και ο μικρός σήμερα έφαγε χωρίς κλάμα (του έβγαζα 2 μέρες 30-40γρ και τα ήπιε πριν το θηλασμό). Ελπίζω να μη το ξανακάνει. Και πάλι ευχαριστώ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• 2,5 κιλάκια πλασματάκι 😍 Μπράβο βρε κορίτσι μου! Πολύ πολύ χαρούμενα τα νέα σου!! Έχει πάρει και σωστή θέση με το κεφαλάκι;;; Μου αρέσει πολύ και η αισιοδοξία σου καθώς πλησιάζει η ΠΗΤ. Να μείνεις έτσι μέχρι να κρατήσεις την μπουμπού στην αγκαλιά σου!!!❤️💗❤️
    • @Diwni Πιο παλιά ήταν ΄έτσι κ το είχα αποδεχθεί κ έπαιρνα αντισυλληπτικά για να φτιάξει. Μετά την αποβολή (Μάρτιος 2023) άλλαξε ο κύκλος κ έγινε μεγάλος που είναι το κλασσικό για ΣΠΩ. Τώρα πρώτη φορά γίνεται αλλά δεν έχω κανένα κουρ΄άγιο να ασχοληθώ απλά αφήνω να περάσει, κουράστηκα να τρέχω στους γιατρούς κ η απάντηση να είναι ναι είσαι η εξαίρεση κ πάρε χάπια για μια ζω΄η. @Elli13 Δεν βρήκα ωορρηξία κ σταμάτησα τα τεστ απ'τη στιγμή που έχω φουλ αίμα Δεν πειράζει πάμε για τον Δεκέμβριο, ίσως μας το φέρει ο Αϊ Βασίλης το μωράκι ☺️ Γενικά στο θέμα περιόδου τρέχω από τότε που μου ήρθε πρώτη φορά περίοδος κ απλά ακούω συνέχεια είσαι η εξαίρεση κ έτσι λειτουργ΄εί ο κύκλος σου. Παλιά δεν με πείραζε γτ δεν προσπαθούσαμε για παιδιά
    • Καλημέρα κορίτισα! @_piripiri_ πώς τα πάτε με τον μικρούλη? σπίτι γυρνάς αύριο υποθέτω; στείλε μας και καμιά φωτό κανένα χεράκι/πατουσάκι όταν και αν μπορέσεις, έτσι να μας ανοίξεις λίγο την όρεξη για μωρούλια 😂😋 Εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί χθες (35+4) πήγαμε στο γιατρό και την βρήκε μια χαρά τη μικρή, τούρμπο τη χαρακτήρισε 😂 2.470 την έβγαλε και χαρήκαμε γιατί στο doppler μας είχαν πει πως θα είναι πιο μικρό μωρό αλλά φαίνεται πως μεγαλώνει αρκετά, όλα φυσιολογικά Σήμερα είναι και η τελευταία μου μέρα δουλειάς (δουλεύω από το σπίτι) και ειλικρινά νιώθω πως δεν είχα ούτε μια παραπάνω μέρα δουλειάς μέσα μου, είμαι έτοιμη για αραλίκι😎 Γενικά πάντως ενώ περίμενα πως όσο πλησιάζει η ΠΗΤ θα αγχώνομαι εγώ νιώθω όλο και πιο σίγουρη, νιώθω πως 'το έχω'. Ελπίζω να νιώθω έτσι μέχρι το τέλος! 😊
    • Κοριτσάκι μου!!!!!!!😍😍😍😍 Αχχχχχ δεν το πιστεύω!!!! Τι αγωνία και συγκίνηση!!!!!! 😍😍😍😍😍😍 Συγχαρητήρια βρε κοριτσάκι μου!!!!! Να τον χαίρεστε πάνω από όλα υγιέστατο στη ζωή του και ευτυχισμένο!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Γρήγορη ανάρρωση και σε εσένα γλυκιά μανούλα!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Κορίτσια μου δεν το πιστεύω!!! Το πρώτο μωράκι της παρέας μας είναι γεγονός!!!! Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πότε έφτασε ο καιρός;!!!! 😍😍😍😍😍 P.S. Από χθες εντωμεταξυ σου έγραψα που το είδα και δεν πρόλαβα να στείλω..😳
    • Αααα οκ!😃 Σίγουρα παίζει ρόλο ότι το έχεις ξαναπεράσει κιόλας... αλλά και μένα μου ακούγεται πολύ καλύτερο το δικό σου πλάνο!!! Α ρε κορίτσια... τι θα έκανα χωρίς εσάς!!! Πραγματικά τα περισσότερα τα έχω μάθει από εδώ μέσα!❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...