Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου καλημέρα!

Αντιμετωπίζουμε με τον αντρούλη μου θέμα υπογονιμότητας και θα ξεκινήσουμε εξωσωματική...(για όσες δεν με ξέρουν από το γνωστό θέμα)...

Χθές λοιπόν για 1η φορά ο αντρούλης μου έπρεπε να δώσει σπέρμα για τις συνηθισμένες εξετάσεις (σπερμοδιάγραμμα και καλλιέργεια)... Προτιμήσαμε να γίνει η λήψη απευθείας στο διαγνωστικό, από το να το κάνει σπίτι για οικονομία χρόνου, μιάς και μας είπαν ότι μέσα στην επόμενη 1/2 ώρα θα έπρεπε να το έχουμε πάει εκεί....

Σας πληροφορώ ότι η κοπέλα του διαγνωστικού (γνωστή αλυσίδα διαγνωστικών εργαστηρίων...θέλω πολύ να σας πω ποια είναι "Β.........") του έδωσε τον ουροσυλλέκτη... και τον οδήγησε (που νομίζετε;;;;;;) στις ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ KOINOY (των 2 ατόμων παρακαλώ)!!!! Αν είναι δυνατόν!!!!!!!! Τόση ανευθυνότητα πια (το λέω και λόγω μικροβίων)!!!! Τόση αναισθησία;!!!!!!!!!

Τα πάντα λοιπόν θυσιάζονται στο βωμό του χρήματος ΚΑΙ η ανθρώπινη αξιοπρέπεια;;;;;

Φυσικά έγινε έξαλλος και της πέταξε τον ουροσυλλέκτη στα μούτρα και έφυγε....ενώ αυτή τον παρακαλούσε να ηρεμήσει....

Τι να πώ;;;; Τελικά σήμερα το πήγαμε από το σπίτι μας σε ένα άλλο κοντινό μας (φυσικά όχι της ίδιας αλυσίδας).....

Αυτά γιατί αγανάκτησα.... Συγγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το μόνο που έχω να πω είναι οτι και ο δικός μου άντρας αυτό ακριβώς θα της έκανε άσε που θα τους στόλιζε όλους εκεί μέσα!

Δεν του φτάνει του καθενός το προσωπικό του βάσανο , να αισθάνεται οτι τον δουλεουν κιολας!

Τι να πω κορίτσι μου ούτε ανθρωπιά υπάρχει αλλ΄΄α ουτε και κατανόηση και συμπόνοια.

Πολύ καλά πράξατε , ασε που και από θέμα υγιεινής να το πάρεις, ε , δεν παίζουν με αυτα!

Σας ευχομαι τα καλύτερα και καλή επιτυχία!

Θα ήθελα και εγώ πολύ να γράψω για ένα συγκεκριμένο διαγνωστικό κέντρο γνωστής αλυσίδας -μάλλον λέμε για το ίδιο "Β......", αλλά έχε χάρη που είπα να μην γεμίσω με κακή ενέργεια την εγκυμοσύνη μου!

Να προσέχετε πολύ και να μη διστάζετε να... κράζετε όταν πρέπει!

Irene, μια χαρά συμπεριφέρθηκε ο άντρας σου, εύγε!

Με κουράζει απίστευτα το γεγονός ότι σε αυτή την χώρα πρέπει να ξυπνάς και να είσαι σε ετοιμότητα για καυγά, αλλιώς σε "πάτησαν"...

Κράζω ρε παιδιά, κράζω όσο μπορώ... και σεις όλοι που τυχόν διαβάσετε το μήνυμα (γι αυτό το κοινοποιώ) ΚΡΑΞΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!!!

Ευχαριστώ κορίτσια για την συμπαράσταση και για τις ευχές!

Με το καλό όλα σε όλους μας!

Η Βιοιατρική αποτελεί το μοναδικό ιατρικό διαγνωστικό εργαστήριο στη χώρα μας που έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001.

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΓΡΑΠΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ...

http://www.bioiatriki.gr/index.php?modu ... n=comments

ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ. ;););)

ΕΣΤΕΙΛΑ ΗΔΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ MAIL ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΓΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΛΙΕΣ ΤΑΡΑΧΕΣ ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΛΑΝΤΑΛΩΝ (ΑΛΛΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΕΝΝΟΩ)! B)

line_m121_beg_41_time_1242964800_text_cf20c9dcf3efede1f220ece1f220e5dfede1e9.gif

line_line_typew1_beg_d_typew6_time_1004068800_text_c1e3e3e5ebe9eade2026616d703b20c3e9fef1e3eff2202d20c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

το ποιο χαλια διαγνωστικο κεντρο με τα ποιο χαλια μηχανηματα ειναι αυτο.

εκανα το λαθος να παω μια φορα γιατι ελειπε ο δικος μου ο μικροβιολογος και να φανταστειτε οτι χιλιοτσακωθηκα και μιλουσα και κανα τριωρο στο τηλ με τον διευτ.

μιας και ειμαι της δουλειας τουλαχιστον να μην με κοροιδευουν μεσα στα μουτρα μου.

μακρυα μακρυα

Καλησπέρα κορίτσια,

μήπως το σπερμοδιάγραμμα να το κάνατε σε ειδικευμένο σπεραματολογικό εργαστήριο; Οι απαντήσεις είναι πολύ πιο αναλυτικές. Πάντως εμείς συλλέγαμε το σπέρμα στο σπίτι και μετά αφού τυλίγαμε τον ουροσυλλέκτη με βαμβάκι και μετά με αλουμινόχαρτο τον βάζαμε κάτω από τη μασχάλη και βουρ στο κέντρο. Να φανταστείτε το πρώτο σπερμοδιάγραμμα το κάναμε στο ΙΑΣΩ που είναι στο Μαρούσι και ξεκινήσαμε από Πειραιά. Στη συνέχεια ο ουρολόγος μας συνέστησε αυτό το ειδικευμένο κέντρο που είναι αρχή της Κηφισίας στους Αμπελόκηπους και μειώθηκε ο χρόνος της διαδρομής.

Η αλήθεια είναι ότι για το συγκεκριμένο κέντρο που μιλάτε έχω ακούσει κι εγώ ουκ ολίγα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...