Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

α και εγω στο ιασω! το πιθανοτερο επειδη θα παω με ραντεβου να παω 15 που ειναι παρασκευη.αν παρεις ολο τον μηνα το πιθανοτερο να ειμαστε μαζι στο ιασω!:woohoo: αντε θα κανουμε βολτες περα δωθε μεχρι να μας φερουν τα νινι μας.

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΝΝΑΩ ΓΕΝΝΑΡΗ.ΠΗΤ ΕΙΝΑΙ 15 ΓΕΝΝΑΡΗ.ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΠΕΡΕΙΠΟΥ 8 ΜΕ 9 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ.ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΥ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΜΟΥ.ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΚΛΟΤΣΙΑ.ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ? ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ.ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΦΑΝΤΑΣΤΗ ΑΓΩΝΙΑ

Δημοσίευση

kallio έγραψε:

ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΝΝΑΩ ΓΕΝΝΑΡΗ.ΠΗΤ ΕΙΝΑΙ 15 ΓΕΝΝΑΡΗ.ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΠΕΡΕΙΠΟΥ 8 ΜΕ 9 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ.ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΥ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΜΟΥ.ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΚΛΟΤΣΙΑ.ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ? ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ.ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΦΑΝΤΑΣΤΗ ΑΓΩΝΙΑ

kallio και εγω αυριο εχω β'επιπεδου και ειμαι πολυ αινθουσιασμενη, μετραω τις ωρες, μαλλον θα σιγουρεψω και το φυλο του παιδιου.

ακομη ειναι μικρος ο μπεμπης σου μην ανησυχεις μετα την β'επιπεδου θα τον αισθανεσαι περισσοτερο!ειναι νωρις ακομη.

Δημοσίευση

ΜΑΚΑΡΙ ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΚ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΒΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΧΝΙΚΗ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ.ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΩ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΟΒΙΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ

Δημοσίευση

καλε μη αγχωνεσαι, ολα καλα θα πανε! εγω εχω αγωνια μονο να το δω γιατι τελευταια φορα που το ειδα ηταν στις 31/8 και βεβαια να μαθω επιτελους αν ειναι κοριτσακι ή αγορακι! καλα θα ειναι τα παιδια μας μην ενησυχεις!μου ειπαν οτι θα παρω dvd και ενθουσιαστηκα!:woohoo: γιατι ο αντρας μου δεν θα μπορεσει να ερθει δυστυχως μαζι μου και θα του κανω εκπληξη να δει τι νινι του σε DVD. οποτε αυριο θα εχουμε νεα να πουμε.:)

Δημοσίευση

με το καλο ολες σας

πατε για τις β επιπεδου βλεπω τωρα κοριτσια

καλα αποτελεσματα να εχετε ολες

σχεδον αλλο τοσο

πλακα εχει απο δω και περα

οσες γεννατε παντως μεχρι περιπου τις 10 του μηνα μαλλον θα πατε για τον προηγουμενο μηνα

σε εμας ολα τα μωρακια μας θα γεννηθουν περιπου 2 βδομαδες νωριτερα.

ολες με το καλο

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια, εκανα σημερα την β΄επιπεδου ολα καλα και ειναι κοριτσακι!!!!:woohoo: ειμαι πολυ ευτυχισμενη!:woohoo: για οσες θυμουνται ειχα χασει ενα κοριτσακι τον νοεμβρη.

kallio πηρες τα αποτελεσματα,

marker σε ευχαριστουμε:)

Δημοσίευση

ΕΛΕΝΗΣΑΜΛΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΗΓΑΝΕ.ΜΕΣΑ ΣΕ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΗΡΕ 200 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ.ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΕΓΩ ΤΩΡΑ 8 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ,ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΜΟΛΙΣ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΕΝΝΑΤΟ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΙ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΘΑ ΚΑΝΩ

• 1 month later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...