Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

α και εγω στο ιασω! το πιθανοτερο επειδη θα παω με ραντεβου να παω 15 που ειναι παρασκευη.αν παρεις ολο τον μηνα το πιθανοτερο να ειμαστε μαζι στο ιασω!:woohoo: αντε θα κανουμε βολτες περα δωθε μεχρι να μας φερουν τα νινι μας.

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΝΝΑΩ ΓΕΝΝΑΡΗ.ΠΗΤ ΕΙΝΑΙ 15 ΓΕΝΝΑΡΗ.ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΠΕΡΕΙΠΟΥ 8 ΜΕ 9 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ.ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΥ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΜΟΥ.ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΚΛΟΤΣΙΑ.ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ? ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ.ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΦΑΝΤΑΣΤΗ ΑΓΩΝΙΑ

Δημοσίευση

kallio έγραψε:

ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΝΝΑΩ ΓΕΝΝΑΡΗ.ΠΗΤ ΕΙΝΑΙ 15 ΓΕΝΝΑΡΗ.ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΠΕΡΕΙΠΟΥ 8 ΜΕ 9 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ.ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΥ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΜΟΥ.ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΚΛΟΤΣΙΑ.ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ? ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ.ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΦΑΝΤΑΣΤΗ ΑΓΩΝΙΑ

kallio και εγω αυριο εχω β'επιπεδου και ειμαι πολυ αινθουσιασμενη, μετραω τις ωρες, μαλλον θα σιγουρεψω και το φυλο του παιδιου.

ακομη ειναι μικρος ο μπεμπης σου μην ανησυχεις μετα την β'επιπεδου θα τον αισθανεσαι περισσοτερο!ειναι νωρις ακομη.

Δημοσίευση

ΜΑΚΑΡΙ ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΚ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΒΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΧΝΙΚΗ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ.ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΩ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΟΒΙΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ

Δημοσίευση

καλε μη αγχωνεσαι, ολα καλα θα πανε! εγω εχω αγωνια μονο να το δω γιατι τελευταια φορα που το ειδα ηταν στις 31/8 και βεβαια να μαθω επιτελους αν ειναι κοριτσακι ή αγορακι! καλα θα ειναι τα παιδια μας μην ενησυχεις!μου ειπαν οτι θα παρω dvd και ενθουσιαστηκα!:woohoo: γιατι ο αντρας μου δεν θα μπορεσει να ερθει δυστυχως μαζι μου και θα του κανω εκπληξη να δει τι νινι του σε DVD. οποτε αυριο θα εχουμε νεα να πουμε.:)

Δημοσίευση

με το καλο ολες σας

πατε για τις β επιπεδου βλεπω τωρα κοριτσια

καλα αποτελεσματα να εχετε ολες

σχεδον αλλο τοσο

πλακα εχει απο δω και περα

οσες γεννατε παντως μεχρι περιπου τις 10 του μηνα μαλλον θα πατε για τον προηγουμενο μηνα

σε εμας ολα τα μωρακια μας θα γεννηθουν περιπου 2 βδομαδες νωριτερα.

ολες με το καλο

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια, εκανα σημερα την β΄επιπεδου ολα καλα και ειναι κοριτσακι!!!!:woohoo: ειμαι πολυ ευτυχισμενη!:woohoo: για οσες θυμουνται ειχα χασει ενα κοριτσακι τον νοεμβρη.

kallio πηρες τα αποτελεσματα,

marker σε ευχαριστουμε:)

Δημοσίευση

ΕΛΕΝΗΣΑΜΛΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΗΓΑΝΕ.ΜΕΣΑ ΣΕ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΗΡΕ 200 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ.ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΕΓΩ ΤΩΡΑ 8 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ,ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΜΟΛΙΣ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΕΝΝΑΤΟ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΙ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΘΑ ΚΑΝΩ

  • 1 month later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...