Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΕΠΕΙΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΜΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΥΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ...

ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ...

ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ...ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΚΕΨΗ

ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ...

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΠΟΘΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΡΓΕΙ...

ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ...

ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ

ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ!!!

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ

ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!

Δημοσίευση

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΗΤΑΝ ΟΙ HOPE KAI

H FAITH....

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ...

ΜΑΡΙΕΤΤΑΚΙ ΜΟΥ Μ'ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΛΙ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!!!

ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΒΡΑΔΙΑ....

Δημοσίευση

ενα συγχαρητηρια που το εχετε καταφερει ειναι λιγο..

ειναι τοσο σπανιο..η πραγματικη αγαπη ειναι πολυ σπανια

και να αισθανεσαι ευλογημενη που την εχεις..και ολα τα υπολοιπα θα ερθουν..

Δημοσίευση

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ marilou ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ. ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ. ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ......

Δημοσίευση

ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ...

ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΟΥΝ..

ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΕΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ

ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ!!!

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ

ΣΑΣ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΙΡΟ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ..

ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΣΩΡΥΕΣΗ ΓΝΩΣΕΩΝ.

<<Η ΜΟΡΦΩΣΗ...>>,ΕΙΠΕ ,<<..ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ.

ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΩΡΩ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ?

1)ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ...

2)ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ..

3)ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΕΣ..

4)ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ..

5)ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΙΚΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥΣ..

6)ΤΕΛΙΚΑ,ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ..

ΟΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ ΜΟΡΦΩΜΕΝΕΣ....

ΣΑΣ ΦΙΛΩ

Δημοσίευση

Αχ βρε Μαριλου τι μου έκανες νυχτιάτικα.

Πάλι θα με πιάσουν τα ψυχοπλακοτικά μου και η κατάθλιψη τη βλέπω σε λίγο να μου χτυπάει την πόρτα.

Ξέρεις μερικές φορές ζηλεύω όλες εσάς (με την καλή έννοια, όχι κακόβουλα) και καταριέμαι την τύχη μου .

Δημοσίευση

Όταν έχεις μια ατυχία στην ζωή σου αλλά έχεις κάποιον κοντά σου να σε αγαπάει, να σε στηρίζει, να σε βοηθάει, να σε παίρνει αγκαλιά, να σου μιλάει τρυφερά, μπορείς να την ξεπεράσεις.

Όταν περνάς από μια ας πούμε ατυχία που θα υπάρχει στη ζωή σου μια ζωή και χωρίζεις δεν ξεπερνιέται.

Και όταν εξακολουθείς και τα περνάς όλα μόνος δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
    • Τα ονοματα που εχεις σκεφτει ειναι και τα δυο υπεροχα δεν πειραζει που δε βγαινει υποκοριστικο Μαρακι μου. Απο τα αγαπημενα μου ονοματα😁🌹. Λυπαμαι για το μπαμπα σου, ας προσπαθησουμε να μη τα σκεφτομαστε τωρα μεχρι να ολοκληρωσουμε την εγκυμοσυνη. Παντως καποια στιγμη μολις πουμε να ετοιμασουμε πραγματα για το μαιευτηριο θα σας ρωτησω και παλι τι εχετε ετοιμασει για να συγκρινω. Εχω κρατησει μεσες ακρες αυτα που παιρνετε βεβαια αλλα πιστευω με τα μισα θα φτασω. 
    • Τρομερά νεύρα εδώ, από το πρωί, σε φάση οποίος μου πάει κόντρα δεν την γλιτώνει 😆 και τρομερή κούραση.  Εννοείται ότι δεν τσεκαρω καν συμπτώματα γιατί τόσες φορές που το έκανα δεν είχε κανένα νόημα.  Αυτό που λες το χω πάθει πάντως ανά διαστήματα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...