Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΑΠΑΟΥΤΣΑΚΙΑ....


Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...

Η ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 9 ΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΠΑΤΑΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΜΟΛΙΣ ΤΙΣ ΒΑΛΩ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΚΑΤΗΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΠΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΒΑΕΙ... ΤΗ ΝΑ ΚΑΝΩ?? ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΠΑΟΥΤΣΑΚΙΑ? ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ?? ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ? ΕΣΑΣ ΤΑ ΘΕΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μπράβο σας που περπατήσατε κιόλας η δικιά μου είναι 1 χρονών και ακόμη...δεν λέει να κάνει μόνη της βηματάκια, πηγαίνει γύρω από το τραπέζι ή από την αρχή του καναπέ στο τέλος και αυτό είναι όλο....!!

Όταν άρχισε ο γιος μου το περπάτημα δεν είχα πρόβλημα φόρεσε παπουτσάκια αμέσως.....αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πάτε μαζί στο μαγαζί να διαλέξει η ίδια τα παπούτσια που θέλει να φορέσει είμαι σίγουρη ότι μετά δεν θα αρνηθεί!!!!

καταλαβαίνεις εννοώ να την κάνεις να αισθανθεί ότι τα διαλέγει η ίδια!!!

εμείς πηγαίνουμε σε ένα μαγαζί που έχει και καρουσέλ, αυτοκίνητα που γυρίζουν γύρω γύρω, αν υπάρχει κάτι παρόμοιο και εκεί ακόμη καλύτερα!!!

Μπορείς ακόμη να την πας στην παιδική χαρά και πριν την αφήσεις κάτω να της φορέσεις τα παπούτσια, μετά θε τρέξει και πιστεύω θα ξεχαστεί.... :)

Καλή επιτυχία :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Sisi , να μην στεναχωριέσαι καθόλου!Και βέβαια θα μάθει με παπουτσάκια!

Γιατί να τα θέλει?Αφού καλύτερα πατάει με τα πατουσάκια της.

Εχε υπομονή , θα της τα φοράς , δεν θα τα παρατήσεις και σιγά σιγά θα τα συνηθίσει!

Αχ τα κοριτσάκια , όλα γρήγορα τα κάνουν!

Εμένα ο γιός μου 13 μηνών περπάτησε.

Ολα καλά θα πάνε , θα τα φορέσει , μην την πιέζεις και μην αγχώνεσαι!

Να τη χαίρεσαι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΕ, ΑΣΕ ΤΟ ΠΑΤΟΥΣΑΚΙ ΤΟΥ ΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΕΙ! ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΑΚΟΜΗ! ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ? ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ! ΟΤΑΝ ΧΕΙΜΩΝΙΑΣΕΙ ΤΗΣ ΦΩΡΑΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εννοείται μέσα στο σπίτι χωρίς παπούτσια, έτσι μας είπε και ο παιδίατρος για να γυμναστεί το ποδαράκι, αλλά τώρα μιλάμε για έξω από το σπίτι.....!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σου πω εμας μας έχει πει ότι μέσα στο σπί πρέπει να είναι χωρίς καλτσάκια, το ποδαράκι να έρχετε σε επαφή με το πάτωμα είναι πολύ υγιεινό, αυτό το είχα διαβάσει και εγώ και ισχύει και για μας τους ενήλικες!!! όσο πιο πολύ με γυμνό πόδι!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια εγω πηγα τον γιο μου στον ορθοπεδικο για πλατυποδια και μου εχει πει ποτε τα παιδια ξυπολυτα στο σπιτι και γενικως σε επιπεδο εδαφος!Μονο στην παραλια και στα χαλικια χωρις παπουτσια γιατι οσο πιο νωρις βαλουνε παπουτσια πιο γρηγορα θα σχηματιστει η καμαρα τους.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΙΣΙ σιγα σιγα θα τα συνηθισει..

και εμενα τα εβγαζε απο πολυ μικρη και παντα αναγκαστικα την ειχα ξυπολυτη(απο πριν περπατησει)

να σου πω τι θα εκανα στην θεση σου

θα την αφηνα λιγο στο παρκο να βαρεθει και να ειναι σε φαση που θελει πολυ να περπατησει θα της οραγα τα παπουτσια και θα την αφηνα..

στην αρχη λογικο ειναι να θελει να τα επεξεργαστει εμενα οταν πηγαινε να τα βγαλει την μαλωνα (δηλ.της ελεγα το μη που ξερει τι ειναι)και ετσι μετα τα αφησε...

α δωστης και κανα καινουργιο παιχνιδακι βαλτης το πιο μακρια απο κεινη ετσι ωστε να αφσησει τα παπουτσια και να παει στο παιχνιδι..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

bre koritsia exo dokimasei na tis ta balo sto spiti mesa na ta sunithisei alla pera apo to oti kathete kato kai ta trabaei otan ti sikono gia na perpatisei perpataei perierga otan foraei papaoutsakia kai fobamai mi kanei kamia apotomi kinisei kai strampouliksei to astragalaki tis.. :S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαχα η μπεμπουλα σου δεν θελει να φοραει παπουτσια και ο δικος μου δεν θελει να φοραει ρουχα.καθε μερα εχουμε πολεμο στο σπιτι:P .anyway θα τα συνηθησει καποια στιγμη.ξεκινα να της φορας παπουτσακια-παντοφλακια μεσα στο σπιτι που ειναι πιο μαλακα σε σχεση με τα κανονικα παπουτσια και οταν βγαινετε εξω φορα της τα κανονικα.εγω ετσι του εκανα.ειχα το ιδιο προβλημα με τα παπουτσια.και εμεις περπατησαμε 10 μηνων και ηθελε να ειναι συνεχεια ξυπολυτος.πηγα και του πηρα κατι παντοφλακια-σε κοντο μποτακι περιπου το σχεδιο και ανατομικο.ξερεις τι καλα τα φορουσε?μαλλον τα αισθανονται σαν βαρος στο ποδαρακι τους γιαυτο αντιδρουν:dry: τα σκατουλια εχουν και αποψεις απο τωρα:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sisi 84 έγραψε:

ti einai kalitero na tis bazo tora papoutsakia kanonika i ayta pou eionai san mpotinia mexri ton astragalo??? poia einai pio kala gia tora?

Aυτα που πιανουν μεχρι τον αστραγαλο..

τα αλλα τα χαμηλα ειναι για λιγο...τα αλλα προστατευουν την αθρωση

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MITSI2 έγραψε:

sisi 84 έγραψε:

Aυτα που πιανουν μεχρι τον αστραγαλο..

τα αλλα τα χαμηλα ειναι για λιγο...τα αλλα προστατευουν την αθρωση[/quote:17lhx4we]

Συμφωνώ! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια πάντως διάβαζα σε ένα σαιτ ότι τώρα οι παιδίατροι στην Αγγλία και Αμερικοί λένε βάση νέων ερευνών ότι δεν πρέπει να τους βάζουμε σκληρά παπουτ΄σακια για περπάτημα και ότι ο καλύτερος τρόπος είναι να μη φοράνε τίποτα ή κάποια πολύ μαλακά παπουτσάκια. Γιατί αλλιως δεν σχηματίζεται καλά το πέλμα. Εμένα που αρχίζει να περπατάει θα του πάρω δερμάτινα μαλακά παουτσάκια τα bobux.

Γενικά πάντως οι γιατροί μας είναι λίγο πίσω σε σχέση με τους ξένους. Στο εξωτερικό δεν νοείται πλέον να βράζεις το φαγητό του μωρού γιατί χάνει όλες τις βιταμίνες αλλά να τα φτιάχνεις στον ατμό και μετά να τα αλέθεις. Εδώ οι παιδίατροι ακόμα έχουν μείνει στο βράσιμο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κι εγώ στην αρχή στην μικρή μου όταν έβαζα παπούτσια τα έβγαζε και τα έβαζε στο στόμα....

Μετά από πολύ "καβγά" μας έκανε την χάρη να τα φορέσει στα πόδια της.

Μάλιστα όταν έγινε 18 μηνών η νονά της, της πήρε κάτι μποτούλες αλλά η μικρή περπάτουσε λες και της είχαν βάλει τα πόδια στο γύψο και τώρα μετά από 1 χρόνο θα ξαναδοκιμάσω να δω τι θα κάνει??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Επικίνδυνο δεν είναι το πολυποδακι, δεν είπα κάτι τέτοιο! Έχω αφαιρέσει 2 φορές ως τώρα! Ούτε μπορεί το έμβρυο να εμφυτευτει πάνω σε πολύποδα και αυτό είναι το θέμα.. δηλαδή οι πολύποδες στη μήτρα μειώνουν τα σημεία που θα μπορούσε να εμφυτευτει ένα έμβρυο..! Με την αφαίρεση του λέω έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες να προχωρήσει σε εμφύτευση ένα γονιμοποιημένο υγιές έμβρυο.  Στη φάση που είσαι τώρα δεν θα μπορέσει να αφαιρεθεί ο πολύποδας λόγο του πάχους του ενδομητρίου. Δηλαδή κανονικά για να αφαιρεθεί πρέπει να είσαι λίγες μέρες μετά την περίοδο και πριν την ωορρηξία όπου το πάχος του ενδομητρίου είναι λεπτό ακόμα και θα μπορέσει ο γιατρός να το αφαιρέσει με επιτυχία. Η αποξεση επίσης έχει καταργηθεί ως τρόπος αφαίρεσης πολύποδα γιατί ουσιαστικά αυτό που γίνεται στην αποξεση είναι να πηγαίνει ο γιατρός και να "ξύνει" ουσιαστικά το πάνω στρώμα του ενδομητρίου στα τυφλά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να λεπταίνει με κάθε αποξεση το ενδομήτριο και να μην αφαιρείτε με επιτυχία ο πολύποδας. Με την υστεροσκοπηση πάει ο γιατρός με κάμερα και αφαιρεί το πολύποδα με χειρουργικό ψαλίδι οπότε έχουμε με ακρίβεια την αφαίρεση του και δεν επηρεάζει το ενδομήτριο για μελλοντική εγκυμοσύνη. Γενικότερα αν προχωρήσετε εντέλει σε αποξεση λόγο της εγκυμοσύνης που δεν προχωράει, μετά από 1-2 κύκλους που θα σου έρθει περίοδος, πήγαινε για ένα τσεκ να δείς τι γίνεται με αυτό..
    • Πολύ όμορφα άρχισε η εβδομάδα κορίτσι μου.  Χρόνια πολλά σε όλους και όλες κορίτσια μου!!! Να περάσετε όμορφα ότι κι αν κάνετε σήμερα!
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Θα συμφωνήσω με την @Παρασκευαιδου. Χοριακη γιατί ξανά έκανες εφόσον είδατε σάκο κτλπ ; Όσον αφορά το μικρόβιο που βρέθηκε συνήθως αν είναι στην αρχή της εγκυμοσύνης τα αντιμετωπίζουν άμεσα οι γιατροί και δεν υπάρχει κίνδυνος για το έμβρυο. Επίσης , το ουρεοπλασμα το ίδιο , πάλι το αντιμετωπίζουν αν και ξέρω γυναίκες που το είχαν και δεν είχαν κανένα πρόβλημα στην εγκυμοσύνη τους. Αυτό βέβαια εννοείται διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα!    Τι έγινε τελικά ;  ευχομαι να έχεις ευχάριστα νέα!! 
    • Καλημερα κορίτσια! Τι ωραία που θα ήταν να ξεκίναγε έτσι κάθε Δευτέρα 🤷‍♀️🙈 Καλά να περασετε ότι κι αν κάνετε  
    • Για το αιμάτωμα που λες οτι εχεις, γιατι ειναι επικίνδυνο; Ολα καλα θα πανε. Κοντεύουν οι μερες για την αυχενικη σου. Σχεδόν έχει εξαφανιστεί ο κίνδυνος. Θα πανε ολα καλα! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...