Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπέρα σας...είμαι καινούρια στο forum και από ο,τι βλέπω συζητάτε πολύ ωραία θέματα..Προσωπικά έχω λίγο αναστατωθεί με τη νέα γρίπη. έχω ήδη ένα μωράκι 11 μηνών και σκεφτόμαστε με τον άνδρα μου να προσπαθήσουμε για δεύτερο μωρό.Διαβάζω διάφορες δημοσιεύσεις σε ξένο και ελληνικό τύπο, που άλλες λένε για αναβολή πιθανής εγκυμοσύνης και άλλες μιλούν απλά για πιθανότητες και να μην πανικοβαλλόμαστε.ειλικρινά νομίζω πως και άλλα ζευγάρια μπορεί να βρίσκονται σε τέτοιο δίλημμα, γιατί ακόμη δεν έχουν γίνει επίσημες έρευνες με τα αντιικά και το εμβόλιο στις εγκύους.ξέρει κανένας κάτι παραπάνω? ευχαριστώ πολύ κορίτσια.

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΦΟΒΗΘΕΙ ΕΛΑΦΡΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ!!ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ.ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ, ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ, ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!

Δημοσίευση

κοριτσια καλησπερα

εγω θα σας συμβουλευα να μην αγχωνεστε καθολου

να κανετε με την ησυχια σας οσο παιδακια θελετε

απλα μην κανετε το εμβολιο - που αν δεν πασχετε απο καποια αλλη χρονια ασθενεια ουτως η αλλιως δεν θα σας το κανουνε

αλλιως θελει δηλωση του 105 υπογεγραμμενη που την κραταει ο γιατρος.

μην αγχωνεστε καθολου καθολου καθολου μια γριπη ειναι θα περασει

ρωτηστε και το γυναικολογο σας!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...