Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ.ΕΙΝΑΙ ΑΧΝΟ ΘΕΤΙΚΟ!!ΦΟΒΑΜΑΙ!

Recommended Posts

ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΣΕΛΦ ΚΛΙΑΡ.ΠΡΙΝ 15 ΜΕΡΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΑ ΩΟΡΡΗΞΙΑ.ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ.ΚΥΚΛΟΣ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ.5/8 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΕΛΠΙΣΩ.

ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΙΑ ΚΛΟΜΙΦΑΙΝΗ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΑΠΟΒΑΛΛΩ ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΧΟΡΙΑΚΗ 25 Κ ΑΠΕΒΑΛΑ ΜΕ ΦΡΙΧΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ Κ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥ!!!!ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ!!!ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΗΖΟΤΑΝ ΣΤΗΘΟΣ,ΠΟΝΟΥΣΑΝ ΟΙ ΘΗΛΕΣ,ΕΙΧΑ ΠΟΝΑΚΙΑ.ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ.

ΦΟΒΑΜΑΙ!!!!ΔΕΝ ΘΑ ΝΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Κ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΩ.ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.

ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΤΕΣΤ.ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ,ΠΑΛΙ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ,ΟΧΙ,ΟΧΙ

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΗΤΑΝ ΚΑΚΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ! Κ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΝΥΩ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΗΝΑ ΚΥΗΣΗΣ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ! ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ! ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!

ΦΙΛΑΚΙΑ!

Καλέ ηρέμησε!!!!

Σκέψου θετικά!!!Γιατι να μην πάνε όλα καλά;Επειδή έτυχε μια φορά;Ε και λοιπόν;:)

Τώρα θα πάνε όλα καλά!!!

Ενημέρωσε τον γυναικολόγο σου και μην σκέφτεσαι αρνητικά!!!Μόνο θετικές σκέψεις!

Περιμένουμε νέα σου...;)

Μην στεναχωριέσαι γλυκιά μου όλα θα πάνε καταπληκτικά καλά!:)

να μην έχεις άγχος..διώξε το!!

σου στέλνω μια ζεστή αγκαλιά,ένα φιλάκι και όλη την θετική μου ενέργεια..

ΥΣ:και μην ξεχνάς..προσευχή και χαλάρωση;)

φιλάκια:kiss::kiss:

8A SIMFONISO K EGO ME TA KORITSIA OOOOOOLA AFTI TI FORA 8A PANE KALA :) MH KOITAS PISO TI EIXE GINEI DEN MPOREI KA8E FORA NA GINETE TO IDIO .. NA EISAI 8TIKH GLIKIA MOU K NA DEIS POU OLA AFTI TI FORA 8A PANE KALA

PERIMENOUME NEA SOU FILIA K SOU EFXOMAI KA8E MERA NA EISAI XAMOGELSATI ME TA OMORFA APOTELESMATA POU 8A PERNEIS I PANAGIA MAZI SOU KALI MOU AAAAA!!! K SINXARITIRIA !!!!!!!!!!!! GIATI ENA AXNO TEST EINAI ENA 8ETIKOOOOOO TEST :) :) :))))) SOU EFXOMAI TA KALITERA!!!!!!!

καταρχιν κοιτα ναηρεμησεις γιατι με τετοια ψυχολογια δεν ειναι και οτι καλυτερο .Απο το νοεμβριο εως και σημερα εχουν περασει 10 μηνες αρκετο διαστημα για να εχει το σωμα σου δυναμωσει .Ποιος ηταν ο λογος για τη προηγουμενη αποβολλη ; Υπηρχε καποιο προβλημα στο εμβρο ; η κατι άλλο ; Αυτο που σκεφτεσε εσυ ειναινα εχεις θετικη ενεργεια καινα σκεφτεσε τι ολα καλα θα πανε . Κατσε και θα δεις .Ευχομαι το καλυτερο

Το άγχος κι η στεναχώρια είναι ό,τι χειρότερο αυτή τη στιγμή βρε κοπελιά! Καλή διάθεση χρειάζεται και όλα θα πάνε καλά. Ξέρω περιπτώσεις που χάσανε και 3 έμβρυα απλώς και μόνο λόγω κούρασης της εγκύου! Μόλις όμως άλλαξε λίγο στάση ζωής όόόλα πήγαν παραμυθένια! Χαλάρωσε, κάνε θετικές σκέψεις, επισκέψου το γιατρό σου και ενθάρρυνε το εμβρυάκι σου αν τελικά είσαι και θα τα καταφέρετε! Με το καλό και μη το βάζεις κάτω, ειδικά γι'αυτό το θέμα!!!

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!! ΠΡΟΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ!

ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΖΕΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ!!!!!!!

Εύχομαι και προσεύχομαι να πάνε όλα καλά! Να ενημερώσεις άμεσα τον γιατρό σου ώστε να πας το συντομότερο δυνατόν να σε δει!! Όλα να πάνε καλά και μ'ένα γερό μωράκι!!

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΔΕΧΘΟΥΝ Η ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Εύχομαι όλα να πάνε κατ'ευχήν αλλά εσύ μην στεναχωριέσαι και αγχώνεσαι, να είσαι ψύχραιμη και να ακολουθήσεις τις οδηγίες του γιατρού σου.

ritsaki stay cool.ηρεμησε και κανε θετικες σκεψεισ βρε τι αγχος ειναι αυτο?ολα θα παν καλα αυτο να σκεφτεσαι,με το αγχος δε θα πετυχεις τιποτα.

ritsaki giati kopela moy toso agxos!???? den kanei kalo vre sy,ola einai teleia ayti ti fora kai mporei na ta katastrepseis ola an klais kai stenoxoriesai!!! min ypodexesai to sporaki sou etsi!!!! den kanei!!! ase pou mporei na pareksigithei kai na vgei klapsiariko kai na min se afinei ti nixta na koimitheis!!!!!! :):):) ti exoume pei??????? XAMOGELA NA BLEPO!!!!!!! TA KATAFERES BRE FATSA!!!! EISAI MIA GLYKIA EGKUOULA KAI OLA AYTI TI FORA THA EINAI TELEIA!!!!!!!! kamia egkymosuni den einai idia me tin proigoymeni........opote tora OLA TELEIA!!!!!!!!!!!!! XAMOGELA POLLA POLLA KAI KSEKOURASI!!! KAI FYSIKA NA TROS KALA !!!! ETSI??????

ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΣΚΛΑΒΩΣΑΤΕ.

ΗΤΑΝ ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ,ΗΤΑΝ Κ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...

ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ,ΤΟ ΞΕΓΡΑΨΑ,ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙ,ΑΠ'ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙ,ΕΙΧΑ Κ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΛΟΜΙΦΑΙΝΗΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ,ΕΙΧΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΚΑΙ...

ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΩ,ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ Κ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ,ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ.ΑΠ' ΤΗΝ ΑΛΛΗ Κ ΕΓΚΥΟΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΑΓΩΝΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΑ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.ΕΙΝΑΙ Κ ΚΥΡΙΑΚΗ ΡΕ ΓΜΤ...ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ!ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΝΑ ΒΖ ΝΑ! ΕΙΧΑ!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΠΑΛΙ ΟΛΕΣ ΜΙΑ ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!ΑΥΡΙΟ ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΙ ΠΑΛΙ,ΜΕ ΚΑΛΑ Η΄ ΚΑΚΑ ΝΕΑ.ΕΛΠΙΖΩ Κ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ.ΟΤΙ ΠΟΘΕΙΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

ritsaki mou kai ego prin ena xrono eixa mia bioximiki...imoun xalia gia liges meres,alla eipa mesa mou oti tin epomeni fora tha einai kala ta pragmata molis meino egkuos!!! etsi thetika prepei na ta blepoyme ola! ponousa meta ti vioximiki kai elega den peirazei,tin epomeni fora tha eimai tuxeri!

ti einai i klomifaini???????

min agxonesai!!!!! einai to pan na min exeis stress!!!!!! xalarose,xaideue tin koilitsa sou kai as min einai megali!!! kalosorise to to sporaki sou kai ti deytera tha deis mia teraaaaaaaaaaaaaastia xoriaki!!!!! sto leo ego!!!! den me pisteyeis emena??? tha deis pou tin deytera i xoriaki tha einai toooooooooso megali pou den tha xoraei sto xarti!!!! sto uposxomai ego!!! oso gia ta simptomata ,telika tipota den einai!! oyte prepei na stirizmaste se ayta!!!! kai ego kathe mina prin erthei periodos i otan exo kathisteerisi prizomai ktl kai otan eixa meinei egkuos den eixa kanena simptoma!!! giayto soy leo bre xazouliko!!!! kalosorise to sporaki sou kai ti deytera na deis ti oraia xoriaki tha exeis!!!!!!!!! pare mia bathia anasa kai terma to agxos!!! mono xares!!!

Συγχαρητηρια!!!! Εν μερει σε καταλαβαινω που ο νους σου παει στο κακο...αλλα τα νεα σου ειναι υπεροχα..εισαι εγκυος!! Παρε τηλ το γιατρο σου να σου πει τι θα κανεις και ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη χοριακη!!!

apis Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!

mikroulaxristos ΕΧΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ!ΣΕ ΠΑΩ!

ΟΣΟ Κ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ Η' ΟΧΙ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ -ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ -ΓΙΑ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΩ ΠΙΑ ΧΩΝΕΨΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ.

Η ΚΛΟΜΙΦΑΙΝΗ mikroulaxristos ΕΙΝΑΙ ΟΡΜΟΝΗ -ΝΟΜΙΖΩ- ΠΟΥ ΔΙΕΓΕΙΡΕΙ ΤΙΣ ΩΟΘΗΚΕΣ Κ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΩΟΘΥΛΑΚΙΑ Κ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ Κ ΩΑΡΙΑ(ΝΟΜΙΖΩ).ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΑΣΤΑΤΟ ΚΥΚΛΟ Κ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΗ ΩΟΘΗΚΗ ΤΗ ΔΕΞΙΑ,ΣΥΣΤΗΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ 3 ΚΥΚΛΟΥΣ Κ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ,ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΚΤΛ.

xiixixix ritsaki eidikotis mou na exo plaka!! :P:P:P

kai ego sti deksia oothiki exo polukisti. moiazoume!aaaaaaa tha to po ston giatro mou na mou dosei kai emena mipoos doume kamia prokopi!!!! na se po kale, ti therapeia kaneis me ayto??? xapaki einai???? diladi xapaki kai polu sex kai etoimo to nini??? eides? se sena petyxe vre xazouli!!!!

Ritsaki ευχομαι να πανε ολα καλα και αυριο η χωριακη σου να δειξει ενα πολυ μεγαλο νουμερο.

Μην στενοχωριεσαι και μην αγχωνεσαι...

Μικρουλα μου που χαθηκες ????????Ελπιζω να σαι καλα και γρηγορα να ερθει ενα νινι και σε σενα!!!!!!!!!

olia mou ti kaneis??????????? pos paei i koilitsa sou i omorfi???????? me to kalo agapiiii!!!!

den xathika more apla eginan diafoora oikogeneiaka,eixa kai tin metakomoisi kai trexo akoma!!!!!!

ritsaki moy ti therapeia kaneis me qayto to farmako??????? na to po kai ego sto giatro mou???????????

Μικρουλα μου η κοιλιτσα μου οσο παει και μεγαλωνει !!!!

Η κλομιφαινη που λεει το ritsaki ειναι ορμονη για να εχεις περισσοτερα ωαρια..

Ρωτα το γιατρο σου ..Καποια γνωστη μου τα πηρε και εμεινε εγκυος

mikroula ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΟ ΧΑΠΙ.ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΑ ΩΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ,ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΞΕΑΓΧΩΘΗΚΑ Κ ΕΤΣΙ ΕΜΕΙΝΑ!ΞΕΑΓΧΩΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ!

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠ ΤΗ 2Η ΕΩΣ ΤΗΝ 4Η ΜΕΡΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΕΣ 2 ΑΝΤΡΙΚΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΣΕ .ΕΙΝΑΙ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΔΙΕΓΕΙΡΕΙ ΤΙΣ ΩΟΘΗΚΕΣ,ΥΠΑΡΧΕΙ -ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΔΥΜΗ Η' ΤΡΙΔΥΜΗ ΚΥΗΣΗ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6 ΚΥΚΛΟΥΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ (ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ) ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΙΣ ΩΟΘΗΚΕΣ.

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΟΜΩΣ ΟΥΤΩΣ Η΄ ΑΛΛΩΣ ΔΕ ΣΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.ΜΕΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ,ΕΝΕΣΕΙΣ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗΣ ΚΤΛ.ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ Κ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ΚΤΛ.

ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕ Κ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ, ΤΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΧΑΠΙ!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ,ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ,mikroula ΞΕΑΓΧΩΣΟΥ!!!!

ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ ΑΥΡΙΟ!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΡΕ ΚΟΟΡΙΤΣΙΑ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΣΕ ΟΣΕΣ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ Κ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ!

RITSAKI ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ:huh:ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΧΩΡΙΑΚΗ:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ:kiss: :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...