Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Σε δέκα μέρες έχω ξανά για να το δούμε πάλι και να το ακούσουμε καλύτερα και από βδομάδα θα πάω να κάνω τις πρώτες εξετάσεις ,εύχομαι να είναι όλα καλά και εκεί !
    • μπραβο κορίτσι μου!! όλα καλά δηλαδη! πότε έχεις ξανά υπέρηχο;
    • Γεια σας κορίτσια τι κάνετε εγώ είμαι καλά ναι είχα σήμερα τον πρώτο υπέρηχο όλα πολύ καλά με το μικρό μου φασολάκι είναι ενδομήτριο δόξα το θεό είναι δύο χιλιοστά, άκουσαμε καρδούλα 137 παλμούς !  Στον υπέρηχο το μωράκι είναι 6+1 και με βάση τελευταία περίοδο είμαι 7+1! Είμαι πολύ χαρουμενη !!
    • Αχ και μεις εδώ ούτε μια άσπρη μέρα από όταν βγήκαμε από ρο νοσοκομειο ! Περιμένουμε να φτιάξει ο καιρός να είμαστε πιο άνετες 
    • Κορίτσια στα δικα μας νέα, βγήκαμε τρίτη πρωί με αρκετό ίκτερο 12,2 ,πήγαμε ξανά Πέμπτη να μετρήσουμε βάρος και ίκτερο και θα πάμε ξανά Παρασκευή για επανάληψη  Ο ίκτερος ανέβηκε στο 13 αλλά ευτυχώς ανέβηκε και το βάρος μας 30γρ , θετικό αυτό γιατί κι εμείς κάνουμε αποκλειστικά θηλασμό Επειδή η μπεμπούλα είναι μικρούλα,  μια κομψή κυρία όπως την έλεγαν οι μαιες,  αντλώ με θηλαστρο και τις δίνω για να ελέγχω τι πίνει, εννοειται πιάνουμε και τη θηλη για να μη χαθεί η επαφή μας !!! Σήμερα πήγαμε και στη δική μας παιδίατρο, όλα καλά μια χαρά  συζητήσαμε διαφορα πράγματα χρήσιμα! Κορίτσια εμάς ο ποπουδακος μας έχει συγκαει μάλλον από τις πολλές αλλαγές στην πάνα αφού έχουμε πολλά κακακια🫣 θα τον προσέξουμε ιδιαιτέρως, περιμένουμε να πέσει και ο ομφαλος μας να ευχαριστηθουμε τα μπανακια μας 🫶
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...