Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημέρα κορίτσια. Εχω το εξής πρόβλημα..απο χθές με πονούσε η μέση δειλά δειλά και σήμερα το πρωί σηκώθηκα ( τροπος του λέγειν, σύρθηκα μάλλον καλύτερα ) με λουμπάγκο...δεν μπορώ να περπατήσω καλά καλά, ούτε μπροστά ουτε πίσω πάω..επειδή δεν έχω και βοήθεια απο μανάδες, πεθερές κτλ έστειλα τον άντρα μου και μου πήρε την erythro forte για όσες την γνωρίζουν.ΚΥΡΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΝΘΟΛΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΝΤΑ, ΤΟ METHYL SALICYLATE (ΠΡΟΑΣΠΙΡΙΝΗ), ΤΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΥΜΩΣΗ ΦΡΟΥΤΩΝ, Η ΑΛΟΗ, ΤΟ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ, Η ΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑΡΙ.

είναι η μόνη που με πιάνει, αλοιφή κατά των τοπικών πιασιμάτων, πόνων κτλ. Ζαβλακωμένη οπως ήμουν έβαλα λίγο και μετά κοιτάω στις προφυλάξεις και λέει οχι στη γαλουχία..! ( βασικά στις ελληνικές οδηγίες, στις αγγλικές δεν έλεγε τπτ). ευτυχώς έιχα θηλασει πιο πριν, αλλά σκέφτομαι τώρα τι να κάνω με το γάλα ( γιατί όλη μέρα πρέπει να βάζω σήμερα, δεν βλέπω να περνάει αλλιώς ). να το βγάζω και να το πετάω?? κριμα ναι, αλλά αν είναι να την πειράξει, δεν υπάρχει άλλη λυση..αχ, τα φώτα σας παρακαλώ αν ξέρει καμιά σας κάτι ! :ohmy:

Δημοσίευση

Καλημέρα και περαστικά.

Πάρε τηλ τον/την παιδιατρό σου να σου πεί.

Δυστυχώς δεν ξέρω για το συγκεκριμένο συστατικό να σου πώ,

Υπάρχει κάποιο site με φάρμακα συμβατά με το θηλασμό αλλά δυστυχώς δεν γνωρίζω ποιο είναι.

Δημοσίευση

Το σαιτ ειναι αυτο . Βαλτε το στα αγαπημένα σας ;)

http://www.e-lactancia.org/ingles/inicio.asp

Δεν μπορω να το βρω Marga αλλα απο την περιγραφή των συστατικων δεν υπάρχει κανενα προβλημα . Στην Ελλάδα φυσικά νομιζω και το ντεπον γραφει οτι δεν επιτρεπεται στη γαλουχια . Το κοτσαρουν παντουν γιατι αφενος δεν ξερουν και αφετέρου θελουν να ναι καλυμμένοι.

Θηλασε κανονικά το μικρο σου :)

Δημοσίευση

Lala moy s euxaristw poly...psakse psakse thn brhka kai egw thn selida kai thn ebala hdh sta agaphmena mou ;)

se kati alla site pou brhka elege apla oti epeidh mirizei entona ( ontws san vixs, to palio to, thymaste? ) mporei na mhn thelei na thilasei to mwro meta..telos pantwn egw ths edwsa tora kai tha doume...den nomizw na exei problhma..

loipon sas kalhnyxtw na paw na orizontiopoihthw mpas kai exw strwsei ws aurio...exoume kai baftisi thn kyriakh, na dw pws tha pame !

FILIA

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...