Άσχετο αλλά κορίτσια εσείς που ξεκινησατε λαχανικά πήρατε αυτούς τους ατμομαγειρες με μπλέντερ που κυκλοφορουν;
Έλεγα να πάρω αλλά μου φαίνονται ακριβοί
@Katiana1987 που μπορώ να βρω τις επίσημες οδηγίες για την εισαγωγή τροφών;
Θα πάω την Τριτη στην παιδίατρο και θέλω να δω κατά ποσο ακολουθεί αυτές τις οδηγίες
Κορίτσια έχω χάσει τα νέα σας με τους νέους ρυθμούς!!!Ελπίζω να είστε όλες καλά!!!
Λεύκη συγχαρητήρια!!!!
Να είναι γερή και καλότυχη η μικρούλα κι εσύ να έχεις μια καλή κ γρήγορη ανάρρωση!!!!!
Κορίτσι μου περαστικά!!
Μια χαρά τα πάει η μπουμπού σου!!
Να μην αγχώνεσαι καθόλου για τα κινητικά ! Κάθε μωράκι είναι διαφορετικό! Εμένα ξέρω ότι ρολαρισμα μπουσουλημα θα τα καθυστερήσει γιατί δεν του αρέσει καθόλου το tummy time. Αντίθετα στην καθιστή θέση κάνει πολλή εξάσκηση γιατί έτσι μπορεί να κουτσομπολευει πιο εύκολα 😄😄
Ντεμυ σήμερα προσπάθησα να τον βάλω να κάνει ημερήσιο υπνακι στην κούνια και απέτυχε παταγωδώς ενώ χθες το απόγευμα είχε κάνει υπνακι εκεί. Πιστεύω κι εγώ θα στεναχωρηθω όταν φύγει αλλά με έχει λίγο κουράσει τα βράδια γιατί ξυπνάει πολύ συχνά και μόλις τον αφήνω στο λίκνο ξαναξυπναει ...κατά τις 5-6 σίγουρα είναι πάλι στο κρεβάτι μου γιατί αλλιώς δεν ξανακοιμαται 😐😐
με τις αλλαγές που μ είπε η παιδίατρος χθες σήμερα δεν έφαγε ουτε μια κουταλιά φρουτοκρεμα...θα δω πως θα πάει και αύριο... αλλά κυρίως για το μεσημεριανό εννοώ!