Μετάβαση σε περιεχόμενο

Να το κάνω τελικά..?

Recommended Posts

Κορίτσια ήθελα να ρωτήσω κάτι! Είχα ωορηξία την 16Η μέρα του κύκλου, με κύκλο 28.Είχα καθημερινές επαφές. Το Προηγούμενο μήνα πρώτη φορά είχα καθυστέρηση 6 ημερών αλλα τελικά μου ήρθε! Δεν είχα κάνει τέστ γιατι ήμουν στο εξωτερικό!Τώρα περιμένω στις 13 με κύκλο 28.Αν κάνω τεστ θα δείξει? Το στήθος μου είναι πολύ πρησμένο και κάτι σαν μια αναστάτωση σε όλη την περιοχη της κοιλιάς. Μόνο αυτά τα συπτώματα!!! Τι να κάνω? Φοβάμε μήπως αν δεν κάνω τεστ θα αγχοθω και μήπως είναι χειρότερα?Η όχι?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Teri γεια σου.. Είσαι 3 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο, οπότε ίσως είναι νωρίς για τεστ. Εγώ με 3 μέρες καθυστέρηση είχα αρνητικό τεστ ενώ ήμουν έγκυος. Αυτό που σίγουρα θα δείξει, ακόμα και 3 μέρες νωρίτερα, είναι μια εξέταση χοριακής. Εγώ έκανα προχτές στην 23η μέρα του κύκλου, μετά από παρότρυνση του γιατρού μου (πρέπει να διαπιστώσω την εγκυμοσύνη μου όσο πιο σύντομα γίνεται για να ξεκινήσω θεραπεία). Αν ήμουν έγκυος, θα έδειχνε, έστω και λίγο.

Οπότε, αν δεν αντέχεις να περιμένεις μέχρι να'χεις καθυστέρηση, εγώ θα σου πρότεινα την χοριακή και καλά αποτελέσματα!! :)

καλησπερα τερι!!

ε κανε μια χοριακη η ενα τεστ!! να σου φθγει το αγχος!!

εγω την πρωτη φορα που εμεινα εγκυος εκανα ενα τεστ 5 μερες πριν τη περιοδο κ δεν εδειξε, εκανα μετα την μερα που περιμενα κ εδειξε θετικο! την δετερη φορα που εμεινα εκανα τεστ 4 μερες πριν κ εδειξε αμεσως θετικο!! οποτε κανε καλυτερα μια χοριακη κ καλη επιτυχιααααααααααααααα!!!

Καλύτερα χοριακή πάντως.... και εγώ είχα το αγχος είμαι δεν είμαι και πήγα κατευθείαν στο γιατρό, ούτε τεστ, ούτε χοριακή.:silly:

ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΕ.ΑΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΧΩΡΙΑΚΗ.ΤΑ ΤΕΣΤ ΔΕΝ ΤΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΧΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΩΡΙΣ.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΧΟΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΑΔΕΙΑΘΕΤΗΣΕΙΣ...ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 8 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ 5 ΤΕΣΤ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΧΑΛΑΣΩ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΚΥΚΛΟ.ΠΡΟΣΕΧΕ!!! ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ .... ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ..

Ευχαριστώ πολύ ρε κοριτσια! Ξέρετε ότι είναι χαζη ερώτηση! αλλα χρειάζετε θάρρος για να κάνεις αυτό το τεστ! Έχω κάνει αρκετά αλλά η απόφαση παντα θέλει υποστήρηξη και εσεις με καταλαβαίνετε!Θα το κάνει το πρωί γιατι σήμερα έτσι στα ξαφνίκα άρχισε μα με πονάει η μέση και κάτι τραβηγματα κάτω! αλλά έχω μια ελπίδα....δε ξέρω ίσως έχω καλά νέα!Εύχομαι και για σας τα καλύτερα!

teri έγραψε:

Ευχαριστώ πολύ ρε κοριτσια! Ξέρετε ότι είναι χαζη ερώτηση! αλλα χρειάζετε θάρρος για να κάνεις αυτό το τεστ! Έχω κάνει αρκετά αλλά η απόφαση παντα θέλει υποστήρηξη και εσεις με καταλαβαίνετε!Θα το κάνει το πρωί γιατι σήμερα έτσι στα ξαφνίκα άρχισε μα με πονάει η μέση και κάτι τραβηγματα κάτω! αλλά έχω μια ελπίδα....δε ξέρω ίσως έχω καλά νέα!Εύχομαι και για σας τα καλύτερα!
Τερι μου,εγω περιμενω 15/09 και ειμαι σε αναμμενα καρβουνα,εγω θα σου ελεγα να το κανεις κι οτι γινει!!!εγω το εχω το τεστ πρεντικτορ μπροστα μου,το κοιταω και ειμαι συνεχεια ετοιμη να το ανοιξω το κουτακι και κρατιεμαι!αστα να πανε!σου ευχομαι καλη τυχη,μακαρι να εχεις ενα σπορακι στην κοιλιτσα σου!!!

Βασικά ειναι τελειως προσωπικη επιλογη και κατα πόσο προετοιμασμενη είσαι για το αποτελεσμα.Τι εννοω?Υπάρχουν τεστ που μπορει να ανιχνευσουν εγκυμοσύνη στις μέρες που είσαι,ειναι όμως και θέμα οργανισμού οπότε μπορεί και να βγει αρνητικό και μέτα να σκέφτεσαι πως μπορει το αποτέλεσμα να είναι λανθασμένο.Μπορείς να μπεις σε αυτή τη διαδικασία;;αν ναι τότε κάνε ένα τεστ.Βέβαια μπορεί να είσαι και τυχερή και να δείξει θετικό.Εύχομαι να είσαι κι όσο για το τεστ its up to you!

Kοριτσια έκανα το τεστ!Βγήκε αρνητικό. Το έκανα στις 5.30 το πρωι γιατι ξύπνησα απο ένα όνειρο στο οποίο έβλέπα οτι έκανα τεστ και βγήκε θετικό!Ηταν τόσο ζωντανώ που το πίστεψα αλλα δεν βγήκε!Δε με πειραξε όσο θα περίμενα γιατι πήρα πολύ κουράγιο από το όνειρο!Πραγματικά έστω και στο όνειρο ένοιωσα το συναισθημα!!!Σήμερα όλη μέρα ξαπλώνω από πόνο στη μέση και έχω δέκατα και κάνω μετό!Α,πονάω και κάτω χάμηλά.Πρώτη φορά έχω αυτά τα συπτώματα πριν τη περίοδο!λετε να κρύωσα?Η άλλαξε ο τρόπος που μου έρχετε η περίοδος??Δε ξέρω τι να πω...Δυο μέρες έμειναν..

teri έγραψε:

Kοριτσια έκανα το τεστ!Βγήκε αρνητικό. Το έκανα στις 5.30 το πρωι γιατι ξύπνησα απο ένα όνειρο στο οποίο έβλέπα οτι έκανα τεστ και βγήκε θετικό!Ηταν τόσο ζωντανώ που το πίστεψα αλλα δεν βγήκε!Δε με πειραξε όσο θα περίμενα γιατι πήρα πολύ κουράγιο από το όνειρο!Πραγματικά έστω και στο όνειρο ένοιωσα το συναισθημα!!!Σήμερα όλη μέρα ξαπλώνω από πόνο στη μέση και έχω δέκατα και κάνω μετό!Α,πονάω και κάτω χάμηλά.Πρώτη φορά έχω αυτά τα συπτώματα πριν τη περίοδο!λετε να κρύωσα?Η άλλαξε ο τρόπος που μου έρχετε η περίοδος??Δε ξέρω τι να πω...Δυο μέρες έμειναν..
Κοπελαρα μου,ελπιζω να το πιασατε το σπορακι!δεν πας για μια χωριακη να σιγουρευτεις,γιατι εμενα οι εμμετοι και οι πονοι στη μεση αλλα μου λενε....πολλα ++++++ βλεπω να ερχονται!!!!!;)

teri καλημερα αγαπη μου κ εγω θα σου προτεινα μια χοριακη να κανεις αυριο γιατι υπαρχει κ η περιπτωση να εισαι κ να εχεις λιγακι αιμα, εγω για παραδειγμα ειχα ροζ καφε αιμα 3 μερες πριν τη χοριακη κ ομως ημουν:woohoo: απλα ξεκουρασου οσο μπορεις κ μη σηκωνεις βαρια πραγματα, φιλακια κουκλα μου κ σου ευχομαι ενα θετικο αποτελεσμα:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...