Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΕλενηΧ mou poios sou eipe pws den to e4a3a? eipame agxw8ika alla den prospa8ousa 1-2 mines k na pigaina gia spermategxisi...eleos!!prospa8w edw k ena xrono k kati k opws proanafera eixa polla provlimata kistes,salpigga kleisti k ormones 4iles...ne fisika ekana progennitiko elegxo k ta vrika ola auta k gi'auto paw k gia spermategxisi..

Δημοσίευση

Kαλημερα κι απο μενα!Δεν θα σου πω κατι διαφορετικο απο τα υπολοιπα κοριτσια!Αφου εντοπισες το πρβ και εκανες και τις θεραπειες σου τωρα θα δεις που ολα θα πανε καλα!!!Και μετα θα συμβουλευεις εμας οσες ακομα θα προσπαθουν! χαμογελασε παρε δυναμη και η ευλογια συντομα θα γεμισει την κοιλιτσα σου!!!Παντως σε καταλαβαινω κι εγω τον πρωτο καιρο ετσι ημουν ειχα παθει καταθλιψη...ωσπου το σκεφτηκα και ειπα ε δεν θα τρελαθουμε κιολας!Βεβαια υπαρχουν στιγμες που πεφτω αλλα δεν κρατανε πολυ....λεω που θα παει θα διορθωσω οτι πρβ υπαρχει και θα τα καταφερω κι εγω να ακουσω τη λεξη μανουλα απο δυο μικρα χειλακια :) Σκεψου ποσο τυχερη εισαι με οσα εχεις!Δοξα το Θεο να λες και Θα ερθει και το παιδακι!

Σε φιλω να εισαι καλα και ηρεμη!Με το καλο συντομα να ακουσουμε τα ευχαριστα νεα σου!

Δημοσίευση

ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ απο τον Νοεμβριο....και πουθενα....εχω πρβ με τον θυρεοειδη....ευχομαι να ειναι αυτο γιατι παλευω να τον ισιωσω,μακαρι να ειναι αυτος το πρβ οποτε οταν σταθεροποιηθει να εχω την χαρα του ερχομου ενος παιδιου...και να μην εχω κι αλλα...με εχει πληγωσει πολυ το θεμα γιατι κοντευουμε τα 11 χρονια με τον αντρα μου και τωρα που αποφασισαμε ειδικα εγω γιατι βαρεσε το ρολοι πραγματικα με ολη την εννοια της λεξης ξεκινησε και το πρβ του θυρεοειδη ενω τοσο καιρο δεν ειχα....αχ Ευχομαι ολοψυχα να εχουμε υγεια ολα να διορθωθουν και να φερω στον κοσμο ενα υγιες παιδακι το δικο μας παιδακι...αχ και παλι αχ....οταν εισαι καιρο με καποιον και εχεις κανει τα παντα μαζι του μετα η σχεση περναει σε αλλη φαση οτι πια θελουμε και κατι αναμεσα μας!Κατι απο μενα κι αυτον ενα κομματι κι απο τους δυο...

Δημοσίευση

Ετσι.....ξερεις δεν ειναι οτι ζηταμε ουτε δουλεια ουτε παραπανω λεφτα που οι περισοτεροι τα εχουμε αναγκη και μπορει και πιο πολυ απ οτιδηποτε...υγεια ζηταμε και κατι τοσο φυσιολογικο νινακια να γεμισει η οικογενεια χαρα!Δεν βαριεσαι...θα ρθει!Και τοτε θα χαιρομαστε διπλα...μετα απο τοση αγωνια και λαχταρα!Εχει κι αυτο τη γλυκα του!Καμια φορα λεω οτι ερχεται πιο δυσκολα το εκτιμαμε και πιο πολυ και λεω στον εαυτο μου δεν πειραζει και λιγη ταλαιπορεια...αξιζει!Αντε να μαστε καλα!:)

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ADRI!ΟΜΟΙΟΠΑΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΓΩ...ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ.ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΚΡΟΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΧΑΠΑΚΙΑ ΕΙΧΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΣΤΟΥΣ 8 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΜΙΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΔΕ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΠΕΜΠΕ.Ε ΕΚΕΙ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ.ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕ ΒΡΗΚΑΜΕ.ΧΛΑΜΥΔΙΑ,ΟΥΡΕΟΠΛΑΣΜΑ,ΚΥΡΣΟΚΥΛΗ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΓΩ ΩΟΡΗΞΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ.ΠΟΛΛΑ ΩΟΘΥΛΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΕΝΑ.ΜΗ ΣΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΝΤΙΒΙΩΣΕΙΣ,ΟΡΜΟΝΕΣ 4 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΤΕΙ Η ΩΟΡΗΞΙΑ,ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΓΙΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΓΕΝΕΣΗ.Ο ΠΑΓΚΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΜΑΣ ΚΙΝΗΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ!ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΩ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕ ΟΡΜΟΝΕΣ (ΙΔΙΕΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ)ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ.ΑΝ ΔΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΣΕ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΝΔΩΤΕΡΑ...ΔΕ ΘΕΩΡΩ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ "ΑΔΙΚΙΑ" ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΛΕΒΟΥΜΕ.ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ,ΤΟ ΚΥΝΗΓΑΜΕ,ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΑΛΛΕΣ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΣΕ ΘΛΙΒΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΕΙΣΜΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΑ ΜΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΓΕΡΑ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΕΣ...ΜΑΡΙΑ-ΡΟΔΟΣ

Δημοσίευση

καλησπερα andria και κοριτσια.....:kiss:

υπομονη χρειαζεται πολυ..τα περναω και εγω αυτα δυστυχως...θα ερθει και σε εμας το μωρακι που θα παει....

και εγω 1 χρονο προσπαθειων εχω κλεισει...και ειμαι χαλια ψυχολογικα...πρεπει να αρχισουμε τις εξετασεις..εγω μονο προγεννετικο ελεγχο εκανα...τι αλλο πρεπει να κανω τωρα??:dry:

και ο αντρας μου πρεπει να κανει σπερμοδιαγραμμα?:S

εδω αρχιζουν τα δυσκολα για μενα δυστυχως γιατι δεν εχω υποστηριξει καθολου απο τον αντρα μου ,λογω εξετασεων το λεω ,γιατι αμφιβαλλω αν θα κανει ..αχχχχχχχ....πολυ πονο εχω μεσα μου θα με σκασει ....

ειδη εχει 6 μηνες που τον ειχα πει να κανει την εξετασει και σηκωθηκε απο το τραπεζι ουτε συζητηση...

εχω το αγχος μου καθε μηνα αν θα ειμαι εγκυος εχω και αν θα κανει τις εξετασεις....

αφου να φανταστιτε εφτασα σε σημειο να παρακαλαω να εχω κατι εγω γιατι ετσι μονο θα λειθει τπ προβλημα..αν εχει ο αντρας μου κατι τοτε μου φαινεται θα μεινω χωρις παιδι...:unsure::dry:

πρεπει να του το πω σημερα δεν παει αλλο κουραστηκα...

συγνωμη κοριτσια για το κατεβατο αλλα εχω μεγαλο βαρος πανω μου,,,

φιλια σε ολες και υπομονη...

ο ουρανος ..θα γινει πιο γαλανος:P

Δημοσίευση

Magdalina, καλησπέρα!!!

Δεν θέλω να νιώθεις απογοητευμένη. Και εγώ είχα προβλήματα στην προσπάθειά μου να πείσω τον άντρα μου να κάνει την εξέταση σπέρματος, όμως ήρθε η στιγμή που το αποφάσισε ο ίδιος, όταν έβλεπε ότι κυλούσαν οι μήνες και το πολυπόθητο αποτέλεσμα δεν ερχόταν ... Εγώ νομίζω ότι πρέπει να τον πάρεις με το καλό και λίγο να τον "παραμυθιάσεις", του τύπου "προληπτικά το κάνουμε, για να είμαστε σίγουροι", "πιστεύω ότι εγώ θα έχω το πρόβλημα", ότι "συνήθως οι γυναίκες έχουν το πρόβλημα" (ψέμα μεγάλο αυτό), ώστε να το κάνετε και να ξεμπερδεύετε ... Εμένα - για να σου δώσω να καταλάβεις - ο άντρας μου ήταν τόσο ανένδωτος που - λόγω του εγωισμού του - αναγκάστηκα να πάρω για 3 μήνες χάπια, τα οποία δεν θα τα έπαιρνα αν ήδη γνωρίζαμε ότι είχαμε πρόβλημα στο σπέρμα ... τώρα το μετανιώνει πικρά και μου ζητά συγγνώμη που ήταν ξεροκέφαλος ... δυστυχώς όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι ... Μην ανησυχείς λοιπόν, πήγαινετε στον γιατρό σας και αυτός θα σας συμβουλεύσει, το πρώτο πράγμα που θα σας πει είναι να κάνετε σπερμοδιάγραμμα - θα τον ακούσει τον γιατρό, που θα πάει...

Καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου και μην ανησυχείτε εκ των προτέρων για τίποτα!!!!!

Δημοσίευση

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ MARSOUPILAMI ....ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩ ΞΑΝΑ ΟΧΙ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝΑΒΟΛΗ..ΔΥΣΤΥΧΩς ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...ΑΣΕ ΠΙΚΡΑ...

ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΚΑΝΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ...

Δημοσίευση

κοπελα μου δε φανταζεσαι ποσο σε καταλαβαινω!!!!!

πραγματικα...εγω κουραστηκα παρα πολυ και βαρεθηκα...βαρεθηκα τα ιδια και τα ιδια καθε μηνα...βαρεθηκα να κλαιω και να ακουω συνεχεια για το αγχος και αν ηρεμησω θα ειναι ολα οκ,ενταξει δικιο εχουν και ειμαι απιστευτα ευγνωμων για τη στηριξη,αλλα εμενα στην φαση που ειμαι,μου φαινονται ολα αυτα κινεζικα...το μονο φυσιολογικο ειναι να ειμαι αγχωμενη,απογοητευμενη,νευριασμενη κλπ...πως να το αλλαξω,οταν δεν βλεπω φως απο καπου?????απο που να αντλησω ηρεμια,αισιοδοξια και χαρα????δεν ξερω...τι να πω

για μενα ειναι πολυ δυσκολο να αποβαλλω αυτη τη στεναχωρια και αυτο το αγχος...σε 4 μερες περιμενω...το αποτελεσμα το ξερω ηδη,μιας και γιατι να ειναι διαφορετικο απο τις προηγουμενες φορες???????ουτε κανενας φουρνος γκρεμιστηκε,ουτε τιποτα,οποτε,παλι τα ιδια...

σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να σου πανε ολα καλα,το αξιζεις μετα απο τοσες ππεριπετειες

Δημοσίευση

Φυσικά και έχεις κάθε δικαίωμα να γίνεις μανούλα.Και εσύ και όλες οι κοπέλες.Απλώς σε άλλες έρχεται πολύ εύκολα και σε άλλες θέλει λίγη προσπάθεια.Μανούλες θα γίνουμε όλες.Εγώ έγινα μετά από 8 μήνες προσπαθειών και αφού μου είχε πει ο γυναικολόγος για λαπαροσκόπηση.

Δημοσίευση

Koritsia mou kalimera k ena MEGALO EUXARISTW se oses mou apantisa k mou exoun dwsei dinami k kouragio...euxome k egw se oles mas na doume sintoma to polipo8ito 8etiko testaki k ena sporaki stin koilitsa mas :laugh: ..k gia oses einai idi ekios kali leuteria k ola na pane kala..Kali sas mera k pali k ta filia mou xxxxxxx

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
    • @Sotiria_94 κορίτσι μου λυπάμαι και γω για τον χαμο του μπαμπά σου , καταλαβαίνω το πένθος αυτό γιατί και μεις είχαμε χάσει ένα πολύ δικό μας πρόσωπο και τον επόμενο μήνα έμεινα εγκυουλα εγώ, θα είναι η λύτρωση αυτό το μωράκι και για σας 🫶
    • Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
    • Καλή αρχή στο κοριτσάκι σου! Σημασία έχει ότι της αρεσει τα υπόλοιπα θα τα βρείτε! Κλαίω με την αθώα της σκέψη μωρέ, γλυκούλα μου 🥹🥹🥹🩷🩷🩷 Ναι, ο άντρας μου το ήθελε πάρα πολύ ένα κοριτσάκι ακόμα. Το ίδιο και εγώ να σου πω την αλήθεια. Εννοείται μετά από όσα έχουμε περάσει λέγαμε απλά να πάει καλά μέχρι τέλους αλλά μας έκανε τη χάρη δεύτερη φορά και μας ξαναήρθε κόρη και πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε και τόση προίκα στα ροζ, μην πάει χαμένη 😋 Θέλω και εγώ να πιστεύω ότι με 19 μήνες διάφορα μόνο, θα γίνουν φίλες, θα παίζουν μαζί θα μεγαλώνουν μαζί και εγώ θα τις καμαρώνω και θα τις χαίρομαι 🥹🥹🩷🩷 Έχω κοιλίτσα ναι, είχα πετάξει και στην Λυδία από νωρίς, ενώ δεν είχα παραπάνω κιλά. Μάλιστα τότε ήμουν γυμνασμενη φουλ, και με καταλάβαιναν όλοι στη δουλειά γιατί ξαφνικά είχα μια μυτερή κοιλίτσα, από εκεί που είχα κοιλιακούς. Και είμαι και ψηλή, δεν ξέρω γιατί δείχνω τόσο γρήγορα την εγκυμοσύνη. Αλλά προσωπικά το χαίρομαι, μου αρέσει να φαίνεται η κοιλίτσα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη εικόνα 🫄🫄 Πιστεύω θα στρώσει η περίοδος σου σιγά σιγά.. Ίσως ναι, επηρεάζει και ο θηλασμός, οι ορμόνες είναι άνω κάτω!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...