Μετάβαση σε περιεχόμενο

Emeis den exoun dikaiwma na ginoume manes?

Recommended Posts

Geia sas koritsia!!

8etw auto to erwtima : "emeis den exoume to dikaiwma na ginoume manes?" meta apo 10 mines akarpwn prospa8eiwn gia ena mwraki apofasisa na to 4a3w k ti den vrika...ma kistes, salpigga kleisti, 3 ormones amesa sindedemenes me ti MIN silli4i panw apo to fisiologiko orio k twra...lepto endomitrio...ma ti xapia ipia k pinw den legontai...exei toulaxisto 5 mines(min pw k perissotero) pou eime se 8erapeies gia ola auta...k ton allo mina eipa an den meinw oute k auton na paw gia spermategxisi...eee kanei espasa posi anamoni?..ELEOS PIA!!!

Poso allo ipomoni? Olo mou lene na min agxwnwme k 8a er8ei...ma pote vre paidia? posi 4ixiki dinami na exei mia kopela pou po8ei me oli tin dinami tis 4ixis tis ena mwraki? Peste mou...Posa amartimata kaname? den eipame na to sterisei apo alli kopela k na mas to steilei nomizw dikaiwmatika mas anikei, to a3izoume..Sorry an sas anastatwsa...

Polla filia

xxxxx

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KAΛΗΜΕΡΑ ANDRIA.ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΘΕΙΣ.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ'ΝΑΙ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ.ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΕΡΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΩΡΑ.

ΦΙΛΑΚΙΑ. :kiss::kiss::kiss:

συμφωνω να δεις που ολα θα σου πανε καλα θα εχεις ενα ομορφο και υγιεστατο μπεμπεκακι στην αγκαλια σου και δεν θα το πιστευεις

να εισαι δυνατη και να μην το βαζεις κατω!!!

εχεις δικιο για ολα! τωρα ειναι καιρος να κανεις την θεραπεια της υπομονης και θα σου'ρθει το μωρακι! ασχολησου με αλλα πραγματα για να πηγαινει το μυαλο σου αλλου και ολα θα πανε καλα!

ΥΠΟΜΟΝΗ!

Πόσο δικιο έχεις !

Είναι απόλυτα φυσιολογικό και να κουραστείς και να αγανακτήσεις και να ξεσπάσεις...

Δυστυχώς ότι και να πω το έχεις χιλιοακούσει...

Απλα σου ευχομαι καλή τύχη και οι κόποι σου να ανταμειφθούν και πολύ περισσότερο από όσο φαντάζεσαι...Υπομονή και επιμονή

Aurio i me8aurio einai oi gonimes mou meres k prepei na vrw ton tropo na min agxw8w k na apolausw tin oli diadikasia me ton androulli mou alla pes to auto sto mialoudaki mou pou den stamata na skeftete k kanei olo senaria :(..Axxx!!

Andria ..ψαχνεις για δικαιοσυνη στη φυση ;; Αυτη ειναι κατασκευασμα δικο μας ανθρωπινο για να λειτουργουμε..Αν μπορεις οικονομικα και απο δουλεια δεν κανεις καμια εξορμηση καπου ..να ξεφυγεις λιγο απο την ολη κατασταση..κανε ενα διαλλειμα

Να ξερεις παντως οτι σε νιωθω εχω χασει κι εγω πολυ χρονο σε εξετασεις ..και ολο και κατι βρηκαν

Παντως ρε παιδια απ οτι βλεπω οσο περισσοτερο το θελεις τοσο δυσκολοτερα ερχεται:dry:

ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΦΕΡΝΕΙ.

ΑΝΑΨΕ ΚΕΡΙΑ,ΑΝΟΙΞΕ ΕΝΑ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΣΕ ΣΕΝΑ.ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΛΑ.

Nai ontws etsi einai apis mou oso perissotero to po8eis toso den erxetai y apla o organismos stin piesi k sto ipervoliko agxos mplokaretai k kanei to akrivws anti8eto...3erw tin lisi sto provlima mou alla distixws den mporw na to efarmosw...den elegxete to agxos :(...k yoka kanw gia na iremw k 4ixologo piga gia mia extra voi8eia alla tpt den katafera (pros to parwn)...

Είναι πολύ δύσκολο andria αλλά πρέπει να το προσπαθήσουμε. Μια φορά το μήνα τουλάχιστον όλες μας παίρνει απο κάτω αλλά δεν πρέπει.

Να θυμάσε πως "Το καλό πράγμα αργεί" χιχι

φιλια

Αχ πόοοοσο σε νιώθω...

τα ίδια περνάω και εγω μόνο που τα περνάω 4 χρόνια τώρα

υπομονή

θα έρθουν καλύτερες μέρες

εγω κουράστικα άλλο να περιμένω

τεσπα

Οκτώβριο και Νοέμβριο κάνω σπερματέγχυση και αν δεν πετυχει τον Φεβρουάριο(ε να ξεκουρασω λιγο τον οργανισμό μου) πάω εξωσωματική

αμαν - βαρεθηκα πια

ποτε θα γίνω μάνα?

4 xronia? egw 8a trelenomoun nomizw... egw exei 1 xrono k kati mines k pira tin katifora...8a erxeste sto trelokomeio na me vlepete?...hehe!! k egw oktwvrio paw gia spermategxisi k eipa tou andra mou an den k noemvrio...ma 8a pezei i paliozwi mazi mas? ate na dw :)...gia e3wswmatiki pros to parwn den skeftoume...8a dei3ei xristinoula mou...

ate ta filia mou

xxxxxx

Andria, το σημαντικό κατά την άποψή μου είναι ότι εντοπίσατε τα θέματα τα οποία πρέπει να λυθούν. Τώρα βάζεις μπρός να ασχοληθείς με ένα-ένα και οπλισμένη με υπομονή, επιμονή και αγάπη για τον σύντροφό σου (μην τον ξεχνάς, είναι σύμμαχός σου και χρειάζεστε ό ένας τον άλλον όσο ποτέ!) θα τα καταφέρεις. Στο λέω εγώ που - λόγω ανεξήγητης υπογονιμότητας, δηλαδή δεν βρίσκανε ΤΙΠΟΤΑ ούτε στον άντρα μου ούτε σ'εμένα - έκανα 3 σπερματεγχύσεις και 6 εξωσωματικές για να είμαι σήμερα, μετά από 3 χρόνια προσπαθειών, έγκυος. Μην το βάζεις κάτω. Θα μείνεις έγκυος σίγουρα. Το πότε δεν το ξέρω (όπως λέω σε όλες τις κοπέλες εδώ μέσα) αλλά ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ. Ο,τι θέλεις, θα χαρώ να σε ακούσω!

ελατε βρε κοριτσια δυναμη

βεβαια μιλαω χωρις προσωπικα να εχω περασει κατι παρομοιο εγω αλλα αμεσως συγγενης μου.

με πολυ σοβαρο προβλημα , με πολλες τεχνητες και να που τωρα εχουν 2 ομορφα αγορακια.

και μην συνεχισω να σου πω για την αδικια , της ζωης και της φυσης που επεσε πανω τους.

1 χρονου τα μικρα , πεθανε απο ανακοπη με το ενα μωρο στα χερια ο ξαδερφος μου.

γι αυτο σας λεω σε ολες

να ειστε παντα αγαπημενοι , να εχετε πανω απο ολα εσεις την υγεια σας και σιγουρα μετα απο τις απαραιτητες προσπαθειες θα ερθουν και τα παιδια.

υπομονη!

σου ευχομαι πραγματικα να μην ταλαιπωρηθεις αλλο

ουτε εσυ ουτε καμια αλλη γυναικα ειναι πραγματικα αδικο οπως το ειπες αλλα αφου δεν μπορει α γινει κατι.

ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Vasika prin 1-2 mines teleiwsa tis 8erapeies mou (ekana gia 2-3 mines)k ap'ekei k pera eimoun igiestati k prospa8ousame pragmatika (giati tous proigoumenous 10 mines adika to palevame me ola ekeina pou eixa) alla prin 1 evdomada pou piga giatro vrike to endomitrio mou ligo lepto k mou edwse na piw xapia gia 18 meres...apoti akousa den einai k tipota auto epomenws pistevw eimaste se kalo dromo...

Andriani μου νομίζω ότι τα "ανεξήγητη υπογονιμότητα" και "καθ' έξη αποβολές" νομίζω ότι είναι τα χειρότερα που μπορούν να σου τύχουν... Εχω ακούσει για τέτοιες περιπτώσεις και με έπιασε ίλιγγος, φαντάζομαι εσύ που τα έζησες κιόλας... Μπράβο είσαι παλικάρι!!!!

Απέδειξες ότι είσαι ΜΑΝΑ πριν γίνεις!!!!!

Συγχαρητήρια! Να σαι πάντα ευτυχισμένη κούκλα μου! Με το καλό να έρθει το μωράκι σου!

Είμαι νέο σχετικά μέλος στο θέμα της εξωσωματικής κι εγώ κ θα κάνω την 1η μου τέλος Οκτωβρίου, λόγω αφαίρεσης σαλπίγγων από 2 εξωμήτρια...τουλάχιστον ξέρω το πρόβλημά μου......μέχρι στιγμής!

Είδα και το νέο σχετικό θέμα που άνοιξες, αλλά δεν ήξερα την ιστορία σου...

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!

Άντρια μου, είσαι Κύπρια;

Το κατάλαβα από το "κανεί" :)

Αγάπη μου, μην το βάζεις κάτω.

Έχε θετική σκέψη και πίστη και όλα θα έθουν όπως τα επιθυμείς!!!

Andriani mou xilia mpravo einai liga gia auta pou ante3es mexri na ftaseis ston polipo8ito stoxo sou...itan varis o stavros pou kouvalouses...itan makris o golgo8as sou...alla...twra....ooouuuuuuuaaaaaooooooo yioupi tis tin eferes tis paliozwis hehe :)

Take care

xxxxx

nai eime apo tin Kipro hehe :)..eimai poli peismatara..mporei na to vazw katw merikes fores k na klaiw k na lew kanei :) alla otan iremisw 3ana 3ekinw tis prospa8eies apo tin arxi...nai 8etiki ske4i k ta kalitera erxontai (den 3erw an pistevw auta pou lew hehe)

Filia

xxxxxx

Αδικα αγχωνεσαι δυστηχως δεν μενουμε εγκυες με μερικες ελευθερες επαφες οταν κι οποτε το θελουμε

κανε υπομονη αλλους 6 μηνες τουλαχιστον και μετα μιλας για υπογονημοτητα και εγω για να κανω την νεραιδουα μου εκανα 11 μηνες ελευθερες επαφες και μετα εμεινα εγκυος

Αν εσυ εισαι τοσο ανυπομονη τι να πουν και αλλες που προσπαθουν χρονια??Για να σταματησεις να εχεις αμφιβολιες ως προς την γονημοτητα σου κανε εξετασεις προγεννεικου ελενχου να δεις αν εχεις καποιο προβλημα και μετα βλεπεις για σπερματευχγηση και εξωσωμαικες

Για να μιλαμε για υπογονημοητα πρεπει να εχουμε αποτυχια συληωης με ελευθρες επαφες τουλαχιστον ενα χρονο εκμεταλευσου αυτο τον χρονο για να περασεις ομορφα με τον αντρα σου και θα ερθει και το μωρακι που τοσο πολυ επιθυμεις!!

andria μου εχεις δικιο σε ολα αυτα που λες αλλα θελει λιγο υπομονη παραπανω...και πιστη και οσο μπορεις αποβαλλε το αγχος....αυτο φταιει για ολα....φιλακια και ευχομαι πολυ πολυ γρηγορα με ενα σπορακι στην κοιλιτσα σου....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...