Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ....


Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 9ΜΗΣΗ ΜΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΟΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 9-9.30 ΤΟ ΠΡΩΙ.ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙ 210ML ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 12.30 ΑΛΛΑ 180 ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 6-7 ΑΛΛΑ 180. ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΟΨΩ ΤΟ 12.30. ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΙΜΑΤΕ ΣΤΙΣ 10 ΠΑΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΤΡΩΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ 140ML ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 11 ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12 ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΑΝΑΤΑΙΖΩ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ 5-6. ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ, ΣΠΑΡΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΕΣΑΣ ΠΩΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ? ΕΧΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΠΝΟΥ? ΡΩΤΗΣΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ :woohoo:

ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΘΕ 5 ΛΕΠΤΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΥΓΕΙ . ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ.

ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕΝΜΠΟΡΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΣΠΑΡΑΖΕΙ... :(

ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΖΝΙΑ ΣΑΣ?

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΤΕ.

ΦΙΛΙΑ:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Sisi , καταλαβαίνω το άγχος και τη στεναχώρια σου!

Δεν βλέπω όμως να κάνεις κάτι λάθος....

Η μπεμπούλα σου είναι ναζιάρα και θελει το χρόνο της για να προσαρμοστεί..

Υπομονή , συνέχισε κατά τη γνώμη μου έτσι , αλλά κάθε 5 λεπτά να πηγαίνεις να της μιλάς και να της δείχνεις πόσο την αγαπάς.

Καλή επιτυχία !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

SISI 84 θα κανεις μεγαλη υπομονη για να το καταφερεις αυτο με το μωρακι σου.τον μικρο μου τον εμαθα να κοιμαται μονος του απο την αρχη χωρις κουνημα και τα σχετικα.οταν ερθει η ωρα του υπνου ειτε μεσημερι ειτε βραδυ τον βαζω και κοιμαται μονος του.υπαρχουν ομως και μερες που αντιδραει οπως και το δικο σου μωρακι και εχουν και 10 μηνες διαφορα.κλαιει ασταματητα γιατι ισως δεν θελει να κοιμηθει η για καποιο αλλο λογο που δεν μπορω εγω να τον καταλαβω.τον επιμενω ομως αρκετα και παντα βρισκω τροπο να του αποσπασω την προσοχη πχ του δινω ενα παιχνιδι στο κρεββατι να ασχοληθει-που συνηθως αυτο πιανει-η βαζουμε μουσικουλα δινοντας του το ερεθισμα να ασχοληθει αυτος με το μουσικο κουτι.ετσι ξεχνιεται και κοιμαται μια χαρα;) αλλα και εμενα ξυπναει συνηθως τα ξημερωματα για να πιει γαλα.του δινω το μπιμπερο,το πινει και μολις τελειωσει βαζει την πιπιλα στο στομα και συνεχιζει τον υπνο του:lol:να εχεις υπομονη και σε λιγο καιρο θα στρωσει η κατασταση.καλη επιτυχια.παντως να ξερεις οτι δεν κανεις για μενα κατι λαθος;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΠΝΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΤΑΙΣΩ.Ε ΜΕΧΡΙ 2 ΜΗΝΩΝ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ.ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙ.ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΠΑ Η ΘΑ ΜΑΘΕΙ Η ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ.ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΡΩΕΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 8,30-9 ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΤΡΑΒΑΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ 10 ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ 2 ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ 6 ΣΤΙΣ 9 -9,30 ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 12-12,30.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΙΧ ΤΟ ΒΡΑΔΥ....ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΩ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΔΙΝΑ 50 ΓΡ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΣΑΓΑΚΙ ΚΑΙ ΠΙΠΙΛΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΦΤΥΝΕ ΜΟΛΙΣ ΚΟΙΜΟΤΑΝ.ΕΤΣΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΚΟΨΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 1,5 ΜΗΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ.ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΜΕ ΤΑ 50 ΓΡ ΤΣΑΙ ΤΣΙΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝ ΦΤΥΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΤΟΤΕ ΚΑΝΤΟΥ ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΕ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ.ΠΑΝΤΩΣ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕ....ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΜΟΥ.ΠΑΝΤΩΣ ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΟΥΛΑ....ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΤΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΟΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Α ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΑΣΤΕΙΤΕ ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ.ΠΡΙΟΡΙΣΕ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΑΝΑΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΑΝ ΤΣΙΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΤΗΣ ΑΣΤΗ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ Η ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΑΛΛΑ ΜΗ ΤΗΣ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ.ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΓΛΙΤΩΣΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΤΟΥ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΜΟΝΑΞΙΑ Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ.ΘΑ ΤΟ ΣΗΝΗΘΙΣΕΙ ΠΑΝΤΩΣ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Sisi γεια σου κι απο μενα!:) εμενα ειναι 8 1/2 μηνων και κοιμαται απο τις 9:30-10:00 μεχρι τις 8:30 το πρωι αλλα μεχρι να το καταφερουμε αυτο αγανακτησαμε!!!:laugh: Κατ αρχην νομιζω οτι κανετε πολλα γευματα στο διαστημα 10-9..:unsure: εμενα πινει το γαλα στις 9-9:30 και μετα παλι το πρωι οταν ξυπνησει...μαλλον επινε δηλαδη γιατι εδω κι ενα μηνα δε θελει καθολου γαλα και του το δινω ενω κοιμαται το βραδυ και το πρωι το κανω κρεμα..:( .Αν τωρα ξυπνησει τη νυχτα του βαζω πιπιλα και φευγω δε τον ταιζω με τιποτα μεχρι το πρωι!!Να επιμενεις και διατηρησεις σταθερη συμπεριφορα,να της κανεις σαφη αυτο που θελεις και καποια στιγμη θα το δεχτει..εγω πχ οταν αποφασισα να του κοψω κουνημα κ νυχτερινο γαλα,τον εβαζα στη κουνια του εδινα πιπιλα, του εξηγουσα οτι τωρα ειναι ωρα για υπνο,η μαμα θελει να ξεκουραστει,οτι τον αγαπαω πολυ αλλα δε προκειται να τον σηκωσω κτλ..φυσικα το πρωτο καιρο (1 μηνα+)τσιριζε και μπορει να πηγαινα στο δωματιο του 40 φορες ανα 5 λεπτα και το βραδυ με σηκωνε ανα 2 ωρες(ειχε τρομερο πεισμα!!:P) αλλα στο τελος καταλαβε οτι δε προκειται να περασει το δικο του και τωρα τον αφηνω στη κουνια,του δινω φιλακι και φευγω!καποιες φορες(πολυ λιγες) νιαουριζει λιγακι αλλα ή στο 5λεπτο τον παιρνει ο υπνος ή παω του ξαναβαζω πιπιλα του χαιδευω λιγο τη πλατουλα και κοιμαται αμεσως..;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΙΤΑ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ. ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΣΟΝ ΑΦΩΡΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΙΚΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΤΟ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΓΓΑΛΙΑ,? ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ. ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ. ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΑΚΙ Η ΡΟΜΠΟΤΑΚΙ? ΜΑΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, ΤΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΥΡΡΑΝΑΣ.ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΣΕ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΟΛΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ? ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ? ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΕΙ. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΕΙΘΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ. ΝΑ ΤΟΥ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΙΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΤΟΥ. ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ. ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ. ΘΕΛΕΙ ΕΣΕΝΑ. ΒΑΖΕ ΤΗΝ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΣΟΥ ΔΙΞΕΙ ΟΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΝΥΣΤΑΖΕΙ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΣΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΤΑΪΖΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΣΗΧΑΖΕΙ. ΑΝ ΟΧΙ? ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ? ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟ ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ.ΑΣΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΩΡΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ. ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

koritsia eimai poly xaroymeni....

exei treis meres tora pou i zouzounitsa mou tin bazo sto krebbeti, paizei ligo me ta kouklakia tis kai meta gurnaei mproymita kai koimatai xoris polla polla.. :woohoo: :woohoo: :woohoo:

eimai poly xaroumeni pou stamatise na sparazei... nomizo pos to katalabe tora.. ftou ftou mi ti matiaso...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκι μου καλησπέρα!

Έχεις δοκιμάσει να σκεπάσεις το προσωπάκι της μ ένα απαλό ύφασμα??Τα περισσότερα μωράκια νιώθουν ασφάλεια έτσι κ κοιμούνται αμέσως(αρκεί να νυστάζουν βέβαια)..

Η μπουμπού μου είναι 2 μηνών κ όλα την ημέρα κοιμάται κατ'αυτόν τον τρόπο-ούτε κούνημα,ούτε βόλτες με το καρότσι,ούτε κλάμματα!Όσο για το βράδυ,τρώει κ κοιμάται γύρω στις 9μιση,ξυπνάει στις 6 με 7 για να φάει κ ξανακοιμάται μέχρι τις 10,10μισή!Αν κατα τύχη πάει να ξυπνήσει μέσα στη νύχτα,ξαναρίχνω μια πανούλα στο προσωπάκι της,πιπιλίτσα κ κοιμάται ξανα!

Βέβαια όλα τα παιδάκια δεν είναι ίδια,αλλα δοκίμασέ το,δεν έχεις τίποτα να χάσεις...Καλό είναι να το δοκιμάσεις μέρα που δεν την πιάνει ο πανικός!!

Φιλάκια πολλά,καλή....επιτυχία!!!:kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...