Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Σήμερα είναι η 5η μας Επέτειος Γάμου!!!!! Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός τελικά!!!!! Ήτανε η ομορφότερη Παρασκευή της ζωής μας!!!!! Θυμάμαι πάσα λεπτομέρεια από την ετοιμασία..... το ντύσιμο της νύφης..... την τελετή..... το Χορό του Ησαϊα...... το τραπέζι..... τις photos...... το χωρό...... που ξεβιδώθηκα..... αχ..... να είμαστε καλά...... και του χρόνου να μην είμαστε μόνον οι 2 μας....... ακούς Παναγιά μου????????? Αυτό θέλω μόνο!!!!!!!! Ναι???????

Ζουμπουλίκο μου...... σε λατρεύω!!!!!!!! Δε μπορώ να φανταστώ μέρα να ξυπνάω και νύχτα να κοιμάμαι...... χωρίς να είμαι στο πλευρό σου...... φάτσα μου!!!!!!! Θα σου τα φάω τα μαγουλάκια..... τα λατρευτά μου!!!!!!

Εκτός όμως από την 5η Επέτειο Γάμου..... γιορτάζουμε κι αλλιώς......

1)11 χρόνια που τα φτιάξαμε και πρωτοφιληθήκαμε!

2) 9 χρόνια που αρραβωνιαστήκαμε!

Να σε χαίρομαι μωρό μου!!!! Να χαιρόμαστε την αγάπη μας και να έχουμε μόνο χαρές από εδώ και στο εξής!!!!!!

• Απαντήσεις 50
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημερααα!!!

Να ειστε πάντα ευτυχισμενοι και χαρουμενοι....

ευχομαι μεσα από την καρδια μου να γινουν όλα σας τα ονειρα πραγματικοτητα!!!!!!

Μακαρι το μωρακι σας να ερθει πολυ πολυ πολυ συντομα!!!!

Δημοσίευση

Να ζήσετε, καλή μου!

Είναι πάρα πολύ όμορφο να περνάνε τα χρόνια και τα ζευγάρια να είναι πάντα αγαπημένα και ερωτευμένα!

Σας εύχομαι να μείνετε έτσι για όλη σας τη ζωή!

& σύντομα να ολοκληρώσετε την ευτυχία σας με 1 ζουζουνάκι!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ!!!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά και καλά, Ζουζούνα!

Να χαιρεστε τον έρωτα σας και ο ένας τον άλλο!

Ευχομαι υγεία , χαρές και καλούς φίλους κοντά σας και πολύ σύντομα

το σπίτι σας να γεμίσει με παιδικές φωνούλες και γελάκια...

Να έχετε ό,τι επιθυμείτε!

Δημοσίευση

χρονια σας πολλα κ να στε παντα ευτυχισμενοι τιποτα κακο να μην μπει ποτε αναμεσα σας!!!!!να τα εκατοστησετε η αλλιως να τα χιλιασετε κ να κανετε πολλα πολλα ζουζουνακια!!!!!σου ευχομαι οτι καλυτερο κ συντομα βεβαια εγκυουλα γλυκια μου!!!!!

Δημοσίευση

να ζησετε και να τα χιλιασετε ποπη μου μεχρι τα βαθια γεραματα να ειστε παντα μαζι και ευτυχισμενοι αντε και του χρονου τετραπλοι(δυο εσεις δυο τα μωρα χιχιχιι)

οτι ποθεις κοπελα μου να γινει γιατι το αξιζεις πραγματικα!!! φιλακια!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...