Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΩΡΑ ΧL-ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ????

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΟΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΑΣ ΜΕ ΡΗΤΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ....Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΔΕ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΓΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ 210 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΓΑΛΑ.ΕΝ ΤΩΜΕΤΑΞΥ ΕΜΕΙΣ ΤΡΩΓΑΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ 250 ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΚΙΟΛΑΣ.ΕΑΝ ΤΟΥ ΒΓΑΖΑ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΧΑΜΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΑΝ ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ 3 ΜΗΝΩΝ 7 ΚΙΛΑ 160 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΑΙ 65 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΤΟΥ ΚΟΒΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΑ 50 ΓΡ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΥΜΑ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΒΔΟΜΑΔΑ ΟΛΟ ΚΑΜΑΡΙ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΝ ΖΥΓΙΣΩ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΧΣΕ.ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑ ΔΗΛΑΔΗ....7600 ΤΟ ΜΩΡΟ.....ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΤΗΣ ΜΙΣΕΛΕΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ....ΝΑ ΤΟΝ ΞΥΠΝΑΩ ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙ ΓΕΥΜΑ?ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΚΙΑΛΛΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΥΒΙΚΑ ΕΙΝΑΙ.ΑΛΛΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΟΝΟΔΙΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΑΛΑ.ΤΟ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΜΑΤΙΑΞΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ........ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΦΡΑΝΙΤΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ...ΤΗΝ ΤΙΝΑΞΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

einai uprboliko na mhlas gia dita se mwro pou tora anaptisete ,den uparxei paxisarkia tora tora anaptisete kai kanei megalo kako na mhn tou dineis na faei oso thelei stamatas thn anaptiksh tou .

o dikos mou 3 mhnwn htan kai aytos 6,5 kila kai 65 pontous .

4 mhnwn 7,5 kila

5 mhnwn 8 kila

6 mhnwn 8,5

kai tora 7 mhnwn 9,3 kai 74 pontoys .

an kai eimai antitheth na shgrinoume thn anapthksh twn paidiwn mas ta parathetw mono kai mono gia na katalabeis oti ol ligo polu ekei kimenonte kai meta apo ligous mhnes stamatane thn ragdea anaptiksh kai pernoun ligotero .

mhn upobaleis to mwro sou se "dita" ektos apo to baros pou blepeis na ayksante h trofh paizei rolo kai sthn upoliph anaptiksh tou mwrou (egefalou) mhn stereis apo to mwro sou to fagito epidi anxonese gia melontikh paxisarkia ......kaneas dn mhlaei gia paidikh paxisarkia se mwra pou den exoun faei tipote alo ektos apo gala .....

paidikh paxisarkia mhlame se nipia afou trone trofes pou einai paxintikes .

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΟΥ ΜΕ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΕΣ ΤΩΡΑ.ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ.ΔΕ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΟ.ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΠΑΛΙ 250.ΒΑΣΙΚΑ ΔΕ ΚΛΑΙΕΙ.ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ 210 ΚΟΙΜΑΤΑΙ 8-9 ΩΡΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.Α ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙ ΓΕΥΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΥΠΝΑΩ?ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΣΤΑΝΤΑΡ 5 ΓΕΥΜΑΤΑ ΟΧΙ 4 ΑΣ ΠΟΥΜΕ?

ΚΑΛΕ, ΤΙ ΜΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ? ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!! ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ XS ΜΩΡΑ? Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 7 ΜΗΝΩΝ ΗΤΑΝ 6030 ΚΙΛΑ!:laugh: ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΗΤΕ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ ΠΙΝΕΙ ΗΤΕ ΜΗΤΡΙΚΟ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ. ΔΩΣΕ ΤΕ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΙΣ ΔΙΠΛΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!:):kiss:

einai arketa malo mwraki gia na ksrei pote peinaei kai faganouliko pou paei na pei oti den bariete na faei kai prepei na tou o hhmizeis .ara to bradu mhn to ksipnas na faei an pinasei tha to kanei monos tou .tora gia ta upolipa geumata phsteuw oti kalo einai na doseis oso thelei na faei .

mhn anxonese bre me ta kila ales anxononte oti den pernoun kila kai emeis tha anxonomate pou pernou?!!!!!

h anaptiksh twn mwrwn einai diaforetikh alla panta anaptisonte opos prepei oti gala kai na pinoun .;)

kai opos lew afou einai mesa stis kampiles den anisixw katholou ;)

αχ αντρουλα μου γλυκια μην νομιζεις οτι το ξενο γαλα κανει τα μωρα τοφαλους!!! μαλλον ειναι στο σωματοτυπο του καθε μωρου γιατι και ο δικος μου που πινει ξενο γαλα απο οταν γεννηθηκε ειναι τωρα 14μηνων και μολις 9 κιλα!!!!

ναι ναι 9 κιλα καναμε και παρτυ γιατι μολις μπηκε μεσα στις καμπυλες αναπτυξης χεχεχε

γεννηθηκε 1250 και εχει παρει μεχρι τωρα 7750!!! και ειναι 77εκ υψος

μου βαζει καθε μηνα σταθερα 300-500γρ και μονο μια φορα μου εβαλε ολοκληρο κιλο(και επινε 180γρ γαλα αντε 230 στο τσακιρ κεφι και για να παιρνουμε λιγο βαρος καναμε 6 γευματα τωρα πλεον μονο 5)

εντωμεταξυ βλεπω τα δικα σας και λεω πωπω αδυνατοι που ειμαστε αλλα παντως κοριτσια να προσεχετε με την διατροφη των μωρων γενικα μιλαω τωρα γιατι ηρθε μια κοπελα στην φυσιοθεραπευτρεια και εχει ενα μωρακι 11 μηνων και ειναι 12.5 κιλα!!!!!!!!!!!! δεν μπορει να σηκωθει απο το βαρος τα εχασα...δεν μπορουσα να φανταστω τοσο παχυ μωρο

Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΙΑΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ ΣΤΟΥ 3 ΜΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 7 ΚΙΛΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΙΣΤΙΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΤΙΣ ΕΔΙΝΕ ΜΟΝΟ ΑΛΕΣΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΡΙΖΑΛΕΥΡΟ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑΣΗ ΣΤΗ ΠΑΧΙΣΑΡΚΙΑ.

εγω πιστευω οτι θα μωρα που θηλαζουν ειναι σε διαφορετικη κατασταση,εκει δν μπορεις να ελεγχεις ουτε την ποσοτητα ουτε τις θερμιδες,οταν ομως δινεις φορμουλσ ,την λεξη "ξενο" την αντιπαθω, γνωριζεις κ ποσο πινει κ ποσες θερμιδες παιρνει,δεν σας το κριβω οτι δεν μου αρεσουν τα χοντρα μωρα ,δεν παυει ομως να ειναι μωρα,δεν τα ταιζουμε ολη μερα γλυκα κ σοκολατες για να παχυνουν,ευχομαι να μην χρειαστει να αγχωθω ποτε για κατι τετοιο..

Κι εγώ πάντως συμφωνώ ότι το μωρό δεν πρέπει να νοιώθει τη στέρηση σε ότι αφορά την τροφή!!!!

Πρέπει να τρώει όσο πεινάει.....

Αφήστε τις δίαιτες για αργότερα που πλακώνουν μπισκότα, παγωτά κτλ.

Να σας ζήσουν!!!

AFRODITH έγραψε:

einai uprboliko na mhlas gia dita se mwro pou tora anaptisete ,den uparxei paxisarkia tora tora anaptisete kai kanei megalo kako na mhn tou dineis na faei oso thelei stamatas thn anaptiksh tou .

an kai eimai antitheth na shgrinoume thn anapthksh twn paidiwn mas ta parathetw mono kai mono gia na katalabeis oti ol ligo polu ekei kimenonte kai meta apo ligous mhnes stamatane thn ragdea anaptiksh kai pernoun ligotero .

mhn upobaleis to mwro sou se "dita" ektos apo to baros pou blepeis na ayksante h trofh paizei rolo kai sthn upoliph anaptiksh tou mwrou (egefalou) mhn stereis apo to mwro sou to fagito epidi anxonese gia melontikh paxisarkia ......kaneas dn mhlaei gia paidikh paxisarkia se mwra pou den exoun faei tipote alo ektos apo gala .....

paidikh paxisarkia mhlame se nipia afou trone trofes pou einai paxintikes .

Συμφωνω απολυτα μαζι σου...

Θεωρω υπερβολικο να κανουμε διαιτα σε ενα μωρακι λιγων μηνων.

Χαρακτηριστικο παραδειγμα ο γιος φιλης μου που οταν γεννηθηκε ηταν "βαρελακι". Ο παιδιατρος τους ειχε συστησει να δινουν πιο ελαφρυ γαλα (λιγοτερες μεζουρες σε αναλογια προς το νερο). Το παιδι ουρλιαζε απο την πεινα. Απο τη στιγμη ομως που σηκωθηκε ορθιο κ αρχισε να περπαταει τα εχασε ολα. Τωρα (4,5 χρονων) ειναι τοσο αδυνατουλης που μετρας τα πλευρακια του. Πιστευω λοιπον οτι ενα στρουμπουλο βρεφος δε σημαινει απαραιτητα οτι θα γινει κ στρουμπουλο παιδι ή ακομη περισσοτερο ενηλικας.:)

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΤΡΟΦΑΝΤΟΙ, ΜΕΡΧΙ ΤΟΝ 5. ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΗΡΕ ΜΟΝΟ 100 ΓΡ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΓΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΩΣΕΙΣ ΤΡΕΛΕΣ.

ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΥΤΑΡΕΣ....

ΑΠΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΟΧΥΝ ΖΟΡΙ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΑ ΚΙΛΑ....

ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΥΠΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΟΣΕΙΣ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΓΕΥΜΑ:blink:

ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΘΑ ΣΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ;)

Ομοιοπαθούσα μαμα κι εγώ!

Εμενα γεννηθηκε 3850,τωρα ειναι 9 και κάτι(κλείσαμε το 5ο πριν μια εβδομάδα).

Η παιδίατρος φωνάζει κ εμας,πιστευοντας πως τον ταϊζουμε πολυ με το ζόρι!Μα γίνεται αυτο το πράγμα?

Τρωει 4 γευματα των 210γρ FRISOLAC.Τρωει το τελευταιο στις 8 και ξυπνάει πια στις 8 το πρωι.Κι αυτος λεει μάλλον ειναι κι ο λόγος που παιρνει ευκολα,γιατι η ποσότητα που τρωει ειναι κανονική.Φταιει το οτι κοιμαται αρκετα κ γενικά ειναι πολύ ήρεμο σαν μωρό,δεν ειναι νευρικο,δε γκρινιάζει..!

Ειναι λεει παρα πολλα αυτα τα κιλά για την ηλικια του κ μας απαγορευσε τις κρέμες κ τα ριζαλευρα.Ελπίζουμε απο δω κ μπρος που θα αρχισει να κινηται περισσότερο οτι δε θα παιρνει τοσο πολύ.

Τωρα ξεκινησαμε μήλο.Μας ειπε τη πρωτη μερα 2 κουταλίτσες και 180 γάλα,τη δευτερη 4 και 150 γάλα κτλ.Να ανεβάζουμε τις κουταλιες κ να μειωνουμε το γάλα.Αλλα πείτε μου βρε κορίτσια,ειναι δυνατον να καθόμαστε να μετράμε τις κουταλίτσες οταν βλέπεις οτι το παιδάκι θέλει να φάει περισσότερο?Ενταξει τις 2-3 πρωτες μερες πρόσεξα,μετα του εδωσα ολοκληρο μήλο.Αφου εκλεγε μολις τελειωνε το μπολ!!

Απο αυριο θα ξεκινησουμε αχλάδι πάλι με την ιδια τακτική.

Εσεις τηρειτε κατα γράμμα τις οδηγίες του παιδίατρου στο συγκεκριμένο θέμα?

Μηπως μας φοβίζουν παραπάνω?

PINELOPI έγραψε:

Ειναι λεει παρα πολλα αυτα τα κιλά για την ηλικια του κ μας απαγορευσε τις κρέμες κ τα ριζαλευρα.Ελπίζουμε απο δω κ μπρος που θα αρχισει να κινηται περισσότερο οτι δε θα παιρνει τοσο πολύ.

Τωρα ξεκινησαμε μήλο.Μας ειπε τη πρωτη μερα 2 κουταλίτσες και 180 γάλα,τη δευτερη 4 και 150 γάλα κτλ.Να ανεβάζουμε τις κουταλιες κ να μειωνουμε το γάλα.Αλλα πείτε μου βρε κορίτσια,ειναι δυνατον να καθόμαστε να μετράμε τις κουταλίτσες οταν βλέπεις οτι το παιδάκι θέλει να φάει περισσότερο?Ενταξει τις 2-3 πρωτες μερες πρόσεξα,μετα του εδωσα ολοκληρο μήλο.Αφου εκλεγε μολις τελειωνε το μπολ!!

Απο αυριο θα ξεκινησουμε αχλάδι πάλι με την ιδια τακτική.

Εσεις τηρειτε κατα γράμμα τις οδηγίες του παιδίατρου στο συγκεκριμένο θέμα?

Μηπως μας φοβίζουν παραπάνω?

Πηνελόπη καλημέρα και βέβαια οι κρέμες βανίλια, ρυζάλευρο κλπ. είναι περιττές θερμίδες, το μόνο που κάνουν είναι να παχαίνουν τα παιδιά!!!

Στον γιο μου είχα δώσει κρέμα με δημητριακά και τον τάιζα κανονικά θα έλεγα, πάντα ήταν μέσα την καμπύλη ανάπτυξης αλλά στο χαμηλό σημείο μέχρι και σήμερα που είναι σχεδόν 4,5 χρονών είναι μόνο 15 κιλά!!!! ο γιατρός μας είπε ότι είναι εντάξει να μην ανησυχούμε!!!...

Στην κόρη μου (1 χρονών) δεν έχω δώσει καμμιά κρέμα και την πρώτη φορά που της έδωσα φαγητάκι -ξεκινήσαμε με καροτάκι και μετά πατάτα- της έδωσα λίγες κουταλίτσες τις πρώτες μέρες μετά όμως που αρχίσαμε και τα φρούτα, πρώτα μήλο της το έδωσα όλο!!! μετά έβαλα και μπανάνα...2 φρούτα μαζί και της τα έδωσα όλα...δεν μέτρησα ποτέ κουταλιές και ο γιατρός δεν μας είπε τίποτε για κουταλιές....δεν ξέρω αν θεώρησε ότι εννοούνταν!!!! ;) :silly: Τώρα τα πρωινά τρώει πάντα 2 φρούτα και το μεσημέρι ένα πιάτο γεμάτο φαγητό!!!!

Είναι 9380 και 74εκ. ....τα παιδιά δεν παίρνουν βάρος συνέχεια υπάρχει και περίοδος που βάζουν φρένο...όταν αρχίζουν να μπουσουλάνε και αργότερα περπατάνε δεν βάζουν τόσο βάρος πια.....άρα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας! κατ' εμέ!!!!!

kale koritsia...............................

dwste ta mwrakia na fane na exoun magoulakia kai mpoutakia na roufate!!!ax ax ax......otan tha erxisei na mpousoulaei kai na perpataei tote tha ta xasei ola kai simfwnw me tin aleksandra oti dieta kalo tha itan na ginei POLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII argotera sta pagwta kai sta glika.......................to galataki pou trwei twra mono kalo kanei...................:)

αχ κορίτσια!

Εμένα είναι 16 μηνών και 9800!

Τι να πω , εδώ και 3 μήνες που πάμε στον παιδίατρο,έχει κολλήσει η ζυγαριά!

Μου είπε να μην ανησυχώ , είναι μια χαρά,οριακά με το μέσο όρο.

Απλα μου είπε οτι μοιάζει στο σωματότυπό μας!

Και είχε κάτι μαγουλάκια μικρότερος( ποτέ δεν ήταν γεμάτο μωρό , μόνο μαγουλάκια είχε)!

Από τότε που περπάτησε , η ανάπτυξη φρέναρε στα κιλά!

Δεν πειράζει , βέβαια στεναχωριέμαι λίγο , αλλά δεν τον πιέζω ποτέ!

Γερά να είναι ρε κορίτσια , αφήστε τα να τρώνε και αν κοιμούνται μην τα ξυπνάτε για γευμα,ξέρουν καλύτερα από εμάς!

Όλα τα μωράκια να είναι γερά !!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• 2,5 κιλάκια πλασματάκι 😍 Μπράβο βρε κορίτσι μου! Πολύ πολύ χαρούμενα τα νέα σου!! Έχει πάρει και σωστή θέση με το κεφαλάκι;;; Μου αρέσει πολύ και η αισιοδοξία σου καθώς πλησιάζει η ΠΗΤ. Να μείνεις έτσι μέχρι να κρατήσεις την μπουμπού στην αγκαλιά σου!!!❤️💗❤️
    • @Diwni Πιο παλιά ήταν ΄έτσι κ το είχα αποδεχθεί κ έπαιρνα αντισυλληπτικά για να φτιάξει. Μετά την αποβολή (Μάρτιος 2023) άλλαξε ο κύκλος κ έγινε μεγάλος που είναι το κλασσικό για ΣΠΩ. Τώρα πρώτη φορά γίνεται αλλά δεν έχω κανένα κουρ΄άγιο να ασχοληθώ απλά αφήνω να περάσει, κουράστηκα να τρέχω στους γιατρούς κ η απάντηση να είναι ναι είσαι η εξαίρεση κ πάρε χάπια για μια ζω΄η. @Elli13 Δεν βρήκα ωορρηξία κ σταμάτησα τα τεστ απ'τη στιγμή που έχω φουλ αίμα Δεν πειράζει πάμε για τον Δεκέμβριο, ίσως μας το φέρει ο Αϊ Βασίλης το μωράκι ☺️ Γενικά στο θέμα περιόδου τρέχω από τότε που μου ήρθε πρώτη φορά περίοδος κ απλά ακούω συνέχεια είσαι η εξαίρεση κ έτσι λειτουργ΄εί ο κύκλος σου. Παλιά δεν με πείραζε γτ δεν προσπαθούσαμε για παιδιά
    • Καλημέρα κορίτισα! @_piripiri_ πώς τα πάτε με τον μικρούλη? σπίτι γυρνάς αύριο υποθέτω; στείλε μας και καμιά φωτό κανένα χεράκι/πατουσάκι όταν και αν μπορέσεις, έτσι να μας ανοίξεις λίγο την όρεξη για μωρούλια 😂😋 Εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί χθες (35+4) πήγαμε στο γιατρό και την βρήκε μια χαρά τη μικρή, τούρμπο τη χαρακτήρισε 😂 2.470 την έβγαλε και χαρήκαμε γιατί στο doppler μας είχαν πει πως θα είναι πιο μικρό μωρό αλλά φαίνεται πως μεγαλώνει αρκετά, όλα φυσιολογικά Σήμερα είναι και η τελευταία μου μέρα δουλειάς (δουλεύω από το σπίτι) και ειλικρινά νιώθω πως δεν είχα ούτε μια παραπάνω μέρα δουλειάς μέσα μου, είμαι έτοιμη για αραλίκι😎 Γενικά πάντως ενώ περίμενα πως όσο πλησιάζει η ΠΗΤ θα αγχώνομαι εγώ νιώθω όλο και πιο σίγουρη, νιώθω πως 'το έχω'. Ελπίζω να νιώθω έτσι μέχρι το τέλος! 😊
    • Κοριτσάκι μου!!!!!!!😍😍😍😍 Αχχχχχ δεν το πιστεύω!!!! Τι αγωνία και συγκίνηση!!!!!! 😍😍😍😍😍😍 Συγχαρητήρια βρε κοριτσάκι μου!!!!! Να τον χαίρεστε πάνω από όλα υγιέστατο στη ζωή του και ευτυχισμένο!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Γρήγορη ανάρρωση και σε εσένα γλυκιά μανούλα!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Κορίτσια μου δεν το πιστεύω!!! Το πρώτο μωράκι της παρέας μας είναι γεγονός!!!! Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πότε έφτασε ο καιρός;!!!! 😍😍😍😍😍 P.S. Από χθες εντωμεταξυ σου έγραψα που το είδα και δεν πρόλαβα να στείλω..😳
    • Αααα οκ!😃 Σίγουρα παίζει ρόλο ότι το έχεις ξαναπεράσει κιόλας... αλλά και μένα μου ακούγεται πολύ καλύτερο το δικό σου πλάνο!!! Α ρε κορίτσια... τι θα έκανα χωρίς εσάς!!! Πραγματικά τα περισσότερα τα έχω μάθει από εδώ μέσα!❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...