Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΛΟΓΑΚΙΑ!

bebadomama

Recommended Posts

Καλημερα σε ολες!

Αρχισαμε τις κουβεντουλες σιγα σιγα :)

εδω και κανα μηνα αρχισε να συστηνεται ο μικρος μου "Νιαννη" (Γιαννης),αρχισε να φωναζει "μαμ" οταν πειναει και "ιεο" (νερο) οταν διψαει,φωναζει τον μπαμπα μου "μπαμπου" (ο πατερας μου εχει λιωσει απο χαρα)

Αλλα το αστειο ειναι οτι οι πρωτες του κουβεντες ηταν "μπαμπα" και "κακουκια" (καρπουζια):laugh: Περναει καθε μερα ο μαναβης και φωναζει Καρπουζιααααα,οποτε το μαθε απο κει.Απο εκεινη την ωρα επαναλαμβανει και μαθαινει.Ειναι απο τις πιο συγκινητικες στιγμες που μας εχει χαρισει το τζιτζικακι μας...δεν περιμενα οτι θα δακρυζα...αλλα το κανα και αυτο η κουκουβαγια-μανα :blush:

δεν φανταζομουν πριν γενησω ποσο δυνατα συναισθηματα μπορει να χαρισει ενα παιδι στους γονεις του...ειναι πολυ σπουδαιο πραγμα η μητροτητα τελικα...το ευχομαι σε ολες τις γυναικες να το ζησουν μεσα απο την καρδια μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΠΡΑΒΟ!!!!ΝΩΡΙΣ ΝΩΡΙΣ!!!! ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΟΥΡΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!!!:laugh: ΟΝΤΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΑΠΟ ΣΥΝΓΗΝΗΣΗ. ΤΙ ΠΡΩΤΟΜΑΝΑ, ΤΙ ΔΕΥΤΕΡΟΜΑΝΑ. ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗΣ ΑΞΙΑΣ!

ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΟΥΡΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!!!

χεχε!ας μου σουρει Καντινου μου!Και στο δευτερο ετσι νιωθεις ε?Και ελεγα θα ειμαι μαθημενη απο το πρωτο...και αλλα κλαματα λοιπον στο μελλον!:laugh: Ας ειναι να δακρυζουμε μονο για χαρες και ας κλαιμε ολη μερα:laugh: :laugh:

ασχετο...σε λαθος κατηγορια εβαλα το θεμα...σορυ..

πραγματικά είναι πολύ ωραία όταν λένε τα 1α λογάκια, η κόρη μου από νωρίς είπε: "μαμά έλα"!! το άκουγε από τον αδελφό της που το έλεγε όλη την ώρα, το έμαθε και αυτή και τώρα έτσι φωνάζει!!! :laugh:

λέει και μπαμπά για να μην παραπονιέται και ο μπαμπάς!!!

bebadomama αχ τι ωραία!!!

Πρέπει να είναι τέλειο ..να τα ακούς!:laugh: Εγώ και ο ευτυχής μπαμπάς μας προς το παρόν τα φανταζόμαστε :blink: Ναι ναι...:P Την έχουμε ''ακούσει''και οι δυο...Ο Στέλιος άκουσε ένα ''μπαμπα''καθορότατο και εγώ άκουσα ένα ''μαμά'' :woohoo: Χαχαχαχα

Να σημειωσω οτι η μικρή μας είναι 3,5 μηνών :P Σε λίγους μήνες θα ακούμε και απο το έμβρυο!:woohoo:

Η αλήθεια είναι οτι ανυπομονώ ν'αρχίσει τα λογάκια :P

Φιλάκια πολλά ! :kiss:

hope_89 έγραψε:

bebadomama αχ τι ωραία!!!

Πρέπει να είναι τέλειο ..να τα ακούς!:laugh: Εγώ και ο ευτυχής μπαμπάς μας προς το παρόν τα φανταζόμαστε :blink: Ναι ναι...:P Την έχουμε ''ακούσει''και οι δυο...Ο Στέλιος άκουσε ένα ''μπαμπα''καθορότατο και εγώ άκουσα ένα ''μαμά'' :woohoo: Χαχαχαχα

Να σημειωσω οτι η μικρή μας είναι 3,5 μηνών :P Σε λίγους μήνες θα ακούμε και απο το έμβρυο!:woohoo:

Η αλήθεια είναι οτι ανυπομονώ ν'αρχίσει τα λογάκια :P

Φιλάκια πολλά ! :kiss:

:laugh: :laugh: :laugh:

χαζογονεις κανονικοι!!!!φιλακια καλο μου κ με το καλο να ρθει το 2ο ζουζουνι!

Συγνωμη για την παρεμβαση κοριτσια...

Νελλυ εισαι παλι εγκυος; τωρα το διαβασα... συγχαρητηρια... με το καλο και το δευτερο... !!!

Οσο για τα πρωτα λογακια εμας αργησε λιγο αλλα τα ειπε ολα μαζεμμενα... μπαμπα, μαμα, κακα, παππου, γιαγια και κανει πως κανουν μερικα ζωακια... εχει πολυ πλακα... η πιο ομορφη ηλικια τους...!:laugh:

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ 19,5 ΜΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΜΑΜΑ-ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΝΑ ΜΕ ΧΑΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΑΜΑΑΑ!ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΕΛΕΝΕΙ!ΜΠΑΜΠΑ-ΠΑΠΠΟΥ-ΓΙΑΓΙΑ-ΜΑΜ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥ ΕΡΘΕΙ.ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ!ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΦΕΕΤΑΑΑ, ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΚΟΥΩ ΤΟΝ ΓΚΟΓΚΟ ΜΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΦΕΕΤΑΑ.ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΣΑΝ ΧΑΖΗ.ΒΑΣΙΚΑ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΞΟΥΛΕΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΕΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ :unsure:ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣ. :laugh:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ...Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ 3,5 ΜΗΝΩΝ ΕΙΠΕ ΠΡΟΧΤΕΣ ΜΠΑΑΑΕΜΠΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΜΑΜ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΑΝ ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΑ ΦΑΙ....ΛΕΕΙ ΕΟ ΕΙ ΤΣΙΡΙΖΕΙ ΟΤΑΝ ΔΕ ΤΟΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΑΚΟΥ ΓΚΟΥ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΠΟ 2,5 ΜΗΝΩΝ ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ...ΒΑΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΓΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ.....ΤΑ ΧΩ ΧΑΣΕΙ ΕΤΣΙ??????ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΠΟΡΟΥΛΙ ΤΟΝ ΠΟΛΥΛΟΓΑ

χαχαχα τι ωραια που ειναι τα πρωτα λογακια ε???? εμενα τωρα πλεον λεει μαμα και μπαμπα και καταλαβαινει την σημασια των λεξεων

επισης λεει κακα,κατω,αντε,μαμ,ελα,ναι,ονι(οχι) αλλα πιο πολυ πλακα εχει οταν λεει ολες αυτες τις λεξεις μαζεμενες

χθες συγκεκριμενα ειχε σηκωθει στα ντουλαπια της κουζινας ειχε δει ενα μανταλακι και αρχισε να του μιλαει και να του λεει ολες αυτες τις λεξεις μαζεμενες λυθυκαμε στα γελια

Είναι τρέλα, τα ακούμε και λιώνουμε! Σήμερα τον φώναζε ο μπαμπάς του και μετά από λίγο κανει και ο Αλέξανδρος "μπα..μπααα" τρελάθηκε ο μπαμπααας!!! Λέει μα-μά, γιαγια, παπ(παππούς), μαμ.

Το πρώτο που είπε ήταν γιαγιαγιαγια και ακόμα την μαζεύουμε την γιαγια!:lol:

Α! κάνει και φιλάκι! Σιγουρα θα μας πάρει η ΝΑΣΑ!!:woohoo: :lol: :lol: :lol:

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ ! ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ...

ΕΝΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ 'ΤΟΚΕΤΟΣ Κ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ΄ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ ΟΛΟ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ( ΠΟΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ ???) :laugh: :laugh: :laugh:

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

χαχαχα τι ωραια που ειναι τα πρωτα λογακια ε???? εμενα τωρα πλεον λεει μαμα και μπαμπα και καταλαβαινει την σημασια των λεξεων

επισης λεει κακα,κατω,αντε,μαμ,ελα,ναι,ονι(οχι) αλλα πιο πολυ πλακα εχει οταν λεει ολες αυτες τις λεξεις μαζεμενες

χθες συγκεκριμενα ειχε σηκωθει στα ντουλαπια της κουζινας ειχε δει ενα μανταλακι και αρχισε να του μιλαει και να του λεει ολες αυτες τις λεξεις μαζεμενες λυθυκαμε στα γελια

Χαχαχα σοβαρά βρε Αναστασία;:woohoo:

Φοβερός ο Σπυράκος!!!:woohoo:

:kiss:

kala koritsia balteme kai emena sto kloubi me tis treles (mamades)... simera apo to prwi i koroula mou gelaei me xaxanita kai milaei... a ouuu sgkou..oeoeoeoe.... kai na to dakry koromhlo na trexei mexri mesa sto sti8os apo thn xara mou!!! PAei koritsia ta exasa gia ta kala pia..se ligo tha mepsaxnoun oi antres me ta aspra!!

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

επισης κανουμε κουπεπε τα χερακια και παλαμακια

magdad ελα μας βλεπω μαζι στην νασα χεχεχεχε

Αντε βρε ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ να εχουμε και παρέα!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :woohoo:

BEBISNIK έγραψε:

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ 19,5 ΜΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΜΑΜΑ-ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΝΑ ΜΕ ΧΑΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΑΜΑΑΑ!ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΕΛΕΝΕΙ!ΜΠΑΜΠΑ-ΠΑΠΠΟΥ-ΓΙΑΓΙΑ-ΜΑΜ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥ ΕΡΘΕΙ.ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ!ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΦΕΕΤΑΑΑ, ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΚΟΥΩ ΤΟΝ ΓΚΟΓΚΟ ΜΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΦΕΕΤΑΑ.ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΣΑΝ ΧΑΖΗ.ΒΑΣΙΚΑ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΞΟΥΛΕΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΕΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ :unsure:ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣ. :laugh:

καθε παιδι εχει δικο του ρυθμο bebisnik,θα τα πει μαζεμενα :laugh: μια συμβουλη που μου δωσαν απ την αρχη που γενησα ηταν να μιλαω στο μωρο μου συνεχως (κανενα προβλημα ειμαι της παρλας:laugh: ) ετσι τα "ξυπναμε" μου ειπαν και το πιστευω :)

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

ψωνια μαμαδεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςς χιχιχιχι αλλος για την νασα?????

αντε καλεεε.....:laugh: :laugh: :laugh:

juliax έγραψε:

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ ! ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ...

ΕΝΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ 'ΤΟΚΕΤΟΣ Κ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ΄ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ ΟΛΟ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ( ΠΟΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ ???) :laugh: :laugh: :laugh:

ευχαριστωωωω:laugh:

:blush: :blush: ασε,το ειδα αλλα πως το μεταφερω αλλου?:laugh:

πολλα του τα μαθαινει η γιαγια του (η πεθερα μου),2 ωρες την μερα τον βλεπει κ του χει μαθει πολλα (σας εχω πει?αρβανιτισα πεθερα -δεν σε σωζει τιποτα χαχα!!)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...