Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΗΘΟΥΣ ΓΙΑ ΘΗΛΑΣΜΟ

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια! :laugh:

Ήθελα τα φώτα σας, για την προετοιμασία του στήθους για τον θηλασμό κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Θέλω να αποφύγω τους τραυματισμούς της θηλής κατά τον θηλασμό.

Χρειάζεται να κάνω κάτι από τώρα; Πότε πρέπει να κάνω κάτι, και τι;;;

Η πεθερά μου λέει να βάζω οινόπνευμα στις θηλές μου και να τις τρίβω δυνατά με πετσέτα. Δεν μου αρέσει αυτή η ιδέα... νομίζω πως έτσι θα γίνουν σκληρώτερες και ευκολότερα ευαίσθητες.... :blink:

Η μαμά μου λέει να πάρω από το φαρμακείο κάποια κρέμα να βάζω... αλλά μήπως η κρέμα τις μαλακώνει περισσότερο και θα πληγωθούν;;;; :S

Αχχχχχ είμαι τελείως μπερδεμένη..... εσείς που θηλάζετε ή που θηλάσατε, έχετε να μου προτείνετε κάτι;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν θα κανεις τιποτα! ολα αυτα ειναι γιατροσοφια που μπορει να αποβουν μοιραια! ο τραυματισμος των θηλων γινεται απο μη σωστη σταση θηλσμου του μωρου!

απολαυσε τη εγκυμοσυνη σου! ολα τα υπολοιπα θα ερθουν μονα τους!

το στηθος ειναι προετοιμασμενο να θηλασει! αυτος ειναι ο ρολος του! να δινει ζωη!

Ο γιατρός μου μου είχε πει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης να μην πειράξω καθόλου το στήθος μου. Έχεις χρόνο ακόμη μην αγχώνεσαι.

καλημέρα θα συμφωνήσω με την pebi, 2 παιδιά θήλασα και ακόμη θηλάζω, δεν έκανα απολύτως τίποτε στην εγκυμοσύνη....μην αγχώνεσαι απλά απόλαυσε την όμορφη περίοδο της κύησης!!! :)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ, ΕΜΕΝΑ Η ΣΗΝΥΦΑΔΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΑΣΑΖ ΣΤΙΣ ΘΗΛΕΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΒΑΖΩ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΙΚΡΕΣ ΘΗΛΕΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΙ ΜΑΤΩΝΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΛΙΓΟ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΤΡΕΛΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.ΕΧΩ ΚΑΝΩ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΟΙΜΗΘΩ ΜΕ ΛΙΓΟ ΒΑΖΕΛΙΝΗ.ΤΩΡΑ ΑΣ ΕΛΠΙΣΩ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!

dimitra23 έγραψε:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ, ΕΜΕΝΑ Η ΣΗΝΥΦΑΔΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΑΣΑΖ ΣΤΙΣ ΘΗΛΕΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΒΑΖΩ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΙΚΡΕΣ ΘΗΛΕΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΙ ΜΑΤΩΝΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΛΙΓΟ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΤΡΕΛΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.ΕΧΩ ΚΑΝΩ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΟΙΜΗΘΩ ΜΕ ΛΙΓΟ ΒΑΖΕΛΙΝΗ.ΤΩΡΑ ΑΣ ΕΛΠΙΣΩ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!
ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ ΛΟΓΩ ΑΠΕΙΡΙΑΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΑΤΩΝΕ. ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ! ΠΑΝΤΩΣ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΒΑΖΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΑΣΑΖ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΛΕΩ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ pebi. ΘΗΛΑΖΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 1/2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΗ ΣΩΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ. ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΘΥΜΗΣΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΠΟΥΝΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΘΗΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΛΙΠΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΙΣ ΣΑΠΟΥΝΙΣΕΙΣ ΘΑ ΞΗΡΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ (ΑΝΟΙΓΟΥΝ) ΚΑΤΑ ΤΟ ΡΟΥΦΗΓΜΑ. ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΑ. ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ Η ΦΥΣΗ... , ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ!!! ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΟΥ!

maryloo με προλαβες! Ηθελα να ανοιξω παρομοιο ποστ.Δεν θελω να επαναλαβω τα λαθη της πρωτης γενας,θελω πολυ να θηλασω το 2ο παιδι μου.Διαβαζοντας ολες αυτες τις συμβουλες μεσα στο μαμυ απο μαμαδες που θηλαζουν επιτυχως,νιωθω πιο δυνατη,και θα θελα να προετοιμαστω.

Λοιπον? τι συμβουλευετε οι εμπειρες? Εχω μικρες ρωγες,στο πρωτο μωρο μου ελεγαν οι μαιες να μην κανω κατι,οτι το παιδι θα τις "φτιαξει τις ρωγες μου με τον καιρο.Αλλα ακουσα για κατι εξαρτηματα (δεν ξερω πως τα λενε) που σε βοηθουν να "βγαλεις" την ρωγα προς τα εξω...Ισχυει κατι τετοιο?

bebadomana ΑΥΤΑ ΤΑ "ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ" ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΞΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΕΧΟΥΣΩΝ ΘΗΛΩΝ. ΕΣΥ ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ (Ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;;;) ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΜΑΙΕΣ. ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΩΣΤΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΓΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΘΗΛΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ! ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΝΙΝΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΣΡΙ ΣΤΟΜΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΡΩΓΑ (ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΗΛΑΙΑ ΑΛΩ! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Καλημέρα,

εγώ στην εγκυμοσύνη δεν έκανα τίποτα αν και μου είχαν πεί διάφορα γιατροσόφια.

Όταν γέννησα στην τις πρώτες μέρες οι θηλές μου είχαν ματώσει και πονούσα φοβερά αλλά θα συμφωνήσω με την pebi νομίζω ότι ήταν από την λάθος στάση του μωρού. Στην πορεία όλα γίνονατο πιο έυκολα. Όταν έμαθα πως πρέπει να βάζω το μωρό και αυτό έμαθε να πιάνει καλά όλα τα προβλήματα λύθηκαν και τώρα απολαμβάνουμε τους θηλασμούς μας.

Καλή επιτυχία κορίτσια.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ DVD Η ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ? ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΑΜΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ;)

ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ, ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ,ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ, ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ, Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΙΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΒΟΗΘΕΙΑ (ΣΗΜΒΟΥΛΕΣ ΚΛΠ.) Η ΜΑΙΕΣ ΘΑ ΑΡΚΟΥΝ ΣΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗ Η ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΑΙΑ?

Είχα αγοράσει κι εγώ το σύστημα εξώθησης θηλών αλλά ο γιατρός μου απαγόρευσε να το χρησιμοποιήσω κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης από φόβο πρόωρου τοκετού. Και μου είπε χαρακτηριστικά το στήθος ΔΕΝ το πειράζουμε.

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΑΙΩΑΝΝΑ...

ΚΑΙ ΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΙΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΗΛΕΣ

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ

ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΣΤΗ

ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΡΩΟΡΗΣ

ΓΕΝΝΑΣ!!!

ΡΩΤΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ

ΝΟΜΙΖΩ !!!

ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ

ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ!!!;)

ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΩΡΑ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ

ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ!!!:kiss:

Όταν μπήκα στον μήνα μου έβαζα την purelan 100 της medela που είναι πηκτή σαν μέλι! Αλλά τις πρώτες μέρες που έβαζα το μωρό στο στήθος, είχαν κάνει καπαλάκια οι θηλές! Είναι αναπόφευκτο, αλλά κρατάει μόνο 1 βδομάδα το πολύ, αν το μωρό πιάνει καλά την άλω! Εγώ είχα και την μαία του γιατρού μου που ασχολείθηκε λιγάκι μαζί μας γιατί αν περίμενα από αυτές στο Ιασώ.. σώθηκα!! Οινόπνευμα μου έλεγαν κι εμένα να βάζω, αλλά δεν το έκανα γιατί μου είπε η μαία ότι το οινόπνευμα στεγνώνει και τις κάνει πιο ευάλωτες στα κοψίματα!

Επίσης η κοπέλα που ήταν δίπλα μου, έκανε το 2ο παιδάκι της, μου είπε ότι θήλασε το 1ο της 6 μηνες, και τώρα με το 2ο πάλι πλήγιασαν λίγο οι θηλές της αλλά μέσα σε 1 βδομάδα όλα γίνονται καλά!

Η κρέμα βοηθάει πολύ όταν έχει κάνει πληγή στην θηλή, όπως και το να βγάζεις λίγο γάλα και να το αφήνεις σε αέρα να στεγνώνει πάνω!

Απόλαυσε το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης σου και μην αγχώνεσαι γι'αυτό!! Έχεις χρόνο... ;) Καλή συνέχεια και μ'ένα γερό μωράκι..

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια όλες σας!!! :)

Μόλις τώρα επέστρεψα από τον γιατρό όπου τον ρώτησα και εκείνον και μου είπε αυτά που λέτε και εσείς: δεν πειράζουμε το στήθος, όταν θα έρθει η ώρα θα έχει ήδη προετοιμαστεί μόνο του, πληγές γίνονται από την κακή στάση & θέση του θηλασμού.

Σας ευχαριστώ και πάλι!!!!!!!!

dimitra23 έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ DVD Η ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ? ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΑΜΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ;)

ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ, ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ,ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ, ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ, Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΙΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΒΟΗΘΕΙΑ (ΣΗΜΒΟΥΛΕΣ ΚΛΠ.) Η ΜΑΙΕΣ ΘΑ ΑΡΚΟΥΝ ΣΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗ Η ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΑΙΑ?

Ενα βιβλιο που βοηθησε πολλες ειναι το ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΧΕΣΗ!απανταει σε ολα τα ερωτηματα και καλο ειναι τα βιβλια να τα διαβαζουμε οσο ειμαστε εγκυες γιατι μετα ...που να βρεθει χρονος;) :laugh:

με βλεπω να παιδευομαι παλι...θα παρω και το βιβλιο που λες Υβοννη αλλα σκοπευω να παω σε μια μαια συντομα για να εχω σωστη ενημερωση.

...μακαρι να ειχα βρει το μαμυ κ εσας πριν γενησω το πρωτο μου παιδι,θα χα θηλασει με τοση στηριξη,ειμαι σιγουρη.Maryloo καλη τυχη απο τωρα:P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• 2,5 κιλάκια πλασματάκι 😍 Μπράβο βρε κορίτσι μου! Πολύ πολύ χαρούμενα τα νέα σου!! Έχει πάρει και σωστή θέση με το κεφαλάκι;;; Μου αρέσει πολύ και η αισιοδοξία σου καθώς πλησιάζει η ΠΗΤ. Να μείνεις έτσι μέχρι να κρατήσεις την μπουμπού στην αγκαλιά σου!!!❤️💗❤️
    • @Diwni Πιο παλιά ήταν ΄έτσι κ το είχα αποδεχθεί κ έπαιρνα αντισυλληπτικά για να φτιάξει. Μετά την αποβολή (Μάρτιος 2023) άλλαξε ο κύκλος κ έγινε μεγάλος που είναι το κλασσικό για ΣΠΩ. Τώρα πρώτη φορά γίνεται αλλά δεν έχω κανένα κουρ΄άγιο να ασχοληθώ απλά αφήνω να περάσει, κουράστηκα να τρέχω στους γιατρούς κ η απάντηση να είναι ναι είσαι η εξαίρεση κ πάρε χάπια για μια ζω΄η. @Elli13 Δεν βρήκα ωορρηξία κ σταμάτησα τα τεστ απ'τη στιγμή που έχω φουλ αίμα Δεν πειράζει πάμε για τον Δεκέμβριο, ίσως μας το φέρει ο Αϊ Βασίλης το μωράκι ☺️ Γενικά στο θέμα περιόδου τρέχω από τότε που μου ήρθε πρώτη φορά περίοδος κ απλά ακούω συνέχεια είσαι η εξαίρεση κ έτσι λειτουργ΄εί ο κύκλος σου. Παλιά δεν με πείραζε γτ δεν προσπαθούσαμε για παιδιά
    • Καλημέρα κορίτισα! @_piripiri_ πώς τα πάτε με τον μικρούλη? σπίτι γυρνάς αύριο υποθέτω; στείλε μας και καμιά φωτό κανένα χεράκι/πατουσάκι όταν και αν μπορέσεις, έτσι να μας ανοίξεις λίγο την όρεξη για μωρούλια 😂😋 Εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί χθες (35+4) πήγαμε στο γιατρό και την βρήκε μια χαρά τη μικρή, τούρμπο τη χαρακτήρισε 😂 2.470 την έβγαλε και χαρήκαμε γιατί στο doppler μας είχαν πει πως θα είναι πιο μικρό μωρό αλλά φαίνεται πως μεγαλώνει αρκετά, όλα φυσιολογικά Σήμερα είναι και η τελευταία μου μέρα δουλειάς (δουλεύω από το σπίτι) και ειλικρινά νιώθω πως δεν είχα ούτε μια παραπάνω μέρα δουλειάς μέσα μου, είμαι έτοιμη για αραλίκι😎 Γενικά πάντως ενώ περίμενα πως όσο πλησιάζει η ΠΗΤ θα αγχώνομαι εγώ νιώθω όλο και πιο σίγουρη, νιώθω πως 'το έχω'. Ελπίζω να νιώθω έτσι μέχρι το τέλος! 😊
    • Κοριτσάκι μου!!!!!!!😍😍😍😍 Αχχχχχ δεν το πιστεύω!!!! Τι αγωνία και συγκίνηση!!!!!! 😍😍😍😍😍😍 Συγχαρητήρια βρε κοριτσάκι μου!!!!! Να τον χαίρεστε πάνω από όλα υγιέστατο στη ζωή του και ευτυχισμένο!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Γρήγορη ανάρρωση και σε εσένα γλυκιά μανούλα!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Κορίτσια μου δεν το πιστεύω!!! Το πρώτο μωράκι της παρέας μας είναι γεγονός!!!! Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πότε έφτασε ο καιρός;!!!! 😍😍😍😍😍 P.S. Από χθες εντωμεταξυ σου έγραψα που το είδα και δεν πρόλαβα να στείλω..😳
    • Αααα οκ!😃 Σίγουρα παίζει ρόλο ότι το έχεις ξαναπεράσει κιόλας... αλλά και μένα μου ακούγεται πολύ καλύτερο το δικό σου πλάνο!!! Α ρε κορίτσια... τι θα έκανα χωρίς εσάς!!! Πραγματικά τα περισσότερα τα έχω μάθει από εδώ μέσα!❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...