Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΩΣ Ν'ΑΛΛΑΞΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ?


Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!!Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΜΟΥ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ 1 ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΗΛΑΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ!!!ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΟΜΩΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΩ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΥΕΡΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΩ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΒΡΑΔΥΝΟ!!ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ!!!!ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ,ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ???ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΙΠΙΛΑ!!ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΜΙΖΩ?ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ?ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμενα ο δικος μου ειχε μαθει να κοιμαται το μεσημερι πινοντας το γαλα του τωρα πλεον που τρωει φαγητο δεν αποκοιμιεται ευκολα οποτε μολις φαει και ρευτει τον παιρνω αγκαλιτσα και τον νανουριζω η τον κοιμηζω διπλα μου στο κρεβατι και μετα τον βαζω στο δικο του. τωρα τελευταια ομως αποκοιμιεται στο καροτσι και μετα στο κρεβατι του

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΓΑΛΑΚΤΗΣΩ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΟ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΔΩΣΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΔΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΘΕΛΕΙ ΠΙΠΙΛΑ ΤΟ ΒΥΖΙ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΤΟ ΣΤΟΙΘΟΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

an breis to tropo pes ton kai se mena :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

to idio exoume kai emeis akribos ,to mono pou kanw einai na mhn koimate gia ta kala panw mou ,ton afinw misokoimismeno sto krebati tou etsi pou na kseri kala oti efige apo to sththos mou kai koimate sto krebati tou .sthn arxh htan ligo diskolo me to pou ton afina ton epiane to parapono ,den ton afina na klapsei ton eperna amesos pali kai ton thulaza meta apo ligo ton ksana afina katw an ksana eklege pali pisw ....meta apo liges meres epiase to noima oti tha koimate telios katw sto krebati tou kai oxi panw mou .

tora pia thhlazei otan nistazei alla otan einai eteimos gia upno tinazete pisw kai perimenei na ton balw sto krebati tou .h otan ton blepw oti exei pipilisei arketa ton bazw sto krebati tou egw kai autos dexete to telos tou thhlasmou .

euxome siga siga oso megalonei auto na ekselixthei kai na mpeni pio grigora kai pio anodina gia upno .

kai o dikos mou den pernei pipila .

shmera diabasa to periodiko mammy oti kalo eini gia ta paidia pou koimonte thhlazontas kai den exoun eksartish apo kapoio antikimeno gia upno na baloume mesa sthn zwh tous siga siga ena antikimeno pou tha epileksoume px ena loutrino h mia koubertoula .na to exoume mazi mas se les tis drastiriotites mas fai,paixnidi ,bolta ,upno ktl

etsi tha to dektei siga siga san proektash ths mamas .

mporei n to dokimasw .

ax se kourasa e ?......sorry

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ksexasa na sou pw .

to kolpo sthn prwth lish pou efarmozw einai oti stadiaka ton afinw pio noris apo thn agalia mou katw etsi mathenei siga siga oti o upnos den erxete pipilontas .

prin ena mhna to eixa kataferei kai koimotan monos tou afou eixai faei ton afina katw kathomoun dipla tou kai blepame to paixnidi panw apo thn kounia na girizei .me koitouse mou epian to xeri kai koimotan .

den kserw ti egine kai panw stis 2 eudomades pou koimotan etsi monos tou pisogirise .tora ksana prospathw alla den biazome .omos kserw oti pianei to kolpo kai propantos den kleei to mwro .episis kserw oti katalabe oti mporei na koimate monos tou kai oti einai efikto na to ksana kanei apla tora tou dinw xrono .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΨΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΚΟΡΗ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΓΓΑΛΙΑ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ. ΟΤΑΝ ΚΟΨΑΜΕ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΑΓΚΑΛΙΑ.ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πω πω κορίτσια και εγώ αυτό έχω πάθει.Εχει το στήθος για πιπίλα και αποκοιμιέται εκεί.Θα δοκιμάσω και εγώ αυτό που κάνει η Αφροδίτη.Εν'τω μεταξύ σήμερα του έδωσα λίγο νεράκι με μπιμπερό και μόνο που δεν με έβρισε.Να δω πως θα αποθηλάσω τρομάρα μου!!!!:unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλησπέρα κοριτσάκια μου...

Εγώ δε θα πω κάτι για το θέμα,η δική μου μπουμπού κοιμάται με το μπιμπερό κ αν όχι αποκοιμιέται στο ρέψιμο πάνω στον ώμο μου...Αλλά σκέφτομαι κ στεναχωριέμαι οτι αν η κόρη μου έκλαιγε παραπονιάρικα 3 μέρες όταν σταματήσαμε τον θηλασμό ο οποίος διήρκησε 2 μήνες(ήταν η παρηγοριά της) τι θα κάνουν τα μωράκια που θηλάζουν 5-6 ή κ παραπάνψ μήνες??

Θέλει δύναμη....

Φιλάκια πολλάαααααα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΚΑΘΕ ΜΑΝΟΥΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΤΗΣ!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΕΣ!ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΕ ΤΙΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΩΡΑΚΙ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμένα από την κοιλιά μου δήλωνε ότι ήθελε τσιμούχα!! Τι εννοώ;;; Στους υπέρηχους τον πιάναμε με δάχτυλο στο στόμα!! Όταν λοιπόν γεννήθηκε, πιπίλαγε το στήθος! Εγώ υπέφερα και τον έβγαζα! Έψαχνε τα χέρια του και μόλις έβρισκε το δάχτυλο το 'χωνε όλο μέσα! Κι ακόμα το κάνει! Με το μπιμπερό μια από τα ίδια! Έχει πάρει πιπίλα για τα καλά! Και την πιπιλαει και με μάνια μια σταλιά σκατό! Συμπλήρωμα δεν δίνω πολύ, οπότε με το που τελειώνουμε τον θηλασμό και τον βάζω να ρευτεί χύνεται στον ώμο μου και κοιμάται! Μόλις τον βάλω στο καλαθάκι ξυπνά και με κοιτά λοξά και κάθεται! Του βάζω μουσικούλα και πιπίλα.. κι αρχίζει το χλούτσου χλούτσου.. μέχρι που κοιμάται!! :laugh:

Καλό είναι μην του δώσεις πιπίλα αν τα καταφέρατε μέχρι τώρα.. Αυτό που λέει η Αφροδίτη με το λούτρινο ισχύει! Κι αν θες, έχω να σου προτείνω κι ένα βιβλίο, μου το πρότεινε η κοπέλα που γεννήσαμε μαζί! Λέγεται, "Κοιμήσου παιδί μου" από τις εκδόσεις Πατάκη, και γράφει μέσα πολλά χρήσιμα πράγματα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα διαφωνήσω με το βιβλιο Ντάλλια μου . Το βρισκω ιδιαίτερα σκληρό !

Υπάρχουν και αλλοι τροποι πιο ηπιοι να κοιμήσουμε τα μωρά μας .

Εγω στη θεση σου θα ακολουθούσα αυτα που λεει η Αφροδίτη . Σιγα σιγα να του μάθεις οτι θα νανουρίζετε με αλλο τροπο και οχι με το στηθος . Ξεκινα και το βραδυ να το εφαρμόζεις .

Για την ημερα θα μπορουσες να τον μαθεις να κοιμάται στο καροτσι (το ακουω συχνα απο γνωστες ) ή στο κρεβάτι σας μαζί και μετα να τον πηγαινεις στο κρεβατάκι του .

Βαλε και λιγο μουσική ή ξεκινα να του διαβάζεις , δωστου μια μπλουζα σου να την μυρίζει ή ενα πανινο κουκλάκι να το εχει . Πρεπει να δοκιμασεις διαφορα και να βρεις τι σας ταιριαζει .

Καλη επιτυχια !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΒΡΕ ΛΑΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΟΔΙΤΗ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ.ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΟΥΝΟ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΘΗΛΑΣΩ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ. ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΚΑΤΩ. ΜΟΝΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΝ ΑΡΧΙΣΩ ΤΟ ΚΟΥΝΗΜΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ Η ΣΤΟ ΡΙΛΑΞ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ? ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Επικίνδυνο δεν είναι το πολυποδακι, δεν είπα κάτι τέτοιο! Έχω αφαιρέσει 2 φορές ως τώρα! Ούτε μπορεί το έμβρυο να εμφυτευτει πάνω σε πολύποδα και αυτό είναι το θέμα.. δηλαδή οι πολύποδες στη μήτρα μειώνουν τα σημεία που θα μπορούσε να εμφυτευτει ένα έμβρυο..! Με την αφαίρεση του λέω έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες να προχωρήσει σε εμφύτευση ένα γονιμοποιημένο υγιές έμβρυο.  Στη φάση που είσαι τώρα δεν θα μπορέσει να αφαιρεθεί ο πολύποδας λόγο του πάχους του ενδομητρίου. Δηλαδή κανονικά για να αφαιρεθεί πρέπει να είσαι λίγες μέρες μετά την περίοδο και πριν την ωορρηξία όπου το πάχος του ενδομητρίου είναι λεπτό ακόμα και θα μπορέσει ο γιατρός να το αφαιρέσει με επιτυχία. Η αποξεση επίσης έχει καταργηθεί ως τρόπος αφαίρεσης πολύποδα γιατί ουσιαστικά αυτό που γίνεται στην αποξεση είναι να πηγαίνει ο γιατρός και να "ξύνει" ουσιαστικά το πάνω στρώμα του ενδομητρίου στα τυφλά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να λεπταίνει με κάθε αποξεση το ενδομήτριο και να μην αφαιρείτε με επιτυχία ο πολύποδας. Με την υστεροσκοπηση πάει ο γιατρός με κάμερα και αφαιρεί το πολύποδα με χειρουργικό ψαλίδι οπότε έχουμε με ακρίβεια την αφαίρεση του και δεν επηρεάζει το ενδομήτριο για μελλοντική εγκυμοσύνη. Γενικότερα αν προχωρήσετε εντέλει σε αποξεση λόγο της εγκυμοσύνης που δεν προχωράει, μετά από 1-2 κύκλους που θα σου έρθει περίοδος, πήγαινε για ένα τσεκ να δείς τι γίνεται με αυτό..
    • Πολύ όμορφα άρχισε η εβδομάδα κορίτσι μου.  Χρόνια πολλά σε όλους και όλες κορίτσια μου!!! Να περάσετε όμορφα ότι κι αν κάνετε σήμερα!
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Θα συμφωνήσω με την @Παρασκευαιδου. Χοριακη γιατί ξανά έκανες εφόσον είδατε σάκο κτλπ ; Όσον αφορά το μικρόβιο που βρέθηκε συνήθως αν είναι στην αρχή της εγκυμοσύνης τα αντιμετωπίζουν άμεσα οι γιατροί και δεν υπάρχει κίνδυνος για το έμβρυο. Επίσης , το ουρεοπλασμα το ίδιο , πάλι το αντιμετωπίζουν αν και ξέρω γυναίκες που το είχαν και δεν είχαν κανένα πρόβλημα στην εγκυμοσύνη τους. Αυτό βέβαια εννοείται διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα!    Τι έγινε τελικά ;  ευχομαι να έχεις ευχάριστα νέα!! 
    • Καλημερα κορίτσια! Τι ωραία που θα ήταν να ξεκίναγε έτσι κάθε Δευτέρα 🤷‍♀️🙈 Καλά να περασετε ότι κι αν κάνετε  
    • Για το αιμάτωμα που λες οτι εχεις, γιατι ειναι επικίνδυνο; Ολα καλα θα πανε. Κοντεύουν οι μερες για την αυχενικη σου. Σχεδόν έχει εξαφανιστεί ο κίνδυνος. Θα πανε ολα καλα! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...