Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΑΛΜΟΝΕΛΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

bebis

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΜΑΝΟΥΛΑ Κ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ:( ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 19 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΔΩ Κ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑ(ΟΧΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΕΡΟ)ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ (ΜΜΡ)ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΕ ΠΥΡΕΤΟ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΕΣ.ΕΤΣΙ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΟΥΡΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΟΠΡΑΝΩΝ.Η ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΒΓΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΣΑΛΜΟΝΕΛΑ:( ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ CECLOR 250 ΓΙΑ 12 ΜΕΡΕΣ!ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΙΜΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΗ!ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ!ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω :(

Περαστικούλια στον μπεμπάκο σου .Φαντάζομαι πως δεν θα είναι κάτι σοβαρό ;) Μην ανησυχείς!

Φιλάκια :kiss:

πω πω βρε κοπελα μου

πως κολησε το μωρο;

κριμα να ταλαιπωρειται και να περνει φαρμακα το μικρουλη σου

γενικα για να ξερεις - λογικα εχει μια απλη εντεριτιδα απο σαλμονελλα

διαρκει περιπου 5 μερες και κανει διαρροιες και πυρετο μεχρι και 39

δεν ειναι ανησυχητικο

θα μπορουσες να μην του δωσεις αντιβιωση

αλλα απο τη στογμη που ειναι τοσο μικρουλη καλα εκανε ο γιατρος

κολλαει απο τα αυτα , τα κοτοπουλα , και γενικα μην σωστη καθαριοτητα ενω εχει πιασει καποιος κοτοπουλο ή αυγο αψητο

μην αγχωνεσαι και μωλις τελειωσει την αντιβιωση να κανεις οπωσδηποτε επαναληπτικη εξεταση

προσοχη ομως ειναι κολλητικο

οποτε επειδη μπορει να κολλησετε κι εσεις και να κολλατε ο ενας τον αλλο να πλενετε πολυ καλα την τουαλετα και οταν καθαριζεις το παιδι μετα να πλενεσαι κι εσυ (τα χερια σου) και μαλιστα πολυ λιγη χλωρινουλα δεν κανει κακο.

μην αγχωνεσαι ομως

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...