Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ( ΜΙΑΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ) ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΦΑΙ...ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΚΛΑΙΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΦΑΙ, ΤΗΝ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ 4 ΩΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ, ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ..ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΕΝΕΙ ΠΙΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ ΑΝ ΤΡΩΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΗΣ ΔΩΣΑΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΞΕΝΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ..ΑΠΟ ΤΑ 150ΜΛ ΗΠΙΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΑ ΤΑ 80 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΠΟΤΑ...ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΑ 120 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΕΛΠΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ. ΕΧΘΕΣ ΕΙΠΑΜΕ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΑΠ ΤΑ 150 ΣΤΑ 90 ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ. ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΑ 130. ΕΙΧΕ ΝΑ ΦΑΕΙ 5 ΩΡΕΣ ΣΧΕΔΟΝ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ, ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΓΕ?? ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΥΛΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ, ΕΧΕΙ ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ..ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΧΕΡΙΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ..ΠΥΡΕΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΤΗΣ ΒΑΛΑΜΕ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΤΗΣ ΦΤΑΙΕΙ,...ΝΑ ΝΑΙ ΑΠ ΤΑ ΟΥΛΑ ΤΗΣ ΛΕΤΕ? ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΟΝΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΩΕΙ? Η ΘΑ ΤΡΩΕΙ 100 ΜΛ ΑΝΑ 5ΩΡΟ,ΔΗΛΑΔΗ 500ΜΛ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΘΑ ΠΙΝΟΥΜΕ?? ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?? ΕΧΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ...

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ..ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΒΛΑΚΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΑΠΩΣ Κ Γ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ? ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗ ΡΟΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ...

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΩ ΤΩΡΑ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ : ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΟΣΟ ΘΗΛΑΖΩ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΒΑΨΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?? ΕΧΩ ΓΕΜΙΖΕΙ ΑΣΠΡΕΣ ΤΡΙΧΕΣ :( ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ( ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΑΝΕ ΠΙΣΩ? ) ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΑΡΑΓΕ ΚΑΜΙΑ ΦΥΤΙΚΗ ΒΑΦΗ Σ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΟΝΟ, Η ΚΑΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΛΠΑΚΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ??

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ

ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ

Δημοσίευση

marga μου καλημερα...

νομιζω αν κ δε με ετυχε οτι ειναι απο τα δοντακια της...

το εχω ξανακουσει αυτο αν μη εχουν ορεξη για φαγητο..

η παιδιατρος τι σε λεει?

οσοσ αυτο με τη βαφη που ρωτας δε ισχιει ακτι τετοιο..

φισικα κ μπορεις να βαψεις τα μαλλια σου...

δε υπαρχει προβλημα...

ευχομαι η μικρη να ξανα βρει γρηγορα την ορεξη της:)

Δημοσίευση

Ειναι πολυ συνηθισμένο στον 4ο μηνα να "σταματάει" η ορεξη των μωρων . Ειτε γιατι βαζουν ενα φρένο ειτε γιατι ειναι τοσα πολλα τα ερεθισματα απο γυρω τους που ξεχνάνε να φανε !

Το εκανε και η μικρή μου το κανουν και πολλα ακομα μωράκια.

Θα σου ελεγα να μην την πιεζετε με ξενο γαλα ..ποιος ο λογος ??

Πιθανον η αναπτυξη της ως τωρα ειναι ραγδαία και τωρα βαζει λιγο φρένο. Αν δεν ισχυει ουτε αυτο κοιτα μερικά τρικ που μπορεις να κανεις για να θηλάζει καλύτερα .

α) Φορα ενα κολιέ ή φουλάρι που θα της τραβήξει την προσοχή . Βαλτη στο στηθος και αστη να παιζει παράλληλα με το κολιε .

β) Προσπάθησε να την θηλάζεις και να ειστε οι δυο σας . Σε ησυχο μερος , χωρις να αποσπάτε απο θορυβους , ανθρωπους πολλες εικόνες .

γ) Μην την πιεζεις και μην δειχνεις αγχωμένη την ωρα που θηλάζει . Δεν προκειτε να παθει τιποτα ειναι μεγάλο μωρο πλεον και ξερει ποτε θελει να φαει . Μην της μεταδιδεις την ενταση σου γιατι νιωθει αρνητικά προς το στηθος .

Γενικα ηρεμησε και θα στρωσει απο μονη της !

Οσο για τα μαλλια φυσικά και μπορεις να τα βάψεις ! Βεβαια περα απο το θηλασμο γενικα οι βαφες δεν ειναι οτι καλύτερο γιαυτο καλυτερα να χρησιμοποιεις φυτική βαφη .

Δημοσίευση

Lala μου σ ευχαριστώ για την απάντηση και τις συμβουλές. !! Ωραίο κολπάκι αυτό με το φουλάρι, θα το δοκιμάσω ! Η αλήθεια είναι οτι κοιτάει συνέχεια γύρω της λες και θέλει ν ανακαλύψει όλο το κόσμο, και εγώ μερικές φορές σκέφτομαι οτι ξεχνάει να φάει!

Την ανάπτυξη της, δεν θα την έλεγα ραγδαία, αν και σύμφωνα με τον παιδίατρο είμαστε καλά. Γεννήθηκε 3100 και 51 πόντους και είναι 6 κιλά και 63 ποντους τώρα...

ας ελπίσουμε οτι θα στρώσει και στο φαγητό...αφού όλα τα πλάσματα έχουν το ένστικτο της επιβίωσης και δεν μένουν χωρίς φαί όταν πεινάνε, δεν θα την πιέζουμε, και οποτε ειναι να πεινάσει το γάλα της είναι έτοιμο πάντα και παντού..

ανακουφίστηκα με την βαφή μαλλιών. έτσι κ αλλιως πάντα του Κορρέ χρησιμοποιουσα, και οχι σ ολο το μαλλι, μονο μπροστά που εχω και τα ασπρα..ωραια, δεν θα το παίζω Παναγιωταρέα πια...χιχι

Δημοσίευση

καλα ειστε απο βαρος! οπως σου ανεφερε παραπανω η λαλα τα μαλλια σου μπορεις να βαφεις! οσοα για την ορεξη? κατα την διαρκει ατης περιοδου αλλαζει λιγο η γευση απο το γαλα επησις μπορει να μειωθει και λιγο η ποσοτητα! τοπαρατηρω και εγω στην μικρη μου ! εμενα μου ηρθε η ..... 2 μηνων και θηλαζα αποκλειστικα! μετα πο 17 μηνες δεν με εχει ξεχασει καμια φορα! αλλα οταν ερχεται, η μικρη εχει λιγη γκρινια!η δικη μου παιζει μετο σταυρο μου η με το κουμπωμα απο το σουτιεν!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...