Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Τα φώτα σας pls...

Σταμάτησα τον θηλασμό 1 εβδομάδα πριν...Πότε θα μου έρθει περίοδος?Εσάς πότε σας ήρθε στην παρόμοια περίπτωση??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Φιλάκια πολλάάάάάά:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΣΤΙΣ 43 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΜΟΥ ΧΕΙ ΕΡΘΕΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΣΥΧΝΑ ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ ΕΦΟΔΙΑΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ...ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΠΑΘΕ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΚΑΙ .... ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΩΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ!ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΑΖΙ!ΚΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤ ΑΛΛΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΕΠΑΙΤΕΙΟΣ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΗΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ Κ ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΡΥΦΕΡΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ!!!!ΦΙΑΣΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Κοριτσια τα φωτα σας! Στις 6 Αυγουστου μου ηρθε περιοδος πρωτη φορα μετα τη γεννα. Δεν σταματησα τον θηλασμο. Μπορω να πω οτι το 90% ειναι θηλασμος και 10% τροφες.

Σημερα εχουμε 9 Σεπτεμβριου, εχω συμπτωματα περιοδου εδω και 5 μερες αλλα οχι περιοδο. Λιγο δυσκολο να ειμαι εγκυος γιατι μονο την 8η μερα καναμε ελευθερα. Ειναι δυνατον να με προσπερασει αυτον τον μηνα;

Δημοσίευση

εμενα μου ηρθε ενα μηνα ακριβως μετα το τελος του θηλασμου,Αθηνα ειχα ρωτησει την γυναικολογο κ μου ειπε οτι θα παρει λιγο καιρο να στρωσει,η αληθεια ειναι οτι τωρα μετα παο 7 σχεδον μηνες μου ηρθε κανονικα....κανε λιγο υπομονη και αμα δεν ερθει,ε με το καλο κ ενα υιο!!!! :Ρ

Δημοσίευση

Αν ειναι γιος, παει στο καλο! Θα τον πουμε Μαγκάιβερ! Αν ομως ειναι κορη; Δεν νομιζω να παιζει παλι εγκυμοσυνη. Δεν ειμαστε ετοιμοι για κατι τετοιο. Εχω ομως κανονικα πονους περιοδου. Τι να πω! 34 μερες απο την τελευταια περιοδο που φυσικα μου ηρθε μεσα στις διακοπες. Μηπως ηταν απλα για να χασω τα μπανια μου; Μηπως η προηγουμενη περιοδος ηταν φιασκο;

Δημοσίευση

AthinaK έγραψε:

Παράθεση
Αν ειναι γιος, παει στο καλο! Θα τον πουμε Μαγκάιβερ! Αν ομως ειναι κορη; Δεν νομιζω να παιζει παλι εγκυμοσυνη. Δεν ειμαστε ετοιμοι για κατι τετοιο. Εχω ομως κανονικα πονους περιοδου. Τι να πω! 34 μερες απο την τελευταια περιοδο που φυσικα μου ηρθε μεσα στις διακοπες. Μηπως ηταν απλα για να χασω τα μπανια μου; Μηπως η προηγουμενη περιοδος ηταν φιασκο;

athhna mou exw akousei oti oso thlazeis mporei na mhn erxete kathe mhna h periodos h na mhn exeis stathero kuklo .eksartate thn gunaika .....egw akoma anamenw an kai trwei edw kai ena mhna kanonika 2 geumata.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...